21: גם ויאריאל לא עוצרת את ריאל ,3-2 לריאל ופער 9

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י Raulito, ‏26/1/08.

1. Sergio Ramos Member

לא לשכוח שבילבאו זה מועדון שמכליל אך ורק שחקנים באסקים. מה שמקשה על הקבוצה להביא רכשים מבחוץ שישדרגו את הקבוצה, רכשים וכישורנות מבחוץ.
    ידוע שאין לה כדורגל בשמים. אבל זה לא הכל, זה שאין לה כדורגל כל כך יפה, לא אומר שלפחות לקבוצת תחתית, היא לא מתאימה.היא קבוצה די דלה זה כן, אבל קבוצה לוחמת, יש לה מסורת, קהל שמסור לקבוצה ומדיע בהמוניו למגרשים. עם כמה שאתלטיק היא קבוצה די אפורה ביכולת, הסאן ממס הוא מבצר קשה לכל קבוצה.
    אין לה סגל נוצץ, ואין לה כדורגל שמרתק את הצופה. אבל מהמשחקים היחידים שלה שיצא לי לראותם, האי קבוצה לוחמנית, מגובשת שמשחקת בשביל הנשמה. צריך כאלו בליגה. לא צריך, חייב.

2. riquelme1 Member

בילבאו תמיד הית קבוצה שלוחמים, בגלל זה הכינוי שלהם הוא: האריות. אחד שלא אוהב את הליגה לעולם לא יבין את זה, כמו צ'אבי, למשל.

3. xavi6 Member

אני יכול למצוא קבוצות אחרות שילחמו, לא צריך קבוצות שילכו לרגליים. אם ברצלונה הייתה משחקת רק עם קטלונים ששוברים רגליים-לא הייתי תומך בהישראותם בליגה. שישחקו עם באסקים, אבל שלא ישחקו מגעיל. זה יפה מאוד ואני מקנא בהם על האחדות הזאת, על המסורת היפה הזאת, היא הקבוצה המיוחדת ביותר בספרד לדעתי, אבל שלא ילכו לרגליים. שילחמו, לא אמרתי שלא, אבל שוב-שלא ילכו לרגליים! קבוצות שמשחקות בישביל לפגוע ביריב-מקומן לא בליגה הראשונה, ולא מעניין את הרגל השמאלית שלי איזה מסורת יש להם ואם הקהל שלהם רוצה רק באסקים או לא.
    אגב, בקשר לכינויים, גם השדים האדומים הם לא שדים, וגם התותחנים קיבלו בראש 5 מטוטנאהם http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏29/1/08
  4. Raulito Madridista

האם בברצלונה מוותרים כבר על האליפות?
    http://www.marca.com/elementosPortada/fotosPortada/2008/01/28/rijkaard310x100_play.Xxx
    המאמן פראנק רייקארד אומר היום:"כרגע זה נכון לומר ולקבל את העובדה שריאל מדריד היא הקבוצה הטובה בליגה. היא כל הזמן מנצחת ונראה שאף אחת לא מסוגל להפריע לה, ויש עובדות בשטח. מצד שני, אנחנו מאמינים בעצמינו. יש לנו היתרונות על פניהם ולאט-לאט הפצועים מחלימים ונקטין את הפער".

בויאריאל מרגישים מקופחים
    http://www.as.com/recorte/20080127dasdasftb_26/C280/Ies/Pellegrini.Xxx
    מנואל פלגריני, מאמנה של ויאריאל, האשים את השופט בהפסד אמש וטען לפאול של ראול על פסקאל סיגאן, לפני הוצאת החוץ שבהמשכה נכבש השער השלישי של ריאל. "לאבד נקודות כמו היום זו הרגשה מרה, כי הצוות שלי שיחק באותה רמה של ריאל מדריד. יש לי ספק נבדל לגבי השער הראשון של רוביניו ובשער השלישי אין לי ספק - ראול דחף את סיגאן. השופט טעה לטובת מדריד".

-------------------------------------------------------
    ראשית, בקשר לבאסקים -
    בילבאו לא תרד ליגה העונה, היא תישאר והמסורת הנהדרת שלה המועדון תמשיך, ישנן קבוצות הרבה יותר חלשות מהבאסקים בליגה. זה בהחלט יפה שהקבוצה שומרת על המסורת ומשתפת רק שחקנים באסקים, למרות שזה מונע ממנה להתקדם, אצל בילבאו חשובה קודם 'הדת' ואז הכדורגל. לקאפרוס יש סגל שחקנים לא רע, לפחות בחלק הקדמי. אני לא אגיד שאני אוהב אותם, אבל בהחלט יש לי כבוד למועדון הזה, הוא בהחלט מועדון של קצת מעבר לכדורגל ובילבאו היא הקבוצה היחידה שלא ירדה ליגה בייחד עם ריאל מדריד וברצלונה, שתי הגדולות של ספרד. יש לה גם שמונה אליפיות, אליפות אחת פחות מאתלטיקו ושתיים יותר מוולנסיה, אם כי ימי הזוהר של הבאסקים מאוד רחוקים. אני עוד מקווה לראות את בילבאו חוזרת לימים של תחילת שנות האלפיים שהם איימו על גביע אופ"א, אבל עם מאמן בינוני כמו קאפרוס זה לא ייקרה.

אני חושב שפלגריני חוצפן. ראשית, לא הייתה שום עבירה של ראול. שנית, סיגאן בא למחות רק לאחר שנכבש שער - משמע זה לא הפריע לו קודם לכן. דבר שלישי, ריאל היו הרבה יותר טובים. 5-2 היה יותר משקף. ויאריאל מ3 וחצי התקפות כבשו שני שערים וריאל החטיאה ברשלנות(תוסיפו לזה את המשחק הלא ברור של רוד שמעמדות נוחות במקום לבעוט התבלבל עם עצמו).
    אמרו פה שויאריאל משחקת כדורגל יפה. זה נכון, אבל כמו רוב קבוצות הצמרת, זה תקף כמעט ורק למשחקי הבית. אתמול הם לא עשו 'משהו חדש', הם גם שיחקו על מתפרצות ולא ניצלו את העובדה שטורס וסאלגדו בינוניים.
    מה שכן, פלגריני טעה שהוציא את ניהאט. הוא באמת חשב שמתומאסון תבוא הישועה?
    עוד משהו, הבלם גודין מויאריאל מתגלה כבלם צעיר בעל פוטנציאל. הוא הרבה יותר טוב מסיגאן.

5. Engonga Member

"שילחמו אבל שלא יילכו על הרגליים"נו באמת..
    מה לעשות שמול קבוצה כשרונית כמו ברסה צריך לשחק חזק, ציפית שיתנו לשחקנים כמו מסי, הנרי, אינייסטה וכו' לעבור בקלות? וחוץ מזה זה לא רק בילבאו שמפרקת רגליים לשחקני הקבוצה שלך(ונכון שלפעמים זה קצת מוגזם אבל במשחק עצמו יש התלהבות יתר..זה חלק מהמשחק).
    בילבאו בדרך כלל היא לא קבוצה שהולכת לרגליים, במשחק אתמול אז קרה שהיא שיחקה אגרסיבי..מה אני יגיד לך, להוריד אותה ליגה כבר היום.
    אגב, אחלה הודעה ראמוס.

6. xavi6 Member

נו באמת...איזה תשובה..נו באמת...שיפרקו! נו מה?! זה כדורגל לא! שיפרקו רגליים!

בידיוק! אל תפרקו רגליים, תשחקו כדורגל, תילכו לכדור לא לרגל. ואתה הפלת את עצמך, הם לא עושים את זה רק לברסה, זאת אומרת שהם עושים את זה בשאר המשחקים, אם אתה אוהב לראות קבוצה שמכסחת-לך תראה משחקים בליגה ז' ותעודד את הפועל מוסמוס, למה אתה אוהד מיורקה?

באמת אחלה הודעה, הבעיה היא שגם אני יכול ליכתוב על כמה מדריד היא מגעילה וכמה גאוות הטלונים היא טהורה, זה עדיין לא אומר שלריאל לא מגיע ליזכות באליפות ושלברסה כן מגיע, בידיוק כמו שההודעה של ראמוס על חירטוטי "כמה נפלאה הקבוצה הבאסקית" לא אומרת שבאמת מגיע להם להישאר בליגה.

7. REAL MADRID Member

לפי היכולת לבילבאו לא מגיע להישאר בליגה. אבל לפי היכולת גם לבטיס, לבאנטה, מורסיה, אוססונה ועוד קבוצות לא מגיע להישאר בליגה. אבל ההבדל הוא שבילבאו מייצגת משהו גדול יותר - הירידה של סוסיאדד ליגה הייתה רגע עצוב לכדורגל הספרדי, אם בילבאו תרד ליגה זה יהיה רגע עצוב אפילו יותר.

אנחנו צריכים בליגה קבוצה כמו בילבאו בדיוק כמו שאנחנו צריכים את ריאל, ברצלונה, ולנסיה ואתלטיקו.

8. xavi6 Member

למה? את' שיחקה כמה שנים בליגה השניה ועדיין הליגה הפסרדית המשיכבה עם קבוצות אחרות כמו סלטה שעלו. חוץ מברסה ומריאל, לכל קבוצה אפשר למצוא תחליף. לה קורניה ירדה, סיביליה עלתה. סלטה ירדה, אספניול עלתה. וזה ימשיך עוד ועוד ועוד, וגם בילבאו בסופו של דבר תרד, וגם לה ימצאו תחליף. מה ולנסיה מייצגת? מה את' מייצגת שכ"כ חשוב שהן ישארו בליגה במידה והם ישחקו כמו בילבאו?

9. Engonga Member

מה?
    איפה בדיוק הפלתי את עצמי? בילבאו בדרך כלל קבוצה שמשחקת חזק, אבל לא כמו שאתה עושה אותה, ואתמול נגד ברסה אז שיחקה יותר חזק מהרגיל...לך תוריד אותה ליגהhttp://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx, אתה בענף הכדורגל חביבי, ואם לא ידעת כדורגל הוא משחק שמשחקים בו חזק,
    ואיפה אמרתי שאני אוהב לראות קבוצה שמכסחת לך את הצורה? אתה יודע לקרוא?? ומה הקשר עכשיו למה אני אוהד מאיורקה? אתה באמת הזוי..
    תגיד מה אתה רוצה לעזאזל? לדעתי ראמוס רשם אחלה הודעה, זכותך לחשוב אחרת.

10. riquelme1 Member

ירדן, תפנים את המשפט- הליגה הספרדית היא לא רק ברצלונה וריאל מדריד!!!!

11. xavi6 Member

ריקלמה, תבין בפעם 101, אתה כנראה קשה הבנה-לא אכפת לי משאר הליגה!!!

12. xavi6 Member

מי?

אתה אמרת שבילבאו לא משחקת רק עם ברסה ככה, זה אומר שעם עוד קבוצות היא משחקת ככה. אתה רוצה לראות קבוצה שמשחקת עם כולן ככה? מיילא עם ברסה וריאל וסיבליה, אבל עם כולן? אני מעדיף לראות כסחנים בליגה אחרת, לא בליגה הראשונה.

לא תהיה לי בעיה אם גטוסו ישחק חזק עם דקו, ולא תהיה לי בעיה עם מסצ'רנו ישתק את איניסטה, אבל תהיה לי בעיה אם מטראצי ישבור לאטו את הרגל ואם ראמוס יתן מרפקים לרונלדיניו. מקווה שהבנת את ההבדל.

13. riquelme1 Member

אבל שטורה ישבור רגל למטוזאלם וישביט אותו למעלה מ-3 חודשיים, זה לא אכפת לך- אתה לא אוביקטיבי.

14. xavi6 Member

הוא הלך לכדור, הוא היתנצל אחרי. כל עוד הוא הלך לכדור-דיינו! הבאסקים לא הלכו לכדור.

15. Engonga Member

בילבאו משחקת חזק בדרך כלל בגבול המותר, לא את מה שעשית ממנה, אז נגד ברסה היא שיחקה יותר אגרסיבי, ואו, מוריד לי אותה ליגה..
    גם לי תהיה בעיה עם זה, מה הנקודה שלך פה? אני חושב שאתה מוציא את התסכול על בילבאו..