21: גם ויאריאל לא עוצרת את ריאל ,3-2 לריאל ופער 9

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י Raulito, ‏26/1/08.

1. XabiAlonso Member

אין כמו הליגה האנגלית, שם כל השחקנים הם מלאכים, נכון?
    ולא, אני לא מגן על השחקנים שהזכרת.

2. אבו Member

בחיים לא תראה דברים בליגה האנגלית כמו שמסי עושה בליגה הספרדית, בחיים.

3. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם לא טוב לך, בשביל מה אתה צופה? לך תראה את ארסנל הקדושים שלך ושב בשקט.

4. אבו Member

אין עכשיו שום דבר אחר וזה דלוק לי ברקע, הצגות, צלילות..הליגה הספרדית במיטבה.

ווויגאן אתלטיק, כרגיל אתה מתעורר שמזכירים את הליגה האנגלית..שב בשקט כבר בחייאת.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏27/1/08
  5. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

מה אתה דלוק? זה הדיון של הליגה הספרדית. מי הזכיר פה את הליגה האנגלית?
    תהיה אוהד של הליגה הקזחית מצידי... אם אתה כל כך נגעל מהליגה הספרדית, אל תצפה בה.
    עלק דלוק לי ברקע... אם אתה יכול לראות את ההצגות והצלילות - אתה צופה בזה.

6. אבו Member

מה שאני מחפש מהמשחק הזה זה רק קרלוס ולה, עכשיו עזוב אותי בשקט.

7. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

ועדיף שתעזבו את הויכוח הזה בשקט , זה מה שחסר לנו עוד פעם הויכוח הזה.

8. Nevermore Member

אני חושב ששווה לבדוק כמה אדומים מוציאים בספרד מדי מחזור. הנתון הזה עלול לשבור שיאים.

9. riquelme1 Member

לא, אתה לא תבוא לפה ותפזר רעל ותתחיל לבקר את הליגה הספרדית, עם אתה רוצה לראות את ולה בגלל האינטרסים שלך, תירא. עם לא טוב לך, פשוט אל תצפה.

10. Spanish Weapon Member

חייבים לרדוף אחרי רעל וכל תוצאה חוץ מנצחון בסן ממס של בילבאו היא קריטית להמשך מאבק
    האליפות.
    כמו שזה נראה, ויאריאל לא תהיה זו שתצליח לשדוד את ריאל (אם להתחשב ביכולת שלהם בחמישי
    האחרון בגביע) אז כרגע אנחנו צריכים לעשות הכל כדי שמדריד לא תברח וכל תוצאה חוץ מנצחון
    לא מתקבלת על הדעת מבחינת בארסה.

אני מקווה ומאמין שרייקארד ימשיך בקו משחקי החוץ שלו שאומר במקום קשר פליימייקר שמתעסק
    בעיקר בהתקפה ופחות בהגנה, קשר אחורי שייתן קצת שקט ובטחון להגנה ומשחק התקפי מסודר
    ויש שיגידו "מגעיל" אבל יעיל.

ובהצלחה לויאריאל.

שבוע טוב לכולכם!

11. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

אחרי שהרבה זמן לא היו בכותרות מגיע אתמול השופט הספרדי (לא זוכר את השם) במשחק בין סביליה לאוסאסונה ממציא פנדל לסביליה בדקה ה90 ושולף עוד צהוב שני לשחקן אוסאסונה על כלום.
    בסוף אוסאסונה נשארה עם המחמאות , נשארה בתשעה שחקנים ורק השופט דפק אותם.

12. REAL MADRID Member

מחוטו גונזאלס אם אני זוכר נכון.

13. REAL MADRID Member

אתלטיק בילבאו - ברצלונה

חואקין קאפרוס והאריות מבילבאו קבוצת בית לא רע בכלל. רק אתלטיקו וריאל מדריד הצליחו להוציא 3 נק' מהסן מאמס. אך למרות שבילבאו לא מרבה להפסיד בבית היא גם לא מרבה לנצח בבית - מתוך 10 משחקי הבית של הקבוצה היא ניצחה רק רק 2 (רקראטיבו וסביליה) וסיימה בתיקו 6 משחקים. קשה להאמין שהבאסקים יצליחו להשיג את ניצחון הבית השלישי שלהם דווקא נגד ברצלונה, אבל מי יודע. בילבאו זקוקה ל-3 הנק' לא פחות ממה שברצלונה זקוקה להן, האדומים-לבנים ממוקמים במקום ה-15 בטבלה, יחסית לבילבאו של 3 העונות האחרונות זה מיקום לא רע בכלל אבל כשעוברים מן עמודות המקומות לעמודת הנקודות, אפשר לראות שלאתלטיק בילבאו ולמורסיה שמתחת לקו האדום יש אותו מספר נקודות. בילבאו מובילה בזכות הפרש השערים רשימה של 4 הקבוצות שצברו עד כה 24 נק' בלבד. עקב ההפסד של אוסאסונה אתמול - בילבאו יודעת שזאת ההזדמנות שלה לטפס לפחות מקום אחד קדימה.
    קל נגד ברצלונה זה בהחלט לא יהיה. קאפרוס יחסר את השוער המצויין גורקה איראיסוס שהגיע מאספניול בקיץ עקב פציעה ממושכת, את המקום בין הקורות ימשיך לאייש ארנסוביה. כמו כן גם אצ'ברייה הפצוע מחוץ לסגל של קאפרוס, שחקנים נוספים שנותרו מחוץ לסגל הם מוניוז, טיקו והמגן אונאי אקספוזיטו.

הרכב משוער: ארנסוביה, איראולה, אוסטריץ', אוסיו, קיוקילי, סואסטה, אורבאיז, מארטינז, לופז, ייסטה, אדוריץ'.

מנגד ברצלונה שמקרטעת בתקופה האחרונה. ברצלונה אמנם במקום השני ומנסה לצמצם את פער 7 הנקודות מריאל מדריד אך היכולת בליגה רחוקה מלהרשים. ניצחון הבית האחרון (1:0 על ראסינג סנטאנדר) לא הרשים ועלה שאלות רבות לגבי היכולת של ברצלונה לצאת מן הבור שהם נקלעו עליו עקב איבוד הנקודות בפתיחת העונה וההפסד לריאל בבית. למרות המבצר הבייתי של בילבאו בבית ברור לכולם שכל תוצאה מלבד ניצחון תהיה כישלון מוחלט, כמו שריאל ואתלטיקו הגיע לסן מאמס ויצאו עם 3 הנקודות כך גם ברצלונה צריכה לעשות.
    פראנק רייקארד יחסר את מארקז שנפצע במשחק הגביע במדריגל נגד ויאריאל ביום חמישי האחרון (המשחק הסתיים ב0:0). אך לרייקארד יש את הפיתרון המתאים, קרלס פויול ואריק אבידאל לא שיחקו במשחק נגד ויאריאל והחלימו מהפציעות השונות - שניהם צפויים לפתוח בהרכב של רייקארד. פויול ששיחק לאחרונה כמגן ימני ישחק כבלם במקומו של מארקז, אבידאל ייכנס לעמדת המגן השמאלי הטבעית שלו. זאמבורטה ופיול ישלימו את רביעיית ההגנה שספגה הכי מעט בליגה (13 שערים). ההתלבטות של רייקארד היא לגבי הקישור האחורי, יא-יא טורה נמצא כזכור באליפות אפריקה וההתלבטות של ההולנדי היא לגבי מחליפו. מצד אחד ישנה אפשרות אשר דקו המתוסכל או גודיונסן יפתחו על הספסל ובעוד שאדמילסון ייפתח בקישור האחורי. כמו כן ישנה גם האפשרות שהברזילאי יישב על הספסל בעוד שאת שליישת הקישור באמצע ישלימו דקו, צ'אבי וגודיונסן. הנרי ואינייסטה שנמצאים בכושר טוב יפתחו בהתקפה כאשר מסי או דוס סנטוס יהיו הצלע האחרונה ב4:3:3. מה עם רונאלדיניו? הברזילאי צפוי לחזור לסגל לגומלין נגד ויאריאל.

הרכב משוער: ולדאס, זאמברוטה, פיויול, מיליטו, אבידאל, דקו (אדמילסון), צ'אבי, גודיונסן, הנרי, אינייסטה ומסי (דוס סנטוס).

14. Sergio Ramos Member

אתלטיק קבוצה דלה שאני לא ממש מתלהב ממנה. מלבד יסטה ואדוריז, הקבוהצ דלה מכשרונות רבים. אבל...יהמר לזכותה, שהיא קבוצה עם קהל עוין במיוחד וקבוצה שמקשה על רוב היריבות שלה. במיוחד שמבצר הביתי שלה.
    בארסה תתקשה מולה, אני כמעט בטוח מזה. שחקני בילבאו יבואו לצופף את האמצע באגרסיביות ולהקשות על בארסה לפתח התקפות בצורה חופשית. חובת ההוכחה היא על הברסאים. הבעיה המנטלית של הקאטלונים במשחקי חוץ ידוע לכולנו. בילבאו לא קבוצה גדולה, אלא אחת שאוהבת להרוס. חובת ההוכחה היא על בארסה, שתהיה חייבת להוציא נקודות בכל מחיר ולא משנה איך מהמשחק הזה.
    משחק קשה אפשר לומר לברצלונה, ויותר מזה, משחק שקשה מאוד מבחינה מנטלית.

לגיב המשחק של ריאל מדריד,
    רובן ומצלדר חוזרים, וכבר יש הנחת רווחה קלה. ויאריאל קבוצה שהעונה, די מפחידה אותי. אחת הקבוצות האטרקטיביות ללא ספק. קבוצה עם שחקנים מגוונים מאוד תוצרת פירס, קאסורלה, ניהאט, רוסי, פרננדז ושאר... בפעם שעברה ויאריאל הושפלה בביתה על ידינו גם בגלל שבאה ביותר מידי התלהבות. אני מניח שפלגריני הפיק לקחים, ויבוא בצורה קצת יורת זהירה למשחק. בעיקר לאור העובדה שהוא משחק בחוץ, נגד הקבוצה המפחידה בליגה.
    אני בעד שגוטי יפתח מקום באפטיסטה. הוא היה טוב מאוד נגד אתלטיקו מדריד. אמנם התפקוד שלו היה שונה, אך תרם רבות לנעת הכדור ולחוכמת המשחק ביציאה להתקפות. נצטרך את היצירתיות והשכל שלו למשחק הזה. אני מאוד מודאג מצד שמאל, שבוא משחק מרסלו. רק לחשוב שפירס יעמוד מולו..... אוי ואבוי. נקווה שיהיה טוב.

15. xavi6 Member

למה לבלבל במוח אבו? אני ראיתי שחקן מהליגה האנגלית שהבקיע ביד באיסה אוסף של קטעים ביוטוב. אני לא מיתכוון להתחיל ללכת לחפש את הקטע. מסי נוגע ביד ויגע לדעתי ביד עוד הרבה, ואני יתמוך בשופט אם הוא יוציא לו אדום, אבל לזכותו יאמר שהוא לא צוללן, מה שיש בליגה האנגלית בכמויות מיסחריות. יש הבדל.
    תמשיך ליחיות בבועה המרובעת שלך (יש בועות מרובעות!) שהליגה האיטלקית היא של הגנות, שהליגה הפסרדית היא של צלילות, ושהליגה האנגלית היא הכדורגל הטהור. ממש הגזע הארי. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/cool.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏27/1/08