אין אנחנו היינו בכלל במשחק. איזה משחק מגעיל, זוועתי, רציתי ואני עדיין רוצה להקיא את הנשמה רק כשאני נזכר איך שיחקנו בהגנה. מלו וקיד. אין עוד מלבדם.
JASON MADAFUCKER KIDD! :aaa021: אין דברים כאלו! איזה ווינר. נגמרו לי הקללות והנאצות על פלטון שהתעקש להפסיד לנו את המשחק (ו-וודי משום מה משאיר אותו), אבל הניצחון הזה רשום על מלו קודם כל במשחק אדיר ועל ג'ייסון שנתן תצוגה מדהימה. זה לא רק השלשה שניצחה, זה ניהול המשחק שלו, שבניגוד לפלטון לא נכנס עם הראש בקיר, לא לוקח זריקות קשות, השחקן עם הכי הרבה IQ בליגה. תענוג. כמו שאמרת, גם טייסון היה חושך היום ופלטון וברוור ועדיין ניצחנו את המשחק, אז אפשר להיות מרוצים.
אליאור? בוקר טוב לך באמת! איפה אתה כשצריך להוציא פה בפורום מהמקלדת שלל קללות מקוריות על פלטון? לא מבין איך וודי מסתכל מהספסל על החתיכת זין הזה מחרב את הקאמבק פעם אחרי פעם וממשיך להשאיר אותו על המגרש.
שתוק שתוק, מרוצים עלק. להזכיר לך את מי אנחנו אוהדים? זה לא בלקסיקון. אנחנו חיים על זמן שאול אם זה ממשיך ככה, ונראה שזה ממשיך בדיוק ככה. קיד לא יקלע באחוזים כאלה מהשלוש, כנ"ל הקבוצה שלנו (שנמצאת בקצב היסטורי מאחורי הקו) - וזה הדבר היחיד שמחזיק\מנצח לנו משחקים כרגע. ההגנה גם במחצית השנייה כשהם לא קלעו הייתה לא טובה, הם פשוט החטיאו זריקות, זה לא ששיחקנו איזה משהו יוצא דופן להכריח אותם למשהו. שמח עד הגג על היום, אבל אנחנו במצב על הפנים לדעתי כי זה לא בדיוק משהו חד או דו או תלת פעמי. זה טרנד. צריך את שאמפ דחוף.
אור, אני מסכים שההגנה היתה זוועה, אבל גם לא כל משחק אף אחד לא יתפקד מלבד מלו וקיד. היום כולם היו חושך, אולי פרט ל-JR פה ושם. בוא לא נגזים. במשחק נורמלי של טייסון ופלטון, זה נגמר 10+ לטובתנו, אבל מה לעשות שכולם היו חלשים? דווקא בגלל שאנחנו ניקסים למודי אכזבות, פעם היינו מתקרבים ובועטים בדלי לקיבינימט. היום וגם בעוד כמה משחקים העונה, הראנו אופי, חזרנו ולקחנו את המשחק מול יריבה טובה ובחוץ. מזה אני חושב שאנחנו כןם יכולים להיות מרוצים.
לא מרוצה. אני הייתי מרוצה כששיחקנו הגנה, הגנה אמיתית. לא ראיתי אותה כבר שבועיים. תחזור ההגנה אני ארשה לך להיות מרוצה.
בנתיים תכין כבש לשחיטה מעלים קורבן למי שזה לא יהיה שהביא לנו את ג'ייסון קיד לקבוצה. (אליאור אני כבר מרגיש באוזן השמאלית את הטיקטוקים של ההודעה שלך שאומרת לי "מאיר תירגע" ושאנחנו משחקים טוב מתי שאנחנו צריכים)
מאיר תרגע.... הייתי בטוח שאני אצטרך לסנגר על הניקס מפני אליאור, אותך דווקא לא לקחתי בחשבון http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/cool.Xxx אני יכול להתחיל לזרוק תירוצים שיש מחיר לגיל של השחקנים, שהקבוצה המבוגרת בליגה נופלת מהרגליים, שאי אפשר כל הזמן לתת את אותה הגנה חזקה אבל זה בולשיט. יש הבדל בין לשחק הגנה טובה גם אם היא לא כמו ההגנה של המשחקים הראשונים ויש את הטיילת שבזמן האחרון אנחנו נותנים ליריבות לעבור שם וזה מחרפן אותי, בדיוק כמו הרבע הראשון הלילה. אתה צודק בכל מה שאתה אומר. ועדיין, אני חושב שזה סימן טוב מאוד אם למרות ההגנה הזוועתית ולמרות שהתקפית רק 3 שחקנים פגעו, עדיין ניצחנו בחוץ את ברוקלין (לא סקרמנטו, כן?). ההגנה לאט לאט תחזור. אגב, כמו שהם קלעו באחוזים לא טובים בחצי השני, הם קלעו באחוזים מצויינים בחצי הראשון (60% ברבע הראשון, קליעות עם ידיים על הפנים), אז הנושא גם התאזן. וחוץ מזה, חכה שמאר'ה יחזור ואז נראה אותך בוכה על ההגנה הנוכחית.... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx מחר בלילה קובי וסופרוומן באים לבקר ב-MSG וזה זמן מצויין לחזור ולשחק את ההגנה שלנו מתחילת העונה. הלייקרס מגיעים אחרי עוד הפסד משפיל הלילה בקליבלנד (13-9 http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/5eek.Xxx ) ואין שום סיבה שהם יתאוששו על חשבוננו. רק מישהו צריך לסדר את הראש של פלטון, שקצת הלך לאיבוד אתמול (יחס של 7-7 באיבודים-אסיסטים, רציתי שתדרוס אותו משאית) ושטייסון לא יחליט להעלם עוד פעם, כי סופרוומן תטחן אותנו בסוף. אגב, איפה מעלים את הקורבן עבור קיד?
הטוב - הניקס שממשיכות להראות שהן קבוצה שרוצה ללכת עד הסוף הרע - הלייקרס שחשבו שמייק בראון הוא הבעיה ועכשיו תקועים עם עוד מאמן בינוני...(למרות שכדאי לראות מה יקרה כשנאש וגאסול יהיו בריאים) אני רוצה להאמין שבסופו של דבר התמונה תתאזן ושתי הקבוצות יסיימו בסוף העונה במקום שמגיעה להן, אבל בנתיים נחמד לראות מה שקורה עם שתי הקבוצות.
אוף, איך הייתי רוצה שפיל ג'קסון יחזור כדי שיאזלו התירוצים לכל הפאן בויז של קובי. "It doesn't make any sense. We're still finding ways to lose games." STFU nigga
מנחם לס, לא נגעתי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/hahaha.Xxx חחחחחחחחחח כרמלו השפיך עליהם הוא היה בזון - חנק אותי בחיי..
פעם (כשהייתי מאוד קטן), אהבתי לקרוא את מנחם לס, אבל בשנים האחרונות זה הפסיק. בגדול, הוא צודק. זה כבר משחק שני שלנו איתם וגם הפעם היתה אווירה מדהימה, משחק מותח ולשמחתנו זה נגמר לטובתנו. הלוואי ושתי הקבוצות ימשיכו להתחזק בשנים הבאות כדי שהיריבות תשמר ונקבל עוד משחקים כמו מה שקיבלנו מהן עד עכשיו.
http://img201.imageshack.us/img201/5965/nbalogo.Xxx הניקס ניצחו בברוקלין עם 45 נק' של מלו, הקליפרס ניצחו בשיקגו. קליבלנד ניצחו את הלייקרס, כספי לא קלע. קובי בריאנט: "זו אחת התקופות התמוהות בקריירה שלי". תוצאות משחקי הלילה: קליבלנד (17:5) - ל.א לייקרס (13:9): 94:100 ברוקלין (9:11) - ניו יורק (5:16): 100:97 שיקגו (9:11) - ל.א קליפרס (6:15): 94:89 דטרויט (17:7) - דנבר (11:11): 101:94 ניו אורלינס (15:5) - וושינגטון (15:3): 77:70 משחקי יום חמישי לפנות בוקר (13.12): 2:00 בלילה: טורונטו ראפטורס - ברוקלין נטס 2:00 בלילה: אורלנדו מג'יק - אטלנטה הוקס 2:00 בלילה: אינדיאנה פייסרס - קליבלנד קבאלירס 2:30 בלילה: פילדלפיה סיקסרס - שיקגו בולס 2:30 בלילה: שארלוט בובקטס - ל.א. קליפרס 2:30 בלילה: מיאמי היט - גולדן סטייט ווריורס 3:00 בלילה: בוסטון סלטיקס - דאלאס מאבריקס 3:00 בלילה: מילווקי באקס - סקרמנטו קינגס 3:00 בלילה: יוסטון רוקטס - וושינגטון וויזארדס 3:00 בלילה: אוקלהומה סיטי ת'אנדר - ניו אורלינס הורנטס 3:00 בלילה: מינסוטה טימברוולבס - דנבר נאגטס 4:00 בבוקר: פיניקס סאנס - ממפיס גריזליס 5:30 בבוקר: יוטה ג'אז - סן אנטוניו ספרס * המשחק בין בוסטון לדאלאס יועבר בשידור ישיר בערוץ ESPN.