2016 NBA: קינג ג'יימס סוגר מעגל - האליפות נוסעת לקליבלנד!

Discussion in 'פורום ספורט כללי' started by shlomydavid, Oct 27, 2015.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. VAR Member

לא יודע אם בוסטון, אבל בראד סטיבנס לגמרי נראה כמו הדבר באמיתי. יש לו עוד הרבה להוכיח אבל בינתיים זה פשוט נראה יותר מידי מבטיח. מבחינתי טיב המאמן כטיב התרגיל שהקבוצה שלו חוזרת איתו מפסק זמן, ואצל בוסטון זה נראה יוצא מהכלל פעם אחר פעם.

אלעד likes this.
  2. Roma מנהלים

ביום ראשון ישבר אחד מן הרצפים המרשימים הנ״ל:
    - הספרס ב33-0 בבית העונה.
    - הווריורס ב11-0 על חמש מתחרותיה העיקריות לטבעת.

הספרס בבית הקבוצה הכי טובה בליגה ומנגד כל פעם שהלוחמים הגיעו למשחק מול מתחרה לטבעת היא הביסה אותה ללא תנאי ושלטה במשחק. אני מהמר על ניצחון של הלוחמים ושבירת הרצף.

3. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

איזה מסר שלחה סאן אנטוניו ואיזו הגנה עשו על סטף. בערך כמו שדיויד ניסה לעשות בגמר רק קטלני יותר.

4. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

יש ביניהן עוד 2 משחקים עד לסיום העונה הסדירה.

אם לא יהיו הפתעות תיהיה ביניהן סדרה חולנית.

5. Muurad Member

מכבד מאוד את סאן אנטוניו אבל לא חושב שהם יכולים לנצח את הווריורס ב-4 מתוך 7.

גם במשחק האחרון, סה"כ רוב הזריקות שסטף לקח אלה זריקות קשות שהוא פשוט קולע באחוזים לא הגיוניים.. הווריורס עם יותר דיוק היו יכולים לנצח את המשחק הזה וזה בלי איגואדאלה בוגוט ואזילי, על אף שזה היה המשחק הגרוע ביותר שלהם העונה נגד קבוצה ביתית(ובכלל) מהטובות בהיסטוריה מבחינה סטטיסטית.

מה שכן בסדרה שתהיה ביניהן קליי יהיה חייב להיות הרבה יותר אגרסיבי ולדרוש את הכדור בפוסט ולנצל את המיס-מאצ' שיש לו שם לרוב עם פארקר, זה מפתח חשוב מאוד.

6. Eric Cantona Member

לי זה מרגיש דווקא הפוך. אני חושב שפופוביץ' העביר מסר שיעשה לסטיב קר הרבה לילות לבנים והוא זה שצריך לשבור את הראש עכשיו אם זה בכלל אפשרי מבחינת גולדן לנצח 4 פעמים את סאן אנטוניו. אני בספק גדול מאוד.

7. k_700 Member

אני חושב שפפ לא יתבייש להשתמש הרבה פחות בפארקר בסדרה אם הוא יאנס מול קרי(בדיוק כמו שבמשחק האחרון הוא לא התבייש לא להשתמש בדאנקן בשביל הסמול בול).

אבל הנקודה של מוראד די נכונה, אני ממש לא מרגיש שהספרס העבירו מסר, להיפך, המשחק היה צמוד כל כך למרות שתי מחציות איומות של קליי וסטף, לא היה חסר כל כך הרבה שזה ילך לצד השני וכל זה באמת בלי שני מגני טבעת מצוינים והמגן פרימטר הכי חשוב שלהם.

בסדרה אני ממש לא רואה את ג"ס מפסידים להם.

8. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

קשה לדעת באיזה כושר הקבוצות יגיעו לישורת האחרונה וקשה לדעת מה הן עוד מכינות (מה נשאר לפופוביץ׳ עוד להראות ואילו התאמות קר יעשה אחרי ההפסד האחרון). יש לנו גם עוד שני משחקים ביניהם עד לסוף העונה הסדירה, אז אולי יהיה אפשר לקבל עוד קצת אינדיקציה לפני הפלייאוף.

עם זאת, מסכים עם קיי ומוראד. גם אני לא מאמין שס״א יצליחו לעצור בסדרה את ג״ס, אבל אם אם מישהו יכול זה הם.

אגב, שום מילה על שיקאגו? כרגע הם מחוץ לפלייאוף. ת׳יבודו צוחק לעצמו בבית.

אגב2, זה רק אני או שאפילו המערב כבר לא כזה חזק כמו בשנים קודמות?

Last edited: Mar 24, 2016
  9. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

אתה מחפש להדליק אותי בכוח אני רואה. אין בעיה.

שיקאגו-ניו יורק 2011-2015 H2H:

מאזן: 3-12
    ממוצע נק' שיקאגו: 100.7
    ממוצע נק' ניקס: 93.4

2015/16 (בלי מאמן ועם סגל בוטום 5 בליגה):
    מאזן: 3-1
    ממוצע נק' שיקאגו: 100
    ממוצע נק' ניקס: 102.5

אין קבוצה שאנסה את הניקס יותר משיקאגו ב-5 שנים האחרונות. נראה שזה כבר לא המצב בייבי.

בחדשות אחרות -

THIBSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

אלעד likes this.
  10. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

אז מי הוא לברון? ערן שעשוע (דקסטר) | Hoops

אז מה הסיכוי שלברון ג׳יימס יקח עוד ״החלטה״ בקיץ הקרוב?

הבחור דושבאג ברמה היסטורית, אבל קשה לבוא בטענות שמפמפמים אותו כקינג מאז שהיה לו שפם בר מצווה.

11. VAR Member

הסיכוי הוא 0. שמח שעזרתי.

12. DRORIKO Member

נכון הספרס לא לוקחים את המשחק הלילה ברצינות ופו כהרגלו נותן לכל הכוכבים לנוח. ועדיין איזה כיף לראות דבר כזה בלייב

13. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

נכון שכבר חפרתי על זה למעלה מנקודה מבט מאוד אישית וצרה אבל לאחר התבזות נוספת הלילה לקבוצה גרועה בערך כמו הניקס שהייתה בבק טו בק נראה לי שמגיעה תשובה ארוכה יותר לשאלתך ה(מאוד) מוצדקת - לא, שום מילה על שיקאגו. זה מה שקורה כשהתקשורת המקומית נמצאת בכיס האחורי של צמד הליצנים שמריצים את הקבוצה ולא יודעים מה לעשות עם עצמם אחרי שקיץ שלם רק האכילו את האוהדים בפרופוגנדה בזויה נגד תיב'ס וזו למעשה רמת העניין שהתקשורת הארצית יודעת ש(לא) קיימת בקרב הציבור כלפי האירגון הזה. היסטורית, שיקאגו היא עיר של פוטבול ובייסבול. אנשים שוכחים אבל מדובר בפרנצ'ייז שהיה כלום עד מייקל ג'ורדן וחזר להיות כלום מאז מייקל ג'ורדן. עד שהוא זכה כמובן בג'קפוט בקיץ 2010 (וגם זה תודות לניקס שהעדיפו ללכת על ד'אנטוני ולא להגשים לת'יבס חלום שהוא מסתובב איתו עד היום) עם מאמן טופ 3 בליגה (שזה סוג של להמעיט בערכו כי זה לא שיש טופ 15 או טופ 20 או אפילו טופ 10 מאמנים בליגה. יש בערך 7-8 אנשים שבאמת מאמנים כדורסל וששחקנים וסופרסטארים לוקחים ברצינות ומקשיבים להם ויש את כל השאר שהם (ולא באשמתם בהכרח) לא יותר מדחלילים וסטטיסטים שהעבודה שלהם מסתכמת בניהול דקות והעמדת פנים תקשורתית לפני ואחרי משחקים) שהחזיר אותם ללגיטימיות AND OVERACHIVED בצורה היסטורית

מה שקורה שם היה צפוי מקילומטרים כי זה בדרך כלל העונש על פיטורים של מאמני טופ 3 על רקע אישי ולא מקצועי (ד"ש ל-49ers). הם משלמים והולכים לשלם בריבית לאורך זמן כי מה שהם עשו בקיץ זה מסוג המהלכי שוברי אמון האלה שלוקח לאירגונים תקופה ארוכה להתאושש מהם ומצריכים ניקוי אורוות כולל שבדרך כלל לא מגיע במהירות הנדרשת, בעיקר בגלל שלאפסים עם אגו מנופח ובעיקר אפסים קמצנים עם אגו מנופח כמו ריינסדורף קשה להודות בטעויות פטאליות שהם עושים לאורך הדרך (אם הם בכלל מודעים לכך שמדובר בטעות ולא בטוחים בצדקתם שזו כבר בעיה נפוצה אחרת לגמרי) והם מנסים שוב ושוב ושוב עד שמגיע השלב הזה שבו אין יותר את מי לשקר.

הולך להיות כיף להמשיך לעקוב. אבל בשקט כזה, בעדינות, עם כפפות של משי אם אפשר ובלי הרבה רעש או עניין יתר. הם בכל זאת לא הניקס.

אלעד likes this.
  14. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

יצא לי לקרוא על ריינסדורף גם בספר על ג׳ורדן וגם בספר של פיל ג׳קסון. זה חתיכת קמצן חולני שהתווכח על פני עם כל שחקן אפשרי מלבד הסוכן של ג׳ורדן, וגם זה באופן יחסי. ביחד עם קראוס הוא לא נתן קרדיט לאף אחד מלבד לעצמו. לא ברור לי בראייה לאחור איך השניים הללו לא פגעו בשושלת של שיקאגו בזמנו; היו שם כמה שחקנים על חוזים הזויים ביחס ליכולת שלהם (סקוטי פיפן הוא כנראה המקרה הכי מפורסם לרעה מבחינתו).

אגב, בגלל שכולם מדברים על הציטוט של לברון ועל ה-BFF שלו - מלו, ווייד ו-CP3, יצא לי לקרוא משהו נחמד אתמול (אני לא מביא לינק כי זה ארוך להחריד לטעמי) על החברות של מלו ולברון לאורך השנים. מעניין להסתכל על הדברים הללו בראייה לאחור. היו לא מעט אנשים שבכלל חשבו שמלו שחקן מוכשר יותר ובעיקר מוכן יותר ל-NBA כגו-טו-גאי של קבוצה. הוא גם היה אמור להגיע לפיסטונס שכאמור בחרו במפתיע במיליצ׳יץ׳. לכו תדעו לאיזה סוג של שחקן הוא היה מתפתח לצד החבורה של הפיסטונס שזכו בטבעת והיו קונטנדרים רציניים לעוד כמה עונות אחר״כ, עד אותו לברון.

Last edited: Mar 27, 2016
  15. Roma מנהלים

http://4.bp.blogspot.com/_q7mxFVNlpVA/TMnd9c2woZI/AAAAAAAAAKU/TsRQe3AkzFo/s1600/derrick-rose-214a.Xxx

לא אכפת לי משיקאגו, כואב לי על הבחור הזה והפציעות שגמרו אותו. איזה שחקן ה-NBA הפסיד...

Thread Status:
Not open for further replies.