2013 NBA: מיאמי האלופה

Discussion in 'פורום ספורט כללי' started by shlomydavid, Oct 8, 2012.

1. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

הלילה זה קורה: הוא חוזר לראשונה ל-MSG

אגב, מצב לגבי הקרסול של מלו? יש אישור לשחק היום?

Last edited: Dec 17, 2012
  2. Sweetness Justin Fields

3. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

תודה ליאור. נקווה שהוא ישחק. רק זה חסר לנו, שאת המאזן המושלם בבית נהרוס מול הטאייוואני ונסתכן בביצוע חראקירי של אליאור.

4. Muurad Member

שלחת אותי עכשיו לאיזה חצי שעה+ של מרתון משחקיו המובחרים של ג'רמי לין ביוטיוב.

זה בלי ספק הדבר הכי מטורף, לא הגיוני, ואדיר שראיתי,חוויתי, אראה, ואחווה בחיים שלי בכל הקשור לספורט.

אני עדיין לא חושב שזה באמת קרה.

5. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

6. shlomydavid מנהלים

http://img201.imageshack.us/img201/5965/nbalogo.Xxx

34 נק' לבראיינט בניצחון הלייקרס בפילדלפיה.

טורונטו ניצחה את יוסטון, טריפל דאבל לקלדרון.

אנדרו ביינום: "קובי בראיינט גימד את המשחק שלי".

תוצאות משחקי הלילה:

פילדלפיה (12:12) - ל.א לייקרס (14:11): 111:98
    סקרמנטו (16:7) - דנבר (12:13): 122:97
    פורטלנד (12:11) - ניו אורלינס (18:5): 94:95
    טורונטו (19:6) - יוסטון (12:11): 96:103

משחקי יום שלישי לפנות בוקר (18.12):

2:00 בלילה: אורלנדו מג'יק - מינסוטה טימברוולבס
    2:00 בלילה: ניו יורק ניקס - יוסטון רוקטס
    2:30 בלילה: דטרויט פיסטונס - ל.א. קליפרס
    3:00 בלילה: ממפיס גריזליס - שיקגו בולס
    3:00 בלילה: אוקלהומה סיטי ת'אנדר - סן אנטוניו ספרס
    4:00 בבוקר: פיניקס סאנס - סקרמנטו קינגס

7. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

חשבתי שבמשחק ביוסטון ראיתי את כל הזוועות שאנחנו יכולים לשחק, מסתבר שטעיתי. אני לא מבין, הרוקטס יהיו עכשיו הסוס השחור שלנו? זה קארמה על הקטע עם לין? כי אני באמת לא מבין למה פעם שניה שאנחנו פוגשים אותם ומתפרקים כמו איזה חבורת כוסיות. זה כבר לא האחוזי קליעה המזעזעים כמו ההגנה המסריחה והטיילת שאנחנו מאפשרים. פשוט ביזיון.

8. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

ריצת 5-23.....פשוט בדיחה בחיי. כל זין אצל הרוקטס לוקח כדור ונכנס לסל ומה שחסר זה שנפרוס להם שטיח אדום. איך קיבינימט הקבוצה הזו מורידה ל-5 ובשתי דקות מתפרקת לחלוטין? זה לא ההפסד שמעצבן כמו הדרך. אנחנו בלי מלו, בלי שיד, בלי שאמפ, הכל בסדר. אבל למה להתפרק פעם שניה ככה ועוד מול הטאייוואני בבית?

9. Muurad Member

אין לי כוח לרשום עוד מגילות.

תקחו את כל מה שרשמתי מאז המשחק מול יוסטון על ההגנה וההתקפה שלנו כשהשלשות לא נופלות ולוקחים לנו את הפיק אנד רול של צ'נדלר, ותדביקו את זה לעמוד הזה. הכל תקף אחד לאחד.

צריכים את אמאר'ה דחוף לחמישייה השנייה. הרי הגנתית לא נראה לי שזה בכלל אפשרי לשחק פחות טוב, ככה שמה זה משנה?

ובנוגע לההגנה, אין לי מושג מה קרה לה אחרי המשחק ההוא מול יוסטון. כאילו עברנו התעללות פיזית ונפשית שהשאירה אצלנו צלקת עד היום. לא זוכר שינוי של 180 מעלות בהגנה של קבוצה אחרי 6-7 משחקים בהם היא מסיימת בהגנה הטובה או השנייה הכי טובה בליגה בכל סטטיסטיקה אפשרית.

אני לא אהיה מופתע, אם היה לי כוח לחפש ולבדוק, שאנחנו קבוצת ההגנה הגרועה בליגה מאז המשחק מול יוסטון עד עכשיו. לא אחת מ, ה-גרועה.

אם אתם רוצים לספר לעצמכם שזה בסדר וזה רק יוסטון הכבשה השחורה שלנו לבריאות, אני אומר לכם שכבר תקופה זה נראה כאילו אנחנו בלון שבסופו של דבר יירד לו האוויר אם לא יתפוצץ בצורה שאנחנו שיחקנו ועל מה שהסתמכנו כדי לנצח.

Last edited: Dec 18, 2012
  10. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

זדיין אתה ואמארה.

אין לנו מה לעשות מול האתלטים הצעירים האלה שתוקפים את הסל בכל הזדמנות. גם לא מבחינה פיזית וגם לא מבחינה מנטאלית כשלאף אחד אין כוח עכשיו להתחיל להקריב את הגוף כאילו אנחנו בפלייאוף. מסכים שזאת גישה מסריחה אבל זה החומר האנושי וזה מה יש. אין לנו פה את ה-DNA של קבוצה של ת'יבודו שיוצאת כל משחק לקרב רחוב בלי קשר לחמישייה שעולה או ליריבה ממול.

11. Muurad Member

למה מתי הקרבנו גוף ושיחקנו כאילו אנחנו רוצים להשיג סטופ בהגנה ב-10 משחקים האחרונים או בכלל מאז יוסטון בחוץ?

יריבות קולעות נגדנו מעל ל-50 אחוז מהשדה על בסיס יומי, כל אחד שיודע לחדור לטבעת חוגג נגדנו כאילו זה שמחת בית השואבה, כל קבוצה שחכמה מספיק לרוץ נגדנו HIT OR MISS מקבלת סל קל בצד שני, כשבהתקפה אנחנו לא מסוגלים ללכת לקו, ובטח כשאין את כרמלו התרופה היחידה שלנו זה או שלשות, או ג'אמפרים חצי מטר לפני קו השלוש - ככה שבנתיים הקליעה ברמה היסטורית מאחורי קו השלוש, וכרמלו שמשחק בצורה יעילה להחריד כמו MVP זה מה שהציל אותנו, אבל אלה לא דברים שיהיו שם כל לילה או משהו שאפשר לסמוך עליו.

אתה נותן לנו יותר מידי קרדיט בגלל ה6-7 משחקים הראשונים שאני לא חושב שמגיעים לנו בשלב הזה.

12. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

אור, מסכים איתך שההגנה מסריחה ושזה לא קשור רק לרוקטס, אבל איך אתה מסביר את זה שכבר פעם שניה מולם והקבוצה פשוט קורסת טוטאלית. זה לא סתם הפסד. אז בוא נגיד שההגנה זוועה מאז המשחק הראשון מולם. בינתיים גם ניצחנו וגם הפסדנו עם ההגנה הזו, אבל למה בכזו דרך? אני נוטה להסכים עם אליאור, כנראה שבאמת אין לנו מה לעשות מול החדירות שלהם כי זה אחד לאחד מה שהיה ביוסטון. זה או חדירה ללייאפ, או פאול, או שניהם. ברבע השלישי דלפינו, הארדן ופארסונס נזכרו גם לתפור שלשות ואנחנו ביום האחוזים המזעזע שקורה לנו כל כמה משחקים. תוסיף את החיסרון של מלו ושיד וזו התוצאה.

13. Muurad Member

אמרתי, כל קבוצה שרצה תפרק אותנו אם לא נקלע באחוזים מפחידים מהשלוש.

לאט לאט זה ייכנס לסקאוטינג ריפורט ונראה את זה יותר יותר, ואני חושב שכבר התחלנו לראות את זה במשחקים האחרונים.

דאלאס אנסה אותנו, דנבר אם לא השלשות וכרמלו הייתה מנצחת, נגד שארלוט יצאנו בשיניים וכו'. כולן רצות ומגבירות את הקצב על בסיס קבוע.

כקבוצה שלא יודעת איך להגיע לקו, מסתמכת בצורה כמעט אבסולוטית על שלשות, ולא משחקת הגנה - זה לא בדיוק סימנים מעודדים אם היא רוצה להגיע לגמר המזרח והלצליח בפלייאוף.

14. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

כשכריס קופלנד הקלע המוביל שלנו (ובאמת משחק טוב שלו, היחיד שמתפקד) ככה זה נראה. אין לי כוח לסטטיסטיקה עכשיו, אבל גם יותר מדי איבודי כדור לא מחוייבים שהופכים לנקודות קלות בצד השני. נקווה לערב הרבה יותר מוצלח מחרתיים בתקווה שמלו גם יחזור.

15. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

העניין הוא שאני לא נכנס למחשבות על פלייאוף וגמר מזרח עד לפחות סוף פברואר-תחילת מרץ. אני לא צריך לספר לכם איך מתנהלת העונה הרגילה ב-NBA - קבוצות מנסות להעביר כל משחק עם מינימום מאמץ ומקסימום תוצאה. הבשורה הגדולה מהעונה הזאת עד כה היא שהניקס סוף סוף בצד המצליח והמנצח של הקבוצות האלה שמנצחות בזכות כישרון נטו בניגוד לשנים עברו. זאת הסיבה שאני מראה לעצמי לא להיכנס ל-DDOM AND GLOOM אחרי ניצחונות "חשודים" מול שארלוט, דנבר וקליבלנד. אני יודע להשוות את זה לניקס של השנתיים האחרונות ולהבין שכן יש פה שיפור מסויים וברור שהזיכרון הטרי מתחילת העונה איפשהו מרגיע אותי מהבחינה שאני יודע שיש פה חומר שיכול לשחק הגנה, גם אם זה לא בא לידי ביטוי מאז.

אם נתחיל עכשיו שרשרת הפסדים כמו הלילה ונחזור לימים של ד'אנטוני אני אשנה את התקליט שלי אבל כל עוד זה לא המצב אני ממשיך בקו הרגוע הזה וחושב שאתם טיפה אובר ריאקטינג למשחקים ה-20-21-22-23 שאת רובם הגדול אנחנו מנצחים בעונה של 100 פלוס. יש עוד הרבה מים שצריכים לזרום בהאדסון כדי שאני אגיע לשלב הפאניקה*.

*אני בפאניקה מדברים אחרים שנראה לי הרבה יותר מייצגים וקריטיים לפלייאוף מאשר זריקת זין בחודש דצמבר - רמת ה-IQ של פלטון, הרכות של נובאק, החזרה הקרבה של אמארה.