2010 NBA - לברון ג'יימס: "אשחק במיאמי היט"

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י אבו, ‏9/7/09.

1. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

שוב כספי מרגיש מאוד בנוח ברגעי ההכרעה - דקה לסיום שלשה ענקית. תקציר המשחק

2. zivmay Member

איזו שלשה ענקית, הלך אחורה כמעט בלי לראות את הקו, עם שחקן על הפנים.
    אין ספק שיש לו את הביצים כדי להיות סטאר בקבוצה שלו, ובנוסף גם את היכולת.

3. piston Member

מה שחסר לכספי וזקוק לשיפור זה היכולת להכריע משחקים כשהם בטווח השגה.
    בלילה הוא עשה צעד בכוון, אבל אני מסכים עם ווסטפול, אני רוצה לראות אותו קולע שלשת נצחון, או אפילו זריקות עונשין שהופכות הפסד לניצחון.

כן ירבו.

4. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

תשמע, לא ילכו עליו בשלב זה בזריקה מכריעה בתרגיל מתוכנן ובצדק. הוא עוד צעיר וזה לא מתפקידו להוביל את הקבוצה. ההצלחה שלו נמדדת כרגע בעצם היותו שחקן חמישיה מן המניין שנמצא שם למען הקבוצה שלו כמעט כל משחק ובעיקר ברגעי ההכרעה החשובים. הוא לא הכוכב של הקבוצה ולא צריך לצפות לזה.

5. piston Member

אתה לא חייב להיות הכוכב של הקבוצה בכדי להיות זה שמכריע משחקים בזריקות שלו.
    רוברט הורי עשה מזה קריירה, ויש עוד רבים בסגנון (ג'ון פקסון, סטיב קר, מריו אלי, דרק שארפ ועוד...)

6. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

לא צריך להכניס את השמות האלו ליד השם שלו ולא הוגן בעליל לצפות ממנו להיות רוברט הורי או דרק פישר (לא אמרתי שאמרת דבר כזה, אבל לקוות שהוא יהיה שחקן קלאץ' זה בערך זה). צריך להמשיך לשמוח בהשתלבות שלו ברמות הגבוהות של הליגה מצד אחד ולהשאר מחוברים לקרקע מצד שני. אני אשמח בשבילו וגם הוא ישמח בשביל עצמו אם הוא יהיה שחקן חמישיה מן המניין בליגה גם בלי להיות איזה קלעי קלאץ' גדול כמו רוברט הורי או דרק פישר, מקום שמאוד קשה להגיע אליו ובודדים נוגעים בו.

נערך לאחרונה ב: ‏11/1/10
  7. piston Member

קודם כל אמרתי דרק שארפ http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

מלבד זאת, אני לא חושב שאני היחיד ששם לב שהרבה פעמים כספי מציג יכולת טובה, הקבוצה נמצאת באזור הביניים שבין נצחון להפסד, ולבסוף יורדת מנוצחת.

מה שאמרתי הוא שהקפיצת מדרגה הבאה שהוא צריך לשאוף אליה, זה להיות שם בכדי לנצח משחקים בשביל הקבוצה שלו.

8. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

אני חושב שדרק שארפ מאחל לעצמו להיות בנעליו של כספי כרגע http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx
    מקובל ומותר לשאוף הכי גבוה, כמובן, אך אישית זה נראה לי רחוק כרגע ואני פחות אופטימי לכיוון הזה. בודדים מגיעים לזה. סלע הפאסימי (והריאלי) בהתגלמותו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏11/1/10
  9. JR-Riquelme Member

ניצחון 6 ברציפות להורנטס.

למרות זאת, אנחנו פשוט הקבוצה הכי חסרת קילר אינסטינקט בליגה. נתנחם בזה שמציגים קצת ווינריות ובדקות האחרונות אנחנו מתעלים כל הזמן.

ניצחון ראשון ב4 הפרש, ניצחון שני ב4 הפרש, ניצחון שלישי ב4 הפרש, ניצחון רביעי ב5 הפרש, ניצחון חמישי ב4 הפרש, ניצחון שישי ב5 הפרש...

מדהים.

מחר נגד פילי בבק-טו-בק, וכמובן הרצף יקתע...

יהיה טרייד על אמקה אוקפור, לא יאמן שסונגליה תמיד משחק במקומו בסוף ואוקפור שתמיד מציג יכולת נפלאה שהוא משחק ושואב ריבאונדים בלי סוף מקבל כל כך מעט דקות. כנראה שאוקפור יעבור בעד חוזה גמור(אולי לקינגס שכבר היו דיבורים איתם והם רוצים שחקן פנים איכותי ויש להם חוזה גמור)

10. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

11. דנידין Member

12. SeRgInHo Member

מאד לא הוגן כלפי לייקרס כמובן...
    הסטטיסטיקות לגבי בוש כ"כ משקרות... שחקן כ"כ אגואיסט, איטי, מאבד כדורים כ"כ טיפשיים, בחירת החלטות מזעזעת. קובי של לפני 4-5 שנים נראה לידו כמו סטיב נאש מבחינת הקבוצתיות.

13. דנידין Member

תשמע, ג'קסון לא אוהב את ביינום וממעיט לתת לו הזדמנויות. זכותו. בוש הוא על הנייר שחקן שכמעט אולסטאר בליגה הזאת ואם ג'קסון יחבר לו את הברגים כמו שרק הוא יודע לעשות, הרי שזאת תוספת כוח אדירה בפוטנציאל.

נערך לאחרונה ב: ‏12/1/10
  14. SeRgInHo Member

לא יודע. לוותר על חתיכת שחקן כמו ביינום נשמע לי מאד תמוה ולא מתאים ללייקרס. העיקר עבור בוש.
    נראה לי עוד חירטוט עיתונאי.

15. JR-Riquelme Member

אתה מדבר שטויות במיץ, כל אחד מאבד כדורים, ואם אתה חושב שבוש מאבד הרבה, ממש ממש לא, דאנקן לדוגמא בעונותיו הראשונות היה מאבד יותר מבוש וגם קולע באחוזים פחות טובים, וגם שיחק יותר מתחת לסל.
    אוגאיסט? בהחלט, הוא אוהב לקחת הכל על עצמו, אבל זה לא שהוא לא מצליח וסתם הורס, הוא קולע במעל 50%.
    טריד נהדר לשתי הקבוצות לדעתי, בוש גם ככה לא ישאר בקנדה, אנדרו ביינום גם יזיז את ברניאני לעמדה 4, שהרבה יותר מתאימה לו, וטורונטו ישחקו יותר קבוצתי ויש להם את הכלים, המון צלפים, ובלייקרס פיל ג'קסון כמובן יעשה מבוש שומר מצוין בהגנה כי יש לו את היכולות, בהתקפה הוא יתן את הכבוד לקובי ולא יהיה אגואיסט, אבל יהיה עוד כלי מפחיד מאוד כי הוא בשיאו.

גאסול לטעמי לא פחות טוב בסנטר.

עם טרייד כזה הלייקרס פשוט בונים קבוצת אולסטאר קטנה...

נערך לאחרונה ב: ‏12/1/10