2016 NBA: קינג ג'יימס סוגר מעגל - האליפות נוסעת לקליבלנד!

Discussion in 'פורום ספורט כללי' started by shlomydavid, Oct 27, 2015.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Eric Cantona Member

2. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

לזכותו ייאמר שהברך שלו במצב קטטוני אבל אין ספק שמדובר בתמונות קשות יונית.

לטובתו ולטובתנו נקווה שזו העונה האחרונה שלו בגארדן.

idans10 likes this.
  3. VAR Member

קשה לי לראות איך אפשר לסחור בחוזה שלו מבלי לקבל חוזה(ים) גרוע(ים) אחר(ים). מה גם שיש לו סעיף וטו מה שהופך את כל העסק הזה מקשה לבלתי אפשרי

אתם תקועים איתו.

4. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

החוזה שלו הופך בעונה הבאה להיות אחד ה-Bargains הגדולים בליגה בגלל הזינוק של התקרה. הנורמה לסופרסטארים הולכת להיות מגה חוזים כמו שאנטוני דיוויס חתם העונה ואפילו מעבר. מה גם שיישארו לו בסך הכל 3 שנים בחוזה (או 2 וחצי אם סוחבים את זה עד הדדליין מה שלא נראה לי). אני לחלוטין רואה איך קבוצות כמו הקליפרס/קליבלנד מנסות להשיג אותו מתוך ייאוש אחרי עוד פלייאוף מבוזבז (בתקווה כמובן. אני לא מספיד את קליבלנד עדיין).

המכשול האמיתי היחיד זאת אישתו שלובשת את המכנסיים בבית. לכן אני מקווה שההתבזויות האחרונות ואלו שצפויות להגיע בשבועות הקרובים ישנו משהו כי יחסית לטיפוס ה-Laid back שהוא הוא מתחיל להתלונן המון על ומחוץ למגרש.

5. VAR Member

הנורמה לסופרסטארים. מלו כבר מזמן לא סופרסטאר. אני בספק אם הוא היה נבחר לאולסטאר אם הוא משחק בפרנצ'ייז אחר.

6. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

מה זה קשור? אמרתי שהוא ירוויח כמו סופרסטאר? כשהם יתחילו להרוויח את ה-35M-40M לעונה, ה-25 שלו יהפכו להיות ה-2nd-3rd tier מה שיהפוך את החוזה שלו לסחיר מאוד. זאת לא תהיה הבעיה. דולן ואישתו הם הבעיות.

ובלי קשר אתה כמובן מגזים. התפוקה שלו בניקס תחת השיטה המחרידה והסגל העוד יותר מחריד הזה היא לגיטימית לגמרי.

7. VAR Member

נו טוב, נחיה ונראה. אני לא הייתי לוקח את החוזה שלו לאף קבוצה עם שאיפות, אבל יש כמה GMים נואשים שכן ייקחו. השאלה היא אם הוא (או אשתו) יהיה מוכן לשמוע על מעבר לאיזו מילווקי או פורטלנד.

8. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

ברור שלא. בגלל המילווקיות והפורטלנדיות הסעיף הזה קיים. הם יסכימו לעבור רק למקומות כמו לוס אנג'לס ומיאמי. אני נותן סיכוי קטן לקליבלנד כי בכל זאת מדובר בלברון ואני לא מקל ראש ביכולות השכנוע שלו, אבל זהו בגדול. הקליפרס זאת הפנטזיה הכי ריאלית כי הם הולכים להפוך לנואשים מאוד בקיץ. פול ייכנס לשנה האחרונה שלו בחוזה והיחסים שלו עם מלו (יחד עם לברון ו-ווייד הם החברים הכי טובים ברמה של לעשות חגים ולצאת לחופשות עם המשפחות) יכולים להכריע. הם רוצים לשחק יחד כבר המון זמן. אם הניקס היו קצת פחות קופים ב-2011 היה להם סיכוי אמיתי להנחית את פול.

אבל בכל מקרה המפתח הוא שהניקס ימשיכו להתבזות כדי שמים יגיעו עד נפש. ונראה שזה בדרך.

9. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

מאי 2015:
    עדכון:

הבדיחה הכי גדולה בליגה עד להודעה חדשה (כן, לפני הניקס).

10. Roma מנהלים

11. Roma מנהלים

שאקטין א פול */aaarofl*/aaarofl

12. Eric Cantona Member

13. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

הגיעה התקופה הזו בשנה שאני מתחיל קצת למצוא יותר עניין כשהפלייאוף מתקרב.

אז לחבר׳ה שמבינים עניין ועוקבים, הסיפור בבוסטון מעניין אותי. אפשר לקחת קבוצה כזו ברצינות כקונטנדרית בעתיד? אני מניח שהמאזן קצת התנפח לו לחיוב כתוצאה מהקונפרנס העלוב בו הם נמצאים, אבל דני איינג׳ עשה שם עבודה מעולה בריבילדינג, פיתח קבוצה ״תחרותית״ והשאיר לעצמו המון מרחב לתמרון עם שלל של בחירות דראפט. גם בראד סטיבנס הזה התחיל להופיע לי בכל חור בזמן האחרון. הדבר האמיתי? אוברייטד?

חשוב להדגיש שלא ראיתי את הקבוצה הזו משחקת העונה משחק מלא אחד.

דעתכם.

Last edited: Mar 15, 2016
  14. Roma מנהלים

בוסטון זאת ההגדרה הקלאסית להשלים עולה על סך חלקיו. יש להם סגל טוב ומעניין וכרגע ברור שהוא לא יכול לעבור סיבוב או שניים בפלייאוף אבל יש להם בחירות דראפט רבות בקרוב ואופציה למשוך כוכבים בגלל תקרת השכר הנמוכה. השאלה הגדולה לאיזה סופרסטאר יכוונו והאם הוא ירצה להגיע. מלו וקאזינס ואבדנו.

ימח שמו של קיובן ששחרר את ג'יי קראודר והביא לנו את הלבנבן צ'אנדלר פרסונס(אני אוהד דאלאס).

15. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

תמשיכו לזיין ת׳שכל על קארי.

Thread Status:
Not open for further replies.