בתיאוריה וויגינס/פארקר/רנדל/האחים האריסון עדיפים על הולידיי. מוראד הוא שיחק סנטר בעונת הרוקי שלו והיה זוועתי.
הוא שיחק גם סנטר וגם PF, גם שנה שעברה וגם השנה. השינוי אצלו הוא פשוט כי הוא השתפר, אין שום קשר לעמדה. הוא יכול לשחק סנטר.
קליבלנד לוקחים את קאראסב. החבר'ה שם לא ממש חושבים על הגנה יותר מידי - אבל התקפית הוא הולכים להיות קשים מאוד לעצור. הם היו האיום העיקרי לרג'י בולוק בשבילנו, ככה שאני בסדר עם זה. למרות שבאמת אין לי מושג מי החבר'ה אצלנו אוהבים או חושבים על לבחור.
כן הייתי תקוע בדיווח הראשוני שהם אלה ששולחים את הבחירת סיבוב ראשון + הולידיי וזה היה נשמע לי הזוי מדי. עדיין קשה להצדיק וויתור על יהלום כזה אבל כנראה שאחרי שהטרייד על ביינום התפוצץ להם בפנים לא היה מנוס. אם הברכיים שלו לא היו קורסות הם בקלות היו טופ 3 במזרח וכנראה האיום מס' 1 על ההיט.
שיקאגו לוקחים את טוני סנל. בחירה טובה - עוד שחקן הגנתי ויותר חשוב מזה מישהו שיכול לפתוח את הפרקט ולקלוע מרחוק.
דיאנג, פרנקלין, בולוק.. אני מקבל כל אחד מה-3 - גם אלן קרב יהיה בחירה טובה. סה"כ יש פה VALUE טוב לרול פלייר שיישאר בליגה להרבה זמן. טוני מיטצ'ל עדיין מפחיד אותי למרות שהפוטנציאל הכי גבוה מכולם בשלב הזה לדעתי.
מוראד תכין איזה סקאוטינג ריפורט על גלן רייס JR כי יש לי תחושה חזקה עליו ואחרי פאפאניקולאו לפני שנה כולנו יודעים מה זה אומר.
אנחנו רוצים את פרקנלין או בולוק אליאור. סמוך על סמוך. פרנקלין אם הוא מצליח איכשהו לשפר את הקליעה שלו יכול להיות קוואי לאונרד.
צדקת, הארדווי. לא רע אבל גם לא בדיוק טוב לדעתי, הייתי מעדיף את האחרים. אם הולך נטו על קלעי ב-2 הייתי הולך על אלן קרב במקומו.
צפוי מדי. שלניקס תהיה הזדמנות להביא לפה בן של צורר צוענים והיא תוותר עליו? גימיק ברמה הזאת? אפילו לא קשור ליכולות מקצועיות. תתכונן כבר מעכשיו לדראפט 2025 כשהבן של פול פירס יגיע.
סה"כ כל החבר'ה האלה יופי של VALUE במקום הזה של הדראפט. רובם יישארו בליגה ויהיו רול פליירס טובים, ובמקומות האלה זה מצויין. בדר"כ במקומות האלה השחקנים שנבחרים לא ממש נשארים יותר מידי בליגה, אבל בדראפט הזה לדעתי זה חלק דיי חזק, באיזור המקומות 20+.
טרייד מחריד לבוסטון. לא ייאמן ש-3 בחירות דראפט נמוכות וחוזה דמים של ג'ראלד וואלאס זה כל מה שאיינג' השיג על שני השחקנים הכי טובים שלו. אבל הולך להיות כיף לראות את רונדו הדושבג צולל למעמקי הבינוניות ואת האולם שם חצי ריק בשנים הקרובות. לא הולך להתגעגע לאף אחד מהמכוערים שם בקהל. טרייד סביר לברוקלין. לא מתכוון להיכנס למקלט מהשמות המפוצצים האלה אחרי מה שראיתי מ-KG ופירס בפלייאוף הזה. שניהם כבר עם רגל ו3/4 בקבר. בכלל פירס לדעתי כבר שנתיים חי רק על אדי ה-TD גארדן וכל החיבור שלו לקהילה ולסלטיקס. לא רואה אותו מביא בשביל ברוקלין את האנרגיות שהוא נאלץ לירוק דם כדי להוציא עבור הירוקים. KG הולך לשפר להם את ההגנה בכמה רמות וזו גולת הכותרת, במיוחד לאור הזנות שתמיד נפתחה להם מתחת לסל כשלופז הרכיכה והאמפריז היו שם אבל זה רחוק מלשים אותם בטופ 3 במזרח וכאיום מס' 1 על מיאמי כמו שחלק מהתקשורת כבר מגדירה אותם. אני עדיין מחזיק מאינדיאנה ושיקאגו מחוזקת ברוז מעליהם וחושב שהניקס פחות או יותר באותה רמה. מה שכן - הם אוטומטית הופכים לאחת מקבוצות ה-MUST WATCH TV עם החמישייה הזאת. וזו גם הסיבה העיקרית לטרייד הזה לדעתי. פחות שיקולים מקצועיים, יותר שיקולי אטרקטיביות. בילי קינג יודע שאי אפשר לעבור בשקט על הביזיון והבינוניות של העונה האחרונה אז הוא הביא שמות גדולים כדי להמשיך למלא את האולם ולהגדיל את העניין שהיה אמור לדעוך בעונה הבאה כשהם כבר לא המרעננים הרשמיים של הליגה והעיר.