22 :: המחזור הגדול נדחה, איטליה בהלם!

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י saviola, ‏2/2/07.

1. מיכל3 Member

מישה, מה שקראת בוואן ככל הנראה נכון מאחר וזה פורסם היום גם בגזאטה. לא יאומן פשוט..העונש הזה הרבה יותר גרוע ממה שנתנו לנו בתחילת העונה..אפשר להגיד שלום ולא להתראות לצ'מפיונס וגם למקום הרביעי בליגה.

2. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

השנה האחרונה בכדורגל האיטלקי הייתה פשוט מזעזעת. אם לעזוב את פרשת החזיזים של אינטר לפני שנתיים (איפה המשטרה לעזאזל??), ניתן לראות כי השורש בכדורגל האיטלקי מלא ריקבון, שחיתות מקיר לקיר, אלימות מחוץ למגרשים, דווקא לאור העובדה שאיטליה אלופת העולם אני חושב שצעד קיצוני בהחלט מצד אופ"א, שחייבת להתערב למען שלומם של אוהדים המגיעים לאיטליה. אם יישמו את זה על יוון וטורקיה, אפשר גם על איטליה. אם משטרת אנגליה יכולה לעקוב בזכוכית מגדלת אחרי כל תייר אנגלי שיוצא לראות כדורגל, כך גם האיטלקים, ויש מקום להשעיה כמו שניתנה לאנגליה אחרי אסון הייזל.
    את אירוע רומא - אנדריאס פריסק בכוונה אני לא מכליל, כי זה אוהד אחד. אבל כשקבוצות אוהדים עושות מה שבראש שלהן, כשעולות פרשיות של שחיתות וסמים כל יומיים - זה מוגזם לגמרי, דרוש בדק בית ממש כמו ועדת טיילור שננקטה באנגליה, לפני שהכדורגל האיטלקי יהיה נגוע לחלוטין במחלות הללו.

3. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

אז ככה,הממשלה!לא ההתחאדות,הממשלה העבירה חוק שאומר שרק באצטדיונים המתאמים מבחינה בטיחותית יוכלו לשחק לעיני קהל,באלו שלא אושרו לא יורשה להיכנס קהל.
    הסן סירו לא עומד בתקנים הממשלה ולכן מחפשים באינטר ומילאן פתרונות.באינטר כנראה פוזלים לכיוון או פאלרמו או גנואה בעוד מילאן מחפשת מעבר לאיטליה.
    בכל אופן ב24-48 שעות הקרובות הועדה שאמורה היום להיות באצטידיוניה השונים של הסריה A וB לאשר או לא לאשר אאת האצטדיונים.

4. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

הלו הלו עד כאן. שוטרים מתים אוהדים מפרקים איצטדיונים וכו' זה טוב ויפה, אבל מה הם דופקים לנו את העונה היחידה שאנחנו מרגישים עם סיכוי בצ'מפיונס? נו באמת התאחדות, חשבתי אנחנו משדרים על אותו גל...

וברצינות, כל הכבוד להם, מה יש לומר, אם הם יעשו צעד כזה תתפתח לי קצת הערכה לחברה האלה שמנסים להכניס את המשחק היפה לאיטליה.

מה יהיה עם הליגה אבל? ישחקו אותה ב-2 איצטדיונים?

נערך לאחרונה ב: ‏8/2/07
  5. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

שוב זה לא טיפול מספיק מתאים,זה טיפול הכרחי אבל חלקי.
    צריכה להיות ענישה יותר חמורה למקרים כאלה וצריך להתחיל בקטאניה.עד שפורעים כאלה לא ייאסרו וייקבלו הרחקות לכל החיים ממגרשים לא יהיה פתרון אמיתי כי להחביא אבוקות בביצים כל אחד יכול לשים,גם רימוני הלם וגז מדמיע אפשר להחביא באזור.המתקנים שאמורים להתקין באצטדיונים בהחלט יעזרו אבל לא ייפתרו לגמרי את העניין.
    אני לא בטוח שהכפיים מגיעות להתאחדות,כי פה גם הממשלה התערבה.ולגבי שאר האצטדיונים(כרגע מאושרים 4 אם נאי זוכר נכון) אנחנו נדע בקרוב.ונראה אם יש להתאחדות ביצים להגיד שאלו שלא יאושרו פשוט ישחוקו בלי קהל.

6. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

לשחק בלי קהל אבל יפגע הרבה יותר מאשר יועיל. למי זה טוב כדורגל בלי קהל? עדיף כבר לבטל את העונה וזהו.

לגבי המתפרעים של קטניה, אני די בטוח שאם היו שמות היו עושים עם זה משהו. רשימות של אוהדים מבוקשים אפשר להכין רק בטווח הארוך.

7. Jose Mourinho Member

הוציאו את החשק מהעונה הזאת. באמת שכבר עדיף לבטל אותה, גם ככה יש לי בטן מלאה על החלטות הקאלצ'יופולי שפגעו בסדר של 2 העונות הקודמות. במה לעזאזל אשמות אינטר ושאר 18 קבוצות הסרייה א' במה שקרה בקטאניה? תאמינו לי שכאשר אני חושב על משפחתו של השוטר שנהרג באמת בא לי לבכות, אבל להטיל עונש קולקטיבי בגלל זה לכדורגל האיטלקי, זה פשוט לא הוגן. זה כמו שבכיתה מישהו יזרוק משהו על המורה ואז כל הכיתה תיענש - לא הוגן!
    צריכים להגביר את השיטור ביציעים, לשפץ פה ושם כאשר יש זמן בפגרות, אבל במקום זה שולחים החלטה חסרת היגיון. הרי בכל מקרה, עם כל כמה שרוצים לבטל את התופעה הזאת לגמרי, זה יחזור על עצמו מתישהו ואיכשהו, אז שימשיכו במאמצים הביטחוניים בתחום השיטור במקום להרוג את הכדורגל.
    אם ההחלטה הזאת תישאר על כנה ותימשך גם לעונה הבאה, צפו לעזיבה מאסיבית של הרוב המוחלט של הסופרסטארים באיטליה.

אגב, גם ההחלטה לדחות את המחזור לאפריל פשוט אידיוטית, אבל זה כלום לעומת עונש הקהל.

8. מיכל3 Member

אתה כ"כ צודק, בכל מה שאמרת. חוץ מזה, יש גם את ההשלכות הכלכליות. זה יכניס את הקבוצות לגרעונות כ"כ גדולים בנוסף לגרעונות שקיימים כבר עכשיו. מועדונים בסדר גודל קטן יותר משל אינטר ומילאן חיים בין היתר מהכנסות הקהל. ממה הם יחיו עכשיו? העונש הכי דבילי שיכול להיות.

9. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

אינטר - אנחנו האחרונים לדבר. קיבלנו מתנה מאופ"א בשנה שעברה כשהיינו צריכים לעוף לכל הרוחות מאירופה לשנה אחת לפחות על מה שהלך בדרבי. מה השאר אשמות? אם אין עונש קולקטיבי - לא לומדים. זה כבר הוכח הרבה פעמים בכדורגל. כמו שבקאלצ'ופולי הרבה חטפו על הדרך, ככה גם משתמשים במה שקרה בסיצילה כדי לעשות ניקוי אורוות. וכל הכבוד להם.

זה לא עונש הוגן, זה עונש יעיל. אין לי שום הוכחה ממשית, אבל אני בטוח ב-100% שהקבוצות האיטלקיות בעצמן לא עשו מספיק בשביל לעצור את האלימות בגלל העלמת העין המתמשכת הזאת. כל הכדורגל באיטליה צריך זעזוע עצום וההתאחדות מספקת את זה. זה לא פתרון סופי, נכון, אבל אלה צעדים שהיו צריכים להינקט במוקדם או במאוחר.

10. ASROMA Member

"היסטוריה של אלימות"
    http://sports.walla.co.il/?w=/7/1053980

כתבה מרהיבה על כל נושא האלימות באיטליה , מובן איך הדברים נגררו לרמות האלה.

11. Jose Mourinho Member

12. saviola Member

עוד לא יצא לי להגיב על כל מה שהיה... מצחיק, מבזה, עצוב. איטליה 2007, אני מרגיש כאילו זה הכדורגל הישראלי. ההחלטה הטיפשית הזאת נבעה מלחץ, כל ההתאחדות שם בלחץ וכל הכדורגל במדינה נפגע. אני מדבר כמובן על ההחלטה לפסול את הסאן סירו, שבתור מי שהיה שם אני יכול להגיד שזה באמת מהאיצטדיונים הטובים בעולם. מה שהורג אותי זה הסיבה שהאיצטדיון הזה נפסל - כי אין לו שערים חשמליים. ניסיתי לחשוב, אבל מה השערים האלה עוזרים לעצור את האלימות? בקיצור דרשו מהם להכניס לשימוש 28 שערים חשמליים. זה מילא, עבודה של כמה ימים, אבל מה עם מנויים? זה לא יפתור כלום, גליאני דרש ובצדק שכל הקטע הזה יתחיל בעונה הבאה, אבל זה לא עזר. ולחשוב שהאיצטדיון המסכן של סיינה אושר.

13. מיכל3 Member

זה עדיין לא בטוח שהמשחק בסן סירו מחר ישוחק ללא קהל. ג'ובאני טרצי, איש האבטחה של מילאן אמר אתמול שהתקינו כ-28 שערים חשמליים ולפחות בעלי המנויים יוכלו להכנס לאצטדיון-ז"א עד 50 אלף איש. אני מקווה באמת שהמשטרה וכל מי שאחראי על זה יאשרו לנו לשחק עם קהל..אין סיבה שלא אחרי מה שנעשה.