אתה לא יכול להנות מ-2 העולמות. עד עכשיו להשאיר אותו פנוי ניצח להם את הסדרה. הם אולי יתקרבו אליו קצת יותר מבדר"כ, אבל הGAME PLAN זה להשאיר אותו פנוי, לנסות להכנס לו לראש, ולשחק את האחוזים. עד עכשיו בסדרה זה הלך מצויין, ואני הייתי נשאר עם זה גם עכשיו.
ייגמר המשחק הזה איך שייגמר - הגיע הזמן לעצור את הדיבורים האלה על מומנטום שאחרי ניצחון דרמטי כמו זה של מיאמי במשחק הקודם. מדובר פה ברמת המקצוענות הכי גבוהה שקיימת בספורט העולמי. אמרו שאינדיאנה תקבל סוויפ אחרי סל הניצחון ההוא של לברון ועשינו להם את המוות, אני לא יודע מי חשב לעצמו שהערב זה יהיה אחרת בגלל מה שקרה במשחק הקודם.
התמונה הזאת של טימי בטיים אאוט אחרי ההחטאה שלו... אני כל כך רוצה שייקרה נס עכשיו והאיש יזכה בטבעת שכל כך מגיעה לו.
טוב זהו. אליפות מוצדקת להיט I have nothing to add טוב בעצם יש לי מה להוסיף. בחיים לא ראיתי חגיגות אליפות כל כך מאופקות ועלובות כמו אלה. מי שלא מכיר את ההיסטוריה של הליגה הזאת יחשוב שמדובר באליפות השישית ברצף ולא בשלישית בהיסטוריה שמגיעה אחרי ניצחון במותחן בגיים 7. ללברון ודוויין זה מגיע, לכל האחרים שקשורים במועדון הזה - לא. אבל זה עדיין מוצדק כי הם באמת הכי טובים בליגה.
לא מגיע לפופ ולא מגיע למאמו. שיזדיינו על שני המשחקים האחרונים שלהם. כן כואב על טימי אבל פרופורציות - לאיש יש ארבעה כאלו. יואינג, בארקלי ומאלון מתהפכים בקבר שאין להם.
כואב הלב עם טימי. פשוט כך. אבל מגיע ללברון, אין מה לעשות. היה פשוט אדיר היום ועשה כל מה שאפשר לבקש כדי לקחת את המשחק הזה.
מילה טובה לשופטים. אחרי סדרה בעייתית, הם נתנו משחק מצויין, טעו פה ושם אבל בסך הכל היו הוגנים לשני הצדדים. ביזיון שהשוו את דאנקן ליואינג, גם ההחטאות שלו בסוף לא מורידות מאיזה שחקן מדהים וווינר גדול הוא.
http://betvega.wpengine.netdna-cdn.com/wp-content/uploads/2009/08/odds-to-win-2013-nba-finals.Xxx מיאמי היט זכתה באליפות ה-NBA בעונת 2012/13. לברון ג'יימס, ה-MVP של סידרת הגמר: "אני לברון ג'יימס מאקרון, שבכלל לא אמור להיות פה". תגובות נוספות של אנשי מיאמי. סוף מהאגדות: ניתוח משחק מספר 7 בגמר ה-NBA. הרבה יותר מתופעת טבע - על לברון ג'יימס. אלבום כפול: סדרת גמר ה-NBA בתמונות. טים דאנקן: "המשחק הזה ירדוף אותי עד סוף ימיי". תגובות נוספות של אנשי סן אנטוניו. פיל ג'קסון: "מאמץ אדיר של לברון", פייטון: "כבוד לספרס". תגובות נוספות מהעולם על המשחק.
מבסוט על המשחק של לברון אתמול, אחרי הפשלות ברגעים המכריעים של המשחק הקודם הוא בא והיה הטופ 5 בהיסטוריה שהוא אמור להיות עוד כמה עונות כאלו, היה ענק במאני טיים. וויד עם משחק גדול וכששניהם משחקים ככה זה באמת קשה. כואב הלב על טים, זו החטאה בלתי נתפסת אבל בוא נרגע קצת באמת הבנאדם כבר אחרי שושלת מפוארת. במעמד כזה של משחק צמוד במשחק מספר 7 כל שחקן יכול להרגיש כאילו איבד את האליפות במו ידיו, אין מה לעשות. אני חושב שהספייס שנתנו ללברון היה יותר מדי, אי אפשר להנות משני העולמות אבל לא צריך להפוך את זה לכמעט אימון קליעות רק כדי שלא יחדור. הם כבר טיפלו בזה יותר טוב במשך הסדרה.
כ"כ רציתי שסן אנטוניו ייקחו,הנאיביות הזאת הרגיזה אותי בתור צופה,אם לא די בכך במשחק ה6,הלילה נתנו ללברון חופש יותר מדי ואי אפשר לקבל 37 נק' ממנו ולצפות לנצח,חבל מאוד קשה לי לראות אתם משחזרים את אותה יכולת בשנה הבאה,הרבה תלוי בדאנקן ג'ינו ופארקר. נקווה למתח כזה ולעוד קבוצות שישלטו מלבד מיאמי כי זה כבר פסה בעיני