לכל המהמרים, ללכת בכל הכוח על ניצחון של הוולבס היום בגארדן. אם יש איזשהו הימור שקשור לנק' שניקולה פקוביץ' יקלע, ללכת על האובר, כנ"ל ריבאונד ההתקפה של הוולבס.
מה שאור אמר.... אור, לא שמעתי שחילקו עונשים על מה שהיה בגארדן. טייסון ומלו משחקים היום כרגיל? וודי על הקווים?
טוב, לאור העובדה שאנחנו משחקים משחק כן, משחק לא, הלילה האחוזים צפויים להתיישר כלפיי מעלה מול הוולבס. יהיה שמח באופנסיב ריבאונד של מינסוטה.
הם גרסה משופרת ויותר מוכשרת ב-2 צידי המגרש של אורלנדו.. כל הזמן זזים בלי כדור, כל הזמן חותכים (במיוחד קירילנקו ופקוביץ' שהולכים לחגוג עלינו, הראשון בהתקפות מעבר ובתנועה בלי כדור, והשני בפיק אנד רול ועם תפיסת עמדה מוקדמת בצבע) - אבל עדיין משחקים הגנה חזקה, עושים CONTEST כמעט לכל זריקה (שזה ה-בעיה כי אנחנו חיים על הCATCH AND SHOOT והם לדעתי אולי מגנים את זה הכי טוב בNBA עם הרוטציה והאורך שלהם, ככה שלא הייתי בונה על השלשות שיצילו אותנו היום). קירילנקו לטעמי אולי שחקן ההגנה הכי טוב עד עכשיו השנה(לפחות שאני ראיתי ועקבתי), שמלו יהיה חיים לקחת אותו עד הצבע ולהכנס לו בתוך הגוף עם הפיזיות כדי להצליח כי אם הוא ינסה לזרוק ג'אמפרים האורך של הרוסי פשוט יהרוג אותו, וכאמור יש את העובדה שהם קבוצת האופנסיב ריבאונד הכי טובה בNBA. מתכון לכישלון כמעט וודאי מבחינתי.. לא אהיה מופתע אם הרבע הרביעי יהיה לפרוטוקול. אם נצליח לנצח אני אהיה מאוד מופתע לטובה.
קווין לאב לא משחק מסתבר.. אולי יש לנו סיכוי? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx אני אומר שעדיין לא, למרות שיהיה קרוב. לא חושב שההגנה שלנו תגיע נגדם, אבל נקווה להתבדות.
מחצית, 9 לוולבס והאמת אור, זה לא כזה נורא. לטעמי אנחנו יותר מפסידים להם מאשר הם מתעלים על עצמם. כבר היינו במרחק הובלה וכל הזמן אנחנו מבצעים את השטות התורנית. מלו היום חושך עד עכשיו, מכריח זריקות ומחטיא אותם, לא מתאים. גם צ'נדלר לא מתפקד, פקוביץ' שם חוגג עליו בצבע. כדאי מאוד שנתעורר, אנחנו לא צריכים להפסיד בבית לוולבס נטולי לאב. אה, ו-JR :aaa8:.
יכול להיות. אני פעם ראשונה רואה אותם השנה וממש לא מתרשם, הם הורגים אותנו באופנסיב ריבאונד אבל מלו עד עכשיו במשחק הכי חלש שלו העונה, פעולות פשוטות שלא מצילחות לשחקנים, וכמו שאמרתי, כרגע אנחנו יותר מפסידים להם מאשר הם לוקחים את המשחק. ומה לעזאזל קרה לכם באטלנטה?
לא צפיתי במשחק שלנו מול ההוקס, כך שאני לא יודע מה הלך שם. אבל לפחות לפי הסטט' זה נראה שהם פירקו לנו את הצורה.
:aaa021: נו, אז מלו הראה לנו שכדורסל משחקים 48 דקות, וגם אם 3 רבעים הוא הסריח, רבע אחרון ענק שלו נותן לנו ניצחון חשוב לקראת הלייקרס בשלישי. היום זה היה משחק ניקס טיפוסי של שנות ה-2000, רק עם סוף שמח. כ"כ הרבה שטויות, איבודי כדור לא קשורים לכלום, פיגור כל המשחק וכל פעם שהתקרבנו דפקנו לעצמנו את הצ'אנס למהפך, עד שהגיע מלו. JR היה היום מצויין, לא רק בנקודות כמו בכמה אסיסטים נהדרים ששיחררו קלעים, הבנאדם עשה סוויץ' השנה ללא ספק. טייסון לא במשחק טוב, פקוביץ' חגג עליו מתחת לסלים, אבל אם הוא יפצה במשחק טוב מול דווייט ופאו, נסלח לו. 7-20, לילה טוב.
מי זה המס' 41 הזה שמשחק אצל דאלאס 14 דק' 3/4 מהשדה 5 ריב' חטיפה, 7 נק'. הוא לא רע.. בכל אופן, הם בפיגור 64-52 לספרס ________________________________ דני גרין במשחק מטורף - הוא 9/10 מהשדה, 7/8 מהשלוש! פאק הוא לוהט.. ( 6 דק' לסיום הרבע השלישי: 80 - 57 לספרס)
http://img201.imageshack.us/img201/5965/nbalogo.Xxx אחרי לילה ללא משחקים, ליגת ה-NBA תחזור הערב והלילה עם חמישה מפגשים חגיגיים, כיאה לחג המולד. במרכז אולי יעמוד המשחק בין הלייקרס לניקס, כיאה לשני השווקים הגדולים בארה"ב. אבל חובבי הכדורסל ודאי יסתקרנו מהמפגש האיכותי יותר - בין אוקלהומה סיטי למיאמי, בשחזור של הגמר מהעונה שעברה, ובקרב ישיר בין שתי הקבוצות שעדיין נחשבות בעיני רבים לטובות בליגה. שלושה משחקים מעניינים נוספים יתקיימו הערב והלילה - בין הנטס לסלטיקס, בין הבולס לרוקטס ובין הקליפרס לנאגטס. בקיצור - יהיה חם ! משחקי יום שלישי בערב + רביעי לפנות בוקר (25-26.12): 19:00: ברוקלין נטס - בוסטון סלטיקס 22:00: ל.א. לייקרס - ניו יורק ניקס 00:30: מיאמי היט - אוקלהומה סיטי ת'אנדר 3:00 בלילה: שיקגו בולס - יוסטון רוקטס 5:30 בבוקר: ל.א. קליפרס - דנבר נאגטס * המשחק בין הלייקרס לניקס יועבר בשידור ישיר בערוץ ספורט 5+LIVE. * המשחק בין ההיט לת'אנדר יועבר בשידור ישיר בערוץ ספורט 5+LIVE. * שידורים למשחקים אפשר למצוא גם באתר sportlemon.tv. חתיכת מתנה לחג: מחזור כריסמס ב-NBA. קובי בריאנט: "סוף סוף אנשים מבינים כמה גדול כרמלו".
המשחק האחרון היה עוד אחד מאלה שעושים לי התקף לב לגבי העתיד שלנו, אבל בגלל שאנחנו עוד פעם איכשהו גנבנו, שלא נאמר שדדנו ניצחון - קשה יותר מידי לבוא בטענות. הפעם גם ההתקפה הייתה איומה, חזרנו לISO-BALL, בלי הנעת כדור ובלי יותר מידי שיתוף פעולה - ברואר הורג אותנו התקפית כשאפילו את התנועה שלו ללא כדור אנחנו לא מקבלים, וסה"כ נהיה ממש מעמסה התקפית ברמה שמאפילה על מה שהוא מביא הגנתית, בטח כשההגנה הקבוצתית שלנו לא מאפשרת לו לפרוח כמו שהיה בתחילת העונה. מלו נתן עוד משחק(רבע) של MVP, וטייסון מחצית שנייה ממש התעורר הגנתית אחרי המיני-ביזיון שהלך בחצי הראשון - אבל סה"כ מינסוטה בלי לאב, ועם קירילנקו שהוא גם ככה השחקן הכי חשוב שלהם כל העונה עם בעיית עבירות במהלך כל המשחק, היו צריכים לנצח אותנו בבית ורק הסוויץ' שנדלק בראש של מלו פתאום מנע את זה מהם. אבל עדיין אני אומר את זה כל שבוע, ולרוב אנחנו מנצחים אפילו כשלא מגיע לנו - משהו שאפילו אם אני ממש לא נהנה לראות אותנו משחקים, אני קונה עד סוף העונה. המשחק היום מדאיג מאוד. הלייקרס נגד גולדן סטייט נראו קבוצה שונה בתכלית ב-2 צידי המגרש. נאש לא רק שינה את ההתקפה שעכשיו משיגה נקודות הרבה יותר קלות - אלא גורם לכולם להיות שותפים התקפית ולתרום, ורק עם החזרה שלו החדיר בהם אמונה והתלהבות, שמקרינה גם על ההגנה שלדעתי נראתה יותר טוב נגד גולדן סטייט (שהם מאצ'אפ גרוע ללייקרס, לעומתנו). אנחנו מתחילים להתיישר מבחינת השלשות, ואם זה ימשיך היום קשה לראות ניצחון בסופו - ניצטרך את נובאק וקיד בחזרה עם היד מחוץ לקשת כדי לפתוח לנו את המשחק, כי כשהמשחק הולך ונהיה איטי הלייקרס יודעים ויכולים לסגור את הצבע בצורה טובה מאוד, לשלוט בריבאונד, ועכשיו עם נאש גם לדחוף ולהשיג נק' קלות - כולם פחות או יותר הקריפטונייט שלנו. הפתיעו אותי לטובה מול מינסוטה (טוב האמת קרה מה שחשבתי רק שמלו שינה את התוכניות) - נקווה שיעשו את זה גם היום, כי אני לא מאמין שננצח. יש ללייקרס הרבה יותר מה להוכיח והרבה יותר על כף המאזניים מבחינתם.