2016 NBA: קינג ג'יימס סוגר מעגל - האליפות נוסעת לקליבלנד!

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י shlomydavid, ‏27/10/15.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. DRORIKO Member

@Heroball ערכתי את ההודעה עוד לפני שהעלת את שלך. שיניתי את זה מ"הכניס אותו לחמישיה" ל"הפיק ממנו כל כך הרבה". גם לפני שכספי עלה בחמישיה הוא היה מצויין.

2. VAR Member

האמת שלא ראיתי את ההודעה שלך לפני שנערכה

DRORIKO אוהב/ת את זה.
  3. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

גם לפני העונה הנוכחית לא הייתה לכספי סיבה לחזור לאירופה - והוא בעצמו אמר זאת - בשום מקום הוא לא היה יכול להרוויח את הסכומים שהוא מרוויח בסקרמנטו כתוצאה מהחוזים החדשים של הליגה שמכניסים עוד כסף לכולם. בחוזה הנוכחי שלו שמסתיים בסוף העונה הוא הרוויח כ-3 מיליון דולר לעונה. איפה בדיוק הוא היה מרוויח את זה באירופה? כמו שליאור אמר, אין סיבה שאחרי העונה הוא גם לא יקבל חוזה טוב מזה.

גם אני פחות מתחבר לפסטיבל סביב ספורטאי ישראלי שמצליח בחו״ל, אבל אני מאוד מעריך את הדרך שהוא עשה. נטו אופי חזק ועבודה קשה.

נערך לאחרונה ב: ‏24/12/15
    הרצליה עד המוות, Eric Cantona ו-idans10 אוהבים את זה.
  4. DRORIKO Member

חשוב לציין שאותו ויכוח התרחש באמצע העונה שעברה שהיה נראה שהקריירה של כספי תקועה

לא דיברתי על הקטע הכלכלי(כלכלית הוא גם ככה מסודר). דיברתי על הקטע ההישגי. לנסות להביא את מכבי למשהו באירופה זה דבר יותר מאתגר מלהיות שחקן שולי ב-NBA. והיו לא מעט שחקנים שעשו את המסלול הזה(פרו אנטיץ' למשל)

נערך לאחרונה ב: ‏24/12/15
  5. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

מי התווכח על כך? אפשר לנהל דיון ענייני? הוא רק בקיץ שעבר חתם על חוזה חדש של 6 מיליון דולר לשנתיים.

״לנסות להביא את מכבי למשהו באירופה זה דבר יותר מאתגר מלהיות שחקן שולי ב-NBA.״ - טיעון מוזר. מאוד. אני לא חושב שאפילו אתה מאמין לזה.

יותר מאתגר? לדעת מי? לדעתך? עם כל הכבוד, רוב הספורטאים רוצים לשחק ברמה הגבוהה ביותר והרמה הגבוהה ביותר בכדורסל נמצאת ב-NBA. יותר מזה, לדעתי האישית כספי ללא ממש ספר את מכבי אי פעם. לטעמי הוא תמיד ראה בה לא יותר ממקפצה בקריירה שלו בשביל להגשים את החלום שלו וזה להגיע ל-NBA. החלום שלו התגשם ועכשיו יש לו חלום אחר - לעשות קריירה ארוכה ככל האפשר ב-NBA - ובזה הוא מצליח.

כל אדם והאופי שלו, וכתוצאה מכך גם השאיפות שלו.

בשביל לא להוריד את הדיון הזה עוד יותר, נסיים בזה.

golding, VAR ו-idans10 אוהבים את זה.
  6. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

מה שכספי עשה היום ברבע השני היה פשוט מטורף. אפילו השדרים כבר לא ידעו מה לעשות. הבן אדם פשוט צלף בלי הכרה.

7. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

כן, אבל זה לא שהוא עשה את זה כשהוא מוביל את מכבי ביורוליג.

orimor2212 ו-idans10 אוהבים את זה.
  8. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

מרגיש לי כמו דברי כפירה, אבל היכולת שהוא מציג השנה מותירה כל ישראלי אחר שאי פעם כדרר כדור כתום הרחק מאחור, כולל מ.י.ק.י.
    טופ 5 באחוזים משלוש בליגה, מהשחקנים היציבים בליגה, בולט בקינגס במדד הפלוס מינוס (על שלל גרסאותיו). מדהים.

9. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

הוא בהחלט בדרך להפוך לישראלי הגדול ביותר, אם כי לדעתי הכישרון של מיקי היה גדול יותר וגם של קטש. עומרי בעיקר בעבודה קשה מגיע לגבהים שלא האמנתי שיצליח. לגבי מיקי, אסור לשכוח שבתקופתו היה הרבה יותר קשה לצאת ל-NBA (מה גם שעדיין הוא היה קרוב להגיע לשם) ואין לי ספק שהיום במעמדו הוא היה מוצא עצמו שם, ככל הנראה, אם היה לוחץ חזק כמו כספי בזמנו.

10. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

מסכים עם עידן.

רק לי נפל האסימון שהוא מושלם לסגנון המשחק של גולדן סטייט?

הוא מסיים חוזה עכשיו. רק אומר.

נערך לאחרונה ב: ‏29/12/15
  11. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

אפרופו ישראליים ב-NBA: אחד סותם את הפה, עובד קשה ונמצא ב-NBA מ-2009 (והיום נותן את ענת השיא שלו) והשני רק מזיין את המוח ללא היכר ובסוף אפילו נזרק מהכוכב האדום בלגראד
    #רק_אומר

12. Roma מנהלים

#איך_אתה_אוהב_את_מקל.

רק אני מכניס לרשימה את דורון שפר הענק?

לכספי אין את הכישרון שיש למיקי\קטש אבל הוא מוכיח כמה עבודה קשה משתלמת. דרך אגב היום כל פוץ יכול להיכנס לNBA אבל כספי ללא ספק כבר עשה יותר מזה והוא שחקן יותר מלגיטימי בליגה הטובה בעולם.

רק לי זה עושה השוואה ישירה לבניון מול ברקוביץ'\רביבו?

13. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

#מציין_עובדה :)

עם כל הכבוד לשפר, לא היה לו את הכישרון שהיה לעודד / מיקי. שחקן מצויין ללא ספק, מאוד חכם, אבל לא משהו יוצא דופן. התיאום שלו עם עודד היה נהדר לראות, מצמדי הגארדים הטובים שיצאו מישראל אבל שוב, לא אחד שהייתי נופל מהכישרון שלו.

14. Eric Cantona Member

עידן צודק, שפר שחקן גדול אבל לא ענק כמו הכישרונות היותר מיוחדים שגדלו בארץ. גם שפר הגיע לאן שהגיע כתוצאה מעבודה קשה. זה נכון גם לגבי כספי אגב שהוא גם לא כישרון מולד כזה מהפנט, אבל מראה שדווקא עבודה קשה כן יכולה להביא אותך למקומות מאוד טובים.

15. VAR Member

על הבוקר בעיות עידן?
    בוא תן לי דוגמה לזיון מוח של גל מקל.

אחי אנחנו עוד 3 ימים ב2016, אני יודע שאתה עדיין פגוע אבל עברו שנתיים וחצי מהיום ההוא, שחרר.

מצב נושא:
הנושא נעול.