אבל אחד לא שוכח שום דבר ממה שאלן עשה בסיאטל ואף אחד לא מבטל כלום, אבל אני לא יודע כמה מכם באמת ראו את מילר באותה תקופה כדי לקבוע את זה. אתם באמת משווים את שנות ה-90 ב-NBA לעשור הקודם?
רג'י שחקן טוב יותר. ריי שחקן 'גדול' יותר בגלל הטבעת ובגלל הסיטואציה שהתמזל מזלו להשתייך לקבוצה הגדולה של בוסטון, ולהיות גלגל שלישי שמתאים לו מצויין במקום להיות ה-שחקן כמו שהוכרח לפני, וכמו שרג'י הוכרח להיות כל הקריירה. אבל רג'י שחקן טוב יותר.
אבל אנחנו לא מדברים פה על מי שחקן טוב יותר אלא על מי קלעי טוב יותר. אין פה חוכמות בקטע הזה, יש מספרים ועובדות כדי לגבות את כל מה שאנחנו אומרים. אלן מחזיק בשיא השלשות בכל הזמנים (עד שסטף קרי יעבור אותו) ומחזיק באחוזים טובים יותר מרג'י מחוץ לקשת גם בעונה הרגילה וגם בפלייאוף. בנוסף הוא גם אלוף פעמיים. אני מבין את מה שאתה אומר על התקופה והתחרות השונה אבל זה עדיין לא משנה את השורה התחתונה ואת הסטטיסטיקה. מה גם שזה לא שריי ריי נולד שלשום, הוא הגיע לליגה פחות או יותר בתקופה שאתה מדבר עליה וכבר אז הוכיח באיזה כישרון עצום מדובר. בקשר לואלדראמה אני מבין שמיגל אנחל שלח השבוע חומר חזק במיוחד... אני מפרגן. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx
קלעי יותר טוב.. לא יודע. קשה מידי להכריע בביטחון לפה או לפה. שניהם באותה רמה, כ-2 הגדולים בכל הזמנים(עד שסטף יחורר מספיק אבזמים בחגורה שלו) אני לא חושב שאפשר בביטחון להגיד שרג'י קלעי יותר טוב, או אלן קלעי יותר טוב. גם אם אתה הולך לסטטיסטיקות כדי להכריע, שניהם זהים בצורה כמעט מפחידה, אם זה עונה רגילה, פלייאוף, PEAK, נתונים מתקדמים, הכל.
מצטער אליאור, אין לי מושג איך קבעת שריי אלן קלעי טוב יותר. בגלל שיא השלשות? גם מארלי ודניס סקוט קבעו בזמנו שיאי שלשות וגם בריאן שואו. ועדיין אף אחד לא הזכיר אותם כקלעים הגדולים בהיסטוריה. אני עם אור. רג'י בהחלט שחקן טוב יותר, אבל בטח לא נופל כקלעי מאלן. כשפירלו וצ'אבי אי פעם יגיעו לרמת הגאונות של אל פיבה, תביא לי אותם להשוואה. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx
חחח אבל הסברתי 3 פעמים. גם השיא, גם האחוזים, גם האליפויות. איך אפשר למדוד את זה בצורה אובייקטיבית אחרת? אבל וואטאבר. אין לי עצבים לפינצטות האלה. פעם הבאה נוסיף ARGUBLY ל"שוטר הטוב בהיסטוריה".
רק כדי להמחיש כמה מפחיד, אגב(רג'י ימין, אלן שמאל) עונה רגילה: אחוזים מהשדה : 0.471 ---- 0.452 אחוזים מהשלוש: 0.395 ---- 0.401 אחוזים מהעונשין: 0.888 ---- 0.894 אחוזי טרו שוטינג: 0.614 ---- 0.580 פלייאוף: אחוזים מהשדה : 0.449 ---- 0.446 אחוזים מהשלוש: 0.390 ---- 0.404 אחוזים מהעונשין: 0.893 ---- 0.881 אחוזי טרו שוטינג: 0.601 ---- 0.587 אם מכאן אתם מצליחים לקבוע חד משמעית שX יותר טוב מY, אז אתם ממש פדנטים. הם עומדים שווה בשווה כ-2 הקלעים הגדולים בהיסטוריה.
אמרתי, אני מקבל את זה שהם באותה רמה, אם כי כשחקן, כמו שגם אתה אמרת, לדעתי מילר טוב יותר, גם אם לא בהרבה. מה שהתכוונתי בהסברים שלי, זה לגבי מה שאליאור אמר, שלאחד יש אליפויות ולשני אין. זה לטעמי המדד האחרון שצריך בכלל לקבוע משהו, או בוא נגיד לא בין המדדים הראשונים לפחות.
ומילר זה שחקן שסחב קבוצה כל הקריירה על הגב, הוא מעולם לא חשב להיות רול פלייר. הוא זרק הרבה יותר מאלן וההגנות התרכזו בו יותר ועדיין יש לו אחוזים מהפנטים!
אמאר'ה הPF הגדול ביותר בהיסטוריה של הניקס ומי שטוען אחרת משקר http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx
14 פעמים מתוך 17 משחקי 7 בגמר הקבוצה הביתית ניצחה, באחוזים זה יוצא משהו כמו 82.4%. ורק 3 פעמים בהיסטוריה מבין אותם 17 משחקי 7 בגמר קבוצת החוץ ניצחה באחוזים זה יוצא משהוא כמו 17.6%. ואם הנוסיף את המומנטום העגום שסן-אנטוניו נמצאים בו ומצב רוחם בעקבות האסון במשחק # 6 ( מקוה שהם אולי הזמינו מישהו שיעשה להם היפנוזה כי למחוק להם את אותו המשחק מהראש ) ככל הנראה הסיכוי יורד מתחת ל 10%. יש למישהו אולי בובת וודו של לברון?
צחוקים עם דני נובאק. אמממ אני מתכוון סטיב גרין. אתה משחק עליו טיפה הגנה צמודה והבן אדם מאבד את הצפון. אפילו לייאפים הוא לא מסוגל לשים. ומאנו מול כל האתלטים והמהירות הזאת נראה כמו מאיר טפירו בגירסה הנוכחית. כל כך איטי וצפוי שבא לבכות. הוא חייב להפסיק כבר עם החדירות וההוצאות לשום מקום. או שיחדור וייקח את זה עד הסוף או שיילך על סטפ בק ג'אמפרס אבל חלאס כבר עם הקטע הזה של מוציא לפועל. אני עדיין עם מיאמי בדאבל דיג'יטס (במיוחד לאור היכולת הזו של ווייד) אבל ציפיתי להפרש גבוה יותר במחצית.