25:משחק ענק בקלדרון,4-3 לאתלטיקו ויש ליגה !!

Discussion in 'פורום כדורגל ספרדי' started by Raulito, Feb 27, 2009.

1. Spanish Weapon Member

מה אתה מבלבל את המוח? זה לא טבעי שנהיה עצבניים אחרי הפסד נאיבי כל כך?
    תאמין לי שאם היינו מפסידים בתצוגת כדורגל ראוייה ולא בגלל מחדלים שאסור שיקרו ע"י שחקני
    קבוצה שמתמודדת על האליפות אז גם התגובות היו בהתאם.
    אני מאמין שאף אוהד בארסה כאן עכשיו לא חושב שפפ גווארדיולה מאמן אפס או שחיש מהר פויול
    הפך משחקן נשמה לנטל הגנתי, סה"כ זה תסכול מיידי אחרי הפסד כל כך אכזרי ומקומם,זה הכל.
    אני בטוח שאתה ואוהדי כל שאר הקבוצות על פני תבל באשר הם היו מגיבים בצורה זהה אחרי הפסד
    בצורה שכזאת.
    אני עדיין מאמין בבארסה ואוהב אותה,עברנו איתה דברים יותר קשים מההפסד הזה ואנחנו נצא מזה
    מחוזקים,אבל שאף אחד לא ישחק אותה תמים בכל מה שקשור לביקורת עצמית אחרי משחק כזה.

2. RubberSoul Member

משחק לא רע,אבל גם לא מדהים שלנו.
    לפי איך שזה נראה,היום ברצלונה משחקת יותר טוב ממדריד,אמנם התוצאות היו שונות,אבל עדיין מגיע לנו להיות מקום ראשון.
    אני חושב ש4 נקודות הפרש זה לא אסון נוראי,זה רק משקף חלק ממה שקורה.

3. xavi6 Member

שבו בשקט, חטפתם מאיתנו כ"כ הרבה שערים העונה שזאת חוצפה שאתם בכלל מרימים את הראש. ניצחתם רק בגלל יום רע של הבלמים שלנו, מעניין מה היה קורה אילו הכסחנים שלכם היו מקבלים את מה שמגיע להם מהרגע הראשון.
    אה כן, כל הכבוד לכם. תשתדלו לא לפתוח רגליים כמו שאתם תמיד עושים מול ריאל.

ואלדס בכושר גרוע. יותר מזה אין מה להגיד.

4. riquelme1 Member

במקום להקיא רעל על הפורום, תלמד לפרגן קצת, אתלטיקו ניצחו כי היו טובים יותר מברצלונה. נקודה.

5. xavi6 Member

במקום להקיא טמטום, תקרא ותראה שכן פרגנתי. אני אעזור לך, "כל הכבוד" זה אם אינני טועה סוג של פרגון, לא?

יותר טובים? אני יכול להתווכח על זה, אבל זה נראה לי וויכוח עקר. הם היו צריכים לכבוש רק 2 שערים, לא יותר. הגול החוקי שלהם, והפנדל שגם מאוד גבולי ורוב השופטים לא היו מביאים על זה פנדל. כל שאר ה-3 פשוט היו טעויות של מארקז פויול וואלדס. למארקז ולפויול הכדור החליק, זה לא שהם מצאו חורים בהגנה שלנו או הפילו לנו את מלכודת הנבדל. זה לא שהם לחצו עלינו בצורה מטורפת או שהם אלה ששלטו במשחק, לשתי הקבוצות היו הזדמנויות.

Last edited: Mar 4, 2009
  6. Ohad_Glr Member

ירדן, יש משהו קצת לא נכון במה שאתה אומר.
    אם "לשתי הקבוצות היו הזדמנויות" אז גם לאתלטי היו, ואם לאתלטי היו הזדמנויות אי אפשר להגיד ש"הם היו צריכים לכבוש רק שני גולים".

כל קבוצה במשחק הייתה יכולה וצריכה להבקיע כמה וכמה גולים. אתלטיקו הבקיעה יותר ונהנתה גם מההגנה של ברסה (וזה לא שאפשר להגיד שברסה "סבלה" מההגנה של אתלטיקו).

נגד בילבאו אני באמת לא רואה את ברסה לא מנצחת. ולצערי יש סיכוי טוב שניצחון במשחק יפתח לה מומנטום חיובי...

7. riquelme1 Member

תקרא את התגובה של דני, בדיון על אתלטי. אתלטיקו בעטה 20 בעיטות לשער, מאזן שאף קבוצה העונה לא הגיעה נגד בארסה. גם באחוזי החזקה בכדור, בארסה שלטה במעט יותר, 53-47, שבכול משחק ברצלונה שולטת לפחות 60 אחוז מהזמן.

8. xavi6 Member

אז בוא נספור כמה מצבים היו לכל קבוצה ונגיד שהיינו צריכים לכבוש 8 והם 9...

מכל ה-2 שלהם, 3 לא היו שלהם, אלה שלנו. אתה מבין את כוונתי?

9. riquelme1 Member

אז עם נילך לפי התאוריה שלך, ברצלונה לא כבשה שום שער, כי כול השלושה שערים היו טעויות של אתלטיקו בהגנה(כרגיל).

10. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

ירדן, כמה שפויול ומרקס טובים בתיקולים, קון עוד יותר טוב בתיקולים. וזה מאוד מלחיץ.
    חוץ מזה לשים את גודי באמצע משמע לשחק 4-4-2. פחות החזקת כדור ופחות לחץ על אסונסאו.
    ואם לשופט היה IQ חיובי, הוא היה נותן 2 פנדלים. אחד על קון, אחד על פלו. כי שני החלוצים האלה לא מחפשים פנדלים.

11. Ohad_Glr Member

הם לא הבקיעו בכלל 4? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

בכל מקרה אני לא מבין מה זה משנה. אבל כנראה שאתה צודק (אם הבנתי נכון)....

12. Mr.Eko Member

אתלטיקו היא קבוצה בלי הגנה אבל עם כלים התקפיים קטלניים. מקסי+אגוארו+פורלאן שחקנים שיכולים בכיף להשתלב בכל קבוצה. אבל ההפסד הזה היה יותר בגלל שאננות של השחקנים שלנו אבל אין מה לעשות,קורה שטועים,פויול שנמצא בעונה מעולה עושה טעות קריטית,מארקז כנ"ל,ואלדס בכלל חסר ביטחון,לא יודע מה עובר עליו.... ואתלטיקו פשוט ניצלה את זה עם שני חלוצים קטלניים וזהו. קרה מה שקרה וצריך להמשיך הלאה,חלאס לבכות.

13. xavi6 Member

הם לא מחפשים פנדלים כמו שמסי לא מחפש גולים עם הידיים...

אני מדבר על טעות של שחקן יחיד שגרם לתוצאה הזאת. 3 מהגולים שלהם היו כתוצאה מטעויות של שחקן יחיד. בגול הראשון זה היה ואלדס, בגול השני מארקז וברביעי פויול. בוא נבדוק את זה יקירי. הגול הראשון לא היה משום טעות של שחקן את' אחד. זאת הייתה בעיטה מחוץ לרחבה. הנרי לא עבר אף שחקן, הנרי לא גילה חור של שחקן אחד, הוא קיבל מצב, שמתוך 100 שתיתן לו במדי ברסה, הוא יבעט 200 אחוצה. זה למה הנרי של בארסה גרוע לעומת הנרי של ארסנל. גול פוקסיונרי שנבע לא מטעות של אף שחקן, גם לא פבלו שאתה כ"כ שונא מסיבה כלשהי.
    הגול השני היה כתוצאה מדריבל של מסי, זה לא טעות של שני השחקנים או של שחקן אחד שהוא עבר-פשוט יכולת אישית גבוהה יותר. אין מה לעשות. זה כמו להאשים 100 שחקנים שמסי עבר אותם בדרך לגול. זה כמו להאשים את כל 5-6 השחקנים של חטאפה שהוא עבר אז. אם קון היה עובר את מארקז ופויול עם הכדור, לא הייתי אומר שזאת טעות שלנו, אבל הוא לא עבר אותם עם הכדור, הוא ניצל טעות שלהם שהציבה אותו פעמיים מול השוער לבד.
    הגול השלישי היה מטעות ביציאה לנבדל של כל הקבוצה. זאת לא טעות של שחקן אחד, או שניים, אלא של 4. וזאת גם טעות אופיינית, אי אפשר להגיד שאת' היא מומחית ביציאה לנבדל. גם זה לא קרה לברסה העונה, זה כבר לא נפילה לא אופיינית של שחקן אחד.

14. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

אני מופתע שאתה מגן על פאבלו על חשבונו של הנרי. אבל זה בסדר, תמשיך ככה.
    מה שלגמרי לא נכון, זה לטעון שבשער של פורלאן רק השוער אשם. חלוץ, במיוחד ברמה הזאת, אמור להיות מכוסה גם בטווח 30 מטר.

15. xavi6 Member

לא יודע כמה פעמים אתה רואה כדורגל דני, אבל בעיטות מ-30 מטר לרוב לא חוסמים, ובטח לא שומרים בכזאת הקפדה. עם כל הכבוד, זה תפקידם של השוערים. וגם אם היה טעות, וטורה כיביכול לא נצמד מספיק לפורלאן, הכדור לא היה צריך להיכנס. אם ואלדס היה עומד בשער ולא מחפש לו פרפרים כמה מטרים קדימה, זה היה הולך ישר לידיים שלו.

ולא הבנתי מה אתה רוצה מהנרי ופאבלו. אין לפאבלו הרבה מה לעשות, הנרי פשוט בעט בצורה מדהימה.