21: הפסד מביך ומביש לריאל בבית, רק תיקו לבארסה

Discussion in 'פורום כדורגל ספרדי' started by Raulito, Feb 3, 2007.

1. לירן מנהל כללי מנהל כללי

אפשר גם אפשר.

2. Pipe Member

חדל קשקשת ברוכיאן.

בכל מקרה, המשחק של אתלטי מול ולנסיה היה סביר, לא יותר. הרבה לחימה, מבצעים יפים פה ושם אבל אל תתנו לשערים להטעות אותכם, משחק גדול לא היה שם. היה מאוד מרגש לראות את מיסטה כובש, ומקיים את ההבטחה שלו שלא לחגוג מול האקסית, חבל היה לראות את ויסנטה נפצע,וחבל שחואקין מקבל כל כך מעט דקות(למרות שבדקות שהוא קיבל הוא היה נהדר, פעלתן,לחם,השתדל וחטף הרבה מכות מצד הקולצ'ונרסו).
    ממש כיף לי לראות את ולנסיה חוזרת למאבק האליפות. אני בתוכי ידעתי שזה לא גמור בשבילם גם בזמן המשבר, כי אין קבוצה עד עכשיו שמסוגלת לברוח לשאר הקבוצות.
    הדבר הכי טוב שהמחזור הזה יצר הוא העימות במסטאייה בעוד שבועים, ללא ספק אחד המשחקים הגדולים שיהיו לנו השנה.
    בקשר לאתלטיקו, זה לא חדש. יום אסל, יום בסל. אל תדאגו, הם עדין בתמונת האליפות איכשהוא, אבל רק בזכות חולשה של אחרים. מתישהוא בארסה תחזור לעצמה, ובסופו של דבר גם ריאל תיכנס לריצה טובה. ואז אתלטי תצטרך לחזור למאבקים על הצ'מפיונס ותו לא.

3. Engel Del Madrid Member

ושוב המנגינה חוזרת.. שוב מטפחות לבנות.. שוב קבוצה שגרועה יותר ממכבי פ"ת מנצחת את ריאל... ריאל מדריד? השם, הסמל.. זה כל מה שנשאר.
    בינתיים לא נשאר מהקבוצה הגדולה הזו כלום, והגיע הזמן להתייחס למדריד בדיוק כמו שמתייחסים לקבוצת אמצע טבלה מעפנה!
    היתי מעדיף שנהיה כמו אתלטיקו.. נשתין מול הגדולות ונפרק את הקטנות.. אבל בינתיים.. אנחנו משתינים לפני כולם...

4. Raulito Madridista

עצם זה שסביליה וברצלונה לא השכילו לנצח(סביליה נמצאת בתקופה איומה ונוראה פרט לניצחון על לבאנטה, היא מאמינה שהיא יכולה לקחת אליפות והיא מתקשה נגד סוסיאדד בפיחואן, במבצרה, ולא מבקיעה לאחת ההגנות החלשות בליגה?), עוד יותר מבאס אחרי ההפסד ללבאנטה. לא נשאר כלום מריאל מדריד הגדולה, ממש כלום. זה כבר עצוב לראות את המשחקים שלנו, רק על ראול חבל לי, גם כי לא משנה מה הוא יינסה לעשות הוא לא יצליח, ובנוסף בגלל הלחימה הגדולה שלו, ואולי הוא היחיד פרט לאיקר שבאמת באמת אכפת לו.

סלטה לא מצליחה לנצח קבוצה חלשה כמו נאסטיק והמצב של ויגו הוא איום ונורא, אסור שהקבוצה הזו תרד ליגה אבל הם לא מצליחים לנצח. אולי הגיע הזמן לשלוח את המאמן הביתה, כי בושה שסלטה קרובה כל-כך לקו האדום. פרננדז עושה עבודה מדהימה בבטיס וכל הכבוד לו, חוץ מתבוסה לאוססונה הקבוצה לא הפסידה תחתיו ויש שיפור נהדר ביכולת שלה. חבל שלא עזרנו לסלטה והפסדנו ללבאנטה. ושוב בקשר לחבורה של פרננדז, אני ידעתי מההתחלה שהם לא יירדו כי הם קבוצה מוכשרת, עכשיו שייתפסו יותר גבוה וייברחו עוד מהתחתית שיוכלו לשחק משוחרר במחזורים האחרונים ממש ולא יהיו בלחץ שיהיה סיכוי קטן שיירדו ליגה. הקבוצה תחת פרננדז השיגה 11 נקודות ב6 משחקים וזה מאזן טוב מאוד.

ברצלונה לא צריכה לדאוג למרות התקופה הבינונית שלה, סביליה וריאל מדריד זייפו גם הם והיא הקבוצה שנראית הכי טוב בספרד.

5. riquelme1 Member

הקבוצה שנראת הכי טוב בספרד כרגע היא ולנסיה.

חדל שטויות, מחצית שנייה נפלאה הית במסטאייה, בעיקר מצידה של ולנסיה. ולא רק בגלל השערים.

שון, אנחנו במחזור ה-21 מתי ריאל תחזור לעצמה? אין סיכוי. ריאל לא תיקח אליפות העונה, מבחינתי היא נאבקת על מקום בליגת האלופות.

Last edited: Feb 5, 2007
  6. EL Capitan Member

עמי, מה אני יגיד לך? לא מסכים איתך. אני סבלתי לאורך כל המשחק (גם במחצית השניה) ממשחק לא טוב ומאכזב. שוב, 2 סיבות: האימפוטנציה של אתלטי אתמול ובעיקר הסגנון הלא יפה לעין של קיקה.

Last edited: Feb 5, 2007
  7. EL Capitan Member

אז כן, אחרי שעוד פעם בארסה, סביליה וריאל לא ניצחו, שוב היו דיבורים על ליגה חלשה. יותר נכון, אחד דיבר. אחד הכותבים במארקה שכתב על כך גם בפעם שעברה ניסה להראות: "אמרתי לכם" כדי לצאת חכם, אבל יצא בדיוק ההפך. אחד הכותבים בבלוג הביא סטיסטיקות, והראה שבארסה, אם תמשיך בקצב הזה, בקצב ל78 נקודות (סביליה ל76). ובעונה שעברה כמה נק' היו לבארסה בסיום העונה? 82. חוץ מזה, שוב נזכיר לכם את הפציעות כדי לא לשמוע "אני חושב שהליגה נחלשה".

ואגב, כמובן שהעלו שם את ההשוואה עם הליגות האחרות, ואמרו שאם הפרימרה העונה (ועם דגש על העונה) חלשה יותר\פחות חזקה, אז האנגלית, האיטלקית והשאר עוד יותר חלשות. ומיותר לציין, שאני מסכים עם זה, ושהליגה שלנו, גם אם בארסה, ויאריאל ואתלטי (מדגיש- לא כל הליגה) הציגו יכולת פחות טובה ממה שהם היו אמורים להציג בגלל הפציעות, היא עדיין הטובה בעולם. ובהפרש גדול מהשאר (אנגלופילים, אני מזהיר- לא להגיב! http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx).

Last edited: Feb 6, 2007
  8. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

היופי נמדד בבעיטות למסגרת. שלושת השוערים לא עבדו קשה במסטאייה.
    הנחמה של אטלטיקו הגיעה מלבאנטה: אבל, מולינה וסאלבה דפקו את לאס מיירדס. :aaarse:

9. פלג Member

לדעתי מה שקרה אתמול עם ריאל, זה כבר יותר מדיי. התקופה שהקבוצה נמצאת בה משבוע לפני הפגרה עד כה, היא התקופה הרעה ביותר בכל השנים האחרונות. ריאל אמנם כבר שלוש שנים מזייפת, אבל לא כך. תמיד אחרי כמה משחקים גרועים, בא משחק "התפוצצות" וניצחון שהחזיר את הקבוצה למסלול. הפעם פשוט אין את זה. כל משחק, אני אומר זהו, הקבוצה תתעשת.. אבל התקופה הרעה נמשכת, ונמשכת, ולא נראה לי שאי פעם ריאל היתה ככה.

לפני המשחק אתמול ההיתי דיי אופטימי, ראול וגוטי חזרו והיתה לי תחושה אחרת. אבל זה לא קרה. יש יגידו שמבחינת יכולת הקבוצה ככה כבר הרבה זמן, אבל הפעם זה גם מבחינת תוצאות וזה חמור יותר. כי עכשיו קאפלו לא מצליח לגרד את ה0-1 שגירד בעבר. דבר שהחזיק את ריאל בתמונת האליפות למרות הכל.

נכון שריאל היתה עדיפה אתמול, אבל שוב הכל קורה הפוך. שאנחנו טובים אנחנו מפסידים, שאנחנו נראים רע מגרדים 0-1. אני חשבתי שקאפלו לא מתאים עוד לפני שהוא בא, וכמובן גם עכשיו אחרי הפסד מבזה כזה ועוד ללבאנטה.

10. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

עם 7 הפסדים לא לוקחים אליפות אפילו מנג'ר לא לוקחים אליפות עם 7 הפסדים , אם ריאל תעשה את זה זה יהיה מדהים

11. Raulito Madridista

אפשר גם אפשר לקחת אליפות עם 7 הפסדים ואפילו עם מעל עשרה. דפורטיבו לה קורוניה עשתה את זה בעונת 00\1999 כאשר זכתה באליפות עם 11 הפסדים ו69 נקודות בלבד
    never say never, בכל מקרה, אני לא רואה שינוי מבחינת ריאל מדריד שמסוגל להוליך לאליפות, אנחנו לא נפסיד עוד 7 פעמים בחצי עונה, נתחיל לצאת מהקיפאון מתישהו אבל ברצלונה טובה יותר וכרגע גם סביליה ווולנסייה. דיי מדאיג אותי לחשוב על זה שיש סיכוי שאפילו לא ניהיה במקום השני בתום העונה. מבחינת יכולת גם מקום חמישי אנחנו לא שווים, אבל אני מאמין שמקום רביעי כן נשיג.

12. Hell Raiser Member

קודם כל ברכות לאיניאסטה על השער המרהיב שכבש אתמול בניצחון ספרד על אנגליה באולד-טראפורד
    למרות שאני אוהד יונייטד אני אוהב לראות את הליגה הספרדית וחושב שזו הליגה הטובה בעולם.
    אם זאת קשה שלא לשים לב לירידה הדראסטית ברמת הכדורגל בספרד העונה, ובמיוחד מתחילת 2007.
    אז בתחילת העונה עוד היתה לנו את סביליה שנתנה הצגות והרשימה בעקביות. כיום המאבק על האליפות בספרד הפך לקומדיית טעויות, כאשר התחרות היא לא מי תהיה הקבוצה הכי טובה אלא מי תהיה הקבוצה הפחות גרועה.
    תראו את המחזור הקודם: תיקו לבארסה ולסביליה ורק שער אחד לשתיהן, ועוד הפסד מאופס לריאל מדריד. זה נראה כמו משחק של רולטה רוסית בין שלוש הראשונות.
    אתם קולטים שאם ולנסיה תמשיך לשחק ברמה הנוכחית היא יכולה בקלות יחסית לזכות באליפות?
    חבל שולנסיה שמשתפרת עדיין סובלת מפציעות רבות שכנראה יפגעו בה בהמשך, וגם קרן האור הזאת תילקח מאיתנו.
    בקיצור עונה מאכזבת בספרד אך אפשרות שקבוצה ספרדית תעשה את זה באירופה ותכפר על הליגה.

Last edited: Feb 8, 2007