איזה טרייד עלוב. מילא זה סימן שאנחנו נכנסים לריבלנד אבל עם טרייד כזה עדיף שנרד לD ליג וזהו, איינג' איבד אתזה.
בסיבוב הראשון בחרנו ברכיכה צרפתית בן 20 שגם בקבוצה בינונית בליגה המקומית שלו לא ממש התבלט (היה השחקן המצטיין בטורניר הזה של נייק של ארה"ב מול שאר העולם...), אבל בבחירה שלנו בסיבוב השני בחרו בדשון תומאס, ויש מצב לגניבה ושחקן שכן יוכל להפוך לשחקן NBA מועיל, בטח תחת גרג פופוביץ', למרות שאותו דבר חשבתי גם על מרקוס דנמון בדראפט שעבר. על פי מה שראיתי מדובר בסקורר ושחקן התקפה מגוון עם יד מכל הטווחים שגם פותח את המשחק לשאר הקבוצה, אבל בעייתי בהגנה, בריבאונד וקצת בהתנהגות גם. הוא גם יושב בדיוק על העמדה של קוואי לאונרד שהוא שחקן הרבה יותר שלם ממנו כבר. הוא היה כוכב בתיכונים, הוביל את אוהיו לרבע הגמר השנה, לקח הרבה תארים אישיים שאני לא ממש מבין בהם.. מוראד, או כל חפרפרת מכללות אחרת - יש לכם משהו להוסיף לגביו או לגבי הסיכויים שלו להשתלב בקבוצה כבר העונה?
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/f/f9/NBA_Draft_2013.Xxx/180px-NBA_Draft_2013.Xxx הפתעה בדראפט ה-NBA: אנתוני בנט נבחר ראשון. ההכרזה על הבחירה של אנתוני בנט. הראיון עם אנתוני בנט אחרי בחירתו. ביצועיו של אנתוני בנט מהעונה האחרונה. להלן 2013 NBA Draft בויקיפדיה עסקת גארנט ופירס: "הסיפור המעניין של הליגה בעונה הבאה".
בוסטון צריכים לקוות שמישהי תעשה להם טובה ענקית ואיכשהו תיקח להם מהידיים של החוזים של וואלאס, לי ובאס מה שרוב הסיכויים לא יקרה, או שהנטס ידפקו פה מהלך מהספר של אייזאה תומאס והניקס כדי באמת 'לנצח' בטרייד הזה עם הבחירות דראפט של 2016 ו2018 - כשגם אם זה איכשהו יקרה, דני איינג' יראה את בוסטון בוחרים בדראפט הזה מהבית. הוא דיי חתם את גזר דינו במהלך הזה, אלא אם כן יוציא אריה מהכובע. הקבוצה הנוכחית כמו שהיא נראית כרגע אם וכאשר הטרייד יקרה, דיי תקועה בNO MANS LAND גם מבחינת איכות, גם מבחינת משכורות, גם מבחינת יכולת תימרון. ואיכשהו פעם נוספת דיטרויט מצליחה לשבת בשקט בישיבה מזרחית, להושיט יפה ידיים, ולקבל במתנה שחקן שלדעתי שווה טופ 5 בדראפט ויהיה אחד הטובים מהדראפט הזה WHEN ITS ALL SAID AND DONE, בקנטויוס קולדוול-פופ - ואם זה לא מספיק, אז הוא גם FIT מצויין לקבוצה הנוכחית שלהם ובדיוק מה שהם צריכים. סה"כ הוא היה דיי אנדרייטד ולא 'ידוע' בדראפט הזה ולקח אומץ לקחת אותו ולא את הHOMETOWN HERO בטריי בורק, או מישהו כמו סיג'יי מקולם ששניהם יופי של שחקנים ולדעתי בסיטואציות שהם נפלו יתמודדו על רוקי השנה בשנה הבאה - אבל לדעתי KCP יהיה השחקן הכי טוב מבין החבורה הזו ואחד הטובים שהיו בדראפט. מצד שני, אומנם צדקתי לגבי גרג מונרו - אבל שנה שעברה טעיתי בענק לגבי אנדרה דראמונד, ככה שמה אני מבין. אם דראמונד ממשיך להתפתח ולתרגם את התפוקה שלו גם כשיקבל יותר דקות, הם בין הרוסטרים הצעירים הכי מלהיבים בליגה - וזה בלי להתחשב בטונות הCAP שיש להם לחזק בSF וPG בקיץ.
איזה טרייד דפוק של בוסטון וברוקלין... לא האמנתי שראיתי את זה בבוקר. בוסטון במהלך מזעזע. בברוקלין אם הם תופסים עונה טובה שכולם מחוברים הם יהיו קבוצה מעולה, פירס וגארנט מגיעים לקבוצה שהם לא אופציה ראשונה או שנייה והם לא אלה שאמורים להוביל את הקבוצה. גארנט בכלל אופציה אחרונה ולא יצפו ממנו כמעט לכלום מבחינה התקפית מלבד כמה ג'אמפים. שחקנים ווינרים עם טונות ניסיון וזה יכול לעבוד נהדר. אבל נראה איך זה ילך... המהלך http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx - ג'רו הולידיי בניו אורלינס! אני ראיתי את הדראפט עד הבחירה ה-6 והלכתי לישון דווקא בהרגשה טובה, נואל ודיוויס בצבע זה הצבע הכי אתלטי ומרתיע הגנתית ויכלו לבנות שם משהו מפחיד, אז אני קצת חצוי. הולידיי רכז מצוין. אני מאמין שיש קצת ערך לואסקס ואפשר להשיג עליו משהו טוב וגם להביא שחקן כמו קורי ברואר בפרי אייג'נסי ויאללה בלאגן
לא מפתיע, אבל עומרי יהיה שחקן חופשי בלתי מוגבל החל ממחר, לאחר שהקאבס לא חידשו לו את החוזה. לפי הדיווחים יש לו הצעות מהרוקטס ומהנטס, אני בספק אם הוא יגיע לאחת מהן. שינסה לראות אם תהיה קבוצה שתהיה מוכנה לקלוט אותו, למרות שלדעתי הוא פשוט לא כ"כ מתאים לליגה הזו, למרות העונה הראשונה היחסית טובה שלו. באירופה (ולא במכבי) הוא יעשה יותר כסף ויכול להיות שחקן מרכזי בקבוצת יורוליג טובה.
Knicks Close To Acquiring Andrea Bargnani June 30 at 4:57pm CST By Zach Links מדובר על קמבי, נובאק, בחירת סיבוב ראשון ובחירת סיבוב שני בעדו. אני באמת לא יודע מי מרוויח פה פחות. הנה ציטוט השנה אגב, Royce White: A lot of talk... "Cut Royce", "Trade Royce", only a few players with my skill set in the WHOLE league... everybody knows it. #
דיי אתה עושה סצנה. אנחנו משתפרים גם מבחינת נטו כדורסל על הפרקט כשמוציאים 2 פסלים, ומכניסים מישהו שאשכרה יכול לתרום - וגם מבחינת החוזים כשאנחנו יוצאים מהשנה אסקטרה הזו של נובאק ועכשיו כל החוזים המובטחים שלנו נגמרים באותה שנה, ובדיוק בזמן לפרי אייג'נסי דיי עמוס. הבחירת דראפט קצת מבאסת, ואם אין עליה PROTECTION עמוק של לוטרי לכמה שנים אז באמת יש סיבה לרטון - אבל סה"כ רוב הסיכויים שהבחירה הזו תהיה באיזור ה-20+. אנחנו גם ככה לא הולכים להגיע לשום מקום בכל מקרה, כן? אבל סה"כ שיפרנו את הקבוצה וגם את עניין החוזים במחיר מינימלי לחלוטין(כמה שדולאן משלם בLUXURY לא ממש מעניין אותי) - דיגדוג קל, לא יותר. אני לא הייתי עושה כלום והייתי מעביר את השנתיים הבאות בנימנום קל עד לפרי אייג'נסי של 2015, אבל סה"כ אפשר להבין אותם שהם מנסים, ועוד פעם המחיר בהנחה שיש PROTECTION טוב לא משמעותי. לא יודע מה איתך, אני כבר מחכה לראות FRONTCOURT של אמאר'ה וברניאני. In the last 3 yrs (132 games), Bargnani has four games of double-digit rebounds. THEY SCARED NOW
גל מקל סיכם עם דאלאס לחוזה מובטח ל-3 שנים תמורת שכר מינימום. אחלה הישג בשבילו, הולך להיות בקבוצה טובה אפילו אם דוויט לא יגיע.
מסכים עם אור. בעיקרון החלפנו כלום בקצת פחות מכלום. אם לפני שנתיים עוד חשבתי שהתרומה של נובאק תהיה לנו רלוונטית כשנצטרך אותה, הגיע הפלייאוף השנה והכניס לי סטירה מצלצלת. על קאמבי אין מה לדבר בכלל. לא טרייד שמזיז משהו למישהו, בקיצור. תעירו אותי שאמר'ה יגיע לשחק במלחה.
זה נראה שבטורונטו סימנו את בירניאני כסיבה לכל הבעיות שלהם וחפשו טריידים שאפילו לא טובים להם, העיקר שהוא לא יהיה. עכשיו הם תקועים עם שני חוזים מעיקים של שני שחקנים פחות טובים מבירניאני שהחוזה שלהם יגמר באותו זמן. הדבר היחיד שהם הרוויחו מזה זו בחירת דראפט אבל לכו תדעו מה תהיה האיכות של דראפט 2016.
הם חסכו כסף וקיבלו 2 בחירות סיבוב שני ובחירת סיבוב ראשון(שאני משער תהיה עם פרוטקשן טוב וסה"כ לא תהיה טוב במיוחד, אבל עדיין) - תמורת שחקן שכל הFANBASE שלהם לא רוצה. אין פה איזו מנצחת גדולה בכל הסיפור, אבל סה"כ טרייד מועיל ל-2 הקבוצות. ברניאני בROLE יותר ברור, ובקבוצה שמנסה לנצח כאופציה התקפית מהספסל שחקן שיכול לתרום לניקס במצב הנוכחי. הוא אומנם עגלה מבחינת ריבאונד וכל סוג של הגנה שהוא לא MAN TO MAN, אבל הוא שחקן עם מגוון יכולות התקפיות שיכול לקלוע מהשלוש ולייצר התקפה לעצמו. זה נראה רע כשהוא האופציה הראשונה בקבוצה גרועה כמו שהיה בטורונטו, אבל בקבוצת פלייאוף כשהוא אופציה שלישית או רביעית הוא נהיה נכס הרבה יותר טוב ומה שהוא מביא ומצפים ממנו להביא לפרקט נמצא בקונטקסט שהרבה יותר מתאים לו ויכול לשם אותו באור חיובי.
מה שכן, אגב - אני חושב שסתם הכללנו את הבחירת סיבוב ראשון הזו. טורונטו היו עושים אמנסטי לברניאני אם לא היו מוצאים טרייד בשבילו - הם היו מסתפקים גם בCAP RELIEF ו-2 בחירות סיבוב שני בסופו של דבר, אלא אם כן היו להם עוד הצעות על השולחן שלא שמעתי עליהם. כל עוד נצליח בפרי אייג'נסי או כל עוד יש פרוטקשן עמוק לבחירה זה לא מזיז יותר מידי, אין לדולאן בעיה לקנות בחירת דראפט אם צריך באיזור ה-20+ - אבל יש פה חשש למיני-אייזיאה אם הדברים שהזכרתי לא קורים, למרות שקשה לי מאוד להאמין.