2016 NBA: קינג ג'יימס סוגר מעגל - האליפות נוסעת לקליבלנד!

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י shlomydavid, ‏27/10/15.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

עוד לא יצא לי להתייחס לתוצאות הפיינלס ולאליפות של קליבלנד, אז ברשותכם אעשה זאת עכשיו (מצטער על קטיעת שרשור עונת המלפפונים).

אני חושב שאנשים עושים עוול לשתי הקבוצות כשהם מנסים להשליך מתוצאות הסדרה הזו לתוצאת הסדרה שהייתה בין שתי הקבוצות בעונה החולפת. אני קורא מדי פעם הודעות שאומרות שאם קיירי ארווינג לא היה נפצע בעונה שעברה, אז קליבלנד הייתה זוכה באליפות - שתאורטית זה כמובן יכול להיות, אבל לעולם לא נדע ולכן זה יהיה הוגן לגרוע מההישג של גולדן-סטייט בעונה החולפת. בעונה הבאה שתי הקבוצות הללו עשויות להיפגש שוב, ומה נגיד אם גולדן-סטייט תנצח? שקליבלנד זכו באליפות השנה רק בגלל הפציעה של סטף קרי ותסביך האשכים של דריימונד גרין?
    גולדן-סטייט הייתה אלופה ראויה בעונה בחולפת והיא הייתה, באם הייתה מנצחת את הסדרה נגד קליבלנד, אלופה ראויה גם בעונה הזו. אותו הדבר לגבי קליבלנד, שהיא אלופה ראויה לעונה הזו והיא הייתה יכולה להיות אלופה ראויה גם בעונה החולפת, לו הייתה מנצחת את גולדן-סטייט.

קיירי ארווינג עשה קפיצת מדרגה ענקית בפלייאוף ובמיוחד בפיינלס. כבר לא יתייחסו אליו יותר כאל כח-אש או אקס-פקטור, אלא כאל כוכב שיש ממנו ציפיות שיתן תפוקה גם ברגעים המכריעים והלחוצים ביותר.
    לברון ג'יימס הציג יכולת מפלצתית, כבר שנה שנייה ברציפות. אני אחד שאוהב לעשות את הסיכומים רק בסוף, לכן לא אנסה למקם אותו על רצף כזה או אמר. רק אגיד שהשנתיים האחרונות לקחו אותו כמה צעדים קדימה באופן שבו אני אזכור אותו כספורטאי תחרותי.

2. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה כבר לא יקרה כי ברגע שה"תכנית" תיכשל פיל יעוף מפה לפני מלו ואז המחליף שלו (אייזאה) ימשיך למלא את הבקשות של מלו. הסיכוי היחיד היה לא לעשות כלום במהלך הקיץ הנוכחי, להחתים מאמן שמלו שונא ולהסריח בתחילת העונה. נראה שזה לא בדיוק מה שקורה עכשיו.

הטרייד על רוז פחות מחריד בגלל שזה רוז (כלומר, גם.) אלא יותר בגלל הניצול הגרוע של החוזה האדיר של לופז. תוך שבוע הרבה מאוד שחקנים הרבה הרבה הרבה יותר גרועים מלופז הולכים להרוויח הרבה הרבה יותר. מדובר בנכס שהיה צריך להשיג הרבה יותר מאשר את הברכיים הגמורות של היצור הזה, ובטח ובטח שלא תוך כדי וויתור על גראנט.

מבחינה כלכלית הטרייד מצויין והניקס לא רק שמרו על גמישות הקיץ אלא פינו עוד 14M$ לקיץ הבא שאמור להיות המשמעותי ביותר בעשור האחרון אבל לא יודע כבר כמה יש לי כוחות לכל האשליות בשקל האלה. כן סבבה יש עכשיו כסף לדוראנט ולווסטברוק ולברון ולסטף ולאשך של ג'ורדן מהקבר, בסוף זה תמיד נגמר עם הזרע של אמארה ומונטה אליס בתוך העין.

Muurad אוהב/ת את זה.
  3. k_700 Member

לא מעט טריידים בחיל דראפט אבל זה הטרי ביותר-
    Serge Ibaka has been traded to Orlando. OKC recieves Victor Oladipo, Ersan Ilyasova and rights to Sabonis. (Y!)

4. VAR Member

היל מסתבר עוד יותר אנדרייטד. לפני שנה וחצי הייתי מסכים איתך. אבל היל שיפר מאוד את הקליעה שלו (קולע הרבה יותר טוב מטיג) ומאוד אחראי בניהול המשחק שלו (אם כי לא דומיננטי כמו טיג). בנוסף הוא גם שומר יותר טוב מטיג (תשאל את לאורי) והגרוע ביותר הוא שמדובר בפאקינג home town hero. אתה לא שולח שחקנים כאלה בשביל שחקן דרג ג' שמסיים חוזה בעוד שנה. הייתי שמח מאוד אם אליס היה זה שעושה את הדרך ליוטה ולא היל, לא נראה לי שהם היו מסרבים.

מה? 2014/15 היא העונה היחידה בקריירה שלו שהוא שיחק 50% מהמשחקים בעונה. על מה אתה מדבר?

אני מהמר שהדבר הבאמת מעניין בטרייד הזה הוא שדוראנט כבר הודיע שהוא עוזב. אחרת אין לי מושג מה הם צריכים את אולדיפו, איך הוא בדיוק אמור לבוא לידי ביטוי ליד שני הול אוף פיימרס שחולקים איתו את הקו האחורי? זה גם לא שהוא ירווח יותר מידי את המשחק עבורם.

גם את הצד של המג'יק אני לא מבין. זה לא משפר אותם בטווח הקצר (ואם כן אז ממקום 11 למקום 9, וואו) ובטח שלא בטווח הארוך. נראה לי שלאט לאט מתברר שהפוטנציאל של המג'יק היה מאוד אוברייטד אם המקסימום שהם מקבלים תמורתו זה איליאסובות ואיבאקות.

נערך לאחרונה ב: ‏24/6/16
    Roma אוהב/ת את זה.
  5. optimus Member

בנדר נבחר רביעי בדראפט?!
    פיספסתי משהו או שהוא מרוויח בעיקר מהדמיון למקבילו האירופאי בניקס?

6. k_700 Member

אנדרייטד, אוברייטד, אהוב, לא אהוב.
    שורה תחתונה- אין בכלל מה להשוות בין טיג להיל בשנתיים האחרונות. טיג עשה את קפיצת המדרגה, הוא פויינט גארד טוב מאוד(דרג ג'? לדעתי קרוב מאוד לקלאס של ג'ון וול, רג'י ג'קסון וכאלה), היל כמה מדרגות מתחת.
    העניין החשוב הוא שאינדיאנה מקבלת את אחד מ-4 הפויינט גארדים שמתקיפים הכי טוב את הטבעת, זה יקל על ג'ורג', אולי גם יחזיר למשהו נורמלי את אליס שיקבל יותר מבטים ובטוח יתאים מאוד לתדיוס יאנג ומיילס טרנר שרגילים לקלוע מחצי מרחק הרבה יותר מלשחק בפוסט.
    שורה תחתונה זה טרייד שאמור לשפר את אינדיאנה. לא הייתי עף מהמהלכים האלה אם היו מתרחשים במערב, אבל במזרח עם פול ג'ורג' אצלך? מהלכים מצוינים.
    אגב, היל לא קולע הרבה יותר טוב מטיג. טיג בהדרגה שיפר מאוד את הקליעה ל-3, בעונה האחרונה שניהם קולעים בדיוק 40 אחוז כאשר טיג לוקח יותר זריקות באופן כללי, קולע יותר וגם מסוגל לקלוע אותן מכדרור ביעילות.
    הTRUE שוטינג של טיג נע לאיזור ה50 אחוז, של היל 52%, לא הבדל בשמיים. שניהם פויינט גארדים שמקבלים החלטות נכונות בכל מה שקשור לזריקה, פשוט טיג מוכשר יותר ויכול לעשות יותר דברים מהיל(עם כל הכבוד להגנה של היל ולזה שהוא "אהוב על ידך").

להיפך, הטרייד הזה, בסבירות מאוד גבוהה משאיר לעוד עונה את דוראנט, בטח אחרי הזוועות שעשה אתמול איינג' בדראפט, במה שכבר מוזכר כדראפט ההזוי ביותר של GM בהיסטוריה של הליגה הזאת בערך.
    היו לאיינג' 8 בחירות דראפט, יותר מכל קבוצה בהיסטוריה, 3 בחירות סיבוב ראשון.
    מה הגאון לוקח בבחירה 3? את ג'יילין בראון, שחקן חד מימדי מאוד, לטעמי גם בינוני(שיודע לעשות הגנה, אללה מרכוס סמארט עם יותר גובה), שחקן שבסבירות מאוד מאוד גבוהה היה מחכה לו בבחירה 16.
    אבל חכו רגע לקטע המצחיק, הגיע בחירה 16, וויד בולדווין, כריס לאברט(לולא סדרת פציעות מעונת הג'וניור שלו במישיגן זה שחקן שהיה נבחר לוטרי בדראפט החזק של שנה שעברה), ברייס פאקינג ג'ונסון הנהדר, מארי, דיונטה דייוויס ממישגן סטייט, דמיאן ג'ונס, כל הרשימה הזאת של שחקנים שפלירטטו עם הלוטרי כל העונה, כל אלה עדיין על הלוח והמפגר עם דיפלומה לוקח את יוביסלה הצרפתי.
    עכשיו נניח שהוא יודע משהו שכולנו לא יודעים ויוביסלה זה הבוריס דיאו הבא או וואטאבר, לפי כל מוק דראפט שתכננו יוביסלה לא נבחר לפני הבחירה 36. אז או שאיזה קבוצה עשתה לו תרגיל כדי שיבחר אותו גבוה יותר(הגיוני מאוד) וישאיר את כל השמות שציינתי על הלוח או שמדובר בקלולס הכי מפגר שאי פעם נראה במחוזות הדראפט הזה(עוד יותר הגיוני).
    עכשיו הבדיחה הכי גדולה של הדראפט הזה הגיע בבחירה 31 שלהם, סוף סוף לקחו באמת את השחקן הכי טוב על הלוח(דיונטה דייוויס שאלוהים יודע איך הוא לא נבחר 14 או 15, בעצם בזכות אהבלים כמו איינג' הוא נשאר על הלוח), את דיונטה דייוויס, אבל מה הוא עושה שנייה אחר כך? שולח אותו בטרייד לממפיס.

אם יש משהו שטום איזו מתמחה בו זה לשגר פוורדים הגנתיים ונמוכים לליגה, אני לא הייתי מהמר שדיונטה דייוויס לא הולך להיות בדיוק השחקן שממפיס אוהבת וכל קבוצה אחרת בליגה הייתה נהנית גם כן מהורסטיליות שלו בהגנה.

אוקלהומה מקבלת פוטנציאל הגנתי עוד יותר גדול מרוברטסון לשים ליד ווסטברוק, עוד מתקיף סל צעיר ורענן שיוכל להוריד קצת לחץ.
    בצבע הם גם ככה יכניסו את קאנטר לחמישייה, שנראה הרבה יותר טוב מאיבקה בפליאוף האחרון וכבונוס יש להם את הבן של סבוניס(לא כזה עף ממנו) כגיבוי לPF עם משחק פוסט לא רע, פרוספקט לוטרי אחרי עונת מכלחות טובה מאוד.
    טרייד טוב מאוד מבחינתם, אי אפשר באמת היה להוציא יותר מזה על איבקה ולשפר את עצמך כשאתה כבר נחשב קונטנדר מהמערב.

זה מהלך אחרון מהשרוול במה שתהיה עונת חוזה לדרואנט וראסל.

7. VAR Member

אוי חלאס לקשקש. באמת איך עוד לא מינו אותך לאנליסט בכיר אצל הלייקרס. יש אנשים שהחיים שלהם מוקדשים לדברים האלה, לבדוק מי מוכן מנטלית, מי השקעה לטווח ארוך, מי יתרום עכשיו ומי יהיה אנתוני בנט. וגם אז בהרבה מקרים הם טועים זה פשוט כי בלתי אפשרי לנבא את העתיד והבדלי הרמות בין המכללות/יורוליג לNBA הם יותר מידי גדולים. זה מזכיר לי את כל מומחי הכלכלה למיניהם שחצי שנה אחורה זיינו במוח שכבר לא כדאי לרכוש אג"חים. מה קרה מאז? האג"חים זינקו יותר מכל financial instrument אחר. אם באמת היית מסוגל לנבא בעצמך את מי שווה לבחור לפני מי אתה היית שוכב עכשיו על הרים של כסף בלי שנייה אחת פנויה לחפור לנו בפורום.

די עם גנבת הדעת הזו כדי להיראות מבין על חשבון אנשים שלא מבזבזים זמן מהחיים שלהם כדי לצפות בילדים ש90% מהם לא יתפרנסו מהמקצוע בכלל.

8. k_700 Member

מה זה להראות מבין? למה אתה חושב שאני בכלל צריך לנסות להרשים אותך במשהו??
    כשאתה כותב שטויות אני מגיב לשטויות שלך(או במקרה שלך פשוט עוזר לך להבין כמה טריידים שהוכחת שאין לך שמץ של מושג למה הם יובילו, ישפרו/לא ישפרו).
    אם היית רואה את הדראפט ונמצא ברשת תוך כדי היית רואה בדיוק את אותה הזדעזעות מהמהלכים שלו בדיוק כמו שתיארתי פה(והתדיינתי לגביהם בזמן אמת במקום אחר ברשת). אין פה סודות, הוא בחר בחירות הזויות במיקום הרבה יותר גבוה ממה שהוא היה צריך לקחת אותם ועם 3 בחירות בסיבוב הראשון הסבירות הגבוהה הייתה שאם היה בוחר את דיונטה בבחירה 16 הוא עדיין היה מקבל את הצרפתי הזה ב31 .
    אז נכון, לא אני ולא אף אחד אחר יכולים לדעת בדיוק אם ג'יילין בראון סתם יהיה בינוני במקצוענים או חד מימדי או יהפוך למפלצת ויראה דברים שלא היו לו לא בתיכון ולא במכללות, אבל זה בעצם סוגר כל דיון של דראפטים שהיה קיים מאז ומעולם.

יש שחקנים שהאפסייד שלהם גבוה מאוד ואתה מבין למה ונכון שהם יכולים לסיים כבאסטים, אבל זה המהות של הדראפט לקחת את הפרוספקט הכי גדול בנקודת הזמן הזאת כפונקציה של מה שהראה, התרשמות בקומביין, בראיונות, היסטוריה של משמעת ובריאותית. מהפקטורים האלה איינג' השאיר על הלוח לפחות 6 שחקנים עם סיכוי גבוה יותר להיות משהו רציני הרבה יותר מהפוורד הצרפתי.
    הוא אפילו בחר אחד מהם ואז מיד העביר אותו לממפיס עבור כלום בפיתה, ככה זה כשאתה לא מבין מה יש לך ביד.

9. VAR Member

כשמתווכחים עם נשים הדרך הכי טובה היא פשוט לומר "את צודקת" ולהמשיך הלאה. כנראה שזה עובד גם באינטרנט. אתה צודק. כולם מבינים פחות טוב ממך. איינג', אנחנו, ורוב הGM's שאותם אתה מכנה "אהבלים".

10. k_700 Member

הGM, האהבלים שנכנסים לקטגוריה איתך הם בעיקר דני איינג', ולאדה דיבאס. השניים האלה כנראה סיכנו מאוד את המשרה שלהם אחרי זוועות אמש, להם משלמים הרבה כסף על חוסר המושג שהם מפגינים ולכן הטוויטר אתמול געש מכל מהלך שלהם.

ולהתווכח איתך? בדרך כלל כשמתווכחים עם מישהו אז מצפים שהצד השני יביא טיעונים שמראים שיש לו קצת מושג בנושא הנידון.
    אתה בעצם פותר אותנו מכל קיום של דיון על בחירה של שחקן כזה או אחר בדראפט כי אתה לא עקבת אחרי ליגת המכללות, הקומביין וכדומה.
    כלומר, משום שאתה לא מכיר אף אחד מהנפשות הפועלות אתה מקיא עלינו את הדיעה הזאת שאם אנחנו מגבשים דיעה על מישהו שעקבנו, ראינו, התרשמנו אז אנחנו אנליסטים בשקל 90.
    זה קצת משעמם ומעייף.

לא בא לך להגיב על משהו שאתה לא מכיר, לא עקבת, לא מאמין בו? אתה לא חייב.

11. VAR Member

לגבש דעה על מישהו זה משהו אחד. לקרוא לאנשים שיכולים לדקלם את תולדות חייו של אותו אחד מתוך שינה כי זו העבודה שלהם ויש להם גישה לפי 100 יותר נתונים ממה שלך אי פעם תהיה "אהבלים" זה סתם שיט טוקבקיסטי שלא שווה את המקום על השרת.

הרי שנינו יודעים לאן זה ממשיך מכאן. אחד או שניים מתוך השחקנים שציינת יהפוך לכוכב, השאר לא, ואתה תבוא אליי בעוד שנה עם יציאות כמו "כפי שפורסם אצלי לראשונה" כי מי יזכור דיון על שאר השחקנים שכבר לא מעניינים אף אחד. ככה זה טבעם של גנבי דעת.

אם לא שמת לב אדון גאון אני לא הגבתי ולא הבעתי דעה על אף שחקן שאני לא מכיר - אני מגיב על השיט הטוקבקיסטי והיהיר שיוצא לך מהמקלדת. זה מה שמפריע לי בעין.

12. k_700 Member

קודם כל אתה מחמיא הרבה יותר ממה שצריך לאנשים בפרונט אופיס של קבוצת NBA.
    המון מאמנים התראיינו יום לפני הדראפט וסיפרו כמה קשה היה להם להכיר שחקנים שכיכבו רק במרץ בטורניר מכללות כי פשוט אין להם זמן להתעסק עם זה(ולא משנה כמה קלטות אחרי זה זורקים לך מול הפרצוף שבועיים- שבועיים וחצי לפני הדראפט כשאתה סוף סוף מתפנה לראות).
    לGM מנג'רים מן הסתם יש יותר זמן לשבת לראות(רובם גם נמצאים פיזית פה ושם במשחקים ובדראפט הכי OVERSEAS מאז ומעולם, גם רובם עוקבים פיזית באירופה אחרי השחקנים), אבל גם אותם אתה מעריך הרבה יותר ממה שצריך להעריך באמת.
    ותכלס כשחושבים על זה? זה בכלל התפקיד שלהם. אם אחד מהם מפספס כשרון כמו סטף קרי כי הוא במקרה בחר בג'אליל בראון, זו לגמרי עילה לפיטורים.

מאות אתרים, פרשנים ואוהדי מכללות מנתחים כל בחירה ובחירה, אז מה גם להם אין מושג?? עשרות אלפים הזדעזעו מהבחירות של איינג' ומהמלכים המטומטמים של דיבאס אתמול, אז רגע גם לכל הקן ברגרים אין מושג ירוק כי במקרה הם חושבים כמו קיי 700 מאייסוקר או משום שהם לא מדקלמים תוך כדי שינה את תולדות חייו של דימונטה דייוויס?

בדראפט הנוכחי, כל קבוצה גם ככה יכולה לראיין מספר שחקנים מצומצם ולהזמין לאימונים אישיים מספר מצומצם(חלק מהשחקנים בכלל מורידים מעל השם שלהם את האפשרות לדבר הזה, מן הסתם כשיש רק מה להפסיד). בדראפט יש הרבה יותר אפקט של לחץ ממה שנדמה לך.
    אתה בטוח שכל קבוצה וקבוצה מגיעה לרגע שהשם שלה עולה עם שם ודאי לזרוק ללוח מהטלפון הקווי במשרד(למה זה קווי עדיין ב2016? אלוהים יודע).
    בפועל יוביסילה לא היה התכנון המקורי שלהם ואני בטוח במאה אחוז שהם נלחצו ולכן בחרו אותו הרבה יותר מדי גבוה ממה שהיה אמור להבחר.
    אין כתב או פרשן שלא אמר שהוא יחכה בתחילת הסיבוב השני ולאיינג' הייתה בחירה 31(שבאורח נס חיכה לו שם דייוויס שהוא מיד שלח לממפיס).

עכשיו אתה אומר אולי הוא יודע כל כך הרבה דברים שכל פרשן בעולם, כל בן אדם שראה בעיניים שלו את הקומביין ועוד משחקים שלו בסרביה, לא ראה ולא מכיר אז מי אנחנו הפישרים שבכלל נעביר עליו ביקורת.
    ובכן, בגישה כזאת אי אפשר למעשה לפסול אף בחירה בהיסטוריה.
    את אותו דבר היית אומר גם אם רוברט סאקרה מגונזאגה היה נבחר ב2012 במקום המקום ה60 במקום ה1 לפני אנתוני דייוויס.
    הרי מי אנחנו שנחליט שזו החלטה של טירוף?? בסך הכל ראינו את דייוויס קולע 14 נק' למשחק בקנטאקי למשך עונה אחת, מפה ועד להראות כמו גבר בבוגרים...בטוח הם מבינים יותר טוב, כי הם בחנו אותו וכו וכו וכו...

אגב, אני לא מנכס לעצמי שוב קביעה פה כי בהודעה הראשונה שלי כתבתי לך שכל העולם ואשתו צעק שזה טירוף ברגע שאיינג' עלה לבחור, כלומר אם אוביסלה יחזור לאירופה בעוד שנתיים, ג'אליל בראון יראה כמו גירסה עצובה של ווסלי ג'ונסון ודמונטה דייוויס יראה כמו האח הצעיר של דריימונד גרין, אז זה לא קיי 700 מאייסוקר שגילה לך את זה, כל העולם ואשתו גילו לך את זה בזמן אמת ואתה העדפת לשבת ולסמוך על הבוס שבטח מבין מה הוא עושה(ואחרי הלילה הזה אני בטוח שהוא הרחיק מבוסטון כל פרי אייג'נט עם טיפה שכל בקודקוד שלחוץ להשיג אליפות בגיל 27).

אגב, בבחירה של בראון אין לי ספק בכלל שרוב הזמן על השעון הוא היה עם האוזן על הטלפון בנסיון לסגור טרייד(שלא הצליח) ומי יודע מה הלחץ נתן שם:
    "I never know how close we are (to a trade) because ultimately you need another team who is going to agree to do a deal for you," he said after the Celtics chose six players and traded two second-round picks during the draft. "There was a lot of discussion and no deals. It was just that simple. We pulled away from some, they pulled away from some. I don't think it was a lack of value (in the pick), but to find trade partners in those kind of deals it has to be good for both teams. We just didn't find one. I'm confident we are moving in the right direction. We still have free agency and a lot of money to spend in the free agent market to still build our team."

13. VAR Member

אז מה אם זה התפקיד שלהם? יצא לך פעם לראות GM שפגע בול ב100% מבחירות הדראפט שלו? ברור שלא כי אחד כזה היה הופך מהר מאוד לאחד מהאנשים הכי עשירים בעולם. כמה GM's בכלל פוגעים בחצי מבחירות הדראפט שלהם? הרי בכל דראפט יש גג עשרה שחקנים שהופכים לשחקנים משמעותיים עבור הפרנצ'ייז שבחר בהם (או שהופכים לקלפי מיקוח לטריידים עבור שחקנים כאלה), אולי אני אפילו מגזים. אז על סמך מה אתה בדיוק מבסס את האמירות שלך? על סמך אותם המומחים שסימנו את גרג אודן כGOAT פוטנציאלי בזמנו?

ובכלל אתה מתייחס לכל בחירה כשחור ולבן. כאילו שהסיבה שקרי נבחר רק 7 היא לא הקרסוליים הבעייתיות שהוא הביא איתו עוד מהמכללות ומנג'רים פחדו להמר עליו. אוהדי הטוויטר של גולדן סטייט שאתה כל כך סוגד להם רצו בזמנו שהוא יהיה זה שיעבור בטרייד ולא מונטה אליס ששיחק איתו כשהוא הגיע לליגה, שזה די מטורף לחשוב על זה.

מה שטוב אצל גנבי דעת זה שהם תמיד יכולים לשנות דעה כי אף אחד לא יזכור מה הם אמרו לפני שנה. הרי בינינו, אם היינו עושים redraft ב24.6.2013 אתה היית בוחר את דמיאן לילארד הרבה לפני אנתוני דייויס, אבל עכשיו קל לך לבוא אל מישהו שלא ראה אותם בתיכונים ולהגיד "כבר אז ידעתי שהוא יהיה כוכב!@@#!@#"

אז תחסוך, זה לא מעניין אף אחד מה ידעת כבר אז. אתה גם חשבת הרבה דברים שלא באמת התממשו, אבל עליהם אתה לא תספר.

14. k_700 Member

ברור שלא כל GM פוגע במטרות שלו דרך הדראפט, יש כאלה שעושים עבודה טובה ושיטתית לאורך השנים ויש כאלה כמו איינג' שהם על התפר שבין מזעזע לאלוהים ישמור, אתמול עם 8 בחירות(הכי הרבה בהיסטוריה של כל דראפט) הוא נגע באלוהים ישמור.
    תסתכל על הראיון 14 דקות שלו, תראה את הגמגום שלו כשהוא צריך להסביר למה בסוף לקח את ג'אליל בראון וכל התירוצים של הוא עוד לא מוצר מוגמר ויכול להתפתח לקלעי טוב וכל שאר המנטרות אחרי שרמז שהיה בעצם על הטלפון רוב הזמן כי ניסה להעביר את הבחירה הזאת.

הוא הגיע לשאלה על אוביסלה(אחרי שצחק קצת על השם שלו) ואמר שהוא לא מקשיב למוק דראפטים, ובכן חבל מאוד, 99% מהם אמרו בוודאות שהוא היה מחכה לו בבחירה 31 וחלקם אפילו השאירו אותו על הלוח לקראת הבחירה הבאה שלו(36 אני חושב). אז אם הוא לא מקשיב למוק דראפטים או שהוא נלחץ מאיזה גורם ששלח מסר או שהוא באמת מעריך אותו עד כדי כך שהוא חתיכת אהבל רציני עם קבלות.
    אבל נראה את זה בעתיד.

ברור שיש בעסק הזה המון תחזיות שלא התממשו, הרבה יותר מפגיעות אגב, גם לי כאחד שעוקב יותר מ14 שנה אחרי הכדורסל מכללות, דראפטים ומה שביניהם.
    למה לא אומר? משתף תמיד, הכל כתוב שחור על גבי לבן בפורומים ובאתרים השונים, גוגל יוכל לעלות לך בשניות מה שכבר כתבתי.

אנתוני דייוויס היה נעול לבחירה הראשונה שלו באותו זמן.
    נתתי לך את הממוצע נקודות כאיזה נתון סתמי שאולי כאלה שלא באמת ראו אותו בעונה בקנטאקי היו נותנים לו תשומת לב(הTRUE SHOOTING והUSAGE שלו שם, בקבוצה של "כוכבים" היה הרבה יותר גבוה והוא היה הגורם הכי משמעותי שם בדרך לאליפות שלהם כמובן. אני חושב שרק טאונס אחר כך נראה יותר מרשים ממנו כביג מן פרשמן).
    לא היה באמת על מה לדסקס אז, AD נראה כמו הכשרון הכי גדול בפער בדראפט ההוא ובחירה נעולה לגמרי.

15. VAR Member

אז שמע קטע - בהרבה מוקים לפני שנה אוקאפור דורג לפניו (עד שהיה ברור שמינסוטה מתכוונת לבחור בו). אבל הם מומחים אז הם בטוח יודעים הכל.

מצב נושא:
הנושא נעול.