2016 NBA: קינג ג'יימס סוגר מעגל - האליפות נוסעת לקליבלנד!

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י shlomydavid, ‏27/10/15.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

ההודעה הישנה והרגילה שבה נכתבות המון מילים ללא תוכן. אין לך פואנטה. "כולם ניצחו עם קבוצות מדהימות וכולם הפסידו עם קבוצות פחות מדהימות". רק ש...לא. איך מה כמה למה או בקיצור - קונטקסט זה לא הקטע כי זה לא מחמיא ללברון. בוודאי שצריך לעשות חשבון כזה אם הקבוצה שלך מגיעה לפיינלס מתוך קונפרנס מביך ומצחין אחרת אין דרך אמיתית to validate כמה אתה והקבוצה שלך באמת גדולים. המדד הוא לא קבוצות מסומרטטות כמו אטלנטה וטורונטו אלא אימפריות כמו סן אנטוניו וגולדן סטייט ווריוורס. בדיוק כמו שבשנות ה-80 המדד של הלייקרס היו אימפריות כמו בוסטון ופילדלפיה.

חוץ מקובי, הוא לא באמת כזה גדול, סתם חקיין.

אלעד אוהב/ת את זה.
  2. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

it's fucking ridiculous. כבר אין מה לומר. על קרי - לא על הדיון כאן - למי שתהה.

זה משהו שאני לא מצליח להסביר - שוב, על קרי - לא על הדיון כאן.

נערך לאחרונה ב: ‏10/5/16
    Sprewell אוהב/ת את זה.
  3. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

אני חושב שסטף זה השחקן שלקח לו הכי מעט זמן להכנס לרשימה של הגדולים בהיסטוריה. לא מעט זמן מבחינת כמות השנים שלו בנ.ב.א, כי הוא שם די הרבה זמן (נבחר עם כספי בדראפט, לא?) אלה שבפרק זמן הכי קצר שיש הוא הפך מעוד שחקן ליגה נחמד לאחד מהגדולים שהמשחק הזה ראה. עוד יצטרכו לעבור כמה עונות כדי שנדע איפה בדיוק הוא ממוקמם, אבל אם השנה הזאת תסתיים כמו שצריך - הוא לגמרי ברשימה הזאת.

אפילו ללברון היה תהליך התהוות הרבה יותר ארוך עם עליות וירידות (ההפסדים על קליבלנד לדטרויט, ההפסד לספרס בסוויפ, אחרי זה מיאמי...). סטף קארי זה מ0 ל100 בארבע וחצי מאיות השנייה.

VAR אוהב/ת את זה.
  4. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

חכה שבנדר יגיע לליגה... חכה, עוד לא ראית כלום. זה הולך להיות פורזינגיס משופר.

5. Eric Cantona Member

מה לעשות שלא הכל שחור ולבן ועובד לפי מחשבון, פנקס ועט. לשחקנים גדולים כמו בארקלי או ג'מברלין לא היו את הקבוצות לחבר 4-5 אליפויות, אבל אם היה להם, אין לי ספק שהם היו מספקים מה שצריכים לספק. זה בדיוק הקונטקסט, לא רק סופרים תארים אלא בודקים מי ומה. ללייקרס היה דרך קלה וקבוצה רעננה להגיע לגמר ולנצח אותו וזה בנוסף שהם היו גם קבוצה גדולה יותר ממה שפינקס של בארקלי היו, קליבלנד של לברון או כל הקבוצות שצ'מברלין שיחק בהם. בקיצור עם קבוצה גדולה קל יותר לספור יותר תארים, באופן טבעי.

כן, קובי חקיין, אבל חקיין גדול. לא תשמע ממני שהוא לא שחקן גדול.

6. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא שלמישהו אכפת בגלל הקונפרנס בו זה קורה, אבל ווייד כאילו חזר 10 שנים אחורה בזמן להופעת הפלייאוף של 2006. ג׳יזס.

7. Roma מנהלים

בעוד וויד נותן סדרה מעולה, צמד האולסטרים מקנדה פשוט חלשים. משחק מספר 3 עשה רושם של חזרה של לאורי והגעה לפלייאוף סוף סוף אבל אתמול שוב השניים פשוט נעלמו. לאורי היה עוד סביר עם 10 נקודות 9 אסיסטים ו-7 ריבאונדים אבל האחוזים עמדו על 18.2! דרוזאן היה הרבה פחות טוב וסיים עם 9 נקודות ו-3 ריבאונדים ב23.5%.
    ולאצ'יניוס וחסן וויסייד סיימו את הסדרה הזאת כמובן.

עוד נתון מעניין, שלושה מתוך ארבעת המשחקים הגיעו להארכה.
    רוצים עוד נתון והפעם די מביך? מיאמי סיימה את המשחק עם 6.7% מהשלוש עם 1 מתוך 15. דראגיץ' הוא היחידי שקלע שלשה במיאמי אתמול.

8. VAR Member

אני לא חושב שאי פעם היה במשחק הזה שחקן ששינה אותו כל כך כמו סטף קארי. שאקיל היה מוטציה גנטית ונגד מוטציות גנטיות שיודעות להוריד כדור לרצפה אין מה לעשות אם הן מקבלות את הכדור באזור שהן אוהבות אבל גובה וחילוף חומרים אי אפשר ללמד. קארי בגובה שלי והוא מסוגל לעשות נקודות מכל פינה בחצי של היריבה, אין דבר כזה אזור שהוא לא אוהב. את התוצאות של השינוי הזה אנחנו לא נראה עכשיו אלא בעוד 10 שנים פלוס מינוס, כשילדים שעכשיו מתחילים לכדרר עובדים קודם כל על איך לעלות לסל מכדרור ורק אחר כך על צעד וחצי, לא משנה אם הם חריגי גובה לגיל שלהם או לא.

עוד 10 שנים לא יהיו בליגה הזאת כל מיני אנדרה דראמונדס שלא מסוגלים לקלוע מעל 2 פיט מהטבעת ולא מסוגלים לרוץ ולכדרר בו זמנית.

9. Roma מנהלים

http://img.wcdn.co.il/w/w-300/1289058-41.Xxx

מפלצת. 35 נקודות, 9 אסיסטים ו-11 ריבאונדים באחוזים טובים. 3-2 לת'אנדר על הספרס.

10. k_700 Member

תזכירו לי שנייה מי היה זה שאמר לי שלתאנדר אין סיכוי לנצח בסדרה הזאת? הוא מאלה שמעדיפים לעוף סיבוב 1 במזרח מאשר להסריח ולקוות לעתיד ורוד יותר, לא?

כשיש לך 2 כוכבים טופ 5 בליגה, אין דבר כזה שאתה חסר סיכוי.הרגליים הצעירות של התאנדרס והיתרון בגובה מתחת לסל כשהספרס עברו להרכב נמוך בסוף הרבע הרביעי עשו את שלהם בסדרה הזאת.

11. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

קוואי = לא עבירה

למארקוס = כן עבירה

שופטי NBA = לא גרועים ומחרידים בעבודה שלהם.

Roma אוהב/ת את זה.
  12. Roma מנהלים

זה פשוט מדהים, למרות כל הטכנולוגיה השופטים "אולי" גנבו לספרס 2 משחקים(סיכוי גבוה ש-OKC היו מנצחים גם בלי השופטים אבל אי אפשר לדעת).

בקטע שנתנו המשך אחרי העבירה של קוואי אני דווקא מרוצה, לא שומר ועברו אותך אז אפשר להמשיך גם אם שלחת יד לשחקן היריב והרמת את היד לביצוע עבירה.

13. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

אולי במשחק שוטף, לא בסיטואציה של 8 שניות על השעון כשמדובר בניסיון עבירה ברור.

השיפוט היה מזעזע כל המשחק עם אינספור touch fouls אבל זה לא שמדובר במשהו חדש בפלייאוף או בליגה הזאת. הבעיה מתחילה ונגמרת כשאפילו את המינימום של המינימום הם לא מסוגלים לעשות.

14. סיונרה Member

מניח שהתכוונת אליי, אז מעולם לא אמרתי שלת'אנדר אין סיכוי...

15. k_700 Member

לא, לא אליך למען האמת.
    במקומות אחרים אמרו לי על סוויפ, 4-1(פירגנו את זה בתנאי שדרואנט יתפוס יום...).
    אנשים קראו מפה הפוכה.

סיונרה אוהב/ת את זה.
מצב נושא:
הנושא נעול.