ליאור, הובלתם כל המשחק ואנחנו גם ככה נראים על הפנים, אבל שים לב כמה פאולים על כלום שורקים לנו וכמה לכם ושתי הקבוצות משחקות פיזי. תוסיף את ההרחקות המפגרות של מלו ו-וודי, שאין לי מושג מאיפה השופטים הביאו אותם ותקבל מצב שגם אם אנחנו מנסים לפתח מומנטום, הזונות איכשהו דופקים אותנו...והנה המכות הקבועות, נואה וטייסון בחוץ. עזוב, זה שאין כדורסל בחצי השני זה רק השופטים, פשוט ביזיון.
ומייק ווודסון, עוד תותח. לקבל בכוונה את הטכנית השנייה, להזרק מהמשחק שגמור במילא שווה לחלוטין את העונג בלזרוק עוד כמה קללות לעבר הביזיון של האנשים שלבשו היום את חליפות הזברה ועל הדרך לתת לשחקנים לצאת משליטה לגמרי. וכאמור, טייסון מלך. נכנס לפנים של השחקן הכי שנוא ואחד משלושת השחקנים הכי מלוכלכים בליגה כמו שצריך. קבוצה של גברים. וכן, אני אוהב לראות תשוקה וטיפה מכות בספורט ומי שזה לא מוצא חן בעיניו יכול או לקפוץ לי או לדלג מעל ההודעות שלי. שיקאגו קבוצה מסריחה, נראית בדיוק כמו העיר עצמה. הסטוק סיטי של הNBA. מכפים על מחסור בכישרון עם הכדורסל הכי מציק בליגה. כל מה שהם עושים זה להרביץ. הלו, פה זה לא דטרויט של 89. העידן הזה נגמר ואתם בחיים לא תזכו בתואר עם כדורסל כזה מכוער.
אליאור, איפה אתה כשצריך אותך? אם צריך תקנה רישיון של synergy תמורת 2500 דולר בחודש. תראה את הרבע האחרון הזה.
בחייאת, אולי אתה רוצה שנעלה עם שמלה אדומה, נעשה לדנג ולנואה 2 צמות ונשחק קט סל של כוסיות. זה ידוע שהבולס קבוצה פיזית. בעינייך זה כדורסל מכוער. בעיני זה יפייפה. אגב, תבקש מעידן לספר לך קצת על הניקס של שנות ה 90. ואז תראה מזה קשיחות.
העידן הזה נגמר. החוקים היום שונים והדבר היחיד שמאשפר לקבוצות לשחק כזה כדורסל ולנצח באופן קבוע זה חוסר עקביות של השופטים. כי תנחש למה? אם מרשים לקבוצה אחת לשחק פיזי אז הקבוצה השנייה גם תרביץ. רק מה, כשלקבוצה אחת מרשים להרביץ ולקבוצה השנייה לא, מקבלים את המשחק היום. למרות שזה לא מדוייק. המשחק היום לא רק היה דוגמא לחוסר עקביות אלא לביזיון, רשלנות ושופטים שבאו להרוס משחק ואיבדו שליטה על מה שקורה במגרש. פשוט חרפה. צוות ההריסה של סטרן בהופעה נהדרת נוספת במדיסון סקוור גארדן. ממש חימום לקראת מה שיקרה כשמיאמי תבקר כאן בפלייאוף.
אני מסכים איתך שהשופטים חירבנו את המשחק. אני לא אוהב את כל הטכניות האלה. אני בעד לתת למשחק לזרום בכיף, למרות הקשיחות. אבל הם לא מה שדפק לניקס את הניצחון. הניקס דפקו את המשחק לעצמם, מהתסכול שלהם. הכדורים לא נכנסו להם, והדם התחיל לעלות לראש. ומפה התחיל הרומן עם השופטים.
ליאור, רק שיהיה ברור: הגיע לכם לנצח. הובלתם כל המשחק והאחוזים הגרועים שלנו זה לא השופטים. אבל, כמו ששון גם אמר, אי אפשר לתת לקבוצות לשחק פיזי (וגם אני אוהב פיזיות) ולשרוק רק לצד אחד. אם שורקים, תשרקו שווה בשווה. וראיתי לא מעט כניסות של מלו, ריי או סמית' בלי תגובה. מה שקרה ברבע השלישי היה תיסכול שלנו שלא נתנו לנו לבצע קאמבק וכל פעם שריקה הזויה אחרת עצרה את המומנטום. אז אם אתם שורקים לוז בול, תשרקו אותו בשני הצדדים. ומכל התיסכול הזה שיצא על שופטים שאיבדו לגמרי את השליטה, קיבלנו 3 שחקנים מורחקים ועוד מאמן. שוב, ניצחתם בצדק אבל הזברות שיחקו תפקיד חשוב בחירבון המשחק.
שיקאגו אחלה קבוצה שבעולם, אין לי שום תלונה אליהם. הלוואי שהיינו משחקים ככה בהגנה. לא אשמתם שהשופטים לא עקביים.. שנותנים לך תיקח - מה גם שעם או בלי השופטים נגמר באיזור ה-15 הפרש כי הם פשוט משחק שני רצוף שוברים את ההתקפה שלנו ולא נותנים לנו לעשות כלום - בהתחשב שהם הקבוצה אולי היחידה מלבד אינדיאנה שמשחקת יום-יום הגנת פלייאוף, זה מדאיג. כשרוז חוזר הם אוטומטית קופצים למועמדת החזקה לגמר מזרח מבחינתי. אליאור, אני יודע שזה יעשה לך את השבוע אז קח, ממני אליך באהבה http://sports.yahoo.com/blogs/nba-ball-don...00036--nba.html
ראיתי רק את התקציר של מה שקרה בניו יורק, אבל כשהליצן ששמו ספייק לי על הקווים עושה פוזות אז אני מרוצה :aaa021: אני נגד משחק מלוכלך, אבל צ'נדלר שחקן לא פחות 'חוטב עצים' מאשר נואה. לשניהם אין משחק התקפה...לא סתם צחקו לפני כמה ימים ב-ESPN ואמרו שצריך לתת לסנטר ניו יורק חוזה על כמות ההטבעות שהוא עושה. חוץ מהאלי הופ חופשיים אין לבחור משחק התקפה. אגב שון, לפני כמה ימים צ'נדלר העיף בכוונה גם את לין בגארדן... בכל מקרה הניקס מסתדרים יופי ותמיד צריך חוטב עצים בקבוצה. צ'נדלר מתקזז עם כך עם נואה ושניהם עפו בצדק. לדעתי הרחקת כרמלו גם נבע שהוא במהלך המשחק כבר התעלק לשופטים. ראיתי בתקציר לפחות מקרה אחד שהוא למעשה לא חזר להגנה בשביל לנג'ס לאחד השופטים. כולנו יודעים שבסופו של דבר הסבלנות של אחד השופטים נגמר. אותי עכשיו יותר מעניין מה יקרה אם דרק רוז וסטודמאייר יחזרו לקבוצות שלהם. על הנייר שתי הקבוצות מקבלות תוספת משמעותית להתקפה, אבל די ברור עכשיו שבניו יורק יש חשש אמיתי מה יקרה כשהיהודי שלנו יחזור... אגב, מישהו שם לב ל'באפלו ברייבס' שרשמו הלילה שיא משחקים רצופים ללא ניצחון? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/cool.Xxx
יובל, יש היילייטס באתר של ה nba. שי, אין בעיה עם משחק פיזי. זה לא שנואה מרביץ וטייסון משחק נקי. הבעיה היא כשהשופטים לא שומרים על אחידות. ושוב, הבולס ניצחו בצדק אבל ההחמרה בשיפוט היתה לניקס עם לא מעט שריקות הזויות.
http://img201.imageshack.us/img201/5965/nbalogo.Xxx אנתוני הורחק בהפסד לשיקגו, שיא ניצחונות לקליפרס. רוח המפקד: מארק ג'קסון מבשיל כמאמן בגולדן סטייט. תוצאות משחקי הלילה: ל.א קליפרס (6:20) - סקרמנטו (18:8): 85:97 ניו יורק (7:19) - שיקגו (10:15): 110:106 סן אנטוניו (8:20) - ניו אורלינס (21:5): 94:99 גולדן סטייט (9:18) - שארלוט (19:7): 100:115 ממפיס (6:18) - דאלאס (15:12): 82:92 בוסטון (13:13) - מילווקי (11:14): 99:94 (אחרי הארכה) פילדלפיה (14:13) - אטלנטה (9:15): 80:99 קליבלנד (23:5) - אינדיאנה (12:15): 99:89 טורונטו (19:9) - אורלנדו (14:12): 90:93 דטרויט (21:8) - וושינגטון (21:3): 68:100 משחקי יום ראשון לפנות בוקר (23.12): 2:00 בלילה: וושינגטון וויזארדס - דטרויט פיסטונס 2:00 בלילה: אטלנטה הוקס - שיקגו בולס 2:30 בלילה: מיאמי היט - יוטה ג'אז 3:00 בלילה: ניו אורלינס הורנטס - אינדיאנה פייסרס 3:00 בלילה: יוסטון רוקטס - ממפיס גריזליס 3:30 בלילה: מילווקי באקס - קליבלנד קבאלירס 4:00 בבוקר: דנבר נאגטס - שארלוט בובקטס 5:00 בבוקר: פורטלנד טרייל בלייזרס - פיניקס סאנס 5:30 בבוקר: גולדן סטייט ווריורס - ל.א. לייקרס
אין מילים. ולחשוב שלפני חצי שנה אמרת שמשתמשים כמוני מזהמים את הפורום אחרי שאמרתי שההתלהבות מביינום מוגזמת. אה ואם זה עוזר לך דנג בחוץ בגלל פגיעה בכתף, אולי בגלל פגיעה מצד שחקן של הניקס אבל העיקר שהשופטים עוזרים לו לשים הרבה נקודות.
חולה נפש הקובי הזה, בחיי...16 מ-41(!) http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/5eek.Xxx מהשדה בדרך לניצחון חוץ דחוק על הווריורס. נאש במשחק מצויין, סעמק יומיים לפני המשחק מולנו הוא נזכר לחזור http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx
http://img201.imageshack.us/img201/5965/nbalogo.Xxx נאש חזר, ניצחון מטורף ללייקרס על גולדן סטייט. הסטטיסטיקה המטורפת של קובי בריאנט. תוצאות משחקי הלילה: וושינגטון (22:3) - דטרויט (21:9): 96:87 אטלנטה (9:16) - שיקגו (11:15): 75:92 מיאמי (6:18) - יוטה (14:14): 89:105 ניו אורלינס (22:5) - אינדיאנה (12:16): 81:75 יוסטון (12:14) - ממפיס (7:18): 96:121 מילווקי (12:14) - קליבלנד (23:6): 94:82 דנבר (13:15) - שארלוט (20:7): 88:110 פורטלנד (12:13) - פיניקס (16:11): 93:96 גולדן סטייט (10:18) - לוס אנג'לס לייקרס (14:13): 118:115 (אחרי הארכה) משחקי יום ראשון בערב + שני לפנות בוקר (23-24.12): 22:00: ברוקלין נטס - פילדלפיה סיקסרס חצות: ניו יורק ניקס - מינסוטה טימברוולבס 1:00 בלילה: אורלנדו מג'יק - יוטה ג'אז 2:00 בלילה: סן אנטוניו ספרס - דאלאס מאבריקס 3:00 בלילה: פיניקס סאנס - ל.א. קליפרס 4:00 בבוקר: סקרמנטו קינגס - פורטלנד טרייל בלייזרס * המשחק בין ברוקלין לפילדלפיה יועבר בשידור ישיר בערוץ ספורט 5+LIVE.