22:דרבי מאופס באנדלוסיה , שער לבקאהם בנצחון ריאל

Discussion in 'פורום כדורגל ספרדי' started by Pipe, Feb 9, 2007.

1. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

עוד פעם אתה חושב פסימי

2. Quique_Flores Member

דווקא ממש לא, התסריטים שלי היו מאד מאוזנים

3. Raulito Madridista

אם יצא לכם לשים לב, כל יום ראשון אני לא מגיב הרבה בפורום מפאת חוסר זמן. אני התחלתי לשחק בבית ספר לכדורגל בקבוצה אחת ויש לי פחות זמן. בכל זאת, אני רוצה להתייחס למשחק שלנו.

התחיל לכאוב לי הראש אתמול באמצע המשחק מרוב שהזדעזעתי. את האמת, לא ציפיתי ליותר ממה שראינו אבל הייתה בי תקווה שהמצב יהיה יותר טוב, שנארגן יותר התקפות ושלא נשחק כמו קבוצת תחתית שמעבירה זמן. לא ייאמן איך כמעט כל החלק ההתקפי שלנו בכושר גרוע. אני שמח מאוד בשביל בקהאם ושסוף סוף ניצחנו וכבשנו, אבל היכולת הייתה מאכזבת כמו תמיד, ואני פשוט מתבייש באיך שאנחנו נראים. רק משום שאנחנו לקראת משחק גורלי בליגת האלופות הייתי מעדיף שקאפלו יישאר.

אני רואה את זה באופן אירוני, כאשר דיויד בקהאם, אותו שחקן שהושפל כחודש על ידי קאפלו ולא היה בסגל, הוא זה שבעצם אולי השאיר אותו בתפקיד עם שער יפה בבעיטה חופשית(לשוער של סוסיאדד יש חלק בשער, כמו גם בשער השני[פעולה ראשונה חיובית של גוטי וגם אחרונה שלו]. בקהאם לא הראה יותר מדיי כדורגל, אבל נלחם, וגם שאר הקבוצה הייתה על הפנים. לא הבנתי למה אמרסון חזר פתאום להרכב הפותח שלנו, אני דווקא חושב שדיארה צריך לשחק. גאגו היה חלש מאוד כמו גם ראול, שכל מה שנדב יעקובי אמר עליו נכון, הוא ניהיה שחקן איטי ללא שליטה בכדור, הוא קיבל כדור מול שחקן הגנה ופשוט ניסה להשיג פאול וללכת לצד. למה לא לנסות לעבור אותו ולרוץ לשער? אין את המהירות כבר ויכולת אין. ואן ניסטלרוי היה אפס אבל לפחות כבש שער.

לכל שחקן יש טעויות, איקר בעונה פחות טובה מאשתקד אבל חייבים לזכור לו את כל מה שנתן לנו ובזכותו לא סיימנו במקומות גרועים יותר בעונות החלשות שלנו ויש לו גם קרדיט כמובן בכל תואר שלקחנו(היו ימים).

המצטיין בשורותינו היה מיגל טורס. מגן נפלא, אבל אני חושב שעדיין שקרלוס יחזור החלק ההתקפי יישתפר בקצת. אני לא בעד לעלות עם ההרכב הזה. מהיגואין פתאום אני פחות מתלהב, אני חושב שלמרות שרוביניו חלש צריך לתת לו מספר משחקים ברצף לשחק. לא 2. 5. לפחות סביליה לא ניצחה למרות שיכלה להפסיד ואנחנו במקום השני.

4. XabiAlonso Member

לא להאמין!

חטאפה 3 ולנסיה 0 http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/5eek.Xxx :aaa021:

5. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

רייקארד שוב מחליט לתת לאינייסטה את המקום כקיצוני ימני על פני ג'ולי , סאביולה שומר על מוקמו בשפיץ כצפוי .
    אדמילסון יפתח כבלם ומארקז ישחק כקשר אחורי ובאמצע המשחק השניים יתחלפו בעמדות בהתאם ליכולת ההתקפית וההגנתית של בארסה

6. Quique_Flores Member

קיבלנו בראש חזק, חבל שאז'אלה לא שיחק, אולי זה היה מונע את התבוסה הזאת

7. riquelme1 Member

נדב יעקבי עושה אתזה שוב- ניחס את גראי.

8. Pipe Member

נדב יעקובי פשוט שדר כל כך נאחס.
    "גראי בועט בעיטות פשוט אדירות. בועט מדהים". http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx

9. riquelme1 Member

זה בסדר שון, התרגלנו. כולם ציפו שראסינג תופס, אני אמרתי שאסור להרים את האף- צדחקתי.

10. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

ואתמול הוא היה עם "ניחוס" לבקאהם , זה מתאזן משידור לשידור http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx

Last edited: Feb 12, 2007
  11. Pipe Member

אני עדין חושב שאין סיכוי שבארסה לא מנצחת את המשחק. הם לא שיחקו כל כך רע במחצית הזו והיו צריכים להוביל, וברגע שבאטו ומסי יכנסו(וזה יקרה), ראסינג תתמודד מול קבוצה אחרת לגמרי.

12. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

הבעיה שהשחקנים משחקים כאילו לא צריך לדאוג והשער יבוא כבר מעצמו .

זלזול מרגיז כזה ,כמו במרבית משחקים . אטו ומסי הם לא רובוטים אף אחד לא מבטיח שהם נכנסים ישר באים הגולים , צריך לזכור שהם חוזרים אחרי העדרות ארוכה , אי אפשר לבנות עליהם בנינים

13. omer23 Member

2:0 ברצלונה! http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_clap.Xxx
    דקה 82 וצמד לרונלדיניו.

14. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

כל השבוע אנחנו מחכים למשחק הזה , יותר נכון חמישה חודשים אנחנו מחכים למשחק הזה בשביל לראות את סמואל אטו , את מסי קיבלנו כצ'ופר הוא לא היה בתכנון ךלחזור למשחק הזה , כל הפסטיבל והמתח של השבוע היה רק בשביל לראות שוב ביחד על המגרש את אטו - רונאלדיניו -מסי , אבל רייקארד מתסכל את אטו , קודם הוא מעלה את מסי לחימום לבד , אח"כ הוא נותן לו להתמם רבע שעה ובסוף מכניס את אולגר(באלטי יכל להמשיך לשחק עם הפציעה הקטנטנה הזו) .
    ראו על הפנים של אטו שהוא מתוסכל ומדבר עם הרופא כאילו הוא אומר לו "כמה זמן הוא מתכוון לחמם אותי , אני רוצה להכנס כבר"

כל ההתלהבות והכייף שהייתה לי במשחק הזה הוריד לי אותה רייקארד .

15. Pipe Member

גם אני התאכזבתי מהספסול של אטו(אם אפשר לקרוא לזה ככה) אבל בשורה התחתונה בשבוע הבא אף אחד לא יזכור את זה. נכון שכל הפסטיבל התקשורתי בשבוע האחרון היה על "החזרה של REM" אבל בסופו של דבר עוד 5 דקות, פחות 5 דקות, פרט לקצת אכזבה אחרי המשחק זה לא ישפיע לא על אטו ולא על בארסה. זה היה פיקנטי אם שלושתם היו משחקים, אבל שטויות.

עוד 3 נקודות, שוב יש שיפור ביכולת של הקבוצה, דברים מתחילים להתחבר בצורה נהדרת. רונאלדיניו שוב כובש בראש, סביליה וולנסיה משמיטות נקודות, יש הרבה סביות לשמוח השבוע אם אתה אוהד בארסה.

אין תזמון טוב יותר מבחינת רייקארד להגיע ל-משחק שבוע הבא. אולי אני מגזים קצת, אבל המשחק הזה הוא משחק העונה בליגה השנה. בסופו של המשחק אחת תצעד עם מוראל בשמים ופער של 10 נקודות, או שהליגה תישאר פתוחה וכמה עטלפים בולנסיה יהיו מאוד מאוד שמחים.