2016 NBA: קינג ג'יימס סוגר מעגל - האליפות נוסעת לקליבלנד!

Discussion in 'פורום ספורט כללי' started by shlomydavid, Oct 27, 2015.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Eric Cantona Member

    Joined:
    May 27, 2011
    Messages:
    2,728
    Likes Received:
    177
    Gender:
    Male
    אם הוא טופ 5 אז שאק טופ... 1?
     
  2. k_700 Member

    Joined:
    Oct 20, 2007
    Messages:
    43,537
    Likes Received:
    7,437
    לא, שאק לא בטופ 5 לפי רוב הפרמידות שתראה.

    יש משקל לא קטן לlongevity של הקריירה.

    מה שכן- לדעתי לפחות, בPRIME שלו שאק היה השחקן הכי טוב בהיסטוריה של הליגה(כן יותר מהאייר ג'ורדן).
    חבל רק שהPRIME לא היה ארוך יותר.
     
  3. Eric Cantona Member

    Joined:
    May 27, 2011
    Messages:
    2,728
    Likes Received:
    177
    Gender:
    Male
    שאק עולה עליו בהכל ו 3 מהתארים הם התארים שהוא הרים את הקבוצה והביא אותם כשקובי עוד היה ילד משתולל עם 20 נקודות למשחק ב 30% (זורק לאוויר, הכל בבערך, אבל לא משהו ליפול ממנו).
    תסתכל על מספרי הקריירה של שניהם בכל קטגוריה, על איזה longevity אתה מדבר... שאק נתן עשר עונות אדירות שמעט נתנו גם מאותם טופ 5 שלך, כמה אתה חושב שמג'יק ובריד נתנו? וממתי זה בכלל קטגוריה למשהו? :)
     
  4. k_700 Member

    Joined:
    Oct 20, 2007
    Messages:
    43,537
    Likes Received:
    7,437
    אתה יודע, אתה יכול לזרוק קשקושים לאוויר ולחשוב שמדובר בעובדות, זה לא באמת ירשים את מי שראה את הליגה גם בתקופה ההיא.

    קובי היה שחקן של 20 נקודות למשחק ב30 אחוז ליד שאקיל אוניל?

    בוא ננסה את זה שמהאליפות הראשונה של שניהם ביחד(כלומר 2000) קובי בראיינט הילדון לא קלע פחות מ22 נקודות למשחק באף עונה לידו.
    וזה כולל עונות של 28 נקודות, 30 נקודות למשחק וכל זה כשבאף אחת מהעונות שדיברת עליהן הוא לא יורד מ46 אחוז ל-2 וכשיחסית לילד צעיר בליגה גם טוחנים אותו בכל עונה כמעט מהעונות האלה בין 38 ל41 דק' למשחק!!(זה פסיכי! ואגב זה הגיע הרבה משום שבלייקרס נכנסו ללא מעט בעיות עם שאקיל ברבעים אחרונים של משחקים כשזה היה מסתבך בעבירות או שהיו שולחים אותו באובססיביות לקו).

    אבל למה לתת לעובדות לבלבל אותנו כשאפשר אולי לשקר או לעגל את הדמיון.
    בראיינט לא באותה ספירה של שאקיל(כלומר מעליו) הרבה בגלל אורך הקריירה.

    שאקיל אוניל היה מפלצת אתלטית ופיזית בשנים הראשונות שלו בליגה, אבל הפיק שלו כשחקן שלם להתקפה, כשחקן יעיל ולמעשה הטוב ביותר בליגה, היה קצר מדי.3-4 שנים זה מה שהיה הפיק שלו.

    קובי בראיינט עד הפציעת אכילס היה טופ 3 בליגה בכל אחת מהעונות שלו כאן מ2004-5 בערך כשגם לפני זה, ליד שאקיל אוניל וכשהוא קולע 30 נקודות למשחק (למשל ב2002-3 כשהוא רק בן 24) יכולת לדבר עליו כאחד מהשחקנים הטובים בליגה.

    אני מבין ששאק היה כל כך גדול בפריים שלו שכאילו מנסים להפוך את בראיינט לאיזה פיפן כזה אבל ראבאק גם ליד אוניל זה היה מפלצת הגנתית(עד היום לדעתי לא מקבל את ההכרה הנכונה באמת על משחק ההגנה שלו) ומפלצת התקפית.
    אתה לא קולע 28-30 נקודות למשחק ליד אוניל ואתה רק סתם שחקן או איזה שוליה.

    וכן לאורך הקריירה יש משקל גדול מאוד, אתה מוזמן ולנבור בכל הטופ 6(אגב דאנקן נמצא גם כן לפני שאק למרות כפי שכבר ציינתי זה לא היה כוחות להשוות ביניהם כששאק היה בשיא שלו).

    בקשר למספרי קריירה- במה המספרים של שאק טובים יותר? בריבאונדים ואחוזים מהשדה? ולפני שאתה שופך עוד קשקושים לדיון תצא מנקודת הנחה שאתה מדבר עם אוהד של שני השחקנים האלה, כזה שליווה את שניהם מסוף שנות ה90.
     
  5. GRANDE LAZIO Member

    Joined:
    Mar 3, 2009
    Messages:
    2,732
    Likes Received:
    125
    מייקל אני יכול להבין, מג'יק ודאנקן הם ויכוח לגיטימי, אבל כל השאר, עם כל הכבוד, לא מעל קובי.
    לצ'מברליין, אוסקר רוברטסון, ביל ראסל וכו' אין טעם להשוות, כי א' רובנו לא ראינו אותם בלייב, וב' הכדורסל אז היה כל כך שונה עם 200 חוקים פחות שזה טיפשי להשוות.

    BSPN הרגע הוציאו עוד כתבה לפנתאון שקובי לא בטופ 10, חשקתי מאוד להיכנס ולראות את הרשימה אבל אין לי חשבון שם. אני מודה שקורץ לי בטירוף לגלות מי עשר השחקנים שנכנסו לשם לפני קובי. אחר כך מאשימים אותנו בהאשמות שווא של הייטרס. נו באמת, זה מביך.
     
    Last edited: Dec 1, 2015
  6. Eric Cantona Member

    Joined:
    May 27, 2011
    Messages:
    2,728
    Likes Received:
    177
    Gender:
    Male
    יש לך בעיות בהבנת הנקרא או שאתה קורא מה שבא לך, כי בסוגריים הדגשתי שזה בערך המספרים ואלו אכן בערך המספרים. 20 נקודות או 22 נקודות באחוזים ההם בעונת 2000 זה אותו הדבר וככל שקובי זרק פחות כך הלייקרס היו חזקים יותר ולכן כשקובי התחיל לקלוע יותר לכיוון ה 30 נק' למשחק בעונת 2004, הלייקרס היו הרבה פחות יעלים ומאיימים.

    אתה רואה בזה גדולה לדחוק את שאק לצד או לקלוע מעל ל 20 נקודות ליד שאק אבל אני רואה בזה גדולה לקלוע 30 נק' למשחק למרות שיש אחד כמו קובי בקבוצה שזורק ללא הכרה.

    אני באמת צריך להסביר לך במה המספרים שלו יותר טובים? בעיקר בעונות האליפות שנבנו בצורת המשחק סביב שאק כמעט טוטאלית, מה אתה באמת כאילו מנסה לסובב את זה? כי כאן נגמר הדיון.

    בכל מקרה לברון בכל הנוגע לדומננטיות דורס את שניהם במספרים בצורה מפחידה. והכי מפחיד? שים לב:

    http://i.imgur.com/FtiNkMB.Xxx
    http://officetan.com/wp-content/uploads/2015/08/Screen-Shot-2015-08-08-at-11.37.28-PM1.Xxx

    לארי!
     
    Last edited: Dec 1, 2015
    Uli Hoeness likes this.
  7. JR-Riquelme Member

    Joined:
    Aug 27, 2007
    Messages:
    6,146
    Likes Received:
    285
    קובי בראיינט זה השחקן היחיד שיודיע על פרישה וכולם יצביעו על המגרעות שלו.

    משהו כמו 15 עונות של יציבות, עם ככ הרבה אהבה למשחק, אחד השחקנים הכי מטורפים מבחינה התקפית, ככ הרבה סלי ניצחון ושיאי נקודות. גם בצד ההגנתי אחד השומרים הטובים שיצא לי לראות.
    וכן גם 5 טבעות שכללו תצוגת גמר אדירה אחת נגד אורלנדו.

    קובי בראיינט היה ללא ספק ההצגה הכי טובה בעיר במשך הרבה עונות
     
  8. Eric Cantona Member

    Joined:
    May 27, 2011
    Messages:
    2,728
    Likes Received:
    177
    Gender:
    Male
    נזרק לדיון שהוא טופ 5 וזה פתח כאן את הדיון הזה, זה לא הגיע כך סתם אלא דווקא מהאוהד שלו :)
    זה היה מגיע גם אם היו זורקים ביותר מידי קלות שהוא טופ 10, אבל נעזוב את זה..
     
  9. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Nov 26, 2011
    Messages:
    14,238
    Likes Received:
    10,047
    Gender:
    Male
    ״דיוני קובי ברייאנט - תותח על או אנס זבל?״ יותר שחוקים מ״דיוני רונאלדו-מסי - למי יש יותר גדול?״

    עצם זה שאפילו עם רגל וחצי בקבר ורגע לפני הפרישה עדיין ממשיכים לתעסק בו באופן אובססיבי מראה על רמת העניין בליגה והמוצר שהיא מייצגת.
     
  10. Eric Cantona Member

    Joined:
    May 27, 2011
    Messages:
    2,728
    Likes Received:
    177
    Gender:
    Male
    הוא גדול, אין ספק בכלל. צודק גם לגבי דיוני רונאלדו מסי, רמת העניין עולה ככל שהאוהדים יותר מאוסים. טיפקל אוהדי LA :D
     
  11. Roma מנהלים

    Joined:
    Jun 16, 2009
    Messages:
    12,506
    Likes Received:
    4,910
    אני חולם? סוף רבע ראשון במדיסון סקוור גארדן וניו יורק מובילה 42-21 על ברוקלין האומללה. 7 שלשות לניקס ברבע הראשון.
    יקיר הפורום, פוזינגיס עם 10 נקודות ו5 ריבאונד.
     
    Eric Cantona likes this.
  12. Roma מנהלים

    Joined:
    Jun 16, 2009
    Messages:
    12,506
    Likes Received:
    4,910
    די מישהו מתכוון לעצור אותם? (לא באמת , כל לילה אני שולח סינגל)
    רבע שלישי 3 דקות לסוף, 102-74 נגד אינדיאנה בחוץ פשוט מטורפים גולדן סטייט. הם יכולים בכיף להגיע ל-140 נקודות אם המאמן ישאיר את הכוכבים להמשיך לרמוס את הפיסרס המסכנים. מצחיק שלפני המשחק דיברו עליהם בתור אופציה לעצור את סטף וחבריו.
     
  13. Eric Cantona Member

    Joined:
    May 27, 2011
    Messages:
    2,728
    Likes Received:
    177
    Gender:
    Male
    עכשיו ראיתי שידור חוזר של המשחק וזה חתיכת דבר. הם הסיבה היחידה לראות את NBA מאז שג'ורדן פרש והכדורסל שלהם גם הרבה יותר מהנה מההוא של הבולס (זה היה רק בשביל מייקל...). הם הגדירו מחדש את הכדורסל שהפך להיות יותר טקטי וממושמע בשנים האחרונות והם לקחו ושברו את כל המוסכמות, פשוט זורקים כמה שבא להם, כמעט כמו כדורסל רחוב. אתה פנוי? שוט.

    אי אפשר שלא להנות מלראות משחק שלהם, אין חיה כזאת. שיבוא כאן מישהו שיגיד שהוא ראה משחק שלהם ולא נהנה.
     
  14. VAR Member

    Joined:
    Dec 4, 2011
    Messages:
    15,485
    Likes Received:
    7,320
    היה נמשך עוד 3 דקות המשחק, והיינו מדברים אחרת.

    מה שמצחיק/הזוי זה שספגנו 131 נקודות ולא הייתי משנה שום דבר בגישה שלנו למשחק או הוא היה מתחיל עכשיו. אם היית אומר לי לפני כן שקרי וגרין יהיו 3 מ12 מחוץ לקשת ו11 מ28 מהשדה עמוק בתוך הרבע הרביעי ושאינדיאנה תקלע כמעט ב50% מה3 הייתי מתחיל לחגוג ניצחון. תומפסון תפס את אחד מאותם משחקים (לא רבים) שכל דבר שהוא משליך לעבר הסל נכנס. גם המחליפים שלהם לא הצליחו להחטיא במשך שלושה רבעים. זה מה שיש, אתה צריך תמיד לתת לשחקני המשנה לנצח אותך. במקרה הזה הם שיחקו כמו סופרסטארים וניצחו.
     
  15. JR-Riquelme Member

    Joined:
    Aug 27, 2007
    Messages:
    6,146
    Likes Received:
    285
    עוד 3 דקות זה היה חוזר ל20 שוב
     
    אלעד, Roma and idans10 like this.
Thread Status:
Not open for further replies.