2010 NBA - לברון ג'יימס: "אשחק במיאמי היט"

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י אבו, ‏9/7/09.

1. LIVERPOOL87 Member

וצודקים שם בכל מילה..
    מה קורה לאריזה ואודום? מזאת הטפשות הזאת.
    טורקוגלו בכלל עשה טעות של טירון.

וכמובן המהלך החיובי של העונה הוא אנטוני פארקר שלנו שיכול להפוך לכוכב בקליבלנד http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

2. Dimitar Berbatov Member

עומר דיקמן אחד הכתבים הכי שנונים ומצחיקים שיש וכמובן שגם מומחה גדול. תענוג לקרוא כתבות שלו, ובכלל צוות כתבי ה-NBA של וואלה ספורט מעולה. תענוג לקרוא כל כתבה שם

3. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

באמת כתבה מצחיקה ושנונה,הכותב הזה מזכיר לי את הימים היפים של מנחם לס הגדול.

4. piston Member

זה מעניין שכל פעם אנחנו שומעים על "טעות" כזו אן אחרת, וזה נשמע לנו מאד משעשע, אבל בסופו של וים מכל ה"טעויות" הגדולות, איכשהו הלייקרס מרוויחים ובגדול.

אורלנדו מאבדת שחקן שעשה קצת צרות ללייקרס, הלייקרס מקבלים את ארטסט במחיר מצחיק (אותו ארטסט שסחב כמעט לבדו את יוסטון בפלייאוף), וזה מבלי להזכיר את ההעברה המפורסמת של פאו גאסול.

יש פה שתי אופציות, או שהלייקרס היא הקבוצה הכי ברת מזל בעולם, או שכסף עובר מתחת לשולחן בכדי שדברים יסתדרו כמו שהם רוצים.

נערך לאחרונה ב: ‏4/8/09
  5. JR-Riquelme Member

במקרה של אודום אני בטוח שיש כסף מתחת לשולחן. כי לא יכול להיות שאחרי שמציעים לו חוזה, הוא מחליט לא לחתום כי הוא רוצה יותר כסף, ובסוף הוא בכלל חותם שם תמורת סכום נמוך מזה שהציעו לו בפעם הראשונה.

6. ManUtd Fan Member

במקרה של אודום בהחלט יכול להיות, במקרה של ארטסט וגאסול לדעתי זה בולשיט גמור, אבל שיהיה. אבל מה שהכי נכון זה שהם שילמו לאורלנדו/טורקוגלו בשביל להחליש את המג'יק ובשביל פחות תחרות.
    פחחחחחחחחחחחחח

7. piston Member

תצחק להנאתך, אך חלק מהצלחה זה לטפל ביריבות שלך, לפעמים בדרכים ספורטיביות, ולפעמים לצערנו בדרכים פחות ספורטיביות.

8. ManUtd Fan Member

אני לא מאמין שאתה באמת רציני לגבי זה.
    מדהים מה השנאה יכול לעשות.

אתה לא חושב שאולי היה עדיף לבזבז את הכסף ( :aaarofl: ) על זה שגארנט יעזוב את בוסטון. אה רגע, הם בטח הציעו אבל בוסטון דרשו סכום גבוה מדי.
    בחייאת, אני בספק אם אתה מאמין לזה.

אה כן, וסתם לפרוטוקול,
    אורלנדו למעשה התחזקה הקיץ, למרות עזיבתו של הטורקי. הם הביאו את וינס קארטר כמחליף והוסיפו חיזוקים נהדרים בדמותם של ברנדון באס ומאט בארנס.

אני מוכן לקבל איכשהו את זה שאומרים שעסקאות ארטסט וגאסול לא היו נקיות, אבל זה... זה ממש... אני לא חושב שיש הגדרה לזה אפילו.

9. piston Member

התשלום הוא לא לקבוצות אחרות בכל מקרה, לפעמים קצת ירוקים מתחת לשולחן משכנעים שחקן שיש קהילה טורקית מפותחת בקנדה.

בכל מקרה, כסף לא קונה כל שחקן.

10. piston Member

רק לשם הבהרה, למי שיש ספק, הכל ב NBA כלכלי (מבחינת הקבוצות, וגם רוב השחקנים).

אליפות של הלייקרס (או של הניקס אבל בינינו זה לא יקרה בעשור הקרוב אם או בלי לברון), מכניסה כמות אדירה של רווחים ממוצרי אליפות, ומנערים צעירים תושבי קליפורניה שהופכים להיות אוהדי לייקרס, ומתחילים להוציא כספים על חולצות ומיני דברים אחרים.

ההכנסות מכרטיסים הן רק חלק קטן מרווחי הקבוצה, וכך גם ההכנסות מהטלוויזיה (אם כי נתח קצת יותר גדול).

השווי הכלכלי של אליפות בקבוצה משוק אזרחי גדול הוא אדיר, ולא משתווה לזריקת כמה מיליונים לכוון שחקן תאב בצע שמוכן לוותר על שאיפה לאליפות בשביל כך.

נכון, אורלנדו התחזקה, אך הייתה יכולה להיבנות לא פחות טוב עם טורקוגלו בהרכב.

ולא הייתי בונה יותר מידי על וינס קרטר. פעם קראו לו : half man half amazing.

היום יותר מתאים : half man.

11. ManUtd Fan Member

יופי, אחלה, לא טענתי אחרת,
    אבל למה אתה כל-כך בטוח שהלייקרס שילמו לטורקוגלו בשביל שזה יעבור לטורונטו?
    למה אתה כל-כך בטוח שהם זרקו כמה מיליונים לטורקי בשביל שזה יסכים לעבור לקנדה?
    ועוד שאלה שמעניינת אותי, למה אתה חושב שהוא הסכים לעזוב בגלל הכמה המיליונים האלה שכביכול הלייקרס העבירו לו מתחת לשולחן, ולא בגלל המיליונים שהציעו לו בטורונטו?
    טורקוגלו יצא טיפש בגלל שהוא הלך לכסף שטורונטו (ואך ורק טורונטו) הציעו לו, לא הלייקרס ולא שום קבוצה אחרת, עד שיוכח אחרת (ושום דבר לא יוכח אחרת).

12. piston Member

כשמשהו לא מא נראה אמיתי, רוב הפעמים זה בגלל שהוא לא אמיתי.

נכון טורונטו הציעו לו קצת יותר, אבל יש ערך כספי גם למשחק בפלייאוף.
    שם שחקנים בומים את השם שלהם ומשיגים חוזים טובים בקבוצות רציניות.

ההבדל הזניח בשכר שטורונטו הציעה לו אינו מספיק אטרקטיבי בכדי לוותר על ההזדמנות להציג את עצמך בפלייאוף.

טורקוגלו לעולם לא יכנס להיכל התהילה, גם אם יקח 10 אליפויות, כי כולן יהיו רשומות על שם של אנשים אחרים. (הוא לא השחקן שיסחוב קבוצה לאליפות עליו) בסיטואציה כזו, לכסף יש יותר משמעות מהצלחה, אבל כפי שציינתי, לוותר על שידרוג החוזה דרך הפלייאוף בשביל בוטנים? אין בזה הגיון.

ואם הראש של הדג רקוב ומסריח (אודום, גאסול), זה אומר שהדג כולו רקוב.
    יש פתגם שאומר שעל ראש הגנב בוער הכובע. well, the lakers are on fire http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

13. JR-Riquelme Member

לחשוב שקבוצות משלמות לשחקנים אחרים או לקבוצות בשביל להחלישן זה מגוחך.
    קבוצות יכולות לשלם מתחת לשלוחן לשחקנים שהם מחתימים, וזה קורה הרבה פעמים אני בטוח, אבל זה אך ורק בגלל שהם לא רוצים להסתבך עם תקרת השכר...
    חוץ מזה, אני בטוח במאה אחוז שהלייקרס חוששים הרבה יותר מהקבוצה הנוכחית של המג'יק מאשר מהקבוצה שהתמודדו מולה בגמר.

הטורקי העדיף ללכת לראפטורס בגלל שהם משחקים בטורונטו. אם הבלייזרס היו נמצאים בטורונטו הוא היה הולך לשם, אין לי ספק.

14. piston Member

וזה בדיוק הסיבה לנסות להחליש אותה.

המג'יק קבוצה מצויינת שרק תשתפר בשנים הקרובות, והלייקרס מאד מודעים לכך.
    אי אפשר לעצור את ההתקדמות שלהם, אבל ניתן לתקוע מקלות בגלגלים.
    החתמה של שחנים חדשים, ביחוד שחקנים שאמורים להוביל את הקבוצה, דורשת תקופת הסתגלות לא פשוטה, לא להם, ולא לקבוצה, ואף אחד לא מבטיח שחיבור יצליח.

תוציא חלק אינטגרלע ממכונה שפועלת, ולך תדע אם היא אי פעם תפעל באותה רמה.

רוב גדול מהסגל של הלייקרס משחק שם כבר מספר שנים, וזה אחד מהמרכיבים המרכזיים בהצלחה שלהם. ההבנה כבר הפכה להיות עיוורת, לאורלנדו כבר לא יהיה את זה השנה.

15. JR-Riquelme Member

העניין הוא שבשנה שעברה המג'יק לא הצליחו על הלייקרס, אז הם לא יתנגדו לכך שהם ישארו עם אותו רוסטר, מאשר שיעשו ניסוי ויביאו שחקן כמו קארטר(שאם הוא חוזר לחצי ממה שהוא היה בשיאו המג'יק קבוצה מאוד מאוד מפחידה), ומחליפים כמו בארנס וברנדון באס שמשפרים את הספסל שלהם משמעותית.
    ובקשר לטורקוגלו, הירידה ביכולת שלו הייתה צפויה לבוא. זה שהוא אמן קלאצ' זה ברור וזה לא אמור להשתנות, אבל כבר בעונה שעברה הוא ירד ביכולת שלו.

ואני בכלל לא מתייחס לקטע של הכסף מתחת לשלוחן כי לדעתי זה בולשיט, אני רק חושב שהלייקרס אף פעם לא ינסו לעשות את זה כי זה לא משתלם להם משתי הבחינות.