24:ריאל מחלצת תיקו בדרבי,קונצרט של בארסה ושער לאטו

Discussion in 'פורום כדורגל ספרדי' started by Pipe, Feb 23, 2007.

1. Pipe Member

זה מסוג המשחקים בהם אתה רוצה להיכנס למגרש ולפגוע פיזית בשופט, ועל הדרך לדפוק לבלונדה לום בראש על האנוכיות שלו במחצית השנייה.אני פשוט לא מאמין שאתלטיקו לא ניצחה את המשחק הזה. אפילו אם נתעלם מהעיוור ששפט את המשחק, שהוציא לקנאבארו אדום 20 דקות מאוחר יותר,מנע שער חוקי למהדרין של פראה וגם היה צריך להוציא צהוב שני לדיארה על התיקול המגעיל ההוא בדקה ה90.
    כל כך הרבה מצבים, שליטה אבסולוטית במגרש, אווירה שכמותה אני לא זוכר הרבה זמן במשחקי דרבי(כנראה שהמיקום עושה את שלו) וחולשה כל כך ברורה של ריאל. איך ריאל לא הפסידה, זה פשוט עצוב.

לשמחתי, ולשמחת הרבה אוהדי אתלטי אני מאמין, אגירה עלה בסופו של דבר עם ה4-4-2, וזה היה המפתח שלו אתמול.חוראדו באולי המשחק הטוב ביותר שלו השנה, התעלל בלי סוף במיצ'ל, היה פעיל, דייק במסירות, אם יעשה את זה גם בפעמים בהם הוא לא רואה לבן בעיניים אז אולי יצא ממנו משהו. לוקסן עשה עבודה נהדרת בקישור האחורי, רק חבל שמאניצ'ה(לה סקסטה האלו..) לא תרם הרבה בהתקפה,לא בעט למסגרת ולו פעם אחת והיה שקט מדי. קון במשחק טוב, וטורס..אוי כמה שהוא יכול להיות מעיק. במחצית השניה ראה רק את השער בעיניים, כאילו הוא שור וקסיסאס מנפנפף מולו בדגל אדום. אם הוא היה קצת יותר מתחשב, ולא היה הולך עם הראש בקיר כמו ילד, אולי אתלטיקו הייתה משיגה את הניצחון. זה מה שקורה מאובר מוטיבציה.

אתלטי לא רק מפספסת הזדמנות לנצח דרבי בבית אחרי כל כך הרבה זמן, אלא גם מפספסת הזדמנות לעקוף את ריאל, ולהוסיף עוד שמן למדורה הגם כך לוהטת של הצמרת בפרימרה השנה. חבל.

2. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

מה שמדהים בגול הזה שאף אחד לא יודע למה הוא נפסל.

אם רואים מזוית מלמעה שאחרי הקוון , רואים שהוא רץ לכיוון האמצע כדי לאשר את השער אבל פתאום מניף שם את הדגל .

3. Pipe Member

הראל, כשאתה שומע את ה"מאזן" של דאודן איבאנייז מול ריאל מדריד(הפסידה רק משחק אחד בלבד מתוך 13 שהוא שפט אותה),אתה לא יכול שלא לתהות מה מניעים האמיתיים שלו בפסילת השער.
    לא רק שהכדור היה מטר מאגוארו, אלא האמרסון תפס אותו בעבירה שישראל כהן לא היה מתבייש בה, וגם את זה איכשהוא הוא פספס.אם אתלטיקו הייתה מסיימת בתיקו בלי ה"טעות" שיפוט הזאת, אולי הייתי יותר רגוע.
    אבל זה רק אני ותאוריות הקונספירציה שלי.

Last edited by a moderator: Feb 25, 2007
  4. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

ואני חשבתי שאתה אוהד ריאל................

לי נראה שהוא שרק לעבירה על אמרסון , אבל לא יודע איך אפשר להמציא דבר כזה שקורה בדיוק ההפך

5. Pipe Member

כל משחק אתה מתרגש מחדש. לפני שבוע קפצתי בגול של ולנסיה מול אתלטיקו, אתמו לקפצתי בגול של אתלטיקו והתעצבנתי מהפוקס של היגואיין ובסופרקלאסיקו קפצתי בגול של ראול.זה מה שכיף בלהיות אוהד נייטרלי.

בכל מקרה, לפי מה שראיתי השופט לא שרק על עבירה על האמרסון אלא הקוון הרים דגל לנבדל, אבל מה שחשוד בזה, הוא שהדגל הונף אולי 2 שניות אחרי שהשער כבר הובקע. כל העסק מסריח.

6. Engel Del Madrid Member

סוף סוף אנחנו מקבלים קצת עזרה מהשופטים...
    עוד לא שכחתי את הגול של אספניול אחרי שריקת השופט, וגם את הכדור שלא עבר את הקו ב3:2 של סלטה ויגו. זה כדורגל, פעם מקבלים לפה ופעם נדפקים שם... עכשיו בטח כולם יאמרו שזו שחיתות ושזו ריאל אבל כאשר ריאל אוכלת *** מהשופטים פתאום כולם שותקים !
    מה עם האדום של בקהאם מול בטיס? מה עם האדום של RC בסופרקלאסיקו שנה שעברה?!?!
    מה עם העבירה על מיצ'ל ? עאלק לא בכוונה יעקובי. אהה.. פתאום הכול שכחתם... אז הורידו להם גול ולא נתנו להם פנדל, EVERY DAY LIFE IN LA LIGA...

אגב, זוכרים את הגדר שנפלה? ובכן 3 אנשים סיימו את הלילה בביה"ח של מדריד... אחד עם פציעה בברך ושניים עם פציעה בגב.

Last edited: Feb 25, 2007
  7. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

על האדום של RC בקלאסיקו שנה שעברה הוכח על ידי קוראי שפתיים שהברזילאי קילל את הקוון

8. Pipe Member

כשזה קורה לטובת ריאל במשחקים מול ולנסיה(אני עדין לא שכחתי את כל מקרי אז'אלה למיניהן בברנבאו),או בדרבי מול אתלטיקו, זה קצת יותר חשוד מטעויות לטובת סלטה או בטיס עם כל הכבוד.
    מה עוד שיש טעויות ויש טעויות. כדור לא עבר את הקו, קוון פספס, ניחא. שופט לא הניח נכון את הכוונות של בקהאם וחשב שזו עבירה מכוונת, ניחא.
    אבל לראות בעיניים את העבירות של קנאבארו ואת הכניסה הברוטאלית שלו במרכז המגרש ולהתעלם, או לפסול שער ו"לפספס" עבירה ברורה של אמרסון, זה כבר מסריח.

בכל מקרה, קצת דברים חיוביים עכשיו.
    אסייר דל הורנו יפתח היום לראשונה בהרכב מאז הפציעה שלו לפני ארבעה חודשים. דויד ויייה סוחב פציעונת וקיקה עשוי לשמור אותו, כמו גם מספר שחקנים נוספים. לא מעט רוטציות יהיו השבוע בצ'ה, כשפרט לאלבלדה ואלביול שלא יכולים לשחק(אחד מושעה ואחד פצוע) גם מיגל לא ישחק, בראחה וויסנטה עשוים להשתלב וגם קורו טורס יפתח בצד ימין. גם הוגו ויאנה וחואקין יקבלו את המקום בהרכב.

9. XabiAlonso Member

ריאל כרגיל שיחקה גועל נפש, למרות שהיא הצליחה לחבר סוף סוף יותר מ-2 פסים מדויקים.
    אתלטיקו באמת יכולה להרגיש מקופחת מהגול שנפסל והעבירות הברוטאליות של שחקני ריאל (ובראשם קנבארו המלוכלך, שנה הבאה באיטליה בע"ה)
    קאסיאס כרגיל מציל אותנו כל פעם מחדש (ישתבח שמו).
    יש לריאל מזל שהמזרונאים מהקלדרון הם קבוצה כ"כ לוזרית.... גם כשטורס סוף סוף שובר את הנאחס שלו נגדנו, היא לא מצליחה לנצח למרות שליטה מוחלטת שלה במגרש.
    והיגואין סוף סוף עם שער בכורה, נקווה שימשיך לכבוש!! :aaa021:

*Wazza, את מי אתה אוהד??

עריכת מנהל: תעלה כמה הודעות למעלה ותראה. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/icon_thumright.Xxx

10. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

ראיתי את זה שוב , וגם השופט רץ עם היד לאמצע , פשוט שערוריה שפתאום הקוון מניף דגל אחרי שהוא בדרכו לאמצע המגרש.

11. Engel Del Madrid Member

כן אה.. הגיוני.... הקוון גם שמע את מה שRC אמר לו באמצע השאגות של כל הקאמפ נואו.
    בקושי RC שומע את עצמו מדבר אתה רוצה שהקוןן ישמע?!?

12. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

13. Raulito Madridista

פשוט נס משמיים הנקודה הזו, נראינו זוועה, לא חיברנו שתי התקפות רצופות, אתלטיקו מדריד שטפה את המגרש ועשתה לנו בית ספר, אם כאשר היא מובילה לעיני הקהל הביתי שלה, משער של טורס ששבר את הנאחס וכבש לראשונה נגד ריאל מדריד, ומשחקת כדורגל מעולה, אתלטיקו לא מנצחת בדרבי מעניין מתי זה כן ייקרה. איקר קסיאס היה אחראי בלעדי לנקודה שלנו היום, סאן איקר, מה נגיד ומה נאמר, השחקן הכי טוב אצלינו בקבוצה ללא ספק, בלעדיו היינו במקומות רחוקים הרבה יותר מהצמרת, שהיום תברח לנו, רק מקווה שאולי וולנסיה איכשהו תפשל, מה שלא ייקרה. קאסנו שנכנס כמחליף, הוסיף במשחק הרבה לדעתי ובישל באומנות ממש, סוף סוף שער בכורה להיגואין! אתלטיקו מדריד הפסידה נקודות אתמול וריאל מדריד גנבה אותם כמו כל-כך הרבה פעמים העונה. מי שירד על קאסנו אכל את הכובע, מסירת עומק נהדרת, אני בעד שיישחק בהרכב ביכולת הזוועתית של רייס וגם רוביניו קיבל הרבה מאוד צ'אנים, גם לקאסנו מגיע. ריאל "מגעיל" מדריד של 2007 היא ביזיון, מי היה מאמין שאחרי כל הרכישות המוצלחות בקיץ, הקבוצה לא תצליח לחבר שני פסים, לא תצליח לתת שני משחקים טובים, ותגנוב כל-כך הרבה נקודות, אני מתבייש באיך שנראינו ובפאביו קאפלו, איך מרסלו לא מקבל צ'אנס ומיצ'ל שאחרי השיא במרחק שנות אור עולה במקומו, איך יכול להיות שהקבוצה נלחצת לשערה, וגם שהיא משחקת הגנתית כל קבוצה בליגה מביכה את ההגנה שלנו פעם אחר פעם. אדון פאביו קנבארו, על המונדיאל הנפלא שלך ועל התקופה ביובנטוס והשנים בפארמה אין וויכוח(גם העונה הראשונה באינטר), אבל בריאל מדריד אתה כישלון מוחץ, ממש רציתי להרביץ לו אחרי המשחק, כל-כך טיפש, עשה כל-כך הרבה עבירות שהיו צריכות להיגמר באדום, מזל שהשופט היה איתנו, טעות של קאפלו שהשאיר אותו על המגרש. השיפוט היה מזעזע, אני לא אגיד שצר לי על אתלטיקו, אבל בהחלט הגיע להם ונפסל גם שער חוקי שלהם ולא נשרק לזכותם פנדל. היום אתלטיקו מדריד איבדה נקודות בגלל שיפוט(2-0 אם היה קורה ואנחנו מובסים שם!), מחר זו תיהיה ריאל מדריד וצריכים לדאוג מהשיפוט הביזיוני. ההגנה שלנו הגנה מכפירה, איקר תמיד נשאר לבד, וגם שהיינו בהרכב מלא המצב לא היה טוב. הצלע היחידה שהיא כמו שצריך זה מיגל טורס וסרחיו ראמוס, הלגרה לא טוב במשחק הקרקע אבל בכדורי גובה הוא מעולה. לטעמי מהמדו דיארה היה צריך לפתוח בגלל המשחק המהיר והפיזי של אתלטיקו מדריד. חוראדו עשה בית ספר למיצ'ל באגף והפסדנו שחקן טוב מאוד. גלאטי גם היה טוב בשורות אתלטיקו, מי שפחות היה טוב זה אגווארו. אני מתבייש ביכולת של הקבוצה, פאביו קאפלו צריך לעזוב, לא ניהיה בליגת האלופות בשנה הבאה ביכולת הזאת ולפיה לא מגיע לנו גם לגמור בין עשר הראשונות!!!
    פרננדו גאגו לא היה מספיק טוב אתמול אבל לפחות עשה פאולים חכמים וניסה לארגן את המשחק. גוטי שוב נימנם וזה מספיק, הספסלה חמוד, אני חושב שיש לפתוח עם גאגו בעמדת ה-50\50 ועם דיארה או אמרסון מאחורה. צריך לנסות את קאסנו באגף שמאל מגיע לו לשחק. היגואין חילץ לנו נקודה אתמול שלא הזיזה לאף אחד, זה לא מכפר על המשחק המגעיל שלנו.
    קנבארו, חוץ מזה שהיה זוועה ועשה הכל כדי לקבל אדום, מדהים שהוא יכל לקבל 4 כרטיסים אדומים לפני השטות שהוא עשה, גם החמיץ מצב נהדר מול השוער אחרי טעות גדולה בהגנת אתלטיקו מדריד. מזה הדרדלה הזה מול השוער שאתה כל-כך קרוב אליו? גם בלם צריך לדעת לשחקן כדורגל. מאוכזב מהיכולת, לפחות נקודה. קנבארו וקפאלו הביתה!

http://www.marca.com/marcador/rfsh/liga0607/1a/jornada24/fotos/fotos_partido_02/05.Xxx
    כן יירבו.

Last edited: Feb 25, 2007
  14. Dimitar Berbatov Member

בדיוק כמוני, http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/icon_thumright.Xxx

מגעיל, פשוט מגעיל לראות את ריאל מדריד משחקת העונה, פשוט זוועה. ריאל בקושי הצליחו לחבר שלוש מסירות רצופות לפני שאיבדו את הכדור. אף אחד לא פגע היום בריאל ודווקא קסאנו שלא ראה דשא כבר חודשיים היה היחיד שהרשים (חוץ מקאסיאס כמובן) אחרי שמסר כדור מצוין להיגוואין שכבש, הארגנטיני סך-הכל נתן משחק סביר בתור חלוץ חוד, זאת לא אשמתו שהוא לא הגיע להרבה מצבים, אף אחד לא הפעיל אותו. כל הקישור של ריאל נראה היום זוועה, גוטי ישן בעמידה, רייס היה קטסטרופה העיקר מזיין לנו את השכל כל הזמן שהוא רוצה לעבור לריאל, הבנאדם לא מתאים לקבוצת צמרת, גם ראול היה חלש ולא הזכיר את החלוץ שכבש צמד מול באיירן, כנראה שראול מגיע רק למשחקים גדולים, גאגו היה סביר ולפחות היה נראה שלו לפחות אכפת. אה, ומה נאמר ומה נגיד על ההגנה המהוללת של הדון, קנאברו בושה, איך אפשר להחמיץ כזה מצב, אז נכון שאתה בלם אבל גם שוער צריך לשים מכזה מצב גול ושלא נדבר על היכולת ההגנתית של השחקן הטוב בעולם לשנת 2006, שמעתי שמילאן רוצה אותו, אז כדאי לו לחזור לאיטליה אולי שם הוא יצליח, אה ואיך שכחנו את האדום שלו, בושה! כמובן שגם סלגאדו הגוסס נתן משחק חלש ובפעם האלף, בשביל מה הביא קאפלו את מרסלו אם הוא לא נותן לו לשחק?
    ריאל צריכה להגיד תודה רבה לאיקר קאסיאס, סאן איקר נתן משחק הירואי והציל את ריאל מתבוסה, אם לא קאסיאס ריאל יורדת מושפלת מהויסנטה קלדרון וקאפלו הולך הביתה.

אתלטי יכולה לצאת מאוד מאוכזבת מהמשחק הזה, אתלטי פשוט שטפה את המגרש ועשתה לריאל פשוט בית-ספר לכדורגל עשתה צירופים נהדרים, גלאטי נתן משחק מצוין פשוט תענוג, אבל כמו תמיד אתלטי החמיצה והחמיצה וגם השופט לא היה לצידה אחרי שפסל שער חוקי למהדרין של פראה, איך אפשר לטעות ככה? נבדל? מה הבנאדם עיוור?! אתלטי יכולה להתנחם לפחות בכך שהקפטן שלה שבר בצורת ארוכת שנים נגד היריבה העירונית, השער של אל ניניו הוא השער הראשון שלו בקריירה נגד ריאל!
    ליבי ליבי עם אתלטי, כל-כך הגיע לה לנצח את ריאל אבל חבל שהיא כל-כך נאיבית, אתלטי יכלה לנצח לפחות 5-0 אם היתה מנצלת חצי מהמצבים שלה. כמה מילים טובות גם לקהל של אתלטי, תפאורה נהדרת, אווירה נהדרת. רק האווירה והתפאורה נתנו חשק לראות את המשחק.

כמה מסקנות מהמשחק הזה לגבי ריאל, קודם כל כשקרלוס וראמוס יחלימו קו ההגנה צריכה להראות ככה: טורס, ראמוס, הלגרה וקרלוס. ביכולת הזאת של קנאברו הוא לא צריך לשחק בהרכב, במידה וקרלוס פצוע מרסלו צריך לקבל צ'אנס מקאפלו על סלגאדו אין בכלל מה לדבר...
    נעבור לקישור, ריאל חייבת לשחק עם קשר אחורי אחד הוא דייארה או אמרסון ואת גאגו לשים קשר 50/50, באגפים צריך לתת צ'אנס לקסאנו באגף שמאל גם רוביניו יכול לקבל קצת דקות משחק, אני כבר התייאשתי ממנו ובאגף ימין בקהאם צריך להמשיך ואם הוא יציג יכולת חלשה גוטי יכול להכלל ברוטציה.
    בהתקפה יש לי קצת בעייה, לדעתי היגוואין צריך להמשיך לשחק חלוץ חוד, אבל יש גם את ואן ניסטלרוי המצוין וגם ראול. אם אני צריך לבחור לפי הכושר העכשווי הזה הקפטן לא צריך לפתוח והיגוואין צריך לפתוח בשפיץ ליד רוד.

15. Maayan#19 Member

לריאל הם לא שיחקו בכלל טוב.
    אבל סוף סוף שער בכורה להיגואין :aaa021: