הספרס גמרו את הסרט שלהם הלילה. הסיכוי היחיד שלהם היה לקחת את 3 המשחקים בבית. אין מצב שהם לוקחים את מיאמי בסאות' ביץ' כשהם עם הגב לקיר כמו הלילה או רחמנא לצלן - במצב של לסגור את הסיפור. בכלל יש לי תחושה שהסדרה הזו היא אחיזת עיניים אחת גדולה. לא מצליח להתלהב ממנה כמו הציבור הרחב. זה מרגיש לי בדיוק כמו לריקלמה - כשמיאמי באים בקטע של לשחק כדורסל זה נגמר בדאבל דיג'יט. המשחק הלילה היה ההימור הכי קל שהיה לי השנה. גם ככה עד עכשיו אני לא מצליח לעכל איך הספרס הגיעו למצב של 2-1 כשסוס מת נראה חי יותר מג'ינובילי, ספליטר נאנס מכל הבא ליד (ממוצע של 2.7 ריב' למשחק יש לרכיכה הזה) ופרקר על רגל אחת. היה נראה בחצי הראשון שזה לא משפיע עליו אבל המנוחה בהפסקה כנראה השפיעה לא טוב ובחצי השני הוא היה גמור. שורה תחתונה, הסדרה הזו תקום ותיפול (שלא לומר קמה ונפלה) על המצ'אפ בין ה-BIG 3'S. ומהבחינה הזאת הטריו של מיאמי>>>הטריו של הספרס (שהוא בעצם דואו), ולא רק בגלל קוקטייל הסמים השנתי שווייד קיבל הלילה. התצוגה ההזויה של ניל וגרין במשחק 3 קצת טשטשה את התמונה אבל זה לא יעבוד יותר.
הרבה קבוצות ואפילו קבוצות מצויינות ניסו להתרכז בלברון והוא העניש אותם גם במסירה וגם בקליעה עם מספרים מאוד גבוהים. קבוצות כמו בוסטון, אינדיאנה או התאנדר הן קבוצות הגנה מצויינות והוא עדיין הצליח לעשות מה שהוא רוצה. רק מעט קבוצות באמת יודעות לסגור את הדרך לסל וזה גם עם כוכבית גדולה (אם הולך לשלישייה אז באמת הופך בעייתי). בסך הכל סאן אנטוניו עושה עבודה מצויינת בסדרה הזאת שמאוד מזכירה את המספרים של לברון, וויד ובוש מול דאלאס וניצחון במשחק הבא יעמיד אותם במקום מצויין. חושב שיש להם כל מה שצריך להמשיך לעצור את מיאמי. גם ביום מטורף של השליישיה זה עדיין נגמר בהפרש סביר. קשה לי לראות את את מיאמי משחזרת את אותה יכולת ולכן אני צופה משחקים מאוד צמודים עד סוף הסדרה.
http://betvega.wpengine.netdna-cdn.com/wp-content/uploads/2009/08/odds-to-win-2013-nba-finals.Xxx דווין וויד: "המשחק החמישי יהיה הכי טוב בסדרה". יום שני לפנות בוקר (17.6): 3:00 בלילה: http://img109.imageshack.us/img109/8930/130604015744heatvsspurs.Xxx סן אנטוניו מארחים את המשחק. 2:2 בסידרה. * המשחק יועבר בשידור ישיר בערוץ ספורט 5.
אז אחרי התצוגה של השלישיה של מיאמי במשחק # 4, הלכתי לבדוק את הממוצעים שלהם משני הגמרים הקודמים. בגמר 2011 הממוצע הכללי שלהם בסידרה היה 62.83 נקודות למשחק. בניצחונות הממוצע שלהם עמד על 64.5 נקודות למשחק. בהפסדים הממוצע שלהם עמד על 62 נקודות למשחק. בגמר 2012 הממוצע הכללי שלהם בסדרה היה 65.8 נקודות למשחק. בניצחונות הממוצע שלהם עמד על 67.5 נקודות למשחק. ובהפסד הבודד שלהם בסידרה הם קלעו 59 נקדות. בגמר 2013 הממוצע הכללי שלהם בסדרה לאחר ארבעה משחקים הוא 53.75 נקודות למשחק. בניצחונות הממוצע שלהם עומד על 62 נקודות למשחק. ובהפסדים הממוצע שלהם עומד על 45.5 נקודות למשחק. מה שמענין הוא שאם חשבתי שלפני שעשיתי את הבדיקה הזו היא שדאלאס ב 2011 עשתה הגנה יותר טובה על השלישיה שלהם התברר לי שלא כך הדבר אלא שסן-אנטוניו טובה יותר מהם באספקט הזה, או שאולי זה שילוב של הזמן, השובע והפציעות שמהם חלקם סובלים שגורם לממוצע הנקודות שלהם לרדת ולהראות כך. במבט למשחק שיחל עוד קצת פחות משעתיים כאשר דיאו נכנס במקום ספליטר הוא תרם הרבה יותר ממנו נקדות ( 11 עד עכשיו בסדרה ) בהתקפה ביחס לזמן שהוא נמצא על המגרש לעומת ספליטר ( 23 עד עכשיו בסדרה ) וגם תרם בחלק ההגנתי ובשיתוף הפעולה הדיי טוב שלו עם דאנקן, שמשום מה פופוביץ לא הולך על זה יותר ( במהלך הסידרה והמשחק האחרון ) במטרה לנצל את החולשה של מיאמי בצבע ( דבר שגם אוקלהומה היתה כולה לעשות עם פרקינס ואיבאקה מול בוש, אבל לצערנו זה לא קרה ואת כל כח האש שלהם הם המטירו מבחוץ, אולי לדאלאס זה עבד יותר טוב ב 2011 אבל קשה להסתמך על כך ) כי בוש כידוע לא הולך להיות הול אוף פיימר חוצמיזה שהוא גם לא באמת סנטר מטבעו. בכל אופן אני מקוה שדיאו יראה יותר דקות לעומת ספליטר הרכיכה ( יכול להיות אני לא רואה עד כמה הוא טוב בהגנה?! וזו הסיבה שהשלישיה של מיאמי עם ממוצע נקודות נמוך יותר משני הגמרים הקודמים?! ) נ.ב ג'ינובילי תתעורר...
http://bloguin.com/crossoverchronicles/images/stories/Gregg-popovich-thumbs-up.Xxx לא אישי חו"ח. #רק לא לפתוח פה לשטן.. בוריס דייאו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/5eek.Xxx http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/5eek.Xxx
יש יש יש! עמנואל מלך והיום הזכיר לכולם כמה, קווהאי לאונרד ודייאו נתנו את שלהם בהגנה. גרין שיחק אותה (כמה אירוני שאת השלשה שבה הוא השווה את שיא השלשות לסדרת גמר הוא קלע על מחזיק השיא הקודם), ועל פארקר אין מה לדבר. לא בכל יום קווין ג'יימס יחטיא ליי-אפים, אבל לא בכל יום ריי אלן יעשה מהלכים של 3+1. מאריו צ'אלמרס אידיוט שימושי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx מכנס עצה: ברביעי ב-10 בבוקר יש לי בגרות עיוניות בביולוגיה של כמה שעות טובות, כשבסביבות 7 בבוקר יש סיכוי ש... ואני לא ממש מאלה שמסוגלים ללכת לישון מוקדם. מה אתם הייתם עושים?
אני רשמית לא יודע איך לעכל את מה שאני רואה; לא את מטווח השלשות ההזוי של דני גרין. לא את העובדה שמיאמי מפסידים בהפרש דו ספרתי למרות 68 נק' מהטריו. לא את העובדה שלברון 1/8 מהשדה כשהוא נשמר ע"י פאקינג בוריס דיאו. ובטח ובטח שלא את השיפוט ההוגן. חסימות נעות ו-NO CALLS בפאסט ברייקים של לברון. אשכרה ימות המשיח. סופית השתגעתי. עדיין מהמר על מיאמי אבל זה כבר לא הביטחון שהיה לי עד לפני 6 שעות. סחטיין על מאנו. קם מהקבר וזרק אותי אליו יחד עם חצי עולם שכבר הספיד אותו. לקח לי חצי מהרווחים שעשיתי על היכולת האומללה שלו במשחק הקודם. אבל NO HARD FEELINGS. מעולם לא שמחתי יותר בנפילה של הימור. ב-2010 הייתה לי בגרות ב9:00 בבוקר שאחרי המשחק השביעי בין הסלטיקס ללייקרס. אתה מכיר את עצמך הכי טוב אבל אני אישית התעוררתי באותו יום מאוחר בסביבות 5-6 אחה"צ אחרי שינה של 14 שעות (תלוי אם אתה בן אדם שיודע למשוך שינה ואם יש לך לו"ז פנוי) וסחבתי את כל הלילה. מצד שני, זו לא הייתה הפעם היחידה שעשיתי את זה אז הגוף והמוח שלי כבר היו רגילים לעניין. לא חושב שזה מתאים לכל אחד אבל סתם זורק לך רעיון.
http://betvega.wpengine.netdna-cdn.com/wp-content/uploads/2009/08/odds-to-win-2013-nba-finals.Xxx סן אנטוניו גברה 104:114 על מיאמי ועלתה ל-2:3 בסדרה. פארקר: "מפתיע שהם עדיין משאירים את דני גרין חופשי". תגובות נוספות למשחק הלילה. * מיאמי תארח את המשחק השישי בסידרה ב-4:00 בבוקר יום רביעי.
דבר אחד בטוח, בסדרה הזאת שום קבוצה מסוגלת להחזיק את המומנטום. שום קבוצה ניצחה שני משחקים ברצף, גם זה משהו שצריך להזכיר. הספרס יכולים לשנות את העניין הזה...
מה שכן, אם זה אכן יקרה ודני גרין ייתן עוד משחק של 15+ נקודות וישמור על האחוזים שלו, כדאי שתתרגלו למשפט הבא : DANNY GREEN - FINALS MVP.
אני חולק על דעתך. יש נטייה של סטרן לבחור את הברור מאליו ואת הפופולרי יותר. למרות הסדרה המרשימה זה לא יהיה דני גרין. (מצטער על התגובה המעומעמת אלה הימים האלה שאתה מפחד מנאחס ומלצאת אידיוט כאילו מה שיהיה בטריפל A מושפע ממה שכתבו בפורום ישראלי..)
ואני חולק על שניכם. בלי קשר לפופולריות, ועם כל הכבוד למטווח המדהים של גרין. ליכולת של טוני פארקר וקוואי לנארד יש תפקיד יותר משמעותי לאורך הסדרה. אם כבר בחירה לא פופולרית אני הולך על קוואי! יציב סביב ה12-15 נקודות ו10 רב' כל משחק מכניס המון אנרגיות לקבוצה ולקהל, והכי חשוב שומר על לברון ברוב הדקות ועושה עבודה מדהימה... מקווה שאנחנו לא מנאחסים כי בסוף עוד נגמור עם הלברון - Finals MVP
צאו מהסרט אם סן אנטוניו לוקחת טים דאנקן מסיים בתור MVP. לא שגרין מחזיק בממוצע של 30. הוא ודאנקן בערך אותו ממוצע, 2 נקודות לגרין יותר אולי. כמובן שיש גם את פארקר שאם הוא דופק הצגה הוא יקבל את התואר. למי מגיע? יכול להיות שלגרין אבל התואר הוא טיפה מעבר. אבל זה לא יקרה כי מיאמי תעשה את המהפך. כן אני עדיין מאמין בהם, זה הזמן להוכיח את עצמם עם הגב אל הקיר, מה שהוא עושים בהצלחה מהפלייאוף הקודם. בינתיים ההתקפה של הספרס בשני משחקים עשתה בית ספר למיאמי והגיע למעל 110 נקודות, זה מטורף להגיע למספרים כאלה נגד מיאמי. אני לא מוצא נקודה שסן אנטוניו תלויה בה. הם יכולים לנצח שדאנקן פארקר או ג'ינובילי לא במשחק גדול, הם יכולים לנצח גם בלי להפציץ מבחוץ כמו במשחק 3, פופוביץ' פשוט נפלא, אין מילים. עדיין אני חושב שלברון הולך לבוא בשיא היכולת במשחקים הבאים. משום מה במשחק האחרון הוא היה חלש ולא ניסה יותר מדי, גם החטיא דברים שנכנסים לו. וויד כבר חזר לעצמו והיה מעולה בשני המשחקים האחרונים. לא יודע מה אתכם אני במשחק הקודם נהניתי משחקן אחד שעוד מעט כבר לא נזכה לראות בלייב. ריי אלן. איזה שלשות ברבע האחרון, תענוג. ועוד השלשה הזאת שהוא דפק כשלברון עשה את העבירת תוקף, וואו!