2010 NBA - לברון ג'יימס: "אשחק במיאמי היט"

Discussion in 'פורום ספורט כללי' started by אבו, Jul 9, 2009.

1. piston Member

אולי זה קשור לחזרה של מרטין שלוקח נתח רציני מהדקות ?

2. אבו Member

הלייקרס מנצחים די בקלילות הלילה באינדיאנה- קובי לאט לאט מתחיל לחזור לעצמו והלילה באמת שהוא היה נהדר, גם לא זרק יותר מדי, סיים באחוזים טובים וגם מצא לא מעט את החברים. אנדרו עם הופעה מעודדת. יש לנו את פילי בעוד משחק שצריך לנצח ואז בוסטון בחוץ, אני מקווה שנצליח לצאת קצת מהחוסר יציבות המעצבן הזה לאחרונה(ואני מתכוון להפסד כמו נגד טורנטון, לא קליבלנד...).

3. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

4. SeRgInHo Member

פיסטון, אם כבר אוקלאומה (שצונחת לאחרונה), מה דעתך על ממפיס שנמצאת כרגע שביעית במערב ועושה רושם שלא מתכוונת לוותר על הפלייאוף? אחרי דנבר (9-1 בעשרת המשחקים האחרונים) היא הקבוצה החמה בליגה...

5. piston Member

עושים בממפיס עבודה יחסית סבירה.

צריך לזכור שכל המערכת של ה NBA בנויה שעם זמן קבוצות חלשות יתחזקו ויגיעו לפלייאוף, וזה מה שקורה באופן טבעי לממפיס (עד שהיא תעביר לליקרס עוד כוכב בתמורה לכלום זאת אומרת http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx )

הדבר היפה באוקלהומה הוא שזו העונה השניה שלהם בליגה, ולכן ההתקדמות שם כל כך מרשימה.
    גם הם צריכים זמן, אבל קצב ההתקדמות שם מרשים למדי.

6. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

מישהו ראה את הבלוק שדפק לברון הלילה? כל היופי בבלוק שהוא באה כתוצאה מכך שאותו קורבן חטף לו את המסירה ולכן נענש. מי שמוצא, שיעלה לכאן.

ושום תגובה על הבחירה של כספי לנבחרת הרוקיס של האולסטאר? איפה כל אוהדי כספי? זאת הצלחה ענקית נוספת מפתיעה ביותר שנרשמת לזכותו. הוא מבין הרוקיס הטובים בליגה.

Last edited: Jan 29, 2010
  7. piston Member

עושה רושם שאנשים לומדים ממני ןמתאימים את הציפיות למציאות.

על פי הנתונים בפועל זה לא הפתעה.

הבעיה היחידה הייתה יכולה להיות שלא יאשרו שני שחקנים מאותה קבוצה, ודאגו לפתור את הבעיה הזאת.

מבחינת יכולת נטו, המקום שלו בהחלט שם.

8. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

אם ווספול הולך להוריד אותו בדקות למשחק, אז לא תיהיה לו את האפשרות להמשיך להתבלט כך ולעלות את הביטחון וכתוצאה מכך גם את היכולת שלו. מאוד מקווה בשביל כספי שזה לא תחילת הסוף של החלום הבאמת נפלא. בנתיים זאת לא מגמה שהוא הולך להיות חלק יותר משני בסגל. צריך גם לומר משהו בזכותו של ווספול, שהוא בעצם זה שרצה את כספי בדראפט ונתן לו את הבמה להגשים את החלום.

ווספול נתן ווספול יקח?

Last edited: Jan 29, 2010
  9. Pipe Member

10. דנידין Member

ה-MVP גם בשירה? תרבות של שחורים זה משהו משהו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/cool.Xxx

וגם אני רוצה לברך כאן את כספי בהזדמנות זו. אם הייתם אומרים לי שעומרי הלבן הצנום יהיה בין הרוקים המובילים ב NBA בין כל השחורים החזקים והמהירים בליגה, הייתי אומר שאתם מטורפים.

תותח.

11. SeRgInHo Member

פיסטון, לא בדיוק חדשה, פשוט ההנהלה ברוב חוצפתה פשוט העבירה את הקבוצה לעיר אחרת.
    כל כך מתסכל לראות את הדברים האלה. וזה לא כמו בקמרה וונקובר ושארלוט (למרות שתמיד הגיעה לפלייאוף המזרחי), סיאטל הייתה קבוצה עם חתיכת מסורת ושחקנים בהיכל התהילה.
    אין לי מושג איך מאשרים כאלה דברים, פשוט טמטום וחוסר רגש מוחלט כלפי האוהדים. כבר עדיף לפרק את הקבוצה לגמרי על פני להעביר אותה לעיר אחרת.

12. Pipe Member

http://amreekandesi.com/wp-content/uploads/2009/01/dollars1.Xxx

מדינת וושינגטון לא הסכימה לשלם 150 מיליון דולר לחידוש האולם בסיאטל (זאת אחרי שמייקרוסופט הסכימה לשלם את 150 המיליון האחרים), במקביל הפרנצא'ייז נמכר לאנשי עסקים מאוקלהומה והמדינה (OAK) מימנה להם מתקן אימונים חדש ואולם משופץ. זה די פשוט בסופו של דבר.

13. piston Member

כספי נתן צשחק טוב הלילה עם אחוזים טובים יחסית מהשדה.
    הוא אמנם עלה מהספסל, אך שיחק 27 דקות. כמובן שסקרמנטו הפסידה כהרגלה.

קווין מרטין הצליח לתת משחק עם הרבה נקודות יחסית (31), אך האחוזים היו עדיין חלשים (11-25), אם כי טובים ביחס לאחוזים העונתיים שלו.

לכל מי שמתלונן על כך שדופקים את כספי ולא מוסרים לו, אוונס, שמחזיק בסיכויים לקחת את רוקי השנה (אני מאמין שבסוף ג'נינגס יקח), ושיחק קרוב ל 29 דקות, לקח רק 5 זריקות כל המשחק, וקלע 2 מהן.

14. דנידין Member

אז כספי שוב מקבל דקות הלילה שאמורות כן להראות על אמון מצד המאמן.

מצד שני עדיין רומזים על מחלוקות בין כספי למאמן.

הערב הסלטיקס מול הלייקרס, סוף סוף משהו ששווה לראות בליגה המתה של שטרן http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

15. JR-Riquelme Member

אוי איך לא משדרים את המשחק הכי טוב בליגה... במקום זה משחק אפור בין בית הקברות של הספרס לנאגטס שהגיעו אפילו בלי מלו.