2013 NBA: מיאמי האלופה

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י shlomydavid, ‏8/10/12.

1. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

גרג פופוביץ' VS מארק ג'קסון זה כל מה שצריך לדעת על מה שהלך שם ב-5 דקות האחרונות וההארכה.

אם גולדן מפסידים את זה הסדרה נגמרת בסוויפ.

2. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

חלודה נגד עייפות, פרק 1:
    החלודה מנצחת...
    אחרי ניצחון בשתי הארכות לא קשה לקבוע שהמומנטום כרגע לגמרי אצל הספרס. הקבוצה מגולדן סטייט קיבלה הלילה הזדמנות נהדרת להחטיף לפייבוריטית סטירה נחמדה, אבל היא לא עשתה את זה. עכשיו נראה מה יקרה בהמשך הסדרה.

חלודה נגד עייפות, פרק 2
    ההיט יכולים בקלות להפוך את הסדרה הזאת למשעממת וחד צדדית, אבל נראה לי שהבולס הפצועים והעייפים לא מוכנים לוותר כל כך מהר על הסדרה הזאת. ניצחון אדיר של נייט רובינסון וחבריו. פשוט תענוג לראות איך איטלקי בשם בלינלי עושה במיאמי בין השאר צחוק על ווייד.

מצד אחד אני נורא מבסוט מהניצחון הזה, אבל מצד שני האם יש חשש שהבולס העירו הלילה את המפלצת? ממה שאני הבנתי באטלר שיחק כמעט את כל ה-48 הדקות. קשה לי להאמין שהחבר'ה מעיר הרוחות עוד לא נופלים מהרגליים. רק שלא יקחו בסתר כל מיני חומרים שעוזרים להם פיזית להמשיך ולעמוד על הרגליים...

נו טוב, הסיבוב השני כבר מראה שמצפה לנו עוד ימים נחמדים בשבוע הקרוב http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx

3. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

http://www.youtube.com/watch?v=F2zTfpqapnQ

:aaa8:

נקווה שמארק ג'קסון ילמד ממנו משהו מהסדרה הזאת. למען הקריירה של סטף קארי לפחות. התעללות בבובת מין מה שהוא עשה לו היום.

4. VAR Member

אבל אתה לא יכול להשוות בין הRoles. הנסברו הוא השחקן השישי של אינדיאנה, נובאק לא קיבל שנייה בגיים 1 ונמצא בקצה הספסל (וכן אני יודע שזה לא היה המצב כל העונה אלא רק כשוודסון הבין איזה שלשול הוא). אל תיתן גם לצבע העור להטעות אותך כי הנסברו הוא אחד הלבנים הכי אתלטים ב-NBA אם לא הכי אתלטי שביניהם. את סטיב נובאק אתה יכול להשוות לסם יאנג, אותו אחד שכיכב בדקה האחרונה של הרבע הראשון וגרם לי להתהפך כאן על פרנק ווגל.

זה לא להאמין שאחרי לילה שבו אנחנו מזיינים לניקס את הצורה בגארדן שיקאגו גורמת לי להתנפח מקנאה. נכון שזה לא ישנה את זהות המנצחת בסדרה אבל לעזאזל כמה עוצמות יש למועדון הזה. Derrick WHO?

5. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

שורה תחתונה - MPG עונתי לנובאק - 20.3 למשחק. MPG עונתי להנסבורו - 16.9.

הסיבה שהאפסון לא שיחק במשחק הראשון היא כי הוא פצוע ובימים האחרונים נעשים מאמצים רציניים להכשיר אותו למשחק הלילה. וודי לא הבין איזה שלשול הוא - אל תשכח עדיין שמדובר באחד המאמנים המקובעים והעקשנים בליגה. הסיבה שבגללה הוא לא קיבל הרבה דקות מול בוסטון היא בגלל המצ'אפ מולם שלא הצריך את הניקס לרווח את המשחק (הרי זה הדבר היחיד שהוא מביא למשחק). מולכם זה רחוק מלהיות הסיפור ואני מאמין שנראה אותו הרבה יותר. במובן מסויים זה גם צעד מתבקש על הנייר כי באמת אנחנו צריכים להוציא את הגבוהים שלכם מחוץ לצבע אבל בגלל שמדובר ברכיכה קשה לי להאמין שבאמת הולכת להיות לזה השפעה חיובית על המשחק.

I DONT GIVE A FUCK על צורת התפקוד, האתלטיות או טראומות הילדות שכל אחד מהם עבר. אני דיברתי אך ורק על המנטליות. נובאק זה אחד משחקני ההגנה המביכים שאי פעם נתקלתי בהם, דחליל שמפחד מהצל של עצמו וכמעט לא משתמש בעבירות שיש לו לתת. ה-AGRSIVENESS שלו ב-NBA2K13 עומד על מינוס 59. כל עוד הוא נמצא לי על הפרקט אותה כמות דקות של הנסברו ההשוואה רלוונטית ועומדת בעינה אם אני רוצה לחדד למה אינדיאנה היא קבוצת פלייאוף טובה יותר מהניקס - העובדה שבכל זמן נתון היא מעלה לפרקט שחקנים הרבה יותר אגרסיביים, רעבים וחכמים מהניקס היא קריטית. נובאק נפל לאספקט האגרסיבי, צ'נדלר, מלו ו-JR לאחרים.

עכשיו אחרי שחפרת לנו פה את הנשמה על השטות הזאת אתה מוזמן לחזור לעיסוק האהוב עליך - מעשיות אדריאנו גליאני ברחבי המגף. הוא כבר החזיר את ואן ניסטלרוי מפרישה?

6. shlomydavid מנהלים

http://i-watchsports.info/wp-content/uploads/2013/04/watch-nba-playoffs-2013-268x201.Xxx

תוצאות משחקי הלילה:

מיאמי - שיקגו: 93:86 (הבולס עלו ל-0:1 בסדרה)
    סן אנטוניו - גולדן סטייט: 127:129 (אחרי 2 הארכות, הספרס עלו ל-0:1 בסדרה)

שיקגו הפתיעה במיאמי, סן אנטוניו ניצחה בשתי הארכות.

פופוביץ' על ג'ינובילי: "כבר רציתי לשלוח אותו בטרייד". תגובות נוספת למשחקי הלילה.

תקצירי משחקי הלילה:

מיאמי 93:86 שיקגו

סן אנטוניו 127:129 גולדן סטייט

משחקי יום רביעי לפנות בוקר (8.5):

2:00 בלילה:

http://img266.imageshack.us/img266/7179/130503213341knickspacer.Xxx

1:0 לאינדיאנה.

4:30 בבוקר:

http://img842.imageshack.us/img842/9529/130504000536thundergriz.Xxx

0:1 לת'אנדר.

* המשחק בין הניקס לאינדיאנה יועבר בשידור ישיר בערוץ ESPN.

* המשחק בין הת'אנדר לממפיס יועבר בשידור ישיר בערוץ ספורט 5+LIVE.

* המשחקים אמור להיות משודרים כאן.

נערך לאחרונה ב: ‏7/5/13
  7. BvB Member

כל הכבוד לשיקאגו איזה מלחמה הם נותנים בכל משחק,הייתי מאוד רוצתה שיעברו את מיאמי אבל זאת תחילת הסדרה והדרך עוד ארוכה.
    עם סגל יחסית קצר של חמישייה פותחת ועוד 4 שחקנים מהספסל ששניים מהם לא קולעים זה לא קל לנצח את מיאמי בחוץ והם עשו זאת ושאפו.
    מצד שני לא יהיו הרבה משחקים שמיאמי יקלעו באחוזשים לא טובים 39 לערך,ושוויד ובוש יקלעו יחד "רק" 25 נק'.
    רק תתארו לכם עם רוז היה איזה טירוף היינו רואים בשיקאגו ולכו תדעו לאן היו מגיעים.

8. OriRR Member

:aaarofl: :aaarofl: :aaarofl:

9. VAR Member

מה אני לא נותן בשביל לראות אוהד ניקס יורד על הקבוצה שלו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

10. VAR Member

11. Ricky van Wolfswinkel Member

רק שאוהדי הניקס לא יבכו על קיפוח שוב.

12. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

כן הא? בינתיים השופטים באמת שופטים כמו שהם אמורים לשפוט. רק שבפעם הבאה תנסה לצטט מישהו מאוהדי הניקס שהאשים את השופטים בהפסד הקודם.

הדאנק של שאמפ http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/5eek.Xxx

13. VAR Member

אז אני מבין שהיום זה מאהינמי שצריך להריץ את הניקס ל-37-0 בשביל שווגל יוריד אותו לספסל.

14. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

בחיי שאני לא מבין את וודי. אתה רואה שJR לא פוגע כבר שישה משחקים רצוף, אפשר גם לתת לו לנוח, זה באמת בסדר. הוא באחוזי קליעה נוראיים, בחירת זריקות לא הכי חכמה והבנאדם ממשיך לשחק.

15. VAR Member

פחחח פחחחחח פחחחחח כן אופנסיב פאול ברור.