2013 NBA: מיאמי האלופה

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י shlomydavid, ‏8/10/12.

1. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

סעמק, הם לא יודעים לסיים מתפרצת של 2 על 1 בבית מול הרפטורס, מי בכלל חושב עכשיו על אינדי או שרלוט....

2. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

מדהים, מדהים כמה טימטום בקבוצה אחת.... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx

3. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

3 הדקות המזעזעות ביותר שראיתי מהניקס העונה. לא הצליחו לקנות סל גם אם הבננות והבאקט'ס של KFC היו על הכף. מלו ואמארה עם 9/37 מהשדה. TOTAL CLUSTERFUCK.

יש תחושה של פאניקה באוויר. מאוד לא אוהב את ההחלטות של וודסון לאחרונה ואת מה שהוא משדר על ומחוץ לפרקט. במקום להרגיע הוא מלחיץ. קשוח ורך עם השחקנים הלא נכונים. למרות שכבר משחק 459 רצוף שזה לא עובד הוא לא מתבלבל וממשיך להעלות ליינאפ'ס שמוחקים יתרונות ומכניסים אותנו לבורות. לך תרדוף אחר כך אחרי סקראבס כמו ג'ון לוקאס ואלן אנדרסון שתופסים עליך יום קריירה.

4. shlomydavid מנהלים

http://img201.imageshack.us/img201/5965/nbalogo.Xxx

אלן אנדרסון כיכב, טורונטו ניצחה בניו יורק.

וינס קרטר: "לא זרקתי כדי לקבל תשומת לב".

טורקוגלו השתמש בחומר אסור והורחק מ-20 משחקים.

תוצאות משחקי הלילה:

דאלאס (29:23) - סקרמנטו (35:19): 100:123
    מינסוטה (31:19) - יוטה (24:30): 97:93
    ניו אורלינס (34:19) - פורטלנד (28:25): 63:99
    מילווקי (25:26) - פילדלפיה (29:22): 92:94
    דטרויט (33:21) - וושינגטון (36:15): 85:96
    ניו יורק (18:32) - טורונטו (32:21): 92:88
    ברוקלין (22:31) - דנבר (21:33): 108:119
    בוסטון (24:28) - שיקגו (22:30): 69:71
    אינדיאנה (21:32) - שארלוט (40:12): 77:101
    קליבלנד (37:19) - סן אנטוניו (12:42): 96:95
    אורלנדו (37:15) - אטלנטה (22:29): 108:76
    ל.א קליפרס (17:38) - יוסטון (26:29): 96:106

משחקי יום שישי לפנות בוקר (15.2):

3:00 בלילה: אוקלהומה סיטי ת'אנדר - מיאמי היט
    5:30 בבוקר: ל.א. לייקרס - ל.א. קליפרס

* המשחק בין הת'אנדר להיט יועבר בשידור ישיר בערוץ ספורט 5.

5. HapoelFan ואיפה שתגידי אני מתייצב

וואו, איזו התרסקות מפחידה של דוראנט.

6. VAR Member

זה רק אני או שאוקלהומה לא הובילה כל המשחק הזה אפילו פעם אחת?

במחצית הלכתי לישון כי הייתי עייף מידי בשביל משחק שבו דוראנט לא ממש נותן פייט ללברון ואז אני קם בבוקר ומגלה שהוא קלע 40 :|

בכל מקרה אני חושב שאחרי אתמול מי שקיווה לחידוש יכול לשכוח מזה, לברון יהיה ה-MVP פעם נוספת. הוא בליגה משל עצמו.

7. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה כבר הפסד שישי רצוף שלהם למיאמי.

פשוט מצ'אפ מהגהינום עבורם. פרקינס הוא נטל כבד שלא תורם כלום בהתקפה ואיטי מדי בהגנה מול האתלטיות המטורפת של מיאמי וברגע שהם עוברים ל-SMALL LINEUP הם גם לא מנצלים את החולשה ההגנתית היחידה של מיאמי וגם פשוט לא מצליחים לעמוד בקצב שמתפתח בגלל שתי סיבות עיקריות - 1) FIRE POWER WISE - הטריו של מיאמי>>>>>>>הטריו של אוקלהומה 2) ניהול המשחק וקבלת ההחלטות של ראסל בן לאדן. מי שרוצה לשקר לעצמו יכול גם להכניס סיבה שלישית והיא הטרייד על הארדן אבל כולנו ראינו את הבושות שהוא עשה מולם לפני שנה ככה שקווין מרטין הוא לא כזה דרופ אוף ספציפית במצ'אפ הזה (באחרים הוא כן).

הם לא ינצחו אותם במתכונת הנוכחית שבה דוראנט מנסה ללכת מאנו א מאנו עם לברון או כשבן לאדן לובש חגורת נפץ וכופה את הפיגועים שלו. פשוט לא הולך לקרות. לפרסטי היה חלון הזדמנויות ב-3 שנים האחרונות לגבש סביבו חבילה אגרסיבית כדי להנחית את CP3/דרון/רונדו/דווייט והוא בחר לא לעשות את זה. עכשיו הדבר היחיד שאולי עוד אפשר לעשות כדי להגדיל את הסיכויים בסדרה עם מיאמי זה טרייד על גבוה סטייל מילסאפ/ראנדולף/ג'פרסון אבל לא הייתי שם על זה כסף.

אגב, הייתה תצוגה שיפוט מחפירה הלילה שבאופן מפתיע הלכה נגד ההיט. עם שיפוט נורמלי המשחק הזה נגמר 20 הפרש לפחות. ולברון אכן השתין לדוראנט על הראש. זין עליו ועל ה-40 נק' שהוא נזכר לדפוק בזכות השופטים שהצעידו אותו לקו כשהקבוצה שלו בבור של 200 נקודות. בחצי הראשון היה מביך לראות אותו ליד לברון.

8. shlomydavid מנהלים

http://img201.imageshack.us/img201/5965/nbalogo.Xxx

מיאמי ניצחה באוקלהומה סיטי, הלייקרס הושפלו בדרבי.

תוצאות משחקי הלילה:

אוקלהומה (14:39) - מיאמי (14:36): 110:100
    לוס אנג'לס לייקרס (29:25) - לוס אנג'לס קליפרס (17:39) : 125:101

* הלילה לא יתקיימו משחקי ליגה בגלל סופ"ש האולסטאר. בקרוב אוציא סיקור מיוחד אליו.

9. VAR Member

גבר, במחצית הראשונה ווסטברוק השאיר את אוקלהומה במשחק. קבלת ההחלטות שלו עדיין לא 100% אבל מי שאחראי לבריחה של מיאמי מהרגע הראשון היה דוראנט שניסה להכניס את עצמו בכוח למשחק (ואני אומר את זה בתור אחד התומכים הגדולים שלו). אם לא "בן לאדן" הייתי מקדים ב-12 דקות את הלחיצה על הpower בשלט. זין על שימי ריגר שלא מפסיק ללכלך עליו ועל דוראנט שהסריח במחצית הראשונה ובעיקר הרס לקבוצה שלו לא אמר מילה רעה אחת.

אני יודע שזה קשה לעשות סוויץ' בחשיבה על שחקן שאתה שונא (גם אני שנאתי אותו עד העונה) אבל צריך להודות באמת, הוא כבר לא אותו מחבל והיתרונות שלו עולים בהרבה על החסרונות. אם אני הצלחתי לשנות את הגישה שלי כלפי מלו העונה (ואפילו כלפי בראיינט מאז שהתחפש לסנטה קלאוס, אבל אולי זה רק לרגל פורים) אז גם אתה יכול.

10. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

גברברון, תתחיל להסתכל על הביג פיקצ'ר במקום על מחצית במשחק אי שם בחודש פברואר. תחשוב עם יד על הלב וכל הסטנדרטים שאתה מציב (בצדק) למושאי לעג שלך סטייל קובי ומלו ותגיד אם היצור הזה נראה כמו שחקן שמסוגל להנהיג קבוצה מעמדת הרכז לאליפות. הוא יכול להיות השוטינג גארד הכי טוב בליגה אבל תחת המשבצת שלו באוקלהומה הוא פשוט מזיק יותר מאשר מועיל. איזה שחקן הוא עושה טוב יותר חוץ מאת עצמו? כל המשחק שלו מתבסס על היכולת האתלטית העצומה שלו ו...זהו. אה בעצם לא זהו - יש לו ג'אמפר חשוד ופאתטי שהוא ממשיך לכפות פעם אחר פעם אחר פעם אחר פעם ברגעים הכי לא מתאימים שיש. שום יכולת שמזכירה גנרל שמכתיב קצב ושומר על הדופק של הקבוצה שלו כמו שרכזים אמורים לעשות. ר"ע טוני פארקר, כריס פול, ראג'ון רונדו.

למה הוא מזיק בעיקר מול מיאמי? כי אתה לא מנצח את הקבוצה הזאת (בטח שלא 4 פעמים בפלייאוף) אם אתה הולך ראש בראש ומנסה להתעלות מולם אתלטית. אתה צריך פאקינג הרמוניה בהתקפה שמתבססת על הנעת כדור ושחקנים ששוברים את הרוטצייות ההגנתיות של מיאמי פעם אחר פעם באמצעות מסירה נוספת במקום לחפש את התהילה האישית שלהם. דאלאס עשו את זה וניצחו, בוסטון עשו את זה וכמעט ניצחו, הניקס לא עשו את זה וקיבלו עמוק בתחת, אוקלהומה לא עשו את זה וקיבל זבביר לתוך העין.

אין פה עניין של סטיגמות. אני האחרון שנותן לעובדות לבלבל אותו. שנים לכלכתי על לברון עד שהוא דפק פלייאוף אגדי והביא אליפות ושם זה נגמר. מאז כל מה שהוא יראה ממני אלה רק מילים טובות. אין לי שום אג'נדה נסתרת נגד ווסטברוק חוץ ממה שהעיניים שלי רואות. וזה שחקן מפגר ומטומטם שלא יוביל את אוקלהומה לשום מקום.

11. VAR Member

אתה מדבר איתי על ביג פיקצ'ר ושוכח להזכיר שהוא כנראה הרכז ההגנתי הכי טוב בליגה, שוכח להזכיר שהוא קפץ השנה למשהו כמו 8.5 אסיסטים למשחק ולא, הוא ממש לא מפריע לקווין דוראנט להיות שחקן ההתקפה הכי טוב בליגה וגם לא לאיבאקה להמשיך במגמת ההשתפרות שלו. על הדרך הוא גם הרכז הכי אתלט בליגה וראבק, אתה שוכח שהבחור כולה בן 24, מלו בגיל הזה היה טרוריסט הרבה יותר גדול. אם הוא התבגר, כולם יכולים.

לשאלתך, כן. הייתי לוקח אותו לקבוצה שרצה לאליפות. הוא אולי לא ווינר וסקורר כמו קיירי ולא מוסר כמו רונדו אבל כל עונה הוא נראה יותר טוב מהעונה שקדמה לה ובסך הכל הוא משחק בקבוצה של ילדים שהאליפויות שלהם עוד יגיעו אם ישמרו על הסגל. אף אחד לא אמר שזה צריך לקרות השנה. אחרי שלברון יעבור את הפיק ודוראנט יבין שאין מקום למשחקי ה"לי יש יותר גדול" מולו, אתה תראה שגם ווסטברוק לא יהיה האיש שיעצור אותם מלקחת אליפויות. אני מקווה בשבילו לפחות, כי הוא מסוג השחקנים שאני מעדיף להנות מהיכולות שלהם ולא לשנוא אותם על היותם אגו מניאקים ומחבלים ילדותיים.

נערך לאחרונה ב: ‏15/2/13
  12. אלי מתחן Member

הצלחתי לראות חלק קטן מהמשחק אתמול עד שהיה ברור לאיפה הרוח נושבת. אוקלהומה היא גרסא פחות טובה של מיאמי, אין לה סיכוי לנצח כשהיא מפסידה בכל מצ'אפ במגרש.

13. shlomydavid מנהלים

http://i.cdn.turner.com/nba/nba/dam/assets/130117200928-2013-all-star-starters-graphic.story-top.Xxx

http://img716.imageshack.us/img716/6873/toyota08900.Xxx
    ה'טויוטה סנטר'. יארח את כל סופ"ש האולסטאר.

הלילה יתחיל סופ"ש האולסטאר ביוסטון, טקסס.

* זה יתחיל עם 'אתגר הכוכבים העולים' - פורמט חדש שהחל אשתקד, בו בוחרים 2 קפטנים (שאקיל אוניל וצ'ארלס בארקלי) 10 שחקנים לכל קבוצה במעין דראפט, חלקם רוקיז וחלקם 'סופמורס'.

להלן הסגלים של שני הקבוצות.

* שידור ישיר של המשחק החל מ-4:00 בבוקר בספורט 5.

* בסופ"ש האולסטאר יהיו מ"ס תחרויות יפות כגון תחרות ההטבעות, תחרות השלשות, תחרות הכישורים (Skills Challenge) ותחרות זריקות הכוכבים (Shooting Stars Competition).
    השנה החליטו להביא חידוש לתחרויות של שבת: מאבק מצטבר בין המזרח למערב. כל תחרות תעניק נקודות לצד אותו מייצגים השחקנים, כשבסיכום הכללי תוכרז מנצחת. ווייד נבחר לקפטן של המזרח, בעוד שכריס פול הוא הקפטן במערב.

בתחרות ההטבעות ישתתפו: מזרח - ג'ראלד גרין (אינדיאנה), ג'יימס ווייט (ניו יורק) וטרנס רוס (טורונטו).
    מערב - ג'רמי אוונס (יוטה), אריק בלדסו (ל.א. קליפרס) וקנת' פאריד (דנבר).

בתחרות הכישורים ישתתפו: מזרח - ג'ף טיג (אטלנטה), ג'רו הולידיי (פילדלפיה) וברנדון ג'נינגס (מילווקי).
    מערב - טוני פארקר (סן אנטוניו), דמיאן לילארד (פורטלנד) וג'רמי לין (יוסטון).

בתחרות השלשות ישתתפו: מזרח - סטיב נובק (ניו יורק), קיירי ארווינג (קליבלנד) ופול ג'ורג' (אינדיאנה).
    מערב - סטפן קרי (גולדן סטייט), ראיין אנדרסון (ניו אורלינס) ומאט בונר (סן אנטוניו).

בתחרות הכוכבים ישתתפו: מזרח - כריס בוש (מיאמי, הקפטן), סווין קאש (שיקגו סקיי), מוגסי בוגוס. ברוק לופז (ברוקלין, הקפטן), טאמיקה קאצ'ינס (אינדיאנה פיבר ), דוימיניק ווליקינס.
    מערב - ג'יימס הארדן (יוסטון, הקפטן), טינה תומפסון (סיאטל סטורם), רוברט הורי. ראסל ווסטברוק (אוקלהומה סיטי, הקפטן), מיה מור (מינסוטה לינקס), סם קאסל.

להלן החוקים החדשים של התחרויות.

* שידור ישיר בין שבת לראשון, החל מ-3:30 בלילה בספורט 5+ LIVE ו-5HD.

* אבל עם כל הכבוד לכל הדברים הללו, הדובדבן של שבוע האולסטאר הוא משחק האולסטאר בין כוכבי המזרח לכוכבי המערב.
    ראג'ון רונדו שנבחר לחמישיה של המזרח, פצוע ולא יוכל להשתתף במשחק. מאמן המזרח, אריק ספולסטרה, יצטרך להחליט על מחליפו בחמישיה בין קיירי ארווינג לג'רו הולידיי.
    הקומישנר של הליגה, דייוויד סטרן, בחר בברוק לופז כמחליפו של רונדו בסגל המזרח.

להלן הסגלים של שני הקבוצות.

* הזמרת אלישה קיז תופיע במחצית המשחק.

* שידור ישיר בין ראשון לשני, החל מ-3:00 בלילה בספורט 5 ו-5HD.

לשנות את מפת הכוכבים: מי ראוי לשחק באוסלטאר 2013, ומי לא?

14. Muurad Member

התחרות שלשות חזקה מאוד השנה.

עדיין הולך עם נובאקיין, למרות שריאן אנדרסון וסטף קרי מפחידים מאוד.

גם התחרות הטבעות צריכה להיות טובה עם השלישייה מהמזרח שכולם קופצים עם הראש מעל הטבעת.. אני משער שיתרכזו ביותר דאנקים ופחות PROPS, אבל נראה.

אם ג'יימס וויט עדיין מסוגל לקפוץ כמו פעם ולבנות את עצמו טוב מספיק כדי לעבור שלב ראשון ובשלב האחרון לעשות את הדאנק בין הרגליים מקו העונשין יהיה קשה מאוד לקחת לו את התואר.. אבל יש לי תחושה טובה על טרנס רוס.

---

ולכבוד ה-50 של מייקל..

נערך לאחרונה ב: ‏16/2/13
  15. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

יואינג מככב שם.