2016 NBA: קינג ג'יימס סוגר מעגל - האליפות נוסעת לקליבלנד!

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י shlomydavid, ‏27/10/15.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. k_700 Member

הוא מריח לי יותר מדי כמו סווינגמן מהסוג של ווסלי ג'ונסון רק עם יותר ריץ'.

גם ווסלי ג'ונסון סחב הייפ ודיבורים על האתלטיות וההגנה שלו לפני הדראפט שלו. ההגנה של ווס באמת משהו מיוחד אבל שם זה בערך נגמר.מי שתריך להבחר ראשון, סימונס מגיע בלי קליעה בכלל ועם המון סימני שאלה שהיו בזמנו גם סביב דרק וויליאמס, האם הוא יתאים כpf או יעשה התאמות כדי לשחק בתפקיד המקורי שלו בסמול.

אני שמח שהשגנו את הבחירה אבל בגלל שקשה לי להאמין שבבחירה השנייה נקח את השחקן הכי טוב בדראפט הזה(באדי הילד) הייתי מעדיף שינסו לתזמן אותה בטרייד ויש דיבורים חזקים על זה.

דיבור אחר הוא שיש סיכוי שאם יגיעו עם הבחירה לערב הדראפט ובלי הצעות טובות ילכו על סנטר, יש שני שמות שעברו ראיון ויזומנו למחנה של אחרי הקומביין.

2. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

באדי הילד* מהמעט שראיתי בעיקר נראה יותר מוכן ושלם ל-NBA. אולי יש כאן קשר גם לגיל שלו וגם לעובדה שהוא תפור לכל ההפצצות מבחוץ.

מהפצצה אחת לאחרת: 2 דק׳ במהלך הרבע השלישי שקרי נכנס בהן לזון עם 15 נק׳ רצופות גומרות את המשחק מול אוקלהומה שיכול להיות שגם סוג של נפלו מנטלית אחרי המשחק הקודם. קצת מזכיר לי את הימים הגדולים עם מכבי שבכל רגע נתון יש את ההרגשה שהם יכולים לגמור את המשחק אם רק ילחצו את הדוושה על הגז. בכל מקרה, דווקא אוקלהומה מפתיעים אותי דיי לטובה. הם ממש עקשנים ולא נשברים בקלות, אבל קצת חסר לי מוציא לפועל שהוא לא דוראנט או ווסטברוק. בגולדן סטייט יש תחושה שלא משנה את מי קר זורק למגרש הוא יכול לתת סל בקלות.

אה, ונראה שהז(*)ן מאסטר מצא מאמן ולא קוראים לו דיוויד בלאט. נשאיר את הבמה לאליאור המזוכיסט אם ירצה להתעסק בכך.

* - מחרפן אותי לקרוא את השם שלו כמו ישראלי מפגר. כאילו הוא ילד. באדי ה-ילד. חמאר, באלוהים.

ולסיום - בכיינות. הטלוויזיות שם בשביל היופי.

נערך לאחרונה ב: ‏19/5/16
  3. סיונרה Member

קשה להגיד בוודאות אם הסגל של גולדן סטייט הוא תוצאה של מזל או של גאונות ניהולית, אבל מדובר לדעתי בסגל הכי מרשים שראיתי בNBA. מצד אחד יש עומק, כל שחקן מסוגל לקלוע נקודות אם נשאר פנוי, לתת הגנה ולהיות מועיל כמעט בכל סיטואציה ומהצד השני יש היררכיה מסודרת שחשובה בכל קבוצת ספורט מקצוענית.
    את כל זה סטיב קר לוקח ומצליח לנצל 100% מהיכולות של הקבוצה.

הסדרה מזכירה מצב במורטל קומבט הישן שמגיעים להלחם מול הבוס, אתה עובד קשה, משחיל עשרות מכות, ובסוף שאנג טסון במכה אחת מסיים את הקרב. לדעתי ייגמר ב4-1.

4. סיונרה Member

קשה להגיד בוודאות אם הסגל של גולדן סטייט הוא תוצאה של מזל או של גאונות ניהולית, אבל מדובר לדעתי בסגל הכי מרשים שראיתי בNBA. מצד אחד יש עומק, כל שחקן מסוגל לקלוע נקודות אם נשאר פנוי, לתת הגנה ולהיות מועיל כמעט בכל סיטואציה ומהצד השני יש היררכיה מסודרת שחשובה בכל קבוצת ספורט מקצוענית.
    את כל זה סטיב קר לוקח ומצליח לנצל 100% מהיכולות של הקבוצה.

הסדרה מזכירה מצב במורטל קומבט הישן שמגיעים להלחם מול הבוס, אתה עובד קשה, משחיל עשרות מכות, ובסוף שאנג טסון במכה אחת מסיים את הקרב. לדעתי ייגמר ב4-1.

5. Roma מנהלים

https://scontent.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/13241115_1118784938160120_5538701308211753622_n.Xxx?oh=ece573d1ec2114de92359b809a954d6e&oe=57DCB513

תמונה שממחישה את הקאבס עד כה. לברון מפלצת.

6. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

אנחנו ב-2016. נראה לי שאפשר לבטל את החלוקה לאיזורים. הקשיים הלוגיסטיים שהיו משכבר הימים והביאו לחלוקה כבר אינם קיימים עוד.

בואו ננסה לתאר לעצמנו ליגה דמיונית ש: 1- מחולקת למחוזות צפון ודרום ובכל מחוז יש 10 קבוצות, כשרק 4 עולות לפלייאוף בתם בליגה הסדירה. 2- כל הקבוצות במחוז צפון סיימו במקומות 1-10 והן טובות יותר מהקבוצות במחזור דרום. משמע, הקבוצה הנחותה ביותר במחוז צפון טובה יותר מהקבוצה הטובה ביותר במחוז דרום.
    האם זה הוגן שהקבוצה שבמקום החמישי במחוז צפון - קרי, הקבוצה החמישית בטיבה בליגה - תישאר מחוץ לפלייאוף, בזמן שקבוצות שהליגה הסדירה הראתה שמדד האיכות שלהן הוא 11-14, תשחקנה בפלייאוף?

yakov_y ו-Roma אוהבים את זה.
  7. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

הודעה שלי מלפני שנה (על יוסטון הפחונים שהשתחלו לגמר המערב. העניין הוא שבמערב היה מדובר בקטע חד פעמי שנבע בגלל מכת פציעות מטורפת בזמן שהמזרח הוא קונפרנס מת כבר 6 שנים אנד קאונטינג.):
    מאז שאני עוקב אחרי הליגה (תחילת שנות ה-2000) לא ראיתי גועל נפש כמו המזרח הנוכחי. זה גובל בפארסה.

אלעד ו-Roma אוהבים את זה.
  8. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

מבוא לפאתט - גירסת הבמאי

9. Eric Cantona Member

קיבל מתומפסון */aaarofl

10. Eric Cantona Member

אגב לברון חלף הלילה על ג'יסון קיד כמוסר השלישי הכי גדול בתולדות הפלייאוף וזה בזמן שהוא גם כבר חמישי מבין הקלעים. זה לא נורמלי.
    לא חושב שיש אף טופ 10 בין הקלעים או המוסרים שנמצאים גם כאן וגם כאן, זה או זה או זה.

הל.

11. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

ג'ורדן, קובי, בירד, טוני פארקר.

Eric Cantona אוהב/ת את זה.
  12. Eric Cantona Member

שלפתי מההגיון, וגם טעיתי לגבי מקום חמישי כי הוא כבר מקום רביעי מבין הקלעים.

אז לאחר בדיקה לברון יעשה את זה טופ 5 בשתי הקטגוריות, גם תקדים.

נערך לאחרונה ב: ‏22/5/16
  13. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

שחקן גדול לברון ג׳יימס.

Sprewell אוהב/ת את זה.
  14. k_700 Member

רק שהוא עושה את כל זה דרך הפליאוף במזרח העלוב שלאורך השנים סיפק לו אולי בלחץ 3-4 סדרות מאתגרות וכשמבינים את זה זה פשוט וואחד כוכבית לקורות חיים ההיסטוריים שלך.

15. JR-Riquelme Member

לברון ג'יימס זה המוסר הכי גדול שראיתי
    ואני זונה של לברון ג'יימס ואני לא מתבייש בזה

מצב נושא:
הנושא נעול.