אנחנו יודעים שכואב לך לראות כדורגל התקפי, אתה אוהב לראות רק כדורגל התקפי\בונקריסטי בהתאם לקבוצה שמשחקת אותו. הבנו אותך כבר. ויסקה גיחון!!!
תאמין לי שגם לי ולשאר אוהדי אתלטיקו כואב. אבל מה לעשות ככה זה הליגה הספרדית וככה זה תמיד היה, כמות הנק' שאוגרת הקבוצה במקום הרביעי הכי קרוב למקום ה 16 כי הזאת הליגה הכי צמודה,הכי תחרותית והכי שיוויונית מבחינת הקבוצות והרמה. באנגליה יש טופ 4 וכל השאר זה ליגה אחרת בכלל. פה תמיד הקבוצות שעלו בסוף לצ'מפיונס לא השיגו כמות נקודות כל כך רבה כמו שציפו כי שאר הקבוצות לא בהרבה פחות טובות ובניגוד לאנגליה בספרד הקבוצות הקטנות מגיעות לתקוף ולנצח.
זה ממש לא הוגן להסתכל על קבוצות צמרת כמו אתלטיקו או ויאריאל בספרד, או ארסנל באנגליה, לראות שהן לא משחקות טוב ולהגיד שהליגה נחלשה. אז ארסנל לדוגמה לא משחקת טוב. אבל במקומה יש את אסטון וילה, שאולי היא לא קבוצה גדולה אבל משחקת נהדר. גם בספרד לא חסרים דברים כאלה. נורא קל לבוא ולהגיד "ויאריאל משחקת נורא. הליגה נחלשה" אבל צריך לזכור שמהצד השני יש גם קבוצות שמשחקות יותר טוב ממה שציפו מהן.
נכון מאוד! ויאריאל סביליה ואתלטיקו נחלשו העונה אבל מצד שני שימו לב אילו חידושים מרעננים יש בצמרת כשקבוצות מפוארות כמו דפורטיבו לה קורוניה ואתלטיק בילבאו מצליחות להפתיע ולהתברג בצמרת וזאת בניגוד לציפיות שלהן ערב פתיחת העונה. למעט בארסה ואולי עכשיו גם ריאל עושה רושם שהעונה הליגה תחרותית מאוד ושאין קבוצה שנחשבת לפייבוריטית ברורה לנצח בכל משחק המאבק על הכרטיסים לליגת האלופות וגביע אופ''א פתוחים וככל הנראה ישארו כך עד לסיום העונה ואני כלל לא חושב שזה רע עבור הליגה אלא להיפך זה לדעתי מצויין.
ממש לא, זה רק בגלל החולשה של הקבוצות הצמרת, קבוצות בינוניות כמו דפור, בילבאו ומאלגה מוצאות את עצמם בצמרת.
בגלל לא חולשה לא חייבות להכנס קבוצות בינוניות, יכולות להיכנס לצמרת גם קבוצות חזקות. אסטון וילה שהזכרתי קודם היא דוגמה מעולה לקבוצה חזקה שנכנסה ב"ואקום" שנוצר בצמרת.
מסכים, אבל זה לא המצב פה, דפור, בילבאו, ומאלגה בצמרת, לא בגלל שהם קבוצות חזקות, אלה מנצלות עונה גרועה של הצמרת(ויאריאל, סביליה ואתלטיקו). בנוגע לליגה האנגלית, גם ארסנל וצ'לסי העונה פחות טובות מבעונה שעברה, ובגלל זה אסטון וילה במקום הרביעי.