26:אגוארו חוגג על בארסה,רוביניו על רקרה - הפער 5נק

Discussion in 'פורום כדורגל ספרדי' started by Raulito, Feb 29, 2008.

1. xavi6 Member

במשחקים שהוא שיחק בעונה, והם היו מעט, הוא היה טוב ואפילו טוב מאוד, אז אני באמת לא יודע מה אתה רואה. העונה במשחקים המעטים שהוא שיחק הוא היה יציב. הסיבה לכך שטורה מיבחוץ לסגל היא פשוטה-רוטציות. זה לא מילה גסה, והיא רחוקה להיות חדשה אצל ריקארד.

נ.ב
    ממש לא בטוח שאדמילסון ישחק, יש את גודיונסן, ועדיין את האפשרות לפתוח עם כל המהנדסים\מנועים\ארכיטקטים. צ'אבי איניסטה ודקו תמיד נשמעו שלישיה טובה, בימיוחד לאור העובדה שאין להם קשר אחורי אימתני ולפי מה שהבנתי יפתח ילדון בהופעת בכורה. נקווה שהוא לא יכניס לי את הלשון לתוך הגרון ויתן את מופע חייו, כבר אי אפשר לדעת עם הילדים האלה.

Last edited: Mar 1, 2008
  2. Raulito Madridista

http://realmadrid-futbol.com/L-atletico.Xxx אתלטיקו מדריד - ברצלונה http://realmadrid-futbol.com/L-barcelona1.Xxx

שבת, 21:00, שידור ישיר בספורט 5

למרות התקופה הרעה מאוד של אתלטיקו מדריד, הקבוצה עדיין במקום הרביעי והמטרה הזו עדיין בהישג יד, בניגוד לשתי המטרות הנוספות שהקבוצה הציבה בתחילת העונה, אך כשלה. כלפי חוץ נראה שיש אי שקט גדול בקבוצה ובעיקר אי וודאות למצבו של אגירה, אולי אף המשחקים הקרובים הם קריטים. "אני רגוע מאוד וממשיך בעבודה שלי. הייתה לי שיחה עם ההנהלה והם מסרו לי שלווה. אנחנו דיברנו כיצד יש להוציא את הקבוצה מהתקופה הרעה, ספוקלציות תמיד יהיה", כך אמר המאמן אגירה. הדבר אולי הכי חשוב עבור המאמן זוהי חזרתו של אגווארו מפציעה, לאחר שלא שיחק נגד אוססונה והיה בספק למשחק. בנוסף, יחזור להרכב גם ראול גארסיה. במחצית המשחק נגד אוססונה הוחלפו אללר ופרנייה עקב יכולת ירודה, והמאמן עושה להם סידרת חינוך ומשאירים מחוץ לסגל, בייחד עם סייטיארידיס ולאו פראנקו שפצועים כבר המון זמן. הקשר טיאגו מוטה, אקס ברצלונה, נותח וייעדר כשלושה חודשים והוא גמר את העונה. המאמן שהתאכזב גם מיכולתם של סנטאנה וחוראדו בשבוע שעבר, יינסה משהו חדש כדי לשפר את המשחק של קבוצתו. הקשר הצעיר קמאצ'ו שעוד לא מלאו לו 18, שהצטרף לקבוצה הבוגרת לא מזמן ומרשים באימונים, יישחק את הדקות הראשונות שלו העונה בליגה במשחק סופר-חשוב.
    http://www.marca.com/ficheros/marca/imagenes/camacho250208_ES.Xxx
    קמאצ'ו. וואחד הופעת בכורה!

אתלטיקו מדריד: אביאטי; וארלה, פראה, פאבלו, אנטוניו לופז; קמאצ'ו, ראול גארסיה, מקסי רודרגיז, סימאו; אגווארו ופורלהאן

תוך חודש צימקה ברצלונה את הפער בטבלה מתשע נקודות לשתיים בלבד. בקבוצה יודעים שהם יכולים להפעיל למקום הראשון במקרה של ניצחון, לראשונה העונה. בהחלטה תמוהה מאוד, משאיר רייקארד את יא-יא טורה מחוץ לסגל עקב רוטציות(למרות שהקבוצה עם רגל וחצי בשלב רבע גמר האלופות), דווקא כאשר מארקז פצוע, ולמעשה הקבוצה יוצאת לקאלדרון ללא קשר אחורי טבעי, פרט לאדמילסון שלא מרבה לקבל דקות, מה שמצביע על קישור מהנדסים של רייקארד - צ'אבי שבתקופה האחרונה לא מפסיק להבקיע, אינייסטה ודקו. רונאלדיניו שלא שיחק באמצע השבוע נגד וולנסיה עקב מנוחה, חוזר להרכב ויחליף את הנרי. שלישיית הקסם הידועה שהשנה כמעט ולא שיחקה בייחד(31 שערים בייחד, למרות שכל אחד היה פצוע לפחות לחודש בעונה הזו), תקבל צ'אנס. בוז'אן קרקיץ נותר מחוץ לסגל עקב פציעה קלה.
    הקבוצה אומנם לא ניצחה את וולנסיה וסיימה בתיקו 1 ביתי בקאמפ-נואו(תוצאה לא מספיק טובה, אך לא אומרת יותר מדיי), אך היכולת הייתה משובחת, ובפני יכולת כזאת של בארסה, לא אתלטיקו והקאלדרון וגם הרבה אחרות, יוכלו לעמוד.
    http://i228.photobucket.com/albums/ee191/fcbsep07/20080225dasdaiftb_9.Xxx
    היה קל נגד לבאנטה

ברצלונה: וואלדז; זאמברוטה, פויול, מיליטו, אבידל; צ'אבי, אינייסטה, דקו; רונאלדיניו, מסי ואטו

הסטט'

* המפגש האחרון בין הקבוצות הסתיים בתוצאה מדהימה, 6-0 לברצלונה. מסי כבש צמד ואטו, זאמברוטה, רונאלדיניו ואינייסטה תרמו את חלקם.
    * ב-38 מפגשים בויסנטה קאלדרון, המאזן לטובת אתלטיקו: 16 נצחונות לקולוצ'ונרוס, 13 לבארסה ו9 תוצאות תיקו.
    * המאזן בשנות האלפיים(11 מפגשים): 4 נצחונות לאתלטיקו, 3 נצחונות לבארסה ו3 תוצאות תיקו. מאזן השערים: 18-15 לטובת ברצלונה

3. Raulito Madridista

http://realmadrid-futbol.com/L-recre.Xxx רקראטיבו הואלבה - ריאל מדריד http://realmadrid-futbol.com/L-realmadrid.Xxx

שבת, 21:00, שידור ישיר בספורט5+

למרות מכת הפציעות הגדולה והעובדה שריאל יכולה לאבד את המקום הראשון לראשונה העונה, בתום המחזור הנוכחי, מנסים בקבוצה לשדר עסקים כרגיל ולמחוק את הלחץ שבטח קיים. "המזל שלנו השתנה לאחרונה. הצוות ידע לאורך כל העונה להתמודד עם פציעות ואני בוטח בכל השחקנים שלקחתי להואלבה", כך אמר שוסטר לפני המשחק. בריאל מקווים להגיע לגומלין שמינית גמר האלופות כאשר הם במקום הראשון.. רוד ואן ניסטלרוי וגוטי הפצועים ייעדרו מהמשחק. הראשון עלול להחמיץ גם את רומא. מצבו של גוטי טוב יותר, אך הוא לא הספיק להתאושש וינוח במדריד. בניגוד לגוטי, קנבארו שסבל מכאבים באמצע השבוע כשיר לחלוטין וייפתח בהרכב. השניים מצטרפים לסאלגדו(נפצע באימון), סניידר ומצלדר הפצועים. פפה שב לסגל לראשונה מאז הדרבי וגם רוביניו חוזר מפציעה. השניים אמורים לפתוח על הספסל ולהשתלב בהמשך. שוסטר ככל הנראה יעלה את בפטיסטה כחלוץ שני לצידו של ראול, שיערוך את ההופעה ה-643 שלו בליגה במדי ריאל מדריד וישתווה לקרלוס סנטיאנה הגדול. דיארה יחזור להרכב ויישחק עם גאגו במרכז המגרש, ודרנתה יתופקד בצוותא עם אריאן רובן באחד האגפים. אולי לשוסטר נפל האסימון שהמערך של שלושה קשרים במרכז, מיותר.
    http://www.realmadrid.co.il/spaw/season0708/roma1.Xxx
    משתווה לסנטיאנה במספר ההופעות. ראול.

ריאל מדריד: קסיאס; ראמוס, קנבארו, היינצה, טורס; דיארה, גאגו, דרנטה, רובן; ראול ובפטיסטה

הקבוצה של זאמברנו מגיעה למשחק בכושר לא רע בכלל, שהגיע אחרי תקופה רעה של 4 משחקים ללא ניצחון(במחזורים 19-22). המאמן החדש זאמברנו הכניס התלהבות בקבוצה ורקראטיבו השיגה 7 נקודות בשלושת המחזורים בהם הוא המאמן על הקווים, והצליחה לנצח קבוצה חזקה כמו אספניול(היא הייתה מתחת לקו האדום שהוא מונה לתפקיד במקום ויקטור מוניוס). למרות זאת, כמו כמעט חצי ליגה, גם היא במאבק על ההישארות והמרחק שלה מהקו האדום לא גדול במיוחד - 2 נקודות בלבד. להרכב הקבוצה חוזרים שני הבלמים הקבועים שלא שיחקו נגד וולנסיה עקב הרחקות- בטו וקאסארס. עוד שחקן הגנה שחוזר הוא פולי שהיה פצוע, הוא ייפתח על הספסל. מנגד, הקבוצה תחסר את החלוץ הפצוע חאבי גררו, שהרשית העונה ארבע פעמים. "זה נורמאלי לחלוטין שריאל מדריד תנצח אותנו. גם ללא ואן ניסטלרוי וגוטי הם מסוכנים מאוד, אין לנו שום היתרון עליהם ואין צורך לרמות את עצמינו", אמר המאמן שנתן הרבה כבוד לאלופה.
    http://www.marca.com/elementosPortada/fotosPortada/2008/02/10/espanyol_recre100208.Xxx
    שחקני רקראטיבו. בכושר טוב.

רקראטיבו: סורנטינו; באוטיסטה, בטו, קאסארס, בוזון; חסוס וואסקז, ג'רארד, קרלוס מרטינס, איטור, קמוניאס; סינמה-פונגול

4. Raulito Madridista

למרות הפער העצום ביכולת של אתלטיקו ובארסה בשבועות האחרונים, יש לי תחושה חזקה שהקולוצ'ונרוס יתפוצצו ויצליחו לנצח את ברצלונה, שחייבת להיעצר מתישהו. אגירה כבר הימר פעם אחת בקישור האחורי וזה עלה לו ביוקר: בדרבי נגד ריאל מדריד הוא העלה את מוטה שלא שיחק כמעט עד לאותו משחק(60 דקות בלבד) והפסיד את מרכז השדה. אני מאוד מקווה שהופעת הבכורה של קמאצ'ו תיהיה סבירה ולא גיהנום. לאתלטיקו יש רביעייה התקפית מסוכנת שיכולה להטריד כל הגנה. פורלהאן דווקא הוא האיש המרכזי לאחרונה ולא אגווארו.
    ברצלונה למדה איך לשחק במשחקי החוץ. היא כבר לא מתנפלת קדימה ומפנה שטחים לקבוצות היריבות לצאת קדימה במתפרצת. כל קבוצה תבוא בטירוף כדי להשיג את מטרותיה ויהיה משחק אדיר זה בטוח. אם אתלטיקו תמצא את עצמה מחוץ לרביעייה הראשונה בתום המחזור, שקט לא יהיה במערכת שכבר כשלה בשתי מטרות, זה בטוח.

אני לא רוצה לחשוב אפילו על מצב שריאל לא תיהיה במקום הראשון בתום המחזור. אני חוזר על המשפט הקבוע - ההולנדי(דרנטה) לא יותר טוב מהיגואין וחבל ששוסטר לא סופר את גונזו. את המשחק הזה צריך לנצח בכל מחיר, מבחינתי ניצחון מפנדל שלא היה. הקבוצה במומנטום שלילי מאוד ולהגיע לרומא אחרי עוד משחק ללא ניצחון, או אפילו חלילה מהמקום השני, זו תיהיה מכה מוראלית קשה מאוד. האיש המרכזי בהתקפה הוא אריאן רובן ללא ספק. מקווה שבדקות הטובות שלו נצליח להשיג את השער, ונמשיך ללחוץ גם לאחר מכן. עם כל הכבוד לרקראטיבו שבתקופה נהדרת ועשתה שינוי גדול עם המינוי של זאמברנו, הם עדיין קבוצה בינונית. חובה להיזהר מקרלוס מרטינס שכמה שערים שלו הם בתחרות על שער העונה, איזה טילים יש לו, זה לא יאומן.
    בשנה שעברה שפגשנו את רקראטיבו בחוץ זה היה אחד מהמשחקים המדהימים ביותר שראיתי כחובב כדורגל. בדקה האחרונה היה קרן לרקראטיבו ואנחנו יצאנו קדימה וכבשנו במתפרצת(ותודה לך קרלוס).
    במידה וחלילה נצטרך, לא להסס לשתף את רוביניו, נמאס כבר מהחילופים המאוחרים של שוסטר.
    אולי דווקא בהיעדרותו של רוד(השניים פתחו את העונה בצורה מדהימה כאשר אחד מבשל לשני ולהיפך), ראול יצטיין היום ויגיע ל-200 גולים בליגה(או אפילו להיות פחות חזיר, שער אחד רק, שיגיע ל-199 ובברנבאו יגיע למספר המיוחל). וכמובן, הוא משתווה לסנטיאנה במספר ההופעות. אין עוד מלבדו.

לאחר תצוגה מדהימה בשבוע שעבר בבית, להגיע למגרש אנטי-כדורגל כמו הריאזור זו ירידת מתח רצינית. אני חושב שסביליה תאבד נקודות, למרות שלקבוצה מנגד אין יותר מדיי מה להציע, פרט ללאפיטה(סומן בתחילת העונה ככשרון ענק אבל לא כל-כך מצליח בדפור[שער אחד בלבד]) ושחקן אחד לא מספיק כדי לנצח קבוצה, בטח שלא אחת כמו סביליה. אבל, בליגה הספרדית הכל יכול לקרות ואסור להמר בווינר על הליגה הזו. אני לא יודע עד כמה זה אמין, אבל קראתי במארקה שקאפל, קייטה וקאנוטה ינוחו לקראת המשחק החשוב נגד פנרבחצ'ה בליגת האלופות. ארונה קונה, החלוץ הנשכח שהגיע מאיינדהובן, ייקבל צ'אנס בהתקפה.
    בתום המחזור סביליה יכולה לחזור לרביעייה הראשונה ואם זה ייקרה זו דחיפת מוראל ענקית לקראת הגומלין בליגת האלופות.

מאז שקומאן הגיע לוולנסיה אני מפתח שינאה לעטלפים. הבונקר שלהם בקאמפ-נואו הוא תעודת עניות. זה מפגש בין שתיים שבירידה עצומה. אספניול מגיעה ללא אברטון הפצוע וג'ונתן סוריאנו כנראה ייקבל צ'אנס בחוד. כשמאחוריו יש את לואיס גארסיה, וואלדו, ריירה ודלה-פנייה זה אמור להספיק נגד ההגנה הגרועה של וולנסיה. כולם פרט לאחרון פתחו את העונה נהדר ונעלמו. וואלוורדה הולך על כל הקופה עם מערך שכולל חמישה שחקני התקפה ורק קשר אחורי אחד. למרות העונה הרעה, במידה ותנצח וולנסיה יכולה להתקרב לאופ"א. אם אספניול לא תתעורר היא לא תיהיה באירופה בעונה הבאה. אני צופה משחק בשליטה של אספניול והתקפות מתפרצות בודדות של וולנסיה שייסתמכו על יכולת אישית של דויד ויאה או שחואקין פתאום יקום משנת החורף שלו. דוד סילבה משום מה מתופקד בעמדה אחורית.

5. Mehmet Member

אם זה יקרה, זו לא תהיה הפעם הראשונה שמאמן עושה טעות כזו, וקרוב לוודאי שלא פעם ראשונה שגם חוטף על זה בראש (במשחק של היום במקרה הטוב, וגם מול פנרבחצ'ה במקרה הרע).

6. Sergio Ramos Member

אספניול - ולנסיה

http://img352.imageshack.us/img352/9944/espanyol1yg4.Xxx - http://img165.imageshack.us/img165/8883/valencia2ds4.Xxx

סטאדיו מונטוז'איק, 23:00.

"אנחנו חווים תקופה לא טוב, אבל חובת ההוכחה היא עלינו, ובעזרת שיתוף פעולה אני מאמין שנצא מהמשבר". כך נשמע וולברדה מאמנה של אספניול הצולעת. אין ספק שהקבוצה של וולסרדה, מאז שטאמודו נפצע, כמעט ולא מנצחת. את שלושת המשחקים האחרונים היא הפסידה - מה שגרם לירידת מתח מאוד גדולה במועדון. אז טאמודו שנפצע, צפוי לחזור בעוד כחודש, ואוורטון שהגיע על מקומו, גם הוא יחסר היום בסגל של וולברדה למשחק לאחר שנפצע במשחק מול דפור על ידי סרחיו. הפציעה כאמור לא חמורה, וזמן היעדרו הוא בין שבוע לשבועיים. על חשבון שתי החלוצים הפצועים מי שיקבל את הקרדיט הוא ג'ונתן סורינו קאסאס. חלוץ בן 22 שיפתח בהרכב בפעם החמישית בלבד העונה. לסגל היום חוזרים שתי שחקני מאוד חשובים- הראשון הוא פאבלו זאבלטה שמתופקד העונה לרוב כמגן ימיני והשני הוא איבן דה לה פניה. הראשון חוזר לאחר הרחקה שספג מול סביליה, ודה לה פניה גם הוא חוזר לאחר הרחקה עקב 5 צהובים. רופטה, אחד מהברגים בעונה שעברה, חזר העונה לאחר פציעה אך מקומו לא מובטח. קיימת יריבות מאוד גדול לבין אאחד מהמצטיינים של אספניול, ואלדו. לוולברדה כאמור, גם היום יש כאב ראש רציני(וחיובי)לגבי העמדה של שני השחקנים הללו.

בעטלפים זכו לשקט בשבעות האחרונים מה שגרר בצורה חיובית לשיפור קטנטן. אבל, בשבוע האחרון בתקשורת רצות שמועות שסולר צפוי למכור את הקבוצה. הוא מצידו מכחיש.(סביב זה יש סיפור גדול מאוד, שלא ממש הצלחתי להבין).- הקבוצה תגיע לאחר תיקו אחת בשיניים מול ברצלונה שהשוותה את התוצאה בדקה ה94 על ידי לא אחר מצ'אבי. שתי שחקנים שכבר חזרו לשחק בגביע המלך, חוזרים היום גם למשחק הליגה- הלא הם הלגרה ודוד וויאה. שתיהם חוזרים לאחר הרחקה. "מצבינו עדיין לא במצב טוב. אספניול בתקופה לא טוב, אך עדיין יריב מסוכן לכל דבר. נגיע מפוקסים במטרה ללכת על כל הקופה." אז קומאן, שמתגלה כבונקריסט גם בספרד(מה חדש)חושב בגדול לקראת המשחק, ורומז על כך שולנסיה תבוא לקחת את כל שלושת הנקודות. מאדורו ובאנגה שתי הרכשים הצעירים של חודש ינואר, מתחילים לתפוס פיקוד על מרכז השדה. השתיים פתחו יחד גם במשחק הליגה האחרון והביאו שינוי ניקר. גם היום קומאן צפוי לתת לשתיים את הקרדיט.

הרכבים משוערים:

אספניול: קאמני; דויד גרסיה, טורחון, חארקה, זאבלטה; ריירה, אורטאדו, דה לה פנייה, ואלדו(רופטה), לואיס גרסיה; ג'ונתן סוריאנו.

ולנסיה: הילדבראנד; קאניירה, הלגרה, אלביאול, מוראטי; מאטה(ויסנטה), מאדורו, באנגה, חואקין, סילבה; וויאה.

Last edited by a moderator: Mar 1, 2008
  7. Sergio Ramos Member

המשחק היום הוא קריטי, אולי מהמשחקים הכי קריטיים שהיו לנו העונה. בנוסף לכך, למשחק יש השלכות מאוד כבדות. בשבוע הקרוב נפגשו את רומא בליגת האלופות. אין ספק שאנחנו מאוד חנוקים, והלחצים פוקדים אותנו מכל עבר. החודש האחרון שהיווה אכזבה גדולה משליך עלינו לחצים גדולים שימשייכו גם בחודש הקרוב. ההיתרון של רומא(שממנו אני לא הכי מודאג, אך עדיין, טיפה מלחיץ)עלינו, ההתעלות שהברסאים מציגים לאחרונה והפער שקטן לא נותנים לי שקט. חובת ההוכחה כאן האי של שוסטר. הקבוצה איננה עמדה עדיין בסיטואציה כזו. תמיד היה לנו אוויר לנשימה, כעת זה אבד והלחץ גובר משבוע לשבוע.

חשוב מאוד לנצח היום. ניחון היום בתקווה שבארסה מפסידה, שוב יחזיר לנו קצת אוויר לנשימה. אך בלי קשר לברצלונה, חייבים לנצח, הליגה בשבוע שעבר נפתחה או יותר נכון המאבק הסימלי בין ברצלונה לריאל מדריד, נפתח. מהתה והלאה כל נקודה חשובה וקריטית.

רוב העיתונות הספרדית מדברת שהיגוואין לא צפוי לפתוח, ולי חבל. יש שתי עמדות בהם הוא יכול לשחק כאמור - באגף וכחלוץ. באגף, שוסטר מעדיף את דרנתה- את זה במידה מסוימת, אני עוד מבין, ההולנדי מראה ניצוצות של שחקן טוב, ולעומת היגוואין, בקרדיט הקטן שקיבל, הוא מוכיח את עצמו.
    בכל אופן, באפטיסטה צפוי לשחק על חשבון רודי. אני חושב שהיגוואין היה חייב לקבל את הקרדיט בעמדה הזאת. יש לנו תוצר נהדר בידיים, חייבים שימשיך לקבל את ההזדמניות. אבל שוסטר העונה שומר אמונים לבאפטיסטה. היה כאן מקום לשתף את היגוואין על פי דעתי.

8. Mr.Eko Member

משחק קשה מאוד מצפה לנו בויסנטה קלדרון לדעתי למרות התקופה הלא טובה שאתלטיקו נמצאת בה.
    אני באמת לא מבין איך רייקארד משאיר את טורה מחוץ לסגל במשחק כזה חשוב,אני מקווה שלא נאלץ לראות את אדמילסון בקישור האחורי..... אני מעדיף לראות שם כבר את גודי או צ'אבי. אדמילסון עשה פשוט עבודה נוראית במשחקים שבהם הוא שיחק בתפקיד הזה. זמברוטה היה נראה לא בעניינים במשחק נגד ולנסיה,מקווה שזה ישתנה היום.

אני בטוח שנזכה לראות היום משחק מהנה שאני מקווה שנצא בו עם ידינו על העליונה.
    viva barca http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

9. Ohad_Glr Member

אני חושב ששוסטר בוחר בפטיסטה בגלל שהוא יכול גם להכינס כקשר שלישי באמצע. עד היום שוסטר אהב מאוד את המערך של שחקן אגף אחד, ועוד קשר ש"מתחזה" לשחקן אגף (מופיע שם על הנייר) אבל עצם משחק כקשר שלישי (שניידר, גוטי ואולי גם בפטיסטה פעם או פעמיים) . עם החזרה של רוביניו והכשירות והיכולת של רובן ברור לשוסטר שבמוקדם או במאוחר או יצטרך לשחק עם שניהם ביחד, מה שלא משאיר לו מקום לקשר שלישי. לדעתו של שוסטר, כנראה שריאל זקוקה לקשר השלישי הזה ובגלל זה הוא משחק עם בפסטיסטה שיכול להיכנס לאמצע, ולא עם היגואין שלא מסוגל לעזור לשחקני האמצע.

נ.ב:למה דווקא אדמילסון יפתח בברסה? מרקז פצוע?

10. Mr.Eko Member

מארקז פצוע ויאיא טורה הושאר מחוץ לסגל.

11. XabiAlonso Member

איזה ניצחון מתוק, במיוחד כשהחלאות מקטאלוניה החלו להרים את הראש יותר מדי וקיבלו מהלומה מאתלטיקו (טפו).
    כמה טוב שרוביניו חוזר סוף סוף ( ), וכך גם פפה שיתן לנו שקט נפשי בהגנה.
    ועכשיו לשחוט את הרומאים!

http://www.marca.com/elementosPortada/fotosPortada/2008/03/01/robinho_370x200_2.Xxx

בדיוק בזמן!

12. xavi6 Member

אין לי בעיה שתשתחצן אחרי כל פדלאדה של רוביניו, אבל תרגיע את הטון דיבור שלך ואת המילים שיוצאות לך מהמקלדת עם "חלאות" וכדומה.

קון אגוארו נתן משחק גדול, מיליטו ופויול נכשלו בגדול, כנ"ל זמברוטה שלא היה מי יודע מה בכלל. אבידאל היה טוב מאוד, איניסטה היה ממש חלש וצ'אבי לא מספיק הורגש, וגם אדמילסון במשחק מאוד בינוני ומטה. רונלדיניו חוץ מהגול לא עשה יותר מידי ואטו כרגיל היחיד שנלחם כשמסי לא על המגרש. הנרי פראייר, האימאימא של הפראיירים. ואלדז שוב פעם עם טעויות טירון שאפשר להישתגע איך כדורים בורחים לו, השופט אולי טיפטיפה קיפח בליטוף של פויול. אגב פויול, משחק לא כזה רע שלו, אבל הוא פשוט הפסיד להגנה את המשחק. גול עצמי, פנדל, החוסר מנהיגות והאירגון על הסגירה של מקסי, היתרסקות של ההגנה.
    לדעתי הנרי לא היה צריך לפתוח ודווקא מסי היה צריך לשחק, מסי הוא שחקן ההתקפה הטוב ביותר של ברצלונה, וההבדל בינו לבין כל ה-3 שהוא פשוט הכי טוב באחד על אחד והוא תמיד לוחץ, הוא תמיד ירוץ למעלה, הוא בחיים לא יעצור ויחזור אחורה, וכשיש לך שחקן כזה הוא צריך לשחק כל הזמן שהוא יכול ובטח לבטח במשחקים כאלה. ברגע שאתה הולך אחורה, פורלאן, סימאו, מקסי וקון ינצלו את זה. ועוד איך הם ניצלו את זה, הקבוצה הזאת כזאת מדהימה, צריך רק ללחוץ על המתג ובימקום קבוצה אפורה של שמות אבל מקבל קבוצה מפחידה שעושה מהפך תוך 10 דקות אחרי שבקושי נגעו בכדור. זה מדהים. אנחנו פשוט יצאנו פראיירים, כל ההיתתלהבות מהשער של רונלדיניו הייתה לשווא, כי אחרי הגול אטו, רונלדיניו והנרי לקחו 15 צעדים אחורה במקום להמשיך ללחוץ, ובמצבים כאלה תמיד היה שם את צ'אבי שלוחץ בצד, במקום שחקן מהיר בצד שילך אחד על אחד או יכנס לאמצע ויעשה בלגאן, ראיתי את זבמרוטה בצד ואטו\הנרי\רונלדיניו ניתקעים אחד בשני ומחפשים את עצמם. לא היה סדר,לא היה כלום.

יצאנו פראיירים, ריאל עשתה את העבודה, הפער חזר להיות 5, אבל זה לא נגמר.

נ.ב
    אלכס, ידידי היקר, שבוע שעבר מצאת את התמונה שבה אטו נוגע ביד,אתה כזה מוצלח בלראות את הדברים כפי שהם ולתפוס אותם בתמונות, אני בטוח שקטן עליך יהיה למצוא את הרגע שבו דרנטה הרים ואיפה בידיוק היה ראול וקוו ההגנה של רקרא'. תעשה לי טובה, תמצא ותעלה, הייתי רוצה לראות מה היה שם. סתם מיתוך סקרנות, אולי אני בכלל טועה.

13. Mehmet Member

משחק מדהים היה לנו בויסנטה קלדרון, כשסרחיו אגוארו נותן כמעט הצגת יחיד. הוא פשוט הפך את פויול וגבי מיליטו לקונוסים, והתעלל בהם. הגול הרביעי של אתלטיקו היה ממש תענוג, כמו גם המספרת של רונאלדיניו.
    ריאל מדריד מנצלת את המעידה של בארסה ומחזירה את הפער בצמרת לחמש נקודות, ולמרות זאת, שוב סופגת שני שערים מול רקראטיבו. איפה ההגנה?

סביליה נעצרת בריאזור, ולוקחת 0 נקודות משני משחקים מול לה קורוניה החלשה. האם היא תבכה על כך בסוף העונה?

14. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

רייקארד נותן מתנה לאתלטיקו כשפותח עם מסי בספסל , במקום לגמור אותם עם המהירות של מסי הוא שם את הנרי.
    ושוב ואלדז מחלק מתנות , שומר על הקורה בגול של מקסי . חבל ושוב חלום האליפות מתחחרק.

15. Red Left Winger Member

אגוארו פשוט פנומן. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx