שטויות במיץ. "היה לך ברור שלא יהיה סוויפ" - אני מבין שצפית את התצוגה המזעזעת של כרמלו במשחק 4, שתי החטאות עונשין בדקה האחרונה ו-0 סלים בקלאץ' או את המשחק העוד יותר מחריד שלו אח"כ בבית או את ההרחקה של JR סמית' שהפכה את כל הקערה. אנשים מדקלמים קלישאות בקשר לבוסטון. כולם עדיין מריצים בזיכרון תמונות של פירס ו-KG לוקחים אליפויות ומאתגרים את לברון בשיאו. השחקנים האלו כבר לא קיימים יותר. בטח שלא בלי רונדו. תסתכלו איך הם נראו ב-3 משחקים הראשונים של הסדרה כדי להיווכח. סוסים מתים זאת מחמאה. מחציות של 25 ו-23 נק' במשחקי פלייאוף עם 20% מהשדה זה לא בגלל "חוסר מוטיבציה" אלא בגלל חוסר כישרון. SIMPLE AS THAT. הסיבה היחידה שהם ניצחו את שני המשחקים האחרונים בכלל לא קשורה אליהם אלא ליריבה המטומטמת עם השחקנים בעלי ה-IQ הנמוך ביותר בהיסטוריה של הליגה. זה לא גורע מהם כלום ולא לוקח מהם את הקרדיט כי יש מספיק קבוצות שלא היו מנצלות את המתנות שהם קיבלו אבל לא צריך להתחיל לעשות מהם דברים שהם לא. אגב, אפילו בפלייאוף לפני שנה הם היו גרועים מאוד בשני הסיבובים הראשונים מול קבוצות נכות ורק בגלל הסדרה מול מיאמי נטולת בוש שכחו להם את זה. כולם שם כבר עם רגל ו-3/4 בקבר חוץ מרונדו שלא משחק וגרין שבהחלט מראה ניצוצות של שחקן (למרות שלא הייתי בונה עליו לאורך זמן מול קבוצה שהיא לא הניקס). כמו שאמרתי בערך כל העונה, TALENT WISE הסדרה הזו שווה 4-0/4-1 לניקס (ולשם היא הלכה עד שהכושיזם עשה את שלו) MENTAL WISE היא בהחלט שווה את הקאמבק הכי גדול בהיסטוריה, אבל תעשו טובה ואל תזיינו פה את השכל. אינדיאנה תשחט את הקבוצה הנכה הזאת בסוויפ.
קשה לי מאוד לראות את הניקס מפסידים לבוסטון. עם כל אהבתי לסלטיקס הניקס פשוט יותר טובים מהם. לברקולין יש סיכוי גדול מאוד להוציא את שיקגו לוזרים ברמות למרות שאני חושב שדווקא שיקגו תוכל להגיע יותר רחוק מהנטס. מתי המשחק השישי בין הניקס לבוסטון? ומתי השביעי בין נטס לבולס?
חדשות טובות להתחיל איתן את היום: Mike Woodson said Steve Novak (back spasms) is doubtful for Game 6. #Knicks לא שאני לא מאושר אבל איך לעזאזל סמרטוט שלא עושה כלום!!!!! סובל מהתכווציות בגב?? זה כמו שלמייק ד'אנטוני תהיה התכווצות במוח או לטים טיבו בזין. אגב מעניין אם גם היום חצי אולם יהיה מלא באוהדי ניקס או שהפעם אחרי שני ניצחונות אוהדי בוסטון הפאתטיים יחליטו שפתאום בא להם לבוא לתמוך בקבוצה. CELTICS PRIDE וכל הבולשיט. LOL.
אתה יכול לכתוב שפירס וגארנט לא קיימים יותר ועדיין אתה רואה שפירס דופק הופעות ולניקס קשה להתמודד איתו וגארנט גם בגיל 37 נותן משחקים שאף גבוה של הניקס לא מסוגל לתת, עם כל זה שהוא מאוד בינוני בסדרה הזו. מה אני אגיד לך, הכישרון של הניקס בכלל לא מרשים אותי. אני לא יודע על איזה כישרון אתה מדבר. סמית' ופלטון כבר כמה שנים בליגה שחקנים בינוניים, קצת השתפרו העונה ועדיין אלה לא כוכבים שאתה יכול לסמוך עליהם, שאמפרט וצ'נדלר שחקני הגנה מצויינים אבל די גרוטאות התקפית. מלו שחקן ענק, באמת שאין לי מה להגיד עליו, ומלבדם מה יש לך? שחקנים שעבר זמנם באמת באמת שאני לא רואה את ההבדלים בכישרון שאתם רואים
אנשים אומרים פה שאטלנטה הם מועדון מיותר אבל למה אף אחד לא מדבר על דנבר? כמעט ארבעים שנה ב-NBA, אפס סדרות גמר, עברו סיבוב בפלייאוף אחד מתוך תשעה. אטלנטה לפחות עברו את הסיבוב הראשון ברוב הפלייאופים שלהם בשנים האחרונות וגם עשו חיים קשים לקבוצות שעברו אותם (שיקאגו, אינדיאנה, אורלנדו). נ.ב. קנת' פאריד הוא אוברייטד לא פחות מבלייק גריפין.
לא יודע כמה משחקים של 2 הקבוצות ראית העונה או כמה משחקים מהסדרה שאתה יוצא בהצהרות האלה אבל מה בדיוק אתה בא להגיד פה בעצם? שהניקס במקרה הובילו 3-0 בסדרה שכללה 2 בלו אאוט'ס, אחד בחוץ, והיו רחוקים קליעת עונשין מהסופרסטאר שלהם או איזה סל מסכן ממנו בקלאץ' כדי להוריד לבוסטון סוויפ על הראש? ששתי הקבוצות בעצם שוות ברמתן ושזה היה מקרי שאחת מהן קלעה במשך 2 המשחקים הראשונים 23 ו-25 נק' במחצית (ובמשחק השלישי רק 31) עם 20% מהשדה? אתה מתכחש לעובדה שהמרפק של JR סמית' וההרחקה שלו מהמשחק הרביעי תרם מאוד לניצחון הדחוק שבוסטון השיגו בשיניים? כי אלה הדברים שהאנשים שאתה לא מבין רואים, קרי - העובדות בשטח.
http://i-watchsports.info/wp-content/uploads/2013/04/watch-nba-playoffs-2013-268x201.Xxx תוצאות משחקי הלילה: גולדן סטייט (6) - דנבר (3): 88:92 (2:4 לווריורס) שיקגו (5) - ברוקלין (4): 95:92 (3:3 בסדרה) דייויד לי חזר, גולדן סטייט השלימה 2:4 על דנבר. ברוקלין ניצחה בשיקגו והשוותה ל-3:3. מארק ג'קסון: "זו קבוצת הגברים הטובה שראיתי". תגובות נוספת למשחקי הלילה. תקצירי משחקי הלילה: גולדן סטייט 88:92 דנבר שיקגו 95:92 ברוקלין משחקי יום שבת לפנות בוקר (4.5): 2:00 בלילה: http://img811.imageshack.us/img811/7779/130418082028eastseries2.Xxx הסלטיקס מארחים את המשחק, 3:2 לניקס. 2:00 בלילה: http://img339.imageshack.us/img339/7141/130418082030eastseries3.Xxx אטלנטה מארחת את המשחק, 3:2 לפייסרס. 4:30 בבוקר: http://img221.imageshack.us/img221/6987/130418082937westseries1.Xxx יוסטון מארחת את המשחק, 3:2 לת'אנדר. 4:30 בבוקר: http://img811.imageshack.us/img811/7629/130418082942westseries4.Xxx ממפיס מארחים את המשחק, 2:3 לגריזליס בסדרה. * המשחק בין בוסטון לניו יורק יועבר בשידור ישיר בערוץ ESPN. * המשחקים אמורים להיות משודרים כאן.
כבר אמרתי-מוטיבציה. זה יפה שאתה מסתכל על שלוש המשחקים הראשונים בסדרה אבל מה לעשות שסדרה נגמרת ב4 ניצחונות ואת זה הניקס עוד לא עשו. בעונה שעברה בוסטון לא הובילה על מיאמי ועפה? אם בוסטון ישלימו מהפך אתה שוב תכתוב כמה שהניקס הראו עליונות כשהובילו 3-0? אתה מסתכל על המשחקים הראשונים בסדרה אני דווקא רוצה להסתכל על המשחק החמישי. איזה סיבה יש לקבוצה כל כך הרבה יותר חזקה ומוכשרת להפסיד בבית נגד הנגרים של בוסטון? פשש איזה זלזול הם דפקו שם לפני המשחק... הם לא דטרויט של לארי בראון, זה כולה קבוצה שזה עניין של זמן עד שתחטוף את הבעיטה שלה בפלייאוף
גולדן סטייט הפתיעו אותי לטובה דנבר נתנו עונה נפלאה ועפו כבר בסיבוב הראשון,זה המבחן של גולדן סטייט בסדרה מול סן אנטוניו.
לא מבין את הנחרצות הזאת. אם יתרון הביתיות בסדרה הבאה לא היה מוכרע לפי זהות המנצחת בסדרה הזאת בחיי שהייתי מעדיף לפגוש את הניקס. על הזין שהם יותר מוכשרים, כדורסל זה יותר מכישרון. נגד הסלטיקס דרוש הרבה יותר כוח מנטלי כדי לנצח בסדרה, נגד הניקס מספיק שה-2-3 שלשות הראשונות ילכו החוצה והביטחון העצמי השברירי שלהם יעשה את שלו. מסוג הקבוצות שמסוגלות לנצח 30 הפרש במשחק נתון ולקבל 3 פעמים 20 על הראש במשחקים הבאים. I'll deal with that.
אמרתי מוכשרים? אמרתי טובים ויש הבדל. הם יותר טובים ומול הסלטיקס של היום וזה מספיק. כל מה שהם צריכים זה ניצחון אחד כששתי נצחונות של הסלטיקס היו יותר באשמת הניקס מאשר איזושהי התעלות מקצועית של הסלטיקס.