2013 NBA: מיאמי האלופה

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י shlomydavid, ‏8/10/12.

1. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

ליאוריקו אני אוהב את קו המחשבה והפעולה שלך.

תמשיך ככה.

2. VAR Member

אז כמו שאמרתי בתחילת הסדרה

הפייסרס ב-5 http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

3. Sweetness Justin Fields

4. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם די ווייד לא יקבל את קוקטייל הסמים שלו כמו במחצית משחק מס' 4 באינדיאנה... מי יודע ליאור. מי יודע. אולי בכל זאת תינצלו מסוויפ מהיר וקליל. עדיין לא סגור על זה. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx

היברט משחק כמו גבר. לא צפיתי את זה. הייתי בטוח שהוא רק עשה פוזות על הרכיכות בניקס ומול מיאמי יחזור להסריח כמו לפני שנה עם המספרים האומללים שלו. עדיין אסור להתלהב כי ג'ואי קרופורד עוד לא הגיע לסדרה כדי להוציא אותו מפוקוס אבל אם הוא ימשיך לשמור על עצמו ורמת השיפוט הסבירה הזו תימשך - יש סדרה. אה ושסבתא של JR מהקבר תבטל את הוודו שהיא עשתה על הראש של סטיבנסון בגין מעשי הסדום שביצע בנכד שלה.

5. VAR Member

אני אוהב אותך :aaarofl:

מי שצריך משהו ללכת לישון איתו:

נערך לאחרונה ב: ‏25/5/13
  6. Sweetness Justin Fields

.Jesus. Fucking. Christ

http://i.imgur.com/Ud8Bwwi.Xxx

7. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

לברון לוקח ולברון נותן...
    זו אולי כותרת נחמדה, אבל בסה"כ אינדיאנה מצאה הלילה את הנוסחה כדי לנצח. ברור שההיט עדיין פייבוריטים גדולים לקחת את הסדרה, אבל לדעתי הכתובת על הקיר. שני משחקים במיאמי -> משחק ראשון צמוד שהולך לאיבוד בגלל לברון ג'יימס ועכשיו משחק שני שבו הפייסרס מובילים ברב המשחק. צריך להוריד את הכובע לווגל ולשחקני אינדיאנה.

לא צריך להיות גאון גדול בכדי להבין שלמעשה שום דבר גדול עוד לא קרה. אנחנו נוסעים עכשיו לאינדיאנה וקשה לי להאמין שהפייסרס מנצחים שם שני משחקים ברצף. אם התוצאה יהיה 2-2 אני כבר אשמח. מה שכן, אם ההיט יעברו את אינדיאנה וייפגשו שם את הספרס אז יש לנו חתיכת סדרה. אני כבר רוצה לראות את המאץ אפ בין פופ לספולסטרה...העובדה שההיט מתקשים מאד מול סנטר טוב רק מגביר אצלי את ההרגשה
    שמיאמי עדיין לא אלופה. לא לשכוח שגם לפארקר יש בנתיים פלייאוף נהדר.

הלילה חוזרים למערב. משחק חובה לממפיס...

8. BvB Member

זה זמן המבחנים של הפייסרס,אם ינצחו את 2 המשחקים הבאים לדעתי הם יעבור שלב.
    אם מיאמי תצליח לנצח משחק אחד לפחות יהיה לי קשה לראות את אינדיאנה עוברת.
    מה שבטוח יהיה מעניין.

9. shlomydavid מנהלים

http://i-watchsports.info/wp-content/uploads/2013/04/watch-nba-playoffs-2013-268x201.Xxx

אינדיאנה ניצחה במיאמי, 1:1 בגמר המזרח.

לברון: "מאוכזב משיקול הדעת שלי, אבל מבטיח לפצות". תגובות נוספת למשחק הלילה.

הגיעו למסקנה חותכת: משחק מספר 2 בגמר פלייאוף המזרח.

משחקי יום ראשון לפנות בוקר (26.5):

http://www.sharpbettor.com/wp-content/uploads/2011/05/nba-western-conference-finals-logo.Xxx

4:00 בבוקר:

http://img716.imageshack.us/img716/8872/130517013152westernfina.Xxx

ממפיס מארחת את המשחק

2:0 לסן אנטוניו.

* המשחק בין ממפיס לסן אנטוניו יועבר בשידור ישיר בערוץ ESPN.

10. Muurad Member

שלא תגידו שלא התרעתי.

11. VAR Member

היי רחמים אני לא הייתי בפורום כשכתבת חלק מההודעות האלה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

וכן קלעת בול למשחק חוץ נגד שיקאגו, גם לדעתי זו הייתה נקודת המפנה. ואם לדייק ממש למהלך שהביא את המפנה והגדיר מבחינתי את גודל הכישרון והביטחון שיש לילד הזה אז זה המהלך 1:24:

12. Muurad Member

אגב עבירה ברורה של ווסט בדאנק הזה של ג'ורג' אתמול על בירדמן.

אני עדיין פשוט לא מבין את ספולסטרה וההתעקשות שלו לא להתחיל לפרק את אינדי בפיק אנד רול כל פעם שהיברט על המגרש. הבנאדם לא רוצה לצאת מהצבע, ואתם מאפשרים לו לעשות בדיוק את זה כששולחים את כריס אנדרסון או האסלם לפינה של השלוש ובערך נותנים להיברט FREE PASS לבוא מהוויק סייד בלי דאגה.

אני חופר על זה כבר פעם רביעית, אבל זה כ"כ לא מובן. אינדי גם ככה מפרקים מבחינת הריבאונד - זה לא הולך להשתנות. אז לפחות תנצל את החוזקה שלך, תלך על ליינאפ נמוך, שם את לברון או וויד בפיק אנד רול יחד עם בוש ותגרום לאינדי לנסות להסתגל אליך במקום אתה אליהם, ותתחיל לתפור בלי לרחם את השחקן הכי חשוב של אינדי ואת החולשה הכי גדולה שלו.

היברט לא רוצה לצאת מהצבע? יופי. לך לבוש בPICK AND POP, השחקן שקלע באחוזים הכי גבוהים בליגה השנה ממיד ריינג'. תחלוב את זה 3-4-5-6 פעמים והיברט יהיה חייב לפחות להתייחס אליו ולצאת לסגור.
    ברגע שבוש והקליעה מחצי מרחק שלו מקבלת תשומת לב מההגנה של הפייסרס ודורשת ROTATIONS, כל המשחק נהיה קל יותר - לברון או וויד יכולים ללכת ישר אל היברט בצבע להוציא עבירות, או להוציא לפינה כשמגיעים לעזור להיברט לעצור את החדירה.

זה לא מדע טילים כל העסק הזה. אני באמת לא מבין מה גורם לספולסטרה להתרחק מהאפשרות הזו כמו מאש, בטח כשתוכנית העבודה הנוכחית שלו בבירור לא עובדת - ובטח אחרי שרק שנה שעברה הוא ניצח את הסדרה בדיוק בגלל זה.

הוא צריך להבין שהוא זה שצריך להכתיב איך המשחק הולך להיות, ולהעניש את ווגל על זה שהוא בוחר ללכת גבוה - במקום לנסות להתאים את עצמו אליו(מה שברור לא יעבוד) בניגוד למה שמיאמי עשו כל השנה.

13. Ricky van Wolfswinkel Member

זה כי ספולסרה, כמו מאמנים רבים בליגה לא באמת מבין בכדורסל.
    האיש אפילו לא היה עוזר, הוא היה אחראי וידאו/DVD/מעשה פיליפיני של פט ריילי וכמאמן הוא לא יותר ממאמן היילייטס כמו דל נגרו וד'אנטוני.

האיש מחזיק בקבוצה של שלושה ספורסטארים ועוד רול פליירס איכותיים שאמורה לדרוס את הליגה אבל בפועל משחקת כמו קליבלנד של לברון.

אז אל תצפה ממנו לעשות דברים כאלו, אם אתה רוצה לבוא למישהו בטענות תבוא ללברון כי כמו בקליבלנד, הוא המאמן בפועל.

14. אלי מתחן Member

מהזכרון הקצר שלי לא ראיתי מישהו שרץ עם הכדור יותר מהר מסטיבנסון. פעם ראשונה ששמתי לב אליו, הוא פשוט סילון.

15. Lupo Member

כל הכבוד לאינדיאנה על הניצחון. הגיע להם להיות כרגע ב2-0. בכלל, הם במשך זמן מה במגמת עלייה והתפתחות מתמדת בכל מה שקשור לכימייה והיררכיה. רק תראו את הקפיצה של ג'ורג' והיברט בתוספת הנסיון והקשיחות של ווסט ותבינו למה למיאמי כרגע אין מענה לזה. היכולת שלהם לשמור על רמת משחק יציבה וממושכת, למנוע ממיאמי לטוס קדימה ולשחק על כל יתרונות המצ'-אפ שלהם מול האלופה ב2 משחקי חוץ- כבוד.

במיאמי הסיפור טיפה שונה. בהתייחסות כללית לקבוצה ולא לסדרה הנוכחית, המשחק של הקבוצה יודע הרבה עליות וירידות במשך 48 דקות, ורוב הפעמים מוכרע במספר קטן ומקובץ של דקות בהם הקבוצה רצה.
    אינדיאנה לא נותנת לרוץ, ועד שהיא כן נותנת מגיע דווין וויד ובוחר להוציא כדור בטרנזישן לצ'אלמרס הפצוע ל-3 במקום להרים את ג'יימס לדאנק שיתן לקבוצה מין בריחה בדקות הסיום. ועל זה בדיוק אינדיאנה מענישה, כי היא תהיה שם 48 דקות במשחק להעניש על כל טעות של מיאמי.

ספולסטרה- הזוי. אני מקווה מאוד שקצב צבירת העבירות של הגבוהים יתחיל לרדת, אבל אם כבר בקרב חפירות והתשה משוחק המשחק, תפסיק כבר להשתמש בבאטייה הנגר שלא תורם מאומה, לא בהתקפה ולא בהגנה. יש שחקנים שצריכים לזוז הצידה אם אין להם מצ'-אפ טוב ולדעתי זו דוגמה מצוינת. אינדינאנה מכריחה משחק איטי? אז לפחות נהייה איטיים וגבוהים במקום איטיים ונמוכים.

כריס בוש- זועק שהוא צריך להיות מספר 2 בקבוצה. יש לו הרבה יתרונות. הוא פיזי,שחקן הגנה אנדרייטד, קלעי יוצא מן הכלל, חכם, פייקים, מובים בפוסט. שימו לו את הכדור ביד.
    מישהו צריך להתעורר ולהבין שוויד צריך לזוז קצת הצידה. הוא כבר לא סופרסטאר, אין לו את הדרייב, הוא לא יציב בג'אמפים שלו והוא מאוד מפוזר במשחק. בהחלט לא שחקן ששווה חוזה קרוב למקסימום וזה פוגע בקבוצה ובדקות של 2 הרכזים הנפלאים. שימציא את עצמו מחדש ויהפוף לשחקן הגנה מובהק.