2016 NBA: קינג ג'יימס סוגר מעגל - האליפות נוסעת לקליבלנד!

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י shlomydavid, ‏27/10/15.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. VAR Member

תגובה רשמית תהיה בסוף הסדרה
    תגובה לא רשמית היא שהספרס מאכזבים גם בלי קשר לשיפוט ולאיך שהסדרה תסתיים.

2. Eric Cantona Member

משהו מוזר קורה לספרס וזה לא עכשיו בפלייאוף אלא עוד מתרחש בעונה הסדירה. פופ חכם ויודע שהעונה הרגילה היא מקום לתרגל בו ולא להזיע בו יותר מידי, אבל נראה היה שהעונה הם נתנו קצת יותר מידי גז בחודשים שלא טיפוסי עבורם להתאמץ. לא לעניין שמאזן פיתה כך את פופ לעייף את השורות בעונה הסדירה. ממנו הייתי ממשיך לצפות לאיזה מקומות 3-6 במערב ומשם לבוא לטרוף את הפלייאוף.

3. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

איזה גז? על מה אתה מדבר? השחקן עם מס' הדקות העונתי הגבוה ביותר שלהם אפילו לא בטופ 60 בליגה (קאוויי). בסך הכל שני שחקנים בטופ 100 (למארקוס). הקבוצה היחידה בליגה שזורקת משחקי B2B לפח על מנת להעניק לכל שחקני המפתח מנוחה. גם העונה. גם בחודש האחרון של העונה. חצי מהמשחקים שלהם היו בלו אאוטס שאף שחקן לא עובר את ה-25 דקות למשחק. אתה הבן אדם היחיד ביקום שחושב שהם רדפו אחרי מאזן כלשהו.

4. Eric Cantona Member

חלוקת דקות משחק זו דרך של פופ למשוך עם הדור המוכשר והבוגר שלו ליותר זמן וחלוקת הדקות הזאת גם בפלייאוף עדיין די דומה (עם שינויים כאלו ואחרים בהתאם לצרכים). מקום שני במערב לא בא ברגל, לא חושב שהם טיילו לשם. מותר גם לחשוב אחרת, אבל ביחס לעונות קודמות, זה הרגיש לי לפחות, כמו עונה שהם נתנו קצת יותר מהרגיל מעצמם.

5. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

אריק, הרושם שלך לא רלבנטי - בשביל דברים כאלה יש מספרים - לך אליהם ותבדוק.

אני באמת לא אחד שמתלונן על שיפוט, אפילו אם זה פוגע בקבוצה שלי, אבל דיי. באמת דיי. כן, הספרס מאכזבים, השלישייה הגדולה נראית כ״כ זקנה פתאום, התלות בלאונרד אולי מוגזמת, הרכות וחוסר הדיוק של אולדריג׳ הטריפה אותי (6/21 מהשדה, 28%), אבל חאלאס. אי אפשר עם החרא הזה שמשפיע על התוצאה בליגה הזו יותר מכל דבר אחר. פתאום יש חוק יתרון, פתאום אין עבירה = עבירה. פתאום יש עבירה = אין עבירה. דיי. באמת דיי.

סן אנטוניו. ב-7.

ואליאור, קח - במיוחד בשבילך.
    How Phil Jackson is hurting the Knicks - Yahoo Sports

נערך לאחרונה ב: ‏11/5/16
  6. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

הצתה מאוחרת של איזה חודש. כל מה שקורה עם ההיפי הזה והניקס הפך להיות לא רלוונטי בשנייה שתיבודו עלה על טיסה למיניאפוליס. ייגר שמגר ווגל או הביצה שלי - לאף אחד מהם אין סיכוי לשרוד את הג׳ונגל הזה. למי אכפת.

אבל כן, פיל בדיחה. טוב לראות שהוא חוטף אש על ההתנהלות השערורייתית שלו. מה שהוא עושה בחודשים האחרונים גובל בהונאה. הוא יכול לשחק אותה זן ובעל עור של פיל אבל אחרי 20 שנה של מציצות אינסופיות מהתקשורת זה מפריע לו וחודר אליו. לכן כל הטרולינג בטוויטר או המשפטים המביכים בהופעה התקשורתית האחרונה שלו בסוף העונה.

7. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

כמה להתבכיין על הטעויות שיפוט כשהשיפוט היה ביתי מאוד ב3 משחקי הבית של הספרס?
    אפשר לחשוב שאם ספרס מקבלים את הכדור במינוס 3 יש להם שלשה מובטחת, הם איבדו את המשחק וצריכים להאשים רק את עצמם.
    במשחק 2 הטעות על ווייטרס זה בלוף כי קודם כל מאנו נגע בקו, היה צריך לתת עבירה טכנית ועוד 5 שניות להוציא את הכדור, אז על מה הבכי לא ברור?

8. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

או שכן, או שלא, מה שבטוח - לעולם לא נדע בגלל שופטים INCOMPETENT שלא מסוגלים לבצע אפילו את המינימום שנדרש מהם. אולי בפעם הבאה קוואי צריך לתת אגרוף לשחקן היריב כדי שהם יוכלו לשרוק עבירה.

בקשר לטענה השנייה שלך -קן מאוור התקשר, ביקש למסור:

"BUT WE FEEL WE SHOULD HAVE HAD AN OFFENSIVE FOUL ON WAITERS".

אבל אתה יודע איך זה. הטעויות מתקזזות זה היופי בכדורגל פעם אני נהנה פעם אתה נהנה פעם אתה למעלה פעם למטה העולם הוא גלגל ואיזהו גיבור הכובש את יצרו. כן.

*טענות על שיפוט גרוע "הספרס היו צריכים לנצח". הן פשוט... טענות על שיפוט גרוע שהורס משחקים ואת חוויית הצפייה (שלי לפחות. לא שופט סטיות של אנשים). בשני מקרים שונים בפיגור נקודה הם סבלו מהחלטות קריטיות לא נכונות. אלו עובדות. מי שמעוניין להתעלם מהן מוזמן. אני לא מתכוון.

אלעד אוהב/ת את זה.
  9. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

קראתי את זה 3 פעמים רק כדי להחליט עם עצמי אם מדובר בדבר מסריח מהנאד של ונגר בתוך המעיל שלו כשהוא מטריל בראיון.

תשובות תקבלו במשחק מס׳ 6. פחחחחחח. כן. בטח.

10. k_700 Member

איזה ניגוב רצפה אלוהים.

11. JR-Riquelme Member

הקבוצה הטובה יותר עלתה

12. Eric Cantona Member

@יענקלך שחרר
    2016 NBA Playoffs | עמוד 3 | Asoccer.co.il - לאנשים שאוהבים כדורגל
    זוכר? :)

מתחילת העונה אמרתי שהם הולכים להיות מסוכנים. הם יהיו גם כאב ראש לגולדן אבל שם אין להם עסק עם פנסיונרים כך שחגיגה כמו זאת הלילה לא נראה כנראה בסדרה הבאה.

ווסברוק נפל על עונה טובה מידי של סטף, אחרת הוא MVP לכל דבר. הבנאדם עושה הכל, עונת טריפל דאבל היסטורית. בלעדיו OKC לא קבוצה כזו טובה, יש שם ים נגרים. זה לא דומה בכלל לגולדן בלי סטף שהם קבוצה טובה ומראים שהם קבוצה טובה בלעדיו בהרבה מקרים. ווסברוק הוא אשכרה סוג של לברון, תוציא אותו מהקבוצה והם מגרדים פלייאוף. שחקן עצום.

13. VAR Member

לא, לא זכרתי. טוב שאתה כאן.

מגיע המון ריספקט לת'אנדר אבל בוא נשים דברים על השולחן. הספרס לא מיצו 50% מהפוטנציאל שלהם בסדרה הזו. בכל משחק נתקעו עם המון דקות שהם לא מסוגלים לחצוב נקודות. לנארד שנה שנייה ברצף נראה כמו השליט העתידי של הליגה הזו לאורך העונה ובמאני טיים די הולך לאיבוד.

והייתה גם מנצחת. דונובן שיחק אותה בגדול, מצא פיתרון ללמארקוס אחרי שני משחקים שהוא טחן את הת'אנדר. אולי הוא עלה פה על טרנד חדש וזה המגה ביג-בול עם קאנטר ואדאמס ביחד. האמת שכשאני חושב על זה מוזר שזה לא קרה קודם - הרי לקאנטר יש טווח וכשאדאמס על המגרש אפשר להחביא את קאנטר על מישהו רחוק מהסל והנזק ההגנתי הרבה פחות מורגש. מקסימום רווח במינימום נזק.

מי שעוד הפתיע בגדול בסדרה הזו הוא ווייטרס אבל במקרה שלו הייתי נרגע. זה אותו שחקן כמו JR סמית' - הוא יכול להיות טוב לאורך תקופה אבל אתה יכול לסמוך עליו שיחרבן לך את זה במאני טיים. אם הוא וקאנטר ממשיכים ביכולת הזו אז יש לOKC צ'אנס לסדרה ארוכה מול הווריורס - סוף סוף יש חמישייה שמסוגלת גם לרווח, גם לעשות הגנה וגם לעשות מקסימום נזק בקרשים.

אלעד אוהב/ת את זה.
  14. k_700 Member

הספרס נראו כמו קבוצה מבוגרת מאוד, שאין לה פתרונות בגובה בצבע(OKC גם בימים הרעים שלה היא קבוצת הריבאונד התקפה הכי טובה בליגה) ועם חור ענק בעמדה של גרין וכשראס ווסטברוק לא ממש נותן לאף PG ממול להציג יכולת שיכולה לייצר איזשהו מאצ' אפ.

רוצה לומר, הספרס לדעתי הגיעו מעמדה רעה מאוד מלכתחילה לסדרה מול התאנדר.
    בילי דונובן הפתיע בצורה שבה הוא זיהה די מהר בסדרה את החורים המרכזיים בצבע אצל הספרס ובעיקר הגיב נכון לחוסר הרוטציה של פופ.
    הוא לא נתן למשחק וחצי ראשונים רעים מאוד כולל בלואואאוט בראשון להשפיע על שיקול הדעת וההכנה למשחק הבא וככה בדיוק צריך להתנהל מאמן טוב בפליאוף.
    הספרס לא הצליחו למצות את מה שמורגלים לקבל מהם לא בגלל יום או 2 רעים אלא בגלל שהבטחון ירד להם לרצפה כשהם ראו שכמעט הכל הולך לקבוצה ממול.
    צריך לאמר את האמת, גם בעונת האליפות הגדולה של הספרס היה להם שחקן וחצי שמסוגל להוריד כדור לפארקט, בימים שמאנו בעיקר מאבד אז החצי הזה הוא לאונרד שצריך לעשות את זה ביחד עם הגנה כל הסדרה על דוראנט וכשאין לו גבוהים בצבע שתורמים במשהו.
    ככה נוצר USAGE נמוך, לאו דווקא באשמתו כמובן.

ווייטרס הפתיע אבל לוויטרס היה קל מאוד להכנס לסדרה עם הצורה שבא שני הסופסטארים מהקבוצה שלו התעללו כל אחד בתורו בשומרים שהוצבו עליהם.

לתאנדר יש עוד שחקנים שיכולים לתת את ההתעלות של ווייטרס(למידה שהוא יסריח) ועם הגנת פרימטר טובה יותר(למשל רוברסון).
    ג"ס גם קבוצה שמעדיפה סמול אבל היא יותר צעירה ואתלטית מהספרס וכנראה תוכל להתמודד עם שני ה7 פוטרס שOKC תנסה להכניס לסדרה הרבה יותר טוב.
    השאלה המרכזית היא, כמה גדולים יהיו שוב שני הסטארים של OKC ולמי יותר יעזרו השופטים בסדרה הזאת.
    בכל אופן, חייב להודות שהסדרה הקרובה תרתק אותי הרבה יותר מהסדרה שניסו לשווק לנו מלכתחילה(ספרס- ג"ס).

15. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

התגובה לא מכוונת (רק) אלייך, קיי, אבל מצחיק אותי כל הנבואות ומשפטים כמו ״אמרתי לכם״/״הזהרתי אתכם״ שמגיע מכ״כ הרבה אנשים על החסרונות של הספרס והמאצ׳אפ של אוקלהומה איתם, ובלה בלה בלה. השיפוט היה כל-כך מביך שאני לא מסוגל לדבר על שום דבר אחר בסדרה הזו.

מצב נושא:
הנושא נעול.