הבנתי ליאור. אז איך אתה מסביר את היכולת של מלו, שמלבד משחק מספר 2 נמצא כמעט באותה דרגת חרא כמו JR בחצי השני של הסדרה מול הסלטיקס ובכל הסדרה הזו? גם שם מדובר ביד? אולי למלו יש חלק אחר במוח שאין לJR ואמור לעשות אותו פחות חרא? ואגב, ממש לא צדקת מהסיבה הפשוטה. אחוזי הקליעה שלו גרועים, אבל אם הוא משיג נקודות אז לפעמים זה בחדירות, בסיום מתפרצות, במיד ריינג', שלושה דברים שאין לנובאק. אז הנה כבר ראינו שטעית. ושוב, איפה היית בשלושת המשחקים הראשונים מול בוסטון שהוא הצדיק את הבחירה בתואר שלו? עזוב, אל תהיה לי חכם בדיעבד. החמאתי לו כשהגיע לו ואני מבקר אותו ואת מלו כשמגיע להם. בשום שלב בעונה הוא לא דומה לסקראב הלבן מהספסל שלא בכלל דקות פלייאוף כי הספיק לוודי הרכרוכיות שלו.
חחחח עזוב. לא נראה לי שהבנת את הכוונה שלי מראש. נשאיר את זה ככה, להגיב לך ולצפות במשחק זה יותר מידי מולטיטאסקינג בשבילי, סורי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
עידן יש הסבר טוב מאוד לאחוזים ולמה אנחנו לא נראים כמו העונה הרגילה, גם לכוכבים וגם סה"כ לקבוצה. אני הסברתי לכם את זה לעומק במהלך העונה הרגילה, לפני הפלייאוף, ותוך כדי הפלייאוף. אם אתם לא שמים לב שאנחנו פשוט קבוצה שונה לחלוטין מהניקס של הקבוצה הרגילה - בטח נגד קבוצה אמיתית ולא נגד הסלטיקס(למרות שגם הם הורידו לנו את האחוזים ואת צורת המשחק אפילו כשנגדם אנחנו היינו הקבוצת כדורסל הטובה יותר ללא ספק שזה מה שהכריע - בניגוד לסדרה הזו פה אינדיאנה הקבוצה הטובה יותר נטו מבחינת כדורסל) - אז אני לא יודע מה כבר להגיד לכם, כי באמת כבר אמרתי הכל. זה לא מזל נאחס או פוקסים, אלה הבדלי הרמות בינינו כשאנחנו משחקים בפלייאוף.
לא זכור לי בכלל שהתווכחנו, או שאמרתי שהניקס לוקחים את הסדרה מול אינדי. מה שגם אמרתי וזה אני לא מביןם מה קשור, זה זריקות חופשיות שלא נכנסות. חוץ מעניין הביטחון והמנטליות שלנו שכשלא הולך אז הם נכנסים לפאניקה ומפסיקים את הנעת הכדור, אין לי מושג איזה הסבר יש לך ל-JR שעמד על אחוזים טובים עד ההרחקה שלו ומאז קולע למשחק משהו כמו שתי שלשות מ-15 ניסיונות ואל תגיד לי שזה בגלל ההגנה של הפייסרס. ההגנה עושה עבודה טובה על מלו, על הגבוהים, לרגע לא אמרתי שהם לא שומרים חזק. אבל בכל משחק יש לנו אחוזי קליעה כל כך מזעזעים, ששום הסבר שלך לא מצדיק את זה. לא צריך להיות קיצוני. הרי גם אם בפלייאוף האחוזים יורדים עקב רמת האינטנסיביות והקבוצות, זה לא אמור לרדת כל כך דרסטי כמו שזה קרה לנו. זה ברור שכשקבוצה תלויה במשחק החוץ שלה, כשהיא לא תפגע היא תהיה בבעיה. אין לנו משחק פנים כמו הפייסרס או אפילו הסלטיקס, אבל זה לא משהו חדש. מעולם לא אמרתי שאנחנו הקבוצה השניה בליגה, מעולם לא אמרתי שנעבור בוודאות את הפייסרס ואפילו די הסכמנו בינינו שהקבוצה שווה חצי גמר מזרח.
לא ייחסתי את זה אליך, רק את עניין האחוזים וזה שאנחנו פשוט נראה כמו קבוצה שונה לגמרי מהעונה הרגילה כי אני ראיתי שאמרת הרבה פעמים על האחוזים. סה"כ אני תמיד הסכמתי איתך על מי אנחנו ומה אנחנו שווים. כמוך אני כבר הייתי מבסוט אחרי שהצלחנו לעבור את בוסטון. אולי לג'יי אר באמת קצת ממה שקורה הוא מנטלי, אבל סה"כ אני לא חושב שהשינוי ואיך שאנחנו היינו קולעים היה פחות או יותר אותו הדבר - זה פשוט מה שאנחנו מקבלים כשלא מרשים לנו לשחק את המשחק שלנו שמבוסס על השלשות, הנעת הכדור וכו' - וכמכריחים אותנו לנצח דרך הריבאונד, ההגנה, וכל הISO. כעיקרון מה שאני מנסה להגיד הוא שלא צריך לקחת את הניקס שראינו עד עכשיו בעונה הרגילה ולחשוב שזה מה שאנחנו צריכים לקבל בפלייאוף, כי זה פשוט לא יהיה תואם את המציאות - אנחנו קבוצה שונה בעונה הרגילה, וקבוצה שונה בפלייאוף, גם סה"כ קבוצתית וגם לגבי השחקנים שלנו בצורה אישית.
יושב וחושב, כואב ודואב למה בעצם, רע לי בלב בסופו של דבר, עולה מסקנה JR סמית הוא בן של זונה קוף מטומטם, אידיוט מדופלם חשבנו תשאיר על העונה חותם במקום קיבלנו אפס מגעיל JR, הו JR, אתה דומה לחציל חזק בקלאבינג, חלש בכדורסל מתי כבר תהיה פאקינג ז"ל פלייאוף מהגהינום, לניקס הבאת ולפני משחקים רק הקאת סאסי בונה לי בית, שלומית בונה סוכה JR בונה אסם לריהאנה הזונה עגבת והרפס, איידס ואבולה שניכם זה רק עניין של שבוע
כולם פה עפים על סמית, אבל מה תגיד על זה שג'ורג' הוריד את מלו מ56% ל32%? לפני סמית אני בא למלו בטענות. הוא מתיימר להיות סופרסטאר ומועמד לmvp אבל ממש לא משחק ככה במאני טיים.
נכון. לטוב ולרע מלו הוא הפנים של הפרנצ'ייז הזה. לאורך כל העונה הסדירה לא לכלכתי עליו כמו שאני עושה בדרך כלל כי הוא באמת שיחק כמו MVP בתחילת העונה אבל כל האנשים שכבר התחילו לאונן על סדרת גמר קונפרנס מול מיאמי היט כנראה שכחו שבמאני טיים מדובר במשענת קנה רצוץ ובשחקן בעל מאזן הפלייאוף הכי גרוע בכל הזמנים (או לפחות היה כזה עד העונה).
אני באמת לא מבין למה כל אוהדי הניקס פה יוצאים על השחקנים במקום לתת קרדיט לאינדיאנה ולהודות בזה שיש להם מצ'אפ עדיף עליהם. התפרסמו חמישיות הרוקיס: חמישייה ראשונה- לילארד, ביל, דייויס, ווייטרס ובארנס. חמשייה שנייה- דראמונד, ולאנצ'יונס, זלר, סינגלר וקיד גילקריסט. סה''כ חמישיות הוגנות חוץ מזה שלדעתי לואלנצ'יונס יותר מגיע להיות בחמישייה הראשונה מלבארנס.
מה הקשר בין לא לתת קרדיט לאינדיאנה (שאגב כולנו נותנים לה כאן) לבין לבקר שחקני מפתח של הקבוצה שפשוט לא הופיעו לסדרה? כבר ציינתי את זה 400 פעם שאינדי עשו עבודה הגנתית נהדרת וזה עדיין לא מקל על העובדה שמשחקן ברמה של מלו הייתי מצפה להרבה יותר גם אם שמים עליו שומר מצויין כג'ורג'.
הליגה דחתה באופן רשמי את המעבר של הקינגס לסיאטל. החלטה מבורכת. קשה לי לראות מצב שעוד שנתיים אין פרנצ'ייז בסיאטל דרך EXPANSION. כל הדיבורים וכל הידיעות שעלו בימים האחרונים ומה שסטרן וסילבר אמרו היום מראה שזה מה שהולך לקרות, ושהעיכוב היחיד הוא שעדיין לא נחתם הסכמי הטלוויזיה החדשים.