2016 NBA: קינג ג'יימס סוגר מעגל - האליפות נוסעת לקליבלנד!

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י shlomydavid, ‏27/10/15.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. k_700 Member

דונובן עשה הכל נכון 3 רבעים למרות שהשופטעם ניסו בכוח למנוע מצב שהבייבי של הליגה תעוף אחרי חמישה משחקים, עד שהתחיל את הרבע הרביעי עם קאנטק ואדאמס וכשווייטרס מרכז את המשחק.

שם נוצר הפער ואחרי שאוק' סכרה מצוין את השלישי.ועדיין גם במשחק כזה ג"ס לא עפה, לא נראתה מפחיד בשום שלב.

40 שניות לסוף ראסל מוריד ל5, לא שהם היו הופכים את זה בתנאי משחק כמו שהיו היום אבל זה רמז טוב שהתאנדר בדקה וחצי של ריכוז, הגנה יכולים לנגוס בפער דו ספרתי שמייצרת האלופה.

נראה שזה צריך להגמר בשישי, מגיע לאוק'.

2. Roma מנהלים

שמח לראות שזה לא רק אני. שופטים בNBA פשוט עושים הנחות לא רק לכוכבים בצורה ניכרת אלא גם לקבוצה הביתית. נמאסתם.

אני כנראה ההזוי היחידי שנהנה יותר מכדורסל אירופאי מה-NBA אבל השילוב של שיפוט נוראי בפלייאוף והנחות שהכוכבים מקבלים פשוט מעצבן אותי. באירופה המצב הרבה יותר טוב בנושא הזה. לראייה אתמול ספאנוליס לא קיבל הרבה שריקות שבNBA הוא היה כבר בקו ל-2 זריקות עונשין קלילות.

3. Roma מנהלים

בניגוד ל-2 המשחקים הקודמים היום ה-MVP הופיע אבל אני באמת מקווה שראשון בבוקר דוראנט ישלים את העבודה ויאמר: "You're going home"

4. viValencia Member

מישהו יודע אם גרין לא ישחק במשחק 6 בגלל העבירה טכנית(החמישית בצבירה)

5. k_700 Member

לא, צריך לצבור שבע טכניות כדי להםסיד אחד.

השופטים לא ממש יתנו לזה לקרות.

6. JR-Riquelme Member

טוב זה היה צפוי. גם שגולדן ינצחו וגם שהדיבורים ירגעו לאחר המשחק הזה.
    אוקלהומה זה אחרי הכל ראסל ודוראנט. אם הם לא גדולים אין להם שום סיכוי לניצחון. האחוזים היו היום מאוד רעים, ווסטברוק הרס המון וככה אין סיכוי לנצח בגולדן סטייט. למרות באמת משחק לא כזה גדול של גולדן סטייט.

משחק הבא אוקלהומה חייבת את הצמד שלה או שלפחות אחד יתפוס משחק מפלצתי ויקח על הגב. גולדן סטייט קצת פחות מסתמכת על משחקים גדולים של הכוכבים שלה.
    הימור שלי - אוקלהומה מנצח

7. k_700 Member

ווסטברוק הרס המון(אגב גם דוראנט), שניהם היו חלשים ועדיין זה היה 5 הפרש 40 שניות לסוף ו5 הפרש באמצע הרבע השני וכשאוק' עם 30 אחוז מהשדה.

מה זה אומר? שאוק' יכולה לנצח את ג"ס עם הגנה טובה, כששני הכוכבים שלה מבולגנים ושזה ממש לא ברור שג"ס תנצח בלי הקהל שלה והעזרה מהשופטים.

לסיכום, מי שלא מתלהם ומקשקש יוצא מהמשחק הזה עם המסקנה שג"ס עדיין מאוד חסרת בטחון ומאוד מאוד חשודה.

נערך לאחרונה ב: ‏27/5/16
    חזק מנטלית אוהב/ת את זה.
  8. k_700 Member

ורק כדי להבהיר כמה שאתה קשקשן אז לחילופין כשאוק' טובה היא קולעת 70 נקודות למחצית ראשונה במשחק בסדרה וסוגרת יתרון 30 אחרי שני רבעים וחצי, אלה בערך פערי הרמות בסדרה.

חזק מנטלית אוהב/ת את זה.
  9. JR-Riquelme Member

ולדעתך אם קבוצה מנצחת 3 משחקים בהפרשים של 30 וקבוצה עוברת את הסדרה בסוף בהפרשים של 6 נקודות מי טובה יותר?
    אני בסהכ חזיתי את הצפוי שאחרי המשחק הרביעי השתגעת פה וסגרת הכל וכבר כתבת שאוקלהומה מגיע לה לפרק את קליבלנד בגמר. והיה ברור שהרוחות ירגעו וירד הביטחון אחרי ההפסד במשחק החמישי. מאוקלהומה תשחט את קליבלנד בגמר זה הפך ל"נראה שזה צריך להיגמר בשישי מגיע לאוקלהומה". וכמובן עוד פעם הגניבת דעת הזאת של המגיע. מגיע למי שמנצח.
    אני אוהב להוציא אותך ליצן מודה ומתוודה.

Roma אוהב/ת את זה.
  10. k_700 Member

נתחיל מזה שאני מרגיש שאני עושה מעשה של סעד כשאני בכלל מגיב לך, אולי בציפייה לקבל קצת נק' זכות על הזמן והאנרגיות בעולם הבא.
    אני רואה ש99 אחוז מהפורום הזה כבר ויתר על התענוג.

נמשיך בזה שלא הימרתי דבר על משחק 5, כתבתי שמגיע לאוק' לקחת את הסדרה הזאת ומשחק 5 לא סתר בשום דבר את הטענה שלי.
    כשאחרי משחק 5 המון אנשים במדיה מתעסקים בשיפוט השערוריתי בחצי הראשון לטובת ג"ס, בזה ששוב גרין נמצא על המגרש אחרי רצף של עבירות על גבול הפלגרנט 2(ובנינו הוא הגיע לחצי אחד בסדרה הזאת, המחצית השנייה במשחק האחרון אז אולי בכלל עדיף להם לשחק משחק אחד בלעדיו?) וכש40 שניות לסוף ההפרש היה 5 עם פוזישן בידיים של אוק' אחרי שווסטברוק חוטף לקרי כדור ודוראנט מחטיא שלשה פנויה, אז כנראה שבאיזשהו מקום אני צודק. אחרי משחקים 3 ו4 מישהו דיבר על השיפוט? אנשים התעסקו בלברר איך האלופה משאירה רבע וחצי אחרונים בכל משחק לפרוטוקול בלבד(ואולי בחיוכים הלא ברורים שהכוכבים שלה מגניבים על הספסל אחרי ששוב שווקו חיים לפני המחצית).

כלומר כל השחצנות והיהירות שלך כאילו זה המשחק הכי בטוח בעולם ללכת ולמלא בו סינגל על 1000 דולר נצחון לג"ס כמעט הלכו לפח 40 שניות לסוף כשדוראנט יכול היה להוריד את ההפרש לפחות מפוזישן עם 40 שניות על השעון(רק תחשוב על רמת הלחץ שג"ס הייתה מכניסה את עצמה במצב כזה, שבו אחרי שפמפמו לנו עונה שלמה שיש פה את הקבוצה הטובה ביהסטוריה היא הייתה יכולה להבעט אחרי 5 משחקים מול הקבוצה שלא נתנו לה גרם של סיכוי מול הספרס, בבית שלה, במבצר, חרף הופעות לא סטנדרטיות של דוראנט וראסל ווסטברוק ועם המון עזרה וכבוד מהשופטים במחצית הראשונה).

כלומר, בן אדם עם איי קיו דו ספרתי ומעלה היה שותק אחרי המשחק הזה או מהרהר עם עצמו אם באמת ג"ס הוכיחה פה איזה משהו(לדעתי חוץ מזה שגרין יכול להיות יעיל מאוד מול הרכב של שני גבוהים של אוק' שאחד מהם הוא בכלל קאנטר אין פה הוכחה לשום דבר חדש), אחד כמוך יבוא ויתפלסף שהוא טען שזה נצחון בטוח לג"ס למרות ש40 שניות לסוף ההפרש כמעט נחתך לפחות מפוזישן(ורק לחשוב על הפרצוף תחת שלך אם השלשה הפנויה הייתה נכנסת ואז עם כדור אחרון בידיים של אוק' אם הם היו מנצחים את הסדרה...רק לחשוב לאיזה חור היית נכנס).
    כמובן שאתה גם אלוף בדיבורים. אם היית כל כך בטוח בנצחון קליל של ג"ס היית הולך לסניף הקרוב לביתך ושם 500 שקל על זה.
    מכיוון שכמו רוב המהמרים לא היית מסכן לירה על קבוצה שקיבלה שני בלואאוטים בשני המשחקים האחרונים, כשבשניהם היא חוטפת מעל ל70 נק' במחצית ראשונה, העדפת להתפלסף בפורום.

***רק נזכיר שאחרי הנצחון הזה ג"ס צריכה לבוא למשחק 6 באוקלהומה, איפה שהיא בעיקר לא הצליחה להחזיק מעמד 2 רבעים וחצי באף ביקור שם.
    אז כן, גם אחרי המשחק הזה זו עדיין הסדרה של אוק' להפסיד.
    להגיד לך שזה לא אפשרי? ראינו תסריט דומה בשנה שעברה עם יוסטון מול קליפרס.
    קליפרס היו טובים ב3 משחקים ומחצית בסדרה ההיא ועדיין הפסידו(זה יותר הם הפסידו מאשר שיוסטון היו אדירים ולקחו וכמה אדירים היו יוסטון ראינו בשלב הבא).

ומכיוון שבניגוד לכולם פה אני מתכוון לסעוד אותך עד הסוף שיהיה לך עונג שבת ושפשוף נעים:

נערך לאחרונה ב: ‏27/5/16
    חזק מנטלית אוהב/ת את זה.
  11. Roma מנהלים

k_700,

קודם כל אני אוהב לרוב את ההודעות שלך אבל די נמאס מהירידות האישיות שלך אז מספיק זה לא לעניין. אם זה ממשיך ככה אתה יכול גם להצטרף לח'ברה שטוענים שאפשר לסגור את הדיון, עד היום לא ראיתי שמישהו בכה על זה.

משהו קטן בנושא ההימורים , רוב האנשים הימרו על גולדן סטייט ועוד בליין של -8 וכן כולם תפסו. אז הקשקוש שלך לא נכון כי הליינים על גולדן צנחו ככל שהמשחק התקרב, אין כמעט אתר הימורים שהיחס לגולדן לא צנח מאז הפתיחה.

12. k_700 Member

אני מגיב בהתאם לרוח התגובות שאני מקבל, אז תודה ולא תודה על ההמלצה, אני אמשיך להגיב ככה.

בנושא ההימורים, ברור שהליין היה לטובת ג"ס במשחק בית, כמו בכל משחק בית שלה בשנה וחצי האחרונות.
    לא על זה האישיו.
    תנסה לבדוק את כמות המהמרים על נצחון בית במשחק 5 מול משחקי בית אחרים שלהם בסדרה או בכלל בעונה האחרונה.
    אתה בטח לא תופתע לגלות שהמון אנשים בחרו לא לסכן כסף גדול על הימור במשחק הזה אחרי שני בלואואאוטים(גם לא ידידנו ריקלמה, אלוף הקשקושים).

13. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

אין לי בעיה שהדיון יהיה חריף, סוער וישלכו עקיצות. אני אוהב דיונים כאלו, באמת בכיף. מצד שני אם זה יראה רע כמו שזה נראה עכשיו וסתם אנשים יחפשו לרדת אחד על השני כדי לפרוק תיסכולים, אז אקח על עצמי לנקות את הדיון הזה עד שיחזור להיות כאן מעניין.

14. JR-Riquelme Member

האמת שזה שהוא מחפש להעליב וכאלה זה ממש לא מעניין אותי(כמובן שאני לא אפגע מאדם שאני לא מכיר בכלל בפורום אייסוקר) אני יותר מתייחס לדיעה המקצועית שלו.
    אבל אתה מונע משנאה אדירה ואין לי טעם להמשיך עם הדיון הזה.
    בנוגע לאחרים, נגיד את זה ככה:
    בפורום אייסוקר בדיון האן בי איי, כל עוד הפוסט שלך לא מתייחס לשיפוט חרא\לפערי הרמות בין הקונפרנסים\לכוכבים שמחריבים לקבוצה שלהם, בקיצור כל עוד אין בפוסט שלך שנאה לאן בי איי אתה מטריל.
    אז אני אמשיך להטריל, ולהביע את דעתי על השחקנים שאני נהנה לראות, אמשיך לא להיות ממורמר ולצפות כל לילה בליגה שאני לא סובל כמו האנשים כאן, ואם זה מוריד את הרמה של הדיון, בכיף. מצידי לדבר עם השאר שכן נהנים מהליגה ולא מלאים במרמור.

שיהיה לכולם שבוע מצוין וסדרת גמר נהדרת שמחכה לנו.

viValencia אוהב/ת את זה.
  15. Roma מנהלים

JR-Riquelme,

עזוב אותך משטויות, הגבר שאנחנו הזונה שלו העפיל לגמר :)

ההרכב של ארווינג, JR, ג'פרסון, לברון ופריי פשוט גמר את טורנטו. עם ראיית המשחק ויכולת המסירה של לברון מטורף.

מצב נושא:
הנושא נעול.