2013 NBA: מיאמי האלופה

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י shlomydavid, ‏8/10/12.

1. piston Member

אין בעיה

לברון קלע העונה 103 שלשות ב 76 משחקים. 1.36 שלשות למשחק בממוצע למשחק
    ג?ורדן בעונה הטובה ביותר שלו קלע 111 שלשות ב 82 משחקים 1.35 שלשות בממוצע למשחק
    קובי בעונתו הטובה ביותר קלע 124 שלשות ב 82 משחקים 1.51 שלשות בממוצע למשחק

קובי אכן קלע ב 11% יותר שלשות למשחק מלברון, לא רבע יותר אלא תשיעית.

קח בחשבון שקובי וג?ורדן שיחקו הרבה יותר עונות מלברון, ובסוף הקריירה שלו אולי נמצא עוד עונות טובות מזאתי בתחום השלשות.

אין לי בעיה עם ביקורת על לברון, כל עוד היא מדוייקת.

הוא אכן מתקשה להתמודד עם הלחץ העצום שהתקשורת וגם הוא עצמו שמים עליו, אבל אני כן חושב שהוא מתפתח וצומח מהלחץ הזה, הוא נמצא בתהליך של גדילה, ודואג לא להשאיר אף אחד אדיש. יש לו ים של אוהדים ואוקיינוס של שונאים, אבל עם ימשיך לצמוח ולשלוט הוא ישנה את המצב הזה.

2. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

לגמרי מסכים איתך. אני גם חושב שקובי ברייאנט הוא דוגמא מושלמת לשחקן ששינה את התדמית שלו לחלוטין בעיקר בעזרת התארים שהחל לזכות בהם כשחקן מוביל.

נערך לאחרונה ב: ‏23/6/13
  3. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

PISTON קלאסי.

אני מבקש כמות זריקות מחוץ לצבע ומקבל את שיא השלשות העונתי של כל אחד מהם.

בסיסי.

זה מצחיק הרבה יותר כי עדיין לא סגרנו 72 שעות מאחת מתצוגות ההגנה היותר מזלזלות כלפי שחקן בקאליבר של לברון שהתבססה בדיוק על ההנחה הזאת - שמדובר בג'אמפ שוטר בינוני שעדיף לתת לו רווח לא של מטר אלא של שני מטר. אבל פה החליטו שהוא כן ג'אמפ שוטר ברמה של קובי ומייקל. כמו תמיד. כי הוא לברון. והוא מדהים. ועילוי. ואלוהים.

התרגלנו.

4. Lebron Member

לברון הוא קלעי די טוב, אבל אני מסכים ספירוול, לא מדובר בקלעי טבעי או טהור כמו דוראנט, קובי או ג'ורדן.

הוא אמנם שיפר את הקליעה שלו בשנים האחרונות, אבל היתרון שלו מאז ומתמיד היה בגיוון.

אין אספקט שבו הוא הכי שולט מכולם או שבו הוא בלתי ניתן לעצירה, אבל הוא יודע לעשות הכל ובגלל זה הוא אחד האול אראונדים הגדולים בתולדות המשחק.

נערך לאחרונה ב: ‏23/6/13
  5. piston Member

ג?ורדן עד הפרישה הראשונה שלו, לקח רק חלק קטן מהזריקות שלו מחוץ לצבע, הוא היה בעיקר חודר לסל.
    את אומנות הזריקה מחצי מרחק הוא פיתח אחרי שחזר מהפרישה והבין שאין לו עוד הרבה שנים שהגוף שלו יתן לו לשחק בצורה כל כך אגרסיבית.

קובי פשוט ניסה לחכות את ג?ורדן, ועשה את זה לא רע, אבל אני בספק אם הוא הבין את הסיבות של ג?ורדן

6. JR-Riquelme Member

לא אמרתי שלברון אפס אני יורד על הספרס בעניין הזה. לברון עשה מה שהוא צריך לעשות. נותנים לו לזרוק והוא קולע - מצוין, כמו שצריך. להעצים את התצוגה הזאת כמו שעושים? לא מבין את זה הוא לא התמודד כאן עם הגנה שהקשתה עליו.

אתה יכול לשמור עליו גם בלי לתת לו יותר מדי חופשיות בזריקה. דאלאס לדוגמא הצליחה לעצור אותו ושמרה עליו קצת יותר צמוד. כמובן שזה לברון ואתה תמיד תעדיף שהוא יזרוק מבחוץ שאתה שומר עליו אבל זה כבר היה לכלוך כאילו הם שמרו על שאקיל אוניל. מתי ראיתם משחק שלברון חודר לסל פעם אחת?

7. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

אבל זה בדיוק העניין - שהיא כן הקשתה עליו (יחסית למפלצת שהוא כמובן). אתה לא צריך ללכת רחוק עד דאלאס. מספיק לראות איך הוא התמודד עם אותה הגנה בדיוק משחק אחד קודם ולמעשה כל הסדרה. זה לא רק שהוא לא קלע את הג'אמפרים האלה, היו משחקים שהוא בכלל לא רצה לקחת אותם. זה מה שהופך את התצוגה שלו דווקא במשחק 7 לגדולה יותר.

בביג פיקצ'ר פופוביץ' השיג בדיוק את מה שהוא רצה כשהכין את ה-GAME PLAN לכל הסדרה הזו וב-99/100 מהפעמים זה גם היה אמור להספיק לו לטבעת חמישית.

8. VAR Member

אל תרמה. מההודעה הראשונה שלך בנושא הדבר היחיד שאתה מכוון אליו זה כמה קובי היה ממטיר אם היו שומרים עליו באותה הצורה. ספרתי 4 הודעות שלך בנושא שהזכירו את קובי, כולל סרטון ממשחק אקראי נגד דאלאס. ככה לא מעבירים ביקורת עניינית, ככה מגמדים הישג של שחקן כדי להאדיר שחקן אחר.

9. Muurad Member

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx

הקליפרס והסלטיקס סיכמו על בחירת סיבוב ראשון לא מוגנת מ-2015 תמורת ויתור סעיף הבלעדיות עם דוק ריברס, ויחתימו אותו ל-3 שנים תמורת 21 מיליון דולר.

ממה שמדווחים הליגה לא תרשה ניסיון להפריד בין הטריידים ולהחליף גם שחקנים, ככה שכנראה גארנט יקבל אפשרות או לפרוש או להרחיב את מספר הקבוצות אליהן הוא מוכן לעבור - כי לפחות לפי מה שאומרים עכשיו הליגה לא תרשה מעבר לקליפרס אחרי הטרייד על דוק.

נערך לאחרונה ב: ‏24/6/13
  10. Ricky van Wolfswinkel Member

יש דיבורים עם שיקאגו לוושינגטון על טרייד בין דנג לבחירה מס' 3 והחוזה המסתיים של אוקאפור.

11. Sweetness Justin Fields

קצת עצוב לי להפרד מדנג. אבל אם אולאדיפו שם אז..

pull the trigger

12. Ricky van Wolfswinkel Member

זה גם יפנה לכם מקום בתקרה ותוכלו לעשות החתמה גדולה אחרי שחוזה הדמים של אוקאפור ייגמר (ווייד סוף כל סוף אולי).

13. Muurad Member

קשה לי מאוד לראות את וושינגטון מסכימים לטרייד הזה. זה יהיה טפשי לנסות להאיץ את הריבילד ככה בשביל EXPIRING ומישהו שגם ככה הבריאות היא סימן שאלה, והולך להיות OVERPAID פעם נוספת אחרי הקיץ בלי שום הבטחה שבכלל שיחתום אצלם גם אם ירצו לשלם עליו פרימיום - תקחו את פורטר ותמשיכו לבנות איתו, וול וביל.

לבולס כמובן זה מצויין. דנג לא הולך להשאר גם ככה ומי שחושב שכן משלה את עצמו - זה הVALUE הכי טוב שהם יכולים לקבל על שחקן שגם ככה יעזוב אותם בפרי אייג'נסי, למרות שכאמור אני לא רואה את זה קורה בטח לא במסגרת הזו.

נערך לאחרונה ב: ‏25/6/13
  14. Ricky van Wolfswinkel Member

חדשות לקראת הדראפט (מחר).

- לארי בירד חוזר לפורנט אופיס של אינדיאנה.
    - ג'ים בוילן שאימן את מילווקי לשארית העונה שעברה יהיה העוזר של בראון בקליבלנד.
    - בראיין שאו הוא המאמן החדש של דנבר.
    - דוק ריברס הוא המאמן החדש של הקליפרס, אלווין ג'נטרי יהיה העוזר שלו.
    - דייב ג'ורג'ר שהיה העוזר של הולינס בממפיס מונה למאמן הראשי.
    - הקבוצות של מאריו צ'אלמרס וג'ודי מיקס מימשו את האופצייה עליהם.
    - קארל לאנדרי לא מימש את האופצייה והוא שחקן חופשי.
    - קליבלנד מנסים מציעים את סי ג'יי מיילס תמורת הבחירה ה-22 ששייכת לברוקלין, הם גם שוקלים להציע את הבחירה הראשונה לניו אורלינס בתמורה לגריווס ואסקס ובחירת סיבוב ראשון בדראפט הבא.
    - שמועה אומרת שמתוכנן טרייד שיגרום לאפללו ובלדסו להחליף קבוצות.
    - פט ריילי מאשר שהם מעוניינים באודן.
    - יוסטון מנסים להשיג בחירת סיבוב ראשון בעזרת טרייד על תומאס רובינסון. שיקאגו, קליבלנד ואינדיאנה מעומדות.
    - קליבלנד רוצים את הבחירה ה-13 של דאלאס בשביל לבחור בסרגיי קראסב ואת מריון.

בקליבלנד פשוט עושים הכל בשביל לגרום ללברון לחזור וכנארה שתהיה להם עוד עונת תאנקינג.

15. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

אשמח לקבל איזה סוג של תקציר לקראת הדראפט שמתקרב.

אם להיות יותר ספציפי, מי הם השחקנים הבולטים בדראפט הזה והאם הם באמת יכולים לבלוט בליגה הטובה בעולם?

נערך לאחרונה ב: ‏27/6/13