2013 NBA: מיאמי האלופה

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י shlomydavid, ‏8/10/12.

1. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

פירס נתן להם ניצחון בMSG, פירס לקח להם ניצחון עכשיו. יש צדק בעולם ויש אלוהים. God bless JR.

2. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

כן יירבו שבועות ספורט כאלה בבוסטון.

http://s3-ec.buzzfed.com/static/enhanced/webdr03/2013/1/20/15/anigif_enhanced-buzz-14407-1358715408-1.Xxx

3. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

יתרון 27 ברבע השני

יתרון 19 במחצית

יתרון 8, 3 דקות לסיום

הפסד שישי רצוף

YOUR BOSTON CELTICS!!!

http://gifsoup.com/webroot/animatedgifs/418787_o.Xxx

4. Muurad Member

ועדיין עם כל הבלאגן שלהם אני משקשק מהמחשבה שאולי ניפגש איתם בפלייאוף סיבוב ראשון.

נערך לאחרונה ב: ‏26/1/13
  5. Ricky van Wolfswinkel Member

האימה

רק לי באטלר מאוד דומה לפיפן?

נערך לאחרונה ב: ‏26/1/13
  6. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

על הבוקר אתה מתחיל? ת'כלס יש קבוצה בטופ 8 שאתה לא משקשק ממנה?

כרגיל אתה מתעקש לחשוב על הפלייאוף למרות שהוא במרחק 3 חודשים, טרייד דדליין ואינספור פציעות אבל רק כדי לזרום איתך - אם אנחנו מגיעים בריאים יחסית ולא מנצחים סדרה מול קבוצה שלא עונה לשם מיאמי/שיקאגו עם דרק רוז אז מה שצריך לעשות זה לשים תרמיל על הגב, לקחת מקל ולצאת למסע ציד תנינים במיסיסיפי.

7. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

אני עם אליאור כאן. במצב הנוכחי בלי "הפתעות" מיותרות וכמובן סביר להניח עם יתרון ביתיות, אנחנו צריכים לקחת את הסיבוב הראשון מול מי שזה לא יהיה חוץ ממיאמי ושיקאגו (עם או בלי רוז). גם מול ברוקלין לא יהיה קל, אבל אני פחות מודאג מהם.

8. Muurad Member

מצטער, אבל אין לי אמונה בנו מול שיקאגו ובוסטון, ואין לי יותר מידי אמונה בנו בפלייאוף AS IS.

קיירי אירווינג IS A BAD BAAAAAD MAN.

הייתי משלם כלייה וחצי כדי להביא אותו. רוצח לא רואה בעיניים. אם הוא יתחיל לשחק הגנה כמו בנאדם, הוא מבחינתי עובר אוטומטית לסקאלה המצומצמת של הסופר-סופר סטארים בליגה.. בנתיים שיסתפק בסופר אחד.

נערך לאחרונה ב: ‏27/1/13
  9. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

זה היה צפוי שאחרי שנגיב ככה, הקבוצה תראה כמו שהיא נראתה הלילה בפילי.... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx ופאק איט, למרות זאת אני החלטתי להחליף תקליט בגלל שהמזדיינים האלו החליטו לתת לי שביב תקווה מתחילת העונה, אז שיתמודדו עם זה. פחות מגמר מזרח (בהנחה שאנחנו מגיעים שלמים לפלייאוף) אני אגדיר את זה ככישלון. נכון שאנחנו קבוצה זקנה ונכון שלא נגיע כמו שהתחלנו את העונה ובלה בלה בלה...לא מעניין אותי, החבר'ה הראו שכשהם רוצים, הם יכולים לשחק כדורסל ולתת למיאמי גם 20 בראש. אגב, כמה זמן עד ששיד חוזר?

10. Muurad Member

הילד הזה לא אנושי. זה לא הוגן להיות כ"כ גבוה, כ"כ ארוך, כ"כ חזק, כ"כ זריז כ"כ מהיר, וכ"כ אתלטי עם ידיים שתופסות הכל...דיטרויט לא תפסו דג, הם תפסו ליוויתן בחכה.

11. JR-Riquelme Member

ידעתי שניו אורלינס היו צריכים לחטוף אותו. אוסטין ריברס עלק.

אנתוני דיוויס ואנדרה דרמונד..אבבאי

12. Muurad Member

בוא נהיה הוגנים, מסרטון וידאו ביוטיוב לא ממש "ידעת" בצורה מבוססת. הייתה לך הרגשה, שזה לגיטימי כי באמת על סמך הנתונים הפיזיים הוא מפלצת לכל דבר ועניין ומישהו שמגיע לNBA פעם ב-20 שנה - אבל עם איך שהוא שיחק על הפרקט בקונטיקט הגיע לו להתדרדר בדראפט, ואם מקרה דומה היה קורה פעם נוספת הייתי חושב אותו הדבר.

המהפך שעבר עליו ממכללות לNBA הוא כזה שאי אפשר לצפות שיקרה ב99% מהשחקנים.

בכל מקרה להורנטס לא הייתה אפשרות לבחור אותו אלא אם כן אתה מתכוון במקום דיוויס, כי הוא כאמור נלקח במקום ה-9.
    מה שכן, אוסטין ריברס הייתה באמת בחירה מפגרת בלי שום קשר, עוד יותר כשהכוונה היא להחתים לחוזה מקסימום את אריק גורדון שיושב בול על העמדה שלו.

13. Muurad Member

רונדו גמר את העונה..

אני כבר לא כ"כ פוחד מהסלטיקס.

מבחינת דני איינג' לדעתי ITS TIME TO BLOW IT UP. גארנט לדעתי ככה או ככה היה פורש בסוף העונה, עכשיו עם כל הברוך של רונדו אולי זה לא אידיאלי מבחינת הערך שלו, אבל לי אישית קשה לראות איך העידן הנוכחי של הסלטיקס לא נגמר אחרי העונה הנוכחית.

14. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

עצוב......................שזה לא KG.

מעניין מה זה אומר על העתיד שלו ושל פירס עכשיו. כבר התחילו ספקולציות שהם הולכים לעבור בטרייד דדליין וחבל שכך כי מגיע להם להיקבר בקבוצה מתה שלא הולכת לשום מקום. נקווה לטוב.

15. Muurad Member

KG יפרוש.

קשה לי מאוד להאמין שלשניהם אין NO TRADE CLAUSE בחוזה - בטוח שKG שרק חתם על חוזה בקיץ... אבל לפירס אלא אם כן באמת יימאס לו יש עוד מה לתרום ככה שאפשר לראות אותו עובר בטרייד בקיץ (הם עוד ינסו לתת פוש השנה אני משער)

איינג' ינסה לפוצץ את הבאסטה ולהוציא מה שאפשר בין לבין, ויתחיל את מסע הטנק לעבר הדראפט של 2014.. בניגוד למסע הקודם ב-2007 שהתרסק להם בפנים הם יקוו שייפול להם איזה וויגינס או ג'בארי פארקר לידיים הפעם.