עדיף מכביסט פראנויד על ירושלמי בטוח בעצמו, אתה לא חושב? ומה אתה מכניס לי עכשיו את מכבי לכאן? להזכיר לך את הפוסטים ה"מרגיעים" שלך במחצית מול הרוקטס? להזכיר לך את התוצאה הסופית שם? כדאי בשבילך שאנחנו לא נחרבן את המשחק הזה, כי מלו כבר ב-4 החטאות רצוף.
GOD BLESS JASON KIDD ואת סטיב נאש, שבחר לייקרס במקומנו. מבחינתי השחקן הכי חשוב שלנו באותה דרגה כמו מלו. מודה שגם אני פיקפקתי שבגילו הוא ייתן את מה שאנחנו מקבלים ממנו עד עכשיו, רק שיחזיק מעמד את העונה הזו עד הסוף ואנחנו מסודרים.
ספייק :aaarofl: :aaarofl: :aaarofl: :aaarofl: :aaarofl: רק חסר איזה "BARKLEY SUCKS" 5-6 פעמים מחצית שנייה עם ניצחון שלנו ואנחנו סוגרים לילה מושלם.
תסמכו על הלייקרס שיצליחו לקבל על פאו איזה קווין לאב. בלי זה הם די עלובים, הווארד לא מסוגל כשיש מולו סנטר אמיתי.
ריי עושה עבודה מצויינת להגיע לצבע ולהוציא, כדי להתחיל את כל השלשות והנעת הכדור. סוףסוף. חבל שאין את הים סוף העונה לשם "LAKERS DEFENSE" נגדו כל יום.
נראה שמלו לא יחזור למשחק. המצב לא נראה טוב לקראת הרבע הרביעי, כשהמשחק נהיה יותר רגוע ואיטי אנחנו תמיד לא מצליחים להשיג סלים קלים, רק CONTESTED JUMP SHOTS. אם קובי מתחיל להתעורר ואנחנו נתחיל לא לקלוע מרחוק(הגיוני מאוד, בטח שלג'יי אר יש עכשיו אור ירוק ובטח ייקח 80% מהזריקות עד סוף הרבע) - המשחק הזה ממש, אבל ממש לא גמור.
דון שמעון, הא אליאור? אני מניאק אם לא השתנת במכנסיים וקיללת את אילן היוחסין של פלטון ב-4 דקות האחרונות....אחרי 20 שנות ניקס, אתה מבין שגם ב-40 הפרש שום דבר לא סגור איתם. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx
בכל מצב אחר הייתי מסכים איתך אבל היום היה משהו שונה - שיחקת בפעם הראשונה מזה שנים מול קבוצה שמאומנת על ידי המאמן הכי גרוע בליגה. ראינו איך הקבוצות שלו נראות לילה לילה במשך שנה וחצי וזה בדיוק מה שראיתי גם הלילה - חבורה עצלנית שלא רוצה או מחוייבת לשחק הגנה. הוא לא דורש את זה מהם וחושב שהדרך היחידה לנצח משחקים היא TO OUTSCORE את היריבה. קיבלת לייאפ קליל בהגנה? לא נורא, לך תזרוק שלשה תוך כדי שאתה מוריד 3 שניות משעון הזריקות ויהיה בסדר. מול הדטרויטיות והסקרמנטיות של הליגה זה יעבוד בדרך כלל (וגם לא תמיד) אבל מולנו ביום כזה מטורף של כולם מהרגע הראשון היה ברור שזה לא יחזיק מים. בכל פעם שהם נכנסו לאיזשהו קצב והתחילו מומנטום קל שבקלים, פלטון וקיד פרצו להם את ההגנה עם המסירות פנימה לטייסון שהסתיימו בלייאפים קלים או עבירות. אם מלו לא נפצע/אנחנו קולעים בצורה נורמלית מהעונשין זה נגמר 20 הפרש ואפילו פרנואיד כמוך לא "משתין במכנסיים". כמה פעמים ראית את הניקס נכנסים לפיגורים הזויים של 15-25 הפרש תחת ד'אנטוני ומביאים את הריצות השקריות האלה בסוף משחק שלא מובילות לכלום חוץ מתוצאה סופית מזוייפת?
+1. זה באמת כבר יהיה מוגזם. צריך להשאיר את העניין על אש קטנה. ------- בכל מקרה, צחוק צחוק ואני יודע שאני מסתכן פה בעריפת ראש שריפת הגופה ופיזור האפר בחרבי הבוסטון גארדן ע"י אליאור, אבל אני חושב שההתקפה שלנו צריכה את אמאר'ה בטווח הרחוק עם כמה שהוא סרטן להגנה - שנדמה שגם ככה לא בדיוק משהו לספר עליו בבית אחרי הפתיחה הרצחנית. אנחנו לא נמשיך לקלוע ככה מהשלוש - ואני אהיה מאוד מופתע אם מלו ימשיך לשחק כמו MVP כל השנה והוא בוודאות יירגע, ובנתיים יותר מידי פעמים זה בדיוק מה שניצח לנו את המשחק ככה שפשוט חייבים להסתכל ולהגיד "מה קורה אם זה לא שם", או "מה קורה אם מאיטים נגדנו את הקצב ומשחקים כדורסל של פלייאוף בחצי מגרש" ובמצב כזה אין לנו שום אופציה אחרת בהתקפה, ככה שזה אומר שאו ג'יי אר או פלטון צריכים להתקדם להיות האופציה מס' 2 בהתקפה וזה משהו שהם פשוט לא יכולים לעשות, ופוגעים בקבוצה. ג'יי אר חי ומת על הג'אמפ שוט, ופלטון היחיד שיכול לחדור אצלנו לתוך הצבע ולהפעיל את הקבוצה, אבל בגלל כל הבלאגן הוא מחפש הרבה יותר מידי לזריקה שלו ומשחק מעבר למה שהוא צריך ומסוגל. ככה שבמצב כזה אם הפיק אנד רול של פלטון וטייסון לא עובד ומכריחים את ריי לזרוק במקום, אנחנו פשוט תקועים לחלוטין. צריך עוד גיוון וצריך אופציה שנייה רצינית בהתקפה שתוכל להחזיר את כולם למקום הטבעי שלהם. הבעיה שזה לא בטוח איך זה יעבוד, אם וודסון יתעקש לשחק עם אמאר'ה יחד עם מלו וטייסון אני דיי משוכנע שזה לא יעבוד - אבל אם יחלק את הליינאפ כמו שצריך ויצוות את אמאר'ה עם שיד נובאק, ו-2 מתוך פלטון פריחיוני וקיד - זה מצב אידיאלי התקפית עבור אמאר'ה כדי להצליח כי יהיה לו פוינט גארד שיאכיל אותו, ומרווח מקסימלי בפרקט כמו שהיה לו בשנה הראשונה - משהו שחיוני כמו אוויר לנשימה מבחינת ההתקפה שלו. מה לעשות שאני חייב לבאס, אבל כמה שאני רואה אותנו יותר, ככה אני יותר משתכנע שזה לא יספיק WHEN IT COUNTS אם לא יהיה שינוי. אנחנו נהיה חייבים שאמאר'ה ושאמפ יחזרו וישתלבו כמו שצריך לקראת הפלייאוף.
אני מבין את הנקודה שלך אבל אני חושב שאלה חלומות באספמיה שהאוהדים אוהבים להאכיל את עצמם בהם בשנתיים האחרונות לגבי אמארה. שיזדיין. אני לא יודע שהניקס צריכים אותו כדי להצליח. כל מה שאני רואה זה את הניקס מצליחים בלעדיו. בשיניים, בפוקסים, במזל, לא מעניין, שורה תחתונה של 35-11 מהיום בו נערך טקס גירוש השדים והרוחות מהגארדן ו-17-5 העונה. שלושה הפסדים ביתיים בכל תקופת הזמן הזאת וכולם למיאמי. אנחנו הרי נתגעגע לימים האלה בדיוק כפי שהתגעגענו לימים בריצה של הלינסנטי אחרי שאמארה חזר מהפציעה ואח"כ מהמוות של אחיו ונתן לי לכתוב שירים באמצע הלילה על ווילי גרין וגוסטבו איון. זוכר מה זה היה אז? "סוף סוף יש לו רכז כמו לין להריץ איתו את הפיק אנד רול". אכן. כינים זה מה שקיבלנו. לא ראיתי שהוא עזר לנו בפלייאוף התקפית, הגנתית או סתם מנהיגותית. נתן לנו בשנתיים שהוא פה חודשיים וחצי טובים שבהם הוא בלט סביב חבורת סקראבס תחת השיטה ההתקפית המפגרת בהיסטוריה שמנפחת סטטיסטיקות באותה מידה שהיא מנפחת את עמודת ההפסדים ובזה זה נגמר. מאז כל הזמן אשליות ותקוות שווא מה יקרה כשהוא יחזור/יתחבר עם מלו/יעלה מהספסל. מתי נשלים עם זה ששום חיר לא ייצא מהחתיכת זין הזה? הוא כבר לא חצי מהשחקן שפעם היה. השכל רק הלך ונדפק מאז שמלו הגיע ולקח לו את המשבצת של הסטאר. כל מה שהוא עושה זה רק לכפות ולכפות את עצמו על המשחק ולתקוע אותנו. אני לוקח את קורט תומאס עם 4 רגליים בקבר וראשיד וואלאס מקבץ נדבות למנת הרואין לפני שאני לוקח את אמארה חוזר מהפציעה. עכשיו בלי קשר רגע, נראה לי שצריך לעשות פה תיאום ציפיות דחוף. לא מבין למה אני, אתה או אוהד כלשהו צריך לחשוב על החתיכת אפס מאופס הזה שכבר שנתיים מזיין אותנו כל דקה שהוא על הפרקט דווקא עכשיו כשהקבוצה שלנו נמצאת ביכולת שיא מזה 13 שנים של נדודים במדבר. כשאנחנו אחרי משחק שבו ניגבנו את הפרקט עם אחת הקבוצות הגדולות והנוצצות בליגה (ולא משנה לי בכלל באיזה תקופה הם או מי המאמן. ניצחון על הלייקרס זה אחד הדובדבנים היותר טעימים שאוהד ניקס אוכל במהלך השנה). כשאנחנו מובילים את המזרח בניצחונות וכשמאז שקיבלנו מאמן נורמלי הקבוצה במאזן של 35-11. אני זורם עם העונה ועם הניצחונות. ממליץ גם לכם. כן אנחנו נראים לעיתים זוועת עולם מול שארלוט, דנבר, אינדיאנה וברוקלין. ההבדל? האות הזאת ב-ABC שנקראית W בסוף המשחק. עד תחילת עידן וודסון זה היה מסתיים ב-L. הפלייאוף האחרון עדיין צרוב לי טוב בתודעה ואני לא חושב שאנחנו מתקרבים לדגדג למיאמי את האצבע או לכל אחת מהטופ 4 במערב לצורך העניין (אוקלהומה-ממפיס-קליפרס-ספרס). אני כן חושב שאנחנו טופ 4 במזרח בדיוק כפי שצפיתי באוף סיזן בזמן שכולם קפצו מגשר הזהב שלין עזב וטענו שדולן הבעלים הגרוע בהיסטוריה. המאזן והתגובות פה אולי מטעות אבל אני לא חושב שיש לנו פה קבוצה לאליפות, לא כשאני צריך לבנות על אפס כמו אמארה כחלק מכרזי ואני לא חי באשליות וחושב שהפאזל יתחבר איתו כי הוא לא וגם אם באיזשהו נס הזוי כן זה עדיין לא יספיק מול מפלצת כמו מיאמי. לא בפלייאוף. לא עם השיפוט הזה. מה שכן יש לי פה זה סוף סוף קבוצה נורמלית עם לב ומחוייבות, גם אם מטומטמת מאוד לפעמים וגטואית (זה החומר האנושי ואין מה לעשות), זה מה שפיללתי לו לילה לילה בימים של ד'אטוני ואם 22 המשחקים שראינו העונה או יותר נכון אם איך שהניקס נראים מאז שקיבלנו את וודי עדיין לא מספק אתכם (ברמת סיפוק של "זה השיא") אז אין לי יותר מדי מה לומר. לדעתי היכולת שלנו מפתיחת העונה היא פחות או יותר התקרה של הקבוצה הזאת ואני רחוק מלהאמין שהחזרה של אמארה הולכת לעזור למרות שמאוד הייתי רוצה. גם כי הוא אפס מאופס, גם כי הוא יהיה שם על הפרקט בדקות אחרונות של משחקים ויזמבר אותנו וגם כי ריימונד פלטון (פלטון זה אותו סיפור כמו נובאק. אנחנו עובדים על עצמנו. אלה לא שחקנים שאתה מגיע איתם רחוק תחת ה-ROLE'S הענקים שיש להם אצלנו). שאמפ זה כבר סיפור אחר אבל ההגנה שהוא יוסיף לנו בפרמיטר מתקזזת ואף מעבר לכך עם השואה ההתקפית וההגנתית שאמארה מביא איתו לשולחן.
http://img201.imageshack.us/img201/5965/nbalogo.Xxx הניקס הנחילו ללייקרס הפסד רביעי ברציפות, מלו נפצע. הפסד שני ברציפות לספרס. כרמלו אנתוני: "הייתי בזון, נעול על הסל". תוצאות משחקי הלילה: ניו יורק (5:17) - ל.א לייקרס (14:9): 107:116 פורטלנד (12:10) - סן אנטוניו (6:18): 90:98 אטלנטה (6:14) - שארלוט (15:7): 90:113 משחקי יום שבת לפנות בוקר (15.12): 2:00 בלילה: טורונטו ראפטורס - דאלאס מאבריקס 2:00 בלילה: וושינגטון וויזארדס - ל.א. לייקרס 2:00 בלילה: אינדיאנה פייסרס - פילדלפיה סיקסרס 2:00 בלילה: אורלנדו מג'יק - גולדן סטייט ווריורס 2:30 בלילה: ברוקלין נטס - דטרויט פיסטונס 2:30 בלילה: קליבלנד קבאלירס - מילווקי באקס 3:00 בלילה: ניו אורלינס הורטנס - מינסוטה טימברוולבס 3:00 בלילה: יוסטון רוקטס - בוסטון סלטיקס 3:00 בלילה: אוקלהומה סיטי ת'אנדר - סקרמנטו קינגס 4:00 בבוקר: פיניקס סאנס - יוטה ג'אז 5:30 בבוקר: דנבר נאגטס - ממפיס גריזליס * המשחק בין דנבר לממפיס יועבר בשידור ישיר בערוץ ESPN.