26:אגוארו חוגג על בארסה,רוביניו על רקרה - הפער 5נק

Discussion in 'פורום כדורגל ספרדי' started by Raulito, Feb 29, 2008.

1. Raulito Madridista

משחקי היום - התוצאות

סראגוסה של חאבייר אירורטה מפשלת בענק ומפסידה 2-1 בלבאנטה, האחרונה בטבלה. גייחו כבש את שערו השלישי העונה(21) וסראגוסה ירדה למחצית בפיגור. בדקה ה-60 הכפיל את התוצאה מוסטפה ריגה שמצא את הרשת בפעם השביעית. אוסקר צימק חמש דקות לאחר-מכן, אך זה לא עזר לסראגוסה, שעקב ההפסד יורדת למקום ה-17 והיא עם אותו מספר נקודות כמו של רקראטיבו שמתחת לקו האדום. לבאנטה במרחק 10 נקודות מחוף מבטחים כרגע, האם יש עוד סיכוי?

בטיס הביסה היום 4-0 את מורסיה בביתה. ארזו כבש שער עצמי בדקה ה-14 ושלוש דקות לתום המחצית הכפיל אדו(כבש צמד נגד ריאל מדריד לפני שני מחזורים וללא ספק המצטיין של בטיס העונה) את התוצאה. מריאנו פאבונה כבש את השלישי בדקה ה-56 וסוביס כבש את הרביעי של בטיס מפנדל בדקה ה-74, 5 דקות לאחר שנכנס כמחליף. בטיס במרחק של שלוש נקודות מהקו האדום, ומורסיה לעומת זאת מתחת לקו האדום והפער שלה מהמקום ה-17 הוא שש נקודות, וביכולת הזאת היא תתקשה להישאר(הפסד רביעי רצוף שלה והיא עם נקודה אחת בלבד מחמשת המחזורים האחרונים).

חטאפה ומאיורקה סיימנו ב3-3 במשחק פנטסטי, שהשאיר את שתיהן במרחק לא גדול מהקו האדום(חטאפה במקום העשירי עם 33 נקודות ומאיורקה במקום ה-12 עם 31 נקודות). כבר בדקה הראשונה עלתה חטאפה להיתרון משער של קוטלו. כעבור שמונה דקות הכפיל אלבין את התוצאה. תוך 11 דקות היו כבר שלושה שערים, כאשר דני גיזה כבש נגד קבוצתו הקודמת וצימק. בדקה ה-58 ראמיס ממאיורקה כבש לרשת הלא נכונה וחטאפה עלתה ל3-1 מבטיח. תוך 2 דקות(76-77) חזרה מאיורקה למשחק. אראנגו צימק בדקה ה-76 ודקה אחר-כך הבקיע ראמיס הפעם לרשת הנכונה.

כבר היה נראה שויאדוליד וסנטאנדר ייתחלקו בנקודות. אלא שאז הגיע דושר וכבש את שער הניצחון חמש דקות לסיום. הניצחון של ראסינג הקפיץ אותה חזרה למקום השישי, בעקבות הפסדה של סביליה אמש. הקבוצה של מרסליניו במרחק 3 נקודות בלבד מליגת האלופות, יש לציין. מי שחזר להרכב אחרי פציעה ארוכה הוא מוניטיס שלא מצא את הרשת והוחלף כעבור 75 דקות.
    ויאדוליד במרחק 2 נקודות מהקו האדום, אך היא במומנטום שלישי. 4 נקודות מתוך חמשת המשחקים האחרונים אגרה הקבוצה.

כעת משוחק המשחק בין ויאריאל לאוססונה באל מדריגל. הקבוצה של פלגריני שואפת לפתוח פער יותר גדול מהמקום החמישי ולהבטיח את המקום בצ'מפיונס. אוססונה רוצה בסה"כ קצת שקט ולברוח מהתחתית.
    בהמשך הערב - אלמרייה שרוצה גביע אופ"א(היא תעפיל למקום השביעי אם תנצח), מארחת בביתה את אתלטיק בילבאו שהסתבכה גם היא בתחתית והיא עם אותו מספר נקודות כמו המקום ה-18(מקומות 15-18 עם אותו מספר נקודות).

2. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

על לא דבר.
    ואגב, הפעם אני חושב שסרחיו ראמוס הורחק לא בצדק. השחקן "המוכשל" בא מאחורי גבו.
    אני לא מבין את ההתאכזבות מזמברוטה. מה, הוא באמת אמור היה להסתדר עם סימאו? והנרי גם לי נראה לא שייך. דווקא חששתי שולרה לא יסתדר איתו, אבל ולרה הסתדר גם עם הנרי גם עם אבידל.
    ומגיע שאפו לנדב יעקבי על החרישה על שושלת קמאצ'ו.

3. xavi6 Member

אנחנו בחיים לא אמרנו את זה, מתי לאחרונה שמעת את ריקארד אומר לעיתונאים "מאיפה השופט הגיע?"? לא שמעת, וגם לא תשמע. סה"כ הנקודה שלי הייתה שתפסיקו לקפוץ אחרי כל טעות שלטובתינו, ותסתכלו על הצד שלכם ותראו איך אתם חוזרים מטעויות שיפוט. סבא שלו לא מעניין אותי, וגם לא את מי אוהד הקוון. ופרנקו...שיתהפך בקיברו.

עדיין אין כול סיבה שהוא ישלח מרפקים לפרצופים.

אלוף עולם, היית מצפה ממנו להיתמודד עם כל שחקן שקיים. כל שחקן. סימאו עושה לו תרגילים שיכנסו לכל קליפים של פריסטייל ביוטוב, פשוט בושה. נו טוב, רואים שהוא אקס שלנו, כפרה עליו, כזה שחקן טוב http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

אגב, סתם משהו שעניין אותי-מה קורה עם זה קסטרו?

Last edited: Mar 3, 2008
  4. Sergio Ramos Member

חזר, במשחק אתמול הוא ישב על הספסל. לא ברור לי מתי יחזור לפתוח בהרכב בקביעות.

5. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

שמעתי שזה קאסטרו היה כבר בדרך לאייאקס אבל הפציעה שלו הרסה את עיסקה. אבל בקיץ כמעט כל מי שלא שיחק אתמול יילך.
    ראה ערך קנאבארו.
    עוד דבר אחד על הנרי. אחרי שראיתי את אטו נכנס לגמר "נולד לרקוד" בשביל לא להיכנס באביאטי, אני חושב שגם הצפרפתי יכול היה להימנע מזה.

Last edited: Mar 3, 2008
  6. Santiago Bernabeu Member

אם זה מחמם לך את הלב, אני לוקח את דבריי שוסטר בחזרה- הוא לא משקף אותי בשום הון שבעולם.

אגב, אם אנחנו קופצים אחרי כל טעות שיפוט אתם ראויים למדליית זהב בקפיצה לגובה.
    http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/multi.Xxx

7. Ohad_Glr Member

ולפני כמה משחקים לא קיבלתם ניצחון מתנה (שער בנבדל+הנרי עוצר כדור על היד? ) ותחילת שנה מול בילבאו לא קיבלתם גול של טורה שבכלל לא היה ופנדל שעוד יותר לא היה?

באמת שהשיפוט המצחיק בספרד מאוזן לשני הצדדים, כמה שקשה להודות בזה.

*אגב, אף אחד לא מבטיח לך שאם באותו רגע פוסלים את השער ריאל לא מבקיעה גול אחר דקה אחרי זה.

8. RubberSoul Member

בגלל זה כתבתי שזה קורה בצד של בארסה כל התקשורת מנפחת את זה,כשזה קורה בצד של מדריד,זה כאילו "לא קרה".

9. MHFC Member

אני מכל המחזור הזה רוצה להתייחס למשהו אחד, המספרת של רונלדיניו.
    WOW,פשוט WOW, מהאוויר ומטווח לא קצר כל-כך, הוא מצליח להוציא מספרת אדירה למסגרת שהולכת פנימה.
    השער הזה מאוד הזכיר לי את השער שלו בעונה שעברה במספרת מול ויאריאל, שער מאוד דומים אחד לשני.

10. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

השער הזה יותר קשה כי הוא בא בהגבהה חדה קצת לעומת השער מול ויאריאל שהוא עצר בחזה וסידר לעצמו את המספרת.
    בהחלט שער גדול , רק חבל שחבריו לא איפשרו להביא מהשער הזה ניצחון ובמקום לדבר על השער כולם מדברים על פער 5 הנקודות ועל אגוארו.

עכשיו אני רק שם לב לזה , שימו לב לתחילתו של התקציר ... השחקן של רקרה מוציא קרן לעצמו , מה זה הדבר הזה ?
    http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/Article.378.33486.html

Last edited: Mar 4, 2008
  11. xavi6 Member

אתה טוב בתיאורים, הבעיה שאתה זה שהבאת תמונה ורשמת בציניות מובהקת "אופס...?" כאילו שאתה מצפה שנתנצל.

להבא פשוט אל תקפוץ, כי אתה יודע מי קופץ בראש http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

בנוגע למספרת-כה כה וואו, זה שווה לקליפת השום אם לא הבאנו משם 3 נקודות. לא חושב שהגול של אגוארו היה כזה גדול, סה"כ מיליטו החליק לא יותר, זה לא שקון גרם לו להחליק. היה פה הרבה מזל גם בגול שלו, אבל זה עדיין גול יפה. אחד מהיפים? לא הייתי נסחף.

עם זאת, שער לפה או לפה משנה את כל המשחק, כמו מה שקרה עם חטאפה. אם הייתם מבקיעים והשער לא היה נפסל-אין לי כל ספק שהייתם נותנים להם עוד 3 חתיכות. בלי הגזמה. לעומת זאת אחרי 18 שניות קיבלתם גול בעצמכם ולא הצלחתם לכבוש גול 1. תראה עד כמה גול לפה או לשם משנה הכל.

12. Raulito Madridista

לאחר שראיתי את סיכום המחזור,
    הופעה רעה מאוד של סארגוסה נגד לבאנטה, שהגיעה ללא מעט מצבי הבקעה. המצב בסראגוסה מאוד קשה, מרכז המגרש שלהם חלש מאוד וכך גם ההגנה. הטעות של פאבון - כל-כך עלובה(הוא שיחק במקום סרחיו שנפצע נגד סביליה). סראגוסה לא הייתה קיימת ולא סיכנה את השער. אני מאוד מקווה שהקבוצה תבטיח את הישארותה בליגה, כי בכל-זאת, לא לכל קבוצת תחתית יש את מיליטו ואוליביירה. סראגוסה קבוצה רכה מידי, היא צריכה גרזן ועוד שחקן הגנה.
    אלמרייה הייתה חלשה מאוד נגד בילבאו ופרט לפנדל לא איימה על השער. הקבוצה של קאפרוס הייתה צריכה לנצח ורק יום גדול של דייגו אלבס מנע זאת ממנה. השוער הזה לא יישאר שם בעונה הבאה, קבוצה גדולה יותר תיקח אותו לשורותיה. בילבאו רק נקודה מעל הקו האדום, אבל אם היא תמשיך ככה היא לא תרד.
    הצגה גדולה של בטיס נגד מורסיה, היא עשתה התקדמות מצויינת עם המאמן צ'אפרו. מצד שני, מורסיה היא בייחד עם לבאנטה הקבוצה החלשה ביותר בליגה, ההגנה שלה מצחיקה. בסיבוב השני היא השיגה אגב רק נקודה ולכן היא עמוק בתחתית, את העונה היא פתחה לא רע.
    אויי ויאריאל, אויי ויאריאל..זה מה שאת שווה בבית נגד קבוצת תחתית כמו אוססונה? בעיטה אחת פה ובעיטה אחת שם? היה לקבוצה מצב אחד באמת של כיבוש וזהו(ג'יזרמו פראנקו החמיץ מול שוער). דווקא אוססונה אם הייתה יוצאת קדימה בחוכמה, היא הייתה מוצאת את הרשת. ויאריאל כמו כל קבוצות הצמרת של הליגה לא שומרת על יציבות, בבית היא חייבת לנצח משחקים כאלו נגד כל מיני אוססנות וסנטאנדריות. מתפתח לנו מאבק מעניין מאוד בכל החזיתות, איזו ליגה מטורפת! וולנסיה לדוגמא בפער 6 נקודות מגביע אופ"א, אבל גם בפער 6 נקודות מהקו האדום, תוצאה אחת לא במקום וגם היא בתחתית!

13. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

14. guyholl Member

אם הייתה שם לב במשחק עצמו אז בא שחקן להרים את הקרן,נגע נגיעה קטנה בכדור ואז סימן לשחקן אחר לבוא "לבעוט"את הקרן,והשחקן פשוט לקח את הכדור והתחיל לשחק.תרגיל נחמד מאוד.

Last edited: Mar 4, 2008
  15. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

העדפתי לראות בארסה אז לא שמתי לב לזה כי לא ראיתי.