תגדיר טובים. זה שהכל תלוי בהם בסדרה הזו? ידוע. אבל היופי בספורט הזה הוא שלפעמים ברגעי לחץ הטובים לוחצים על כפתור הסלף דיסטראקשן, ואצל הניקס ליותר מידי שחקנים דפוקים במוח יש גישה לכפתור הזה. לסלטיקס זה לא יקרה, בין היתר כי להם אין מה להפסיד בסדרה הזו, וגם כי השחקנים הבכירים שלהם, גם אם הם מעבר לשיאם, יכולים ללמד את המקבילים שלהם בניקס משהו על ווינריות.
http://www.nba.com/2013/news/05/03/kobe-au...ls=iref:nbahpts שמעתי את זה היום ברדיו. זה פשוט גדול http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx
איפה הסתומים האלו החביאו את ההגנה הזו במשחקים 4 ו-5 שהיו נגמרים בסוויפ או מכסימום 1-4? לקראת סיום המחצית הראשונה והסלטיקס עם 14(!) נקודות. הגנה יוצאת מן הכלל וזה עוד כשאנטוני וJR עוד לא התאקלמו מהזוועות שעברו עליהם בשני המשחקים האחרונים.
ההגנה של הניקס עושה את העבודה לאורך כל הסדרה. חוץ ממשחק מספר 3 אולי וגם שם היה לקבוצה רצף מעולה בחזרה מהפיגור. זה החלק הכי לא מוערך בפלייאוף הזה. ההגנה של הניקס שקיבלה שם כל כך גרוע במהלך העונה הרגילה ושהיו לאנשים ספקות אם הם מסוגלים להדליק את הסוויץ' בפלייאוף, ובינתיים התשובה היא כן.
אגב, פריחיוני פשוט נהדר. כמה לא הערכתי אותו בקיץ וכמה שהוא סתם לי ואני מניח שלרבים את הפה, בטח עד עכשיו בסדרה.
זה פשוט מדהים איך ברגע אחד של טימטום במשחק מספר 3, JR דפק לעצמו את המומנטום האדיר שהיה לו. מאז, הבחור פשוט חושך. אנטוני כנ"ל, גם היום מאוד אנמי, אבל גם לפחות לא סתם כופה על עצמו זריקות. מצד שני, בלי הנקודות של שניהם, חבל לנו על הזמן בפלייאוף הזה.
אם הם משלימים קאמבק בסופו של דבר, זה בקלות מוחק את ה-8 נקודות של רג'י ב-14 שניות. צריך להגיע לריכוז פיגור רציני ביותר כדי לאבד פאקינג 26 הפרש 9 דקות לסיום.
זה לא קיים בספורט שנקרא כדורסל. זה לא אמור להיות אפשרי. יתרון 26 9:41 דקות לסיום. לא יכול להפוך ליתרון של 5 5:41 דקות לסיום. מתמטית, ההסתברות שדבר כזה יקרה, זה באיזור של האחד למיליון. זה פשוט לא יאומן. איכשהוא הניקס עם הכדור ביתרון 6 3 דקות לסיום, אז לפחות יש את זה.
אני חושב שבסדרה הזו קיבלתי את התשובה למה מלו כנראה אף פעם לא יהיה MVP. הקיפאון שלו במשך שלושת המשחקים המכריעים, איבוד כדור לבראדלי במצב כ"כ עדין, לא יודע, זה לא מה שסופרסטאר אמור לתת לך. באמת שאין לי מילים גם אם ננצח את המשחק המזויין הזה, חשבתי שראיתי הכל מהקבוצה שלי, מסתבר שהם לא מפסיקים להפתיע.
אחרי המשחק הזה, לא משנה אם בוסטון תנצח, אני מודה שטעיתי. ניו יורק פשוט יותר טובה. בשיא הרצינות. אני עדיין רוצה שבוסטון תעבור בגלל הזלזול של ניו יורק שלא מתאים כי הם פשוט בינוניים, אבל בוסטון פשוט גרועה. איזה משחק מטומטם וסוחף, תענוג