2013 NBA: מיאמי האלופה

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י shlomydavid, ‏8/10/12.

1. eran.m Member

הייתי חייב...

:aaarofl:

2. eran.m Member

הדומה והשונה בין דאלאס 2011 וסן-אנטוניו 2013 :

יש את הנתונים הסטטיסטים לגבי הניצחונות במשחקים שהם כל משחק אי-זוגי חוזרים עליו כך שיוצא שאת כל המשחקים " החשובים " מבחינה הסטטיסטית הזו שאלו המשחקים שאם הקבוצה מנצחת היא זוכה באליפות אלו משחקים 1, 3, 5 למזלנו הספרס ניצחו את כל המשחקים האלו כל שאולי יש סיכוי לנס.

במקרה של דאלאס היא הפסידה את המשחקים 1, 3 אבל ניצחה את 5 שהוא כנראה החשוב ביותר מבין החשובים.

לא שאני אוהב להסתמך על זה אבל אני מקווה שזה אכן יעזור.

בתור אוהד הליקרס שראה את כל 7 הגמרים שבהם השתתפנו שנגמרו עם 5 זכיות רק בפעם האחרונה ב 2010 באמת נמלאתי אמוציות והתרגשתי והרגשתי סיפוק עצום מהניצחון לא רק בגלל שאלו בוסטון או בגלל הנקמה שהושגה על 2008 אלא יותר בגלל הקושי והרב שעברנו עד אשר הכרענו אותם, זה היה ששי בבוקר הנפלא ביותר ב 2010.

חשבתי את אותן תחושות ארגיש רק כאשר הקבוצה שלי בגמר אבל טעיתי, עם דאלאס והאליפות המרגשת שלהם ב 2011 וגם עכשיו אם וכאשר סן-אנטוניו יעשו את הנס שאני מקווה שיתרחש ( דני גרין שחקן שקשה מאוד לא לאהוב אותו ).

אני לא מבין למה אתם מדברים על ה MVP, אולי תחכו שהסידרה תגמר ( אני מקווה מאוד שבטוב )...

3. JohnTerry26 Member

אף מילה על הטרייד המטורף בין קליפרס לבוסטון?

ריברס+KG תמורת דיאנדרה ג'ורדן+2 בחירות סיבוב ראשון.

ממתי חוזים של מאמנים מעורבים בטריידים?!

אומרים שזה ייסגר השבוע

4. Ricky van Wolfswinkel Member

זה תלוי באם הקליפרס יתנו לסלטיקס את שתי הבחירות סיבוב ראשון שאיינג' מבקש.
    המטרה של איינג' היא לקבל בחירות בדראפט 2014 שאמור להיות מאוד איכותי ואיתן הוא יבנה את הקבוצה מחדש.

לגבי הקליפרס, הם לא מוותרים על יותר מדי (גם ככה עם סגל ושאיפות כמו שלהם לא תהיה להם בחירת טופ 10 בדראפט הקרוב והם גם מוותרים על ג'ורדן האוברייטד) אבל לדעתי הם גם לא מרוויחים יותר מדי כי מפירס ובטח שמגארנט לא נשאר יותר מדי. יכול להיות גם שהם יעשו אמנסטי על אחד מהם ויחתימו שחקן בכיר במקומו.

5. Ice Cream חסה

פירס לא נכלל בעסקה, רק הביג טיקט ודוק ריברס.

6. JR-Riquelme Member

עוד שנה סבירה מגארנט קשה לי להאמין שנקבל. אבל ריברס זה החתמה ששווה בחירות דראפט. בטח שיש להם את המאמן פח זבל הזה על הקווים

נערך לאחרונה ב: ‏18/6/13
  7. Sweetness Justin Fields

http://i.imgur.com/O6HgZjC.Xxx

מוראד, אתה עדיין חושב שהספרס הולכים לסגור עניין היום? :)

8. Muurad Member

כל העניין פה זה לשכנע את כריס פול להשאר ולחתום על החוזה. הצעד הזה כנראה ישים על זה חותם קרוב לרשמי.
    מה גם שלדעתי דאנדרה ג'ורדן עם החוזה שלו הוא בעל ערך שלילי.

פירס יקבל את הBUYOUT שלו אם מבוסטון או מקבוצה אחרת ויצטרף גם הוא, ובלדסאו יעבור בחבילה עם הEXPIRING של באטלר תמורת מישהו כמו ארון אפללו.

ומי יודע, אולי הקליפרס ינסו לנצל את החשש את הלייקרס שדוויט יעבור ליוסטון ויציעו ללייקרס את בלייק תמורת S&T של דוויט, כשהדיווחים אומרים שהוא וCP3 רוצים לשחק ביחד. גם זאת אפשרות, למרות שקלושה, ותלוייה בכמה הלייקרס בטוחים שדוויט הולך לעזוב לא משנה מה.

אם הם יוכלו לחלוב שנתיים מפירס וגראנט יחד עם כריס פול וגריפין\דוויט, ושחקן סולידי כמו אפללו עם ג'מאל קרופורד מהספסל - זה אחלה בסיס תחת דוק להתחרות על אליפות בשנתיים האלה - כשיש אופציה לבנות מחדש כשהצמד יפרוש כנראה ביחד, והם יישארו עם CP3 ובלייק\דוויט ויוכלו למשוך שחקנים בפרי אייג'נסי להצטרף כשיתפנה מקום בתקרת שכר.

הסלטיקס קיבלו מדוק ריברס סה"כ צינור רציני, כי הוא לקח להם כמעט את כל הLEVERAGE במו"מ עם זה שהוא דוחף לעזוב ולא רוצה להשאר לריבילד אפילו אם אין טרייד - ככה שהקליפרס בקלות מכריחים את היד שלהם לקבל עסקה לא אטרקטיבית בכל הנוגע לריבילד.

9. Muurad Member

הימרתי והאמנתי שהספרס מנצחים את מיאמי ב-6 לפני שהפלייאוף התחיל. גם אם דיוויד סטרן יהיה שופט ראשי אני לא ינטוש את הספינה עכשיו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx

10. Ricky van Wolfswinkel Member

אבל אולי כריס פול הוא לא באמת שחקן לאליפות? כמה כשלונות בפלייאוף עוד צריך בשביל שיבינו שהוא לא באמת השחקן הגדול שעושים ממנו.
    וזה עוד בלי להזכיר את גריפין שמוכיח משנה לשנה כמו הוא אוברייטד.

אי אפשר לזכות באליפות עם שחקנים כאלו.

11. Muurad Member

בוא נהמר, מה הסיכויים שהיית אומר אותו הדבר על נוביצקי לפני 2011?

12. Ricky van Wolfswinkel Member

נוביצקי נשדד בגמר לפני 2011, בפעם היחידה בה פול עבר סיבוב הוא חטף סוויפ.

13. Muurad Member

קודם כל זה לא נכון, ההורנטס לקחו את הספרס ל-7 משחקים והיו קרובים מאוד להגיע לגמר המערב.

השאלה פה היא מה הציפייה שלך מכריס פול, ומה זו בדיוק הגדרתך של שחקן ש"אפשר לקחת איתו אליפות". האם זה שהוא ייקח במו ידיו כל קבוצה בינונית ויביא את האליפות בכוחות עצמו?(כמו שנדרש לעשות עד עכשיו בכל הקריירה, אם כן(בטח ובטח אחרי הפציעה שלו - שלפניה יכול מאוד להיות שהוא גם היה עונה על הדרישות המוגזמות שלך), אז הבעיה היא בציפיות המוגזמות וחוסר ההבנה שלך לגבי איזה שחקן כריס פול ומה הוא מביא לקבוצה)

זה שהוא לא השחקן שייקח קבוצה בינונית ויצעיד אותה בגאון לאליפות או לגמר הNBA, לפחות בשלב הזה של הקריירה שלו, לא מחדש שום דבר לאף אחד. הוא לא כוכב אנוכי מספיק מבחינת התדירות שהוא משתלט על המשחק בעצמו, והוא תלוי הרבה יותר במי הצוות המסייע שאתה שם סביבו בשל התפקיד שלו על המגרש.

האם זה אומר שהוא לא שחקן שאפשר לקחת איתו אליפות? זו טענה מגוחכת לחלוטין. ברור שהוא כן, רק צריך לשם סביבו חומר שחקנים טוב יותר ממה שהוא היה צריך לעבוד איתו עד עכשיו, בדיוק מה שהקליפרס הולכים לעשות במהלך שמתבשל כאן.

כריס פול הוא יותר קווין גארנט מאשר שהוא דרק נוביצקי. כן. האם זה מוריד מהערך שלו כאחד השחקנים הטובים בליגה ושחקן שיכול להוביל קבוצה לאליפות? ממש לא.

14. Ricky van Wolfswinkel Member

פתאום הקליפרס הם קבוצה חלשה? לא היה להם את הסגל הכי טוב בליגה העונה?
    סה''כ הכל אני אומר שהוא שלא שחקן טוב כמו שעושים ממנו ובטח לא הרכז הטוב בליגה.

כשגארנט לקח אליפות הוא לא היה הכוכב המוביל של קבוצתו ולא נדרש ממנו להיות כזה, מפול כן.

15. Muurad Member

גארנט לא היה הכוכב של הקבוצה? אז מה הוא היה?

אל תתן לפינלס MVP של פול פירס להטעות אותך. גארנט היה ה-שחקן של הסלטיקס BOTTOM LINE. לא מודדים ערך של שחקנים לפי PPG.

כריס פול אחד משחקני הפלייאוף הכי טובים בהיסטוריה לעמדת הרכז. זה ששהשחקנים סביבו לא מגיעים או עומדים בקצב זה לא אומר שהבעיה איתו.

אתה בכלל ראית את הסדרה של הקליפרס מול ממפיס השנה? מה בדיוק רצית שכריס פול יעשה שלא עשה? מופע קסמים באמצע המגרש?

תענה לי מה בדיוק ההגדרה שלך "שחקן שאפשר לקחת איתו אליפות". על איזה קריטריונים הוא צריך לענות.

נערך לאחרונה ב: ‏19/6/13