Adrian Wojnarowski @WojYahooNBA 2m Free agent guard J.R. Smith is nearing an agreement to re-sign with the New York Knicks, league sources tell Y! Sports. בוא נראה מי מה מו - נקווה שלא יותר מידי שנים, למרות שסה"כ מישהו כמו ג'יי אר בשביל 4-5 מיליון זה לא רע וזה כמעט המקסימום של מה שאנחנו יכולים לשלם אם אני לא טועה - קשה לי לראות איך אנחנו נותנים לו 4 שנים ואני מקווה לשנתיים - אבל EVERYTHING IS POSSIBLE. מקווה מאוד שדולאן עם היד על הדופק על המצב של ת'יבודו בשיקאגו להחזיר אותו לגארדן ברגע שזה יתאפשר - הציפיות שלי ל-2015 עם איך שהבולס יורקים לו בפנים עולות ועולות.
רק בשורות איוב אתה יודע להביא יא מגעיל. דיכאון. כל כך בניתי על שארלוט ומייקל.... זה כמו סיר ומכסה.... כמו כפפה ויד.... כמו אארון הרמנדז ושאטגאן.... לא מבין מה השתבש בדרך.
פורמן מקבל כדור בראש ביום שתיבודו יתפטר או יפוטר בגלל השטויות שלו. אני לא רואה מצב שהוא מסתובב בשיקגו בלי מאבטחים אם זה קורה. אנשים לא מבינים כמה רון אדמס היה בורג חשוב במערכת של תייבס, ושהצעד הזה של פורמן הגיע מתוך תסביך של ריגשי נחיתות נטו, ולא קשור בכלל לכדורסל. לא תופס את זה איך הוא ופאקסון עדיין נמצאים שם. שתי אידיוטים עצלנים שמביאים יותר נזק מתועלת.
הקינגס לא הולכים להשוות את ההצעה של ההורנטס לטייריק (44 מיליון ל-4 שנים) - כנראה שיהיה SIGN AND TRADE עם גרייבס ואסקז ואולי גם רובין לופז. אני הייתי משווה סה"כ כי הUPSIDE של טייריק גדול מידי וסה"כ הוא נתן את העונה הכי טובה בקריירה שלו שנה שעברה(מבחינת כדורסל קבוצתי, לא כדור-טייריק) - והוא כולה בן 23. לא חושב שטייריק הולך לSCENARIO כ"כ יותר טוב בהורנטס אגב מבחינתו האישית, אבל יהיה מעניין לראות אותו במקום פחות מזוהם ממה שקיבל אצל הקינגס עד עכשיו. אני אומר את זה כי אני לא יודע איך יסתגל לעובדה שהוא שחקן ספסל ולפעמים גם לא לשחק בסופי משחק(משער שלא בהתלהבות בכלל) - אבל אם הוא יקנה את הרעיון של להנהיג את החמישייה השנייה ולהיות השחקן השישי של השנה, זה יכול להיות תפקיד מצויין בשבילו להיות סטייל ג'יימס הארדן כשהוא עם הכדור ויש קלעים מסביבו לרווח את הפרקט.
מעניין מה יעשו עכשיו עם סנטר. כרגע אני לא רואה שיש מהלך להביא איזה סנטר למרות שכמובן שזה לא ישאר ככה. בסה"כ מהלך מרשים ואני אוהב את זה. אני יודע שקשה להתרגל אבל זה פליקנס לא הורנטס http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/drunk.Xxx
באמת קשה - שם ממש לא קליט. יהיה יותר קל כשההורנטס יחזרו למקומן הטבעי שנה הבאה. -- http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx מקווה שיש לנו אופציה לשנתיים האחרונות, או לכל הפחות לשנה האחרונה. -- http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx
אני חושב שהעסקה של jr מצויינת עבור הניקס. במציאות שבה קייל קורבר לוקח חוזה דומה, נו מה אפשר להגיד? jr חמור. היה יכול לקחת חוזה ל-2 עונות עם אופציית שחקן על העונה השנייה. אני חושב שבמקרה כזה יכל לעשות אחר כך גם חוזה שמתקרה ל-10 מיליון.
העיסקה הזו היא הכל חוץ ממצויינת. להתחייב ללוזר המגעיל הזה ל-4 שנים זה אסון. הדבר האחרון שמעניין אותו זה לנצח ולהיות ווינר וראינו את זה בפלייאוף אחרי שכבר היה לו את תואר השחקן השישי ביד (שזה בעגה כושית = $$$). זאת הסיבה שאף קבוצה לא חשבה בכלל לזרוק עליו את הסכומים המגוחכים שהוא חשב שיקבל*. סך הכל אין באמת יותר מדי טעם להתעצבן כי לא משנה מה יקרה הקבוצה הזאת תמשיך להיות בדיחה בעתיד הנראה לעין אבל לפחות הכל על השולחן. אין שום קבוצה שמתיימרת להגיע לאנשהו שתחתים את המחבל מתאבד הזה לתקופה כל כך ארוכה ותבנה עליו ב-ROLE כל כך משמעותי. הוא אחד האנשים שיסמלו יותר מכל את העידן הזה ולאוהדים לא נותר יותר מדי מה לעשות חוץ מלספור את השניות עד לריבילד, בתקווה שיגיע אחד כזה ולא עוד טריידים על ברניאנים. אני בכלל לא מוציא מכלל אפשרות שמלו ינצל את אופציית היציאה שלו בעונה הבאה כדי לטוס ללייקרס. *אנחנו בכל זאת מדברים על ליגה בה קבוצה התחייבה היום לאוברייטד כמו אל ג'פרסון ל-40 מיליון ב-3 שנים הקרובות. רק כדי שנקבל פרופורציה לכמה JR הוא מחבל. אם מייקל ג'ורדן לא שופך עליך כסף סימן שהמצב בקאנטים.
אוונס עבר לניו אורלינס בסיין אנד טרייד שהתברר כטרייד משולש שמערב גם את פורטלד, הטרייד הוא כזה: הפליקנס מקבלים את אוונס. הקינגס מקבלים את ג'ף וויטי ובחירת סיבוב שני מפורטלנד. הבלייזרס מקבלים את רובין לופז ואת טרל האריס.
גולדן סטייט דופקים פה POWER MOVE רציני כשהם מסכמים עם יוטה על טרייד שישלח את הEXPIRING של ביידרינס וג'פרסון וברנדון ראש (וכנראה בחירות סיבוב ראשון מרובות וכסף, ולמרות שזה עדיין לא דווח) - וזה מפנה להם מקום כדי להחתים את אנדרה איגודאלה לחוזה של 4 שנים תמורת 48 מיליון דולר. אם הם באמת לא ויתרו על אחד מהאריסון בארנס וקליי ת'ומפסון - אז זה גם אומר שהם בפוזיציה - אם דוויט אכן בוחר לעבור אליהם ולא רוצה לחתום בלייקרס או ביוסטון - לעשות טרייד עם הלייקרס שיהיה סביב בארנס או ת'ומפסון יחד עם אנדרו בוגוט בSIGN AND TRADE תמורת דוויט האוורד, ולבנות פה קבוצה שתהיה הפייבוריטית לצאת מהמערב ולתת פייט למיאמי. לא ברור אם יצליחו להוציא לפועל את המהלך השני, אבל גם בלעדיו הם ממצבים את עצמם כטופ 4 במערב. איגי יוצא גדול מהחיים שהיסס להצעה של סקרמנטו, וסה"כ גם וויתר על 4 מיליון דולר שהיה מקבל מדנבר כדי לחתום בגולדן סטייט. נמצא בסיטואציה מצויינת עכשיו. מעניין מה יוטה עושים עם מילסאפ, אבל סה"כ אם הם לא הולכים להחתים אותו אז זה הגיוני כש-2 המטרות הכי גדולות שלהם סה"כ בטרייד הזה לטעמי הם להיות גרועים מספיק כדי לקבל בחירה גבוהה בדראפט הבא שהולך להיות עמוס מאוד כששכר המינימום לכל קבוצה הוא 50 מיליון דולר לפחות ויש להם 25 מיליון דולר מובטחים כרגע, והם היו חייבים למלא את החסר באיזשהי דרך ככה שעדיף מבחינתם שזה יהיה חוזים לשנה ושחקנים שישבו על הספסל ובקושי יתרמו או ידרשו דקות - ולתת הזדמנות רצינית לחבר'ה הצעירים שלהם תפקיד מוביל, ולראות מה בדיוק יש להם בידיים - כשגם כל הבחירות דראפט האלה שיקבלו(עדיין לא ברור כמה ואיזה), למרות שיהיו מאוחרות ולא יותר מידי רלוונטיות - עוזרות.
סם פרסטי המהולל האשם הכמעט בלעדי ביצירת כנראה היריבה הכי גדולה שלו על תואר אלופת המערב ב4-5 שנים הבאות לפחות. (ויכול להיות שאפקט הפרפר הזה גם גרם לעזיבה של קווין דוראנט, שאת זה נדע עוד 3 שנים)
אלוהים ישמור. כמה תשומת לב בנאדם אחד צריך? תודיע כבר! לא הייתה מילה יותר נכונה ומתאימה מDWIGHTMATE. מנסה לאחוז בכל להתענג על כל טיפת תשומת לב שהוא יכול עד שזה יגמר, כנראה.