איזה שטויות. כל אחד מאלה שהיו מועמדים היו ראויים, כנ"ל השחקן השישי. ג'יי אר העמיד בחצי העונה האחרונה כמעט 22 נק' למשחק במעל 45% מהשדה בSTRETCH הכי חשוב של העונה - בטח שיתחשבו בזה ושזה ישפיע. למה לא? אני אישית הייתי נותן את הפרס של השחקן השתפר לג'יימס הארדן, אבל גם פול ג'ורג' כמו ואסקז וסאנדרס ראויים. בנוגע לג'ורג', הוא הולך בדיוק במסלול שחזיתי וכתבתי שהוא יכול וצריך ללכת עוד מעונת הרוקי שלו. כיף לראות ואני שמח בשבילו.
לתת את הפרס לשחקן שבקיץ שיחק באולימפיאדה עם הדרים טים... למה לא לתת ללברון ג'יימס וזהו? גם הוא מאוד שיפר את המשחק שלו. להתבלט בקבוצות כמו ניו אורלינס ומילווקי זה לא כמו להנהיג קבוצת חצי גמר קונפרנס. גם סאנדרס ו-ואסקס ראויים לציון בקטגוריה אבל אף אחד לא ראוי לתואר יותר מג'ורג'.
דיי נו ליאור. לזלזל ולהוריד מהקפיצת מדרגה הפשוט עצומה (לטעמי הכי גדולה שאפשר לעשות) שהארדן עשה בטענת כמו "אבל הוא שיחק באולימפיאדה עם הדרים טים" זה סוג של בדיחה. הבנאדם שהיה צלע שלישית שנהנה מחופש ותושמת הלב שהולכת לכוכבים לידו קפץ בלי למצמץ למעמד של סופרסטאר בליגה אפילו כשכל תשומת הלב של ההגנות עליו, ועשה את הקבוצה אולי הכי משמעותית שראיתי מבחינת מספרים, ואפילו אם לא ניקח את המספרים נטו אז הדבר תקף גם לגבי המספרים שלו פר 36 דקות.
בינתיים מייקל מפטר את דנלאפ. אני באמת לא מבין למה, האיש עשה את שלו: הוא הצליח לחבר מעל 20 נצחונות עם קבוצה נטולת צבע וגרם לקמבה לתת עונה מצוינת. זה מדהים איך שהוא עושה את כל מה שלא נכון לעשות.
תלוי במי הוא יביא במקומו. אבל הדראפט הבא גם ככה כ"כ עמוק ואיכותי שאני באמת לא מבין למה, הם צריכים להמשיך עם הטנק גם שנה הבאה אם כבר אז כבר, שישאירו את המאמן. אולי הוא מכוון למישהו כמו ג'רי סלואן או משהו בסגנון, מי יודע.
אני פשוט לא מסכים. מה ראית מהארדן העונה שלא ראית ממנו במשחקים מסוימים בעונה שעברה? ידעת שהפוטנציאל קיים? ידעת. גם ששבסקי ידע. אל תזלזל בעובדה שאותו ששבסקי תפס ממנו עוד אז בתור אחד מ-12 האמריקאים הבכירים. איך אתה יכול להגיד ברצינות שזאת קפיצת המדרגה הכי גדולה שאפשר לעשות? תן לי קצת קרדיט בנוגע לג'ורג'. ראיתי בערך 70% מהמשחקים שלו בשנה וחצי האחרונות. בעונה שעברה הפוטנציאל היחיד שהוא הראה היה הגנתי. העונה הוא סופרסטאר. לא פחות מהארדן, ולדעתי יותר (שומר יותר טוב, סקורר קצת פחות טוב, וגם זה מתוקף העובדה שהוא משחק בקבוצה עם יותר אופציות התקפיות והעומס פחות נופל עליו). בעונה שעברה היה ברור לגמרי מי מבין השניים נתפס כשחקן טוב יותר.
וגם בדראפט הזה השחקנים הטובים הם סמול פרוורדים ולא נראה שהם לקחו את קיד גילקריסט בשביל שיהיה שחקן ספסל. בלי קשר הוא בזבוז של חמצן, אני לא מבין למה הם לא יכלו לקחת את בראדלי ביל או דיון ווייטרס במקומו.
אתה קורא את ההודעות שלי פה כבר כמה שנים כדי לדעת שכל דבר שפול ג'ורג' מראה עכשיו ידעתי וכתבתי ודברתי שיש לו ושהוא יכול וצריך להראות בעתיד עוד בעונה הראשונה שלו בליגה ושכבר שנה שעברה אם היה מקבל באמת הזדמנות לדעתי זה היה מתחיל לקרות. זה לא שאני מדבר עליו בלי לראות אותו מספר לא מבוטל של משחקים בכל השנים האלו. ככה שאני לא רואה שום הבדל בינו לבין הארדן מבחינתי כשגם אצלו הפוטנציאל היה שם גם לפני. זה שבחרו אותו לסגל האולימפיאדה כדי שישב על הספסל ויספוג את האווירה לא אומר שום דבר לדעתי, ולא צריך להוריד במאומה מהקפיצה העצומה שהארדן עשה מגלגל שלישי לסופרסטאר לכל דבר ועניין. שניהם היו צריכים לקבל את ההזדמנות והבמה כדי להראות שהם יכולים לעשות את הקפיצה, ושניהם קיבלו אותה השנה - אני לא חושב שזה צריך לשחק נגדם. לא שאני מבטל את ג'ורג' באיזשהו דבר, הוא ראוי ביותר ואין לי שום בעיה שהוא זכה מבחינתי זה 1A ו1B- אבל אני לא חושב שיש טיעון שיכול לבוא כאן בביטול לקפיצה האדירה שהארדן עשה בין לילה לסקורר של יותר מ-25 נק' פר משחק.
אם ראית פוטנציאל אז באמת כל הכבוד לך. אבל את הפוטנציאל הזה הוא מממש רק השנה בפעם הראשונה. הארדן מימש אותו עוד בעונה שעברה, פשוט עכשיו הוא ראש לשועלים ולא זנב לאריות, הדקות בהתאם והמספרים בהתאם. איזה אלמנט במשחק של הארדן אתה מזהה השנה שלא זיהית בעונה שעברה? כי על ג'ורג' אני יכול להרחיב הרבה בנושא הזה.
אבל גם ג'ורג' לא בדיוק קיבל את ההזדמנות והתפקיד עד השנה בגלל אותה פציעה של גריינג'ר, כמו הארדן. אפשר להגיד כנ"ל גם לואסקז ולסאנדרס, וכל שחקן משתפר סה"כ - לרוב הכמעט מוחלט זה לא שהם לא ידעו לשחק כדורסל לפני, זה פשוט שהם מקבלים הזדמנות ומעמד שונה שמשפיע על כל התמונה. השיפור הכי מסיבי אצל ג'ורג' שנגעתי בו בתגובות בעבר, זה בעיקר עניין ההתנהלות עם הכדור והכידרור - שמאפשר לו כתוצאה להגיע למקומות שהוא רוצה על הפרקט וגם משפר כתוצאה את יכולת ניהול המשחק שלו שהשתפרה הכי הרבה מאז שהגיע לליגה עד עכשיו. זה באמת הדבר הטכני היחיד שאני חושב שג'ורג' באמת קפץ בו מדרגה בשנתיים האחרונות, ומה שפתח לו את כל המשחק - אבל סה"כ רוב הדברים והשינויים בין שנה שעברה להשנה הם דברים מנטליים שמגיעים בעיקר בגלל התפקיד החדש והשינוי במעמד שהוא מקבל בגלל שלא היה דני גריינג'ר - כנ"ל הארדן כשהוא מוצא את עצמו כה-איש בקבוצה שלו בלי דורנט ו-ווסטברוק ומקבל את הנגיעות, כמות הזריקות והדקות שנותנות לו את הביטחון לשחק כמו שחקן מוביל ולא שחקן משלים.
ליאור, אני מקווה שאתה רואה איך JR פשוט מחרב לנו את המשחק ברבע הראשון מול הסלטיקס. אם לא, תמיד יש שידורים חוזרים. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx
רק שלא יתאהב מחדש בכל הג'אמפרים הקשים האלה ויתחיל לתקוף את הסל יותר. ג'אמפרים בשביל JR זה כמו הרואין לזוהר ארגוב.