2013 NBA: מיאמי האלופה

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י shlomydavid, ‏8/10/12.

1. Ricky van Wolfswinkel Member

Wolves Offered Kevin Martin Four-Year, $30MM Deal
    באמת שעד עכשיו החזקתי מסונדרס כ-GM.

2. Ice Cream חסה

28 אפילו, שזה 8 פחות מהחנון הברזילאי שפופוביץ' החתים עכשיו ל-4 שנים.

3. VAR Member

לפעמים אני ממש לא מבין מה אדון וולש עושה.

יושבים ג'ארט ג'ק וקייל קורבר בפרי אייג'נסי ורק מחכים שתדוג אותם, בדיוק שתי החתיכות שחסרות כדי להשלים פאזל של קונטנדרית אמיתית והכל במחיר של אמנסטי לדני גריינג'ר הגמור.

מה CJ ווטסון עכשיו?!?!?!

4. Muurad Member

רוב הסיכויים שזה לא ממש בידיים שלו. אמנסטי זה לא כסף שעף באוויר ונעלם, הבעלים עדיין צריך לשלם לו את המשכורת. אידיאנה לא בדיוק פרנצ'ייז רווחי. אתם בתחתית של הליגה אפילו שאתם מנצחים מבחינת קהל, ואם אני לא טועה הפסדתם כסף שנה שעברה.

---

@ריקי - להחתים את קווין מרטין תמורת 7 מיליון לשנה, לקבוצה שזקוקה נואשות לSG ולקליעה מחוץ לקשת, זה אחלה VALUE FOR MONEY על שחקן שמתאים כמו כפפה לשיטה של ריק אדלמן ואופציה שלישית לגיטימית בהתקפה. מהלך טוב של סונדרס.

ובכל זאת, ההגנה של הוולבס איך שהמצב עומד כרגע נראית לא משהו בכלל - ואיך שהמצב נראה לא בטוח שהם אפילו יחזירו את AK47.

מחכה לראות את ג'רמי לאמב מקבל דקות משמעותיות ברוטציה של OKC.

נערך לאחרונה ב: ‏3/7/13
  5. AFCA Member

אם אפשר הסבר בקצרה - מה זה אמנסטי?

6. Ricky van Wolfswinkel Member

מה ההבדל בין מינסוטה ליוסטון בקטע הזה?
    אתה חושב שהוא לא יהיה אוברפייד במינסוטה? אתה חושב שהם לא ישקלו לעשות עליו אמנסטי או לחפש עליו טרייד?

7. VAR Member

העניין הוא שאם לא עכשיו אז זה לא יקרה אף פעם. לדייב ווסט אין יותר מעוד שנתיים לתת באותה הרמה של העונה האחרונה שלו (קודם שנחתים אותו) ופול ג'ורג' עדיין יושב על חוזה רוקי. הצ'אנס הכי טוב שלנו לאליפות זה בשנה שנתיים הקרובות ויש לי הרגשה שהכסף משחק פה תפקיד פחות חשוב מהעובדה שזה הקפטן של הקבוצה ואהוב בקרב הקהל. מאותה הסיבה שלחנו את קוואי לאונרד לספרס בתמורה לג'ורג' היל שכיכב בעיר מהתיכונים ועד למכללות, הוא פשוט אהוב אצל הקהל. אני לגמרי בעד הגישה הזו כשמדובר באייקונים כמו רג'י או באייקונים בהתהוות כמו ג'ורג' (מאותה הסיבה אגב נתתי לעצמי 2 סטירות בכל פעם שפינטזתי על כריס פול - רציתי שג'ורג' ימשיך להיות האלפא דוג) אבל דני גריינג'ר מעולם לא היה שם ולעולם לא יהיה. מה גם שאני מאמין שחלק לא קטן מהמשכורת שלו ייחסך באמנסטי כי יהיו קבוצות שיקפצו עליו.

AFCA - בקצרה - קבוצה יכולה לשחרר שחקן אחד מהרוסטר, היא עדיין תהיה מחוייבת למשכורת שלו אבל המשכורת לא תחשב בסך המשכורות ולא תביא אותך למצב שאתה משלם מותרות. הקבוצה שתציע לשחקן הנחתך את המשכורת הכי גבוהה תשלם את המשכורת מתוך החוזה שלו (כלומר - גריינג'ר מרוויח 13.5 מיליון, רוצות אותו, נגיד, סקרמנטו שמציעה לו 5 מיליון לעונה ומילווקי שמציעה לו 8 מיליון - הוא הולך למילווקי ואינדיאנה משלימה את ה-5.5 הנותרים פר עונה).

8. Muurad Member

מה ההבדל? שהוא מרוויח במינסוטה 4 מיליון דולר פחות לשנה ממה שהרוויח ביוסטון(למרות שמה שנשאר ליוסטון ממנו בחוזה היה 13 מיליון לשנה שזה יותר קרוב לכפול ממה שהוא ירוויח במינסוטה)

9. Muurad Member

זו נקודה טובה.

10. Muurad Member

אבל בכל מקרה אני חושב שהמחשבה היא יותר כלכלית, עם ראייה לעתיד לחידוש של לאנס סטיבנסון, וכמובן לחוזה המקסימום של פול ג'ורג' שיגיעו בעונה הבאה.

11. Ricky van Wolfswinkel Member

שזה גם יותר מדי.
    גם למה בכלל החתימו אותו ל-4 שנים, בשביל לנסות לעשות עליו טרייד אחר כך?

12. N כמוני Member

שאלת הדיוט:
    מדוע ליאור אליהו ויותם הלפרין היו צריכים להבחר בדראפט על מנת להיכנס לNBA, מה שהגביל אותם לקבוצות שבחרו בהם ופגע משמעותית בסיכוייהם לשחק שם ואילו גל מקל הגיע לשם כפרי אייג'נט?
    האם גל מקל נרשם לדראפט בעבר ולא נבחר? מה הסיבה שנחסכה ממנו ההרשמה לדראפט?

13. Muurad Member

מקל לא הכניס את עצמו לדראפט, ואם כן אז הוא לא נבחר - אליהו והלפרין בחרו להכנס לדראפט מרצון

14. N כמוני Member

הכניסה לNBA לא אפשרית רק דרך הדראפט?
    זאת אומרת, ברמת העיקרון כל שחקן מוכשר יכול לא להרשם לדראפט כלל, ולהצטרף לקבוצות הטובות, במקום להתחבר לנמושות הליגה?

15. Muurad Member

המילים שלי היו מטעות, סליחה - היא אפשרית רק דרך דראפט, או יותר נכון, אפשרית רק אם אתה עונה על הדרישות והקבוצות יכולות לבחור אותך בשנה מסויימת.

את מקל לא בחרו והוא לא ממש דחף את עצמו כדי להעלות את המנייה שלו כי לא היה לו כמעט סיכוי להבחר גם ככה, אליהו והלפרין(אם אני לא טועה) כן, והלכו לWORKOUTS וכו' ובחרו אותם ממש בסוף הסיבוב השני על הקשקש