2010 NBA - לברון ג'יימס: "אשחק במיאמי היט"

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י אבו, ‏9/7/09.

1. דימה Member

פספסת את הנקודה.
    זה לא קשור בכלל לזה שרציתי שקובי יחטיא (ולו רק בגלל כספי מהצד השני), זה קשור לזה שלפני בוא נגיד 6 שנים הייתי משחק כדורסל הייתי רואה הייתי נושם כדורסל והייתי מתרגש כמו ילד מכל דבר.
    הייתי שחקן טוב, שיחקתי הרבה שעות כל יום בשכונה והרבה ילדים יותר קטנים יותר גדולים הכירו אותי רק מהמגרש.
    לפני 5 שנים לא היה ילד בעיר ששיחק כדורסל ולא ידע מי זה דימה. בכל גיל.

לפני איזה שבועיים שקובי קלע סל מאחורי הקרש שהראו את זה מיליון פעם super slow motion, מאוד התעצבנתי שבכלל מתייחסים לזה.
    אני בקריירת השכונה שלי יצא לי לשים הרבה סלים כאלה ויותר מ"טוב דימה יאללה" וכאפה לא קיבלתי יותר...
    ופתאום אני רואה את קובי קולע ככה שזה כן קשה אין ספק, אבל מהלך מספר אחד של השבוע וכאלה..
    לקלוע מהחצי הרבה יותר קשה, להטביע 180 על שחקן הרבה יותר קשה, ויש עוד הרבה דברים יותר קשים.
    אבל החליטו לבחור בזה וזה הרתיח אותי!

קובי ווינר מהסרטים זה אי אפשר לקחת לו אפילו מי ששונא אותו, אבל כרגע אני לא אוהב שום קבוצה בNBA ואני מה שנקרא אוהד כדורסל.
    רוצה לראות כדורסל טוב כדורסל מהיר סטייל פיניקס GSW וכאלה, ואם לא אז שיהיה דרמה שיהיה מותח מעניין..
    ובמשחק הספציפי הזה לא קיבלתי לא זה ולא זה, וזה די מבאס שבנוסף לזה ידעתי שככה זה יגמר. זה פשוט מטורף, אפשר להמר אונליין ביחס אדיר ש"המשחק יגמר עם קליעת קלאץ' של קובי", לעשות קופה ולא לעבוד יותר כל החיים.
    זה היה יותר צפוי מהתייקרות המים....וזה האכזבה שלי.

עכשיו קצת על כספי.
    הבחור בלי ששמנו לב כי קובי גנב את ההצגה, הביא שלשת קלאץ' מדהימה עם שתי שחקנים של הלייקרס שקפצו עליו, הביא אסיסט במאני טיים ובכלל שיחק יותר מכולם לדעתי (לפי תחושת בטן בלי לראות סטטיסטיקה).
    אם הוא לא יהיה ברוקיז מול הסופמורס באמת ביזיון, בלי קשר לגזע דת מין וצבע עור.

2. zivmay Member

קובי העיף לעזאזל את רודריגס. כנראה שעל שחקנים כמוהו החוקים לא חלים. פשוט שיפוט מגמתי מגעיל ביותר.

עם כל הכבוד לקובי, הוא מעניין לי את זקיק השערה.
    עומרי הביא משחק מהסרטים. הוא הראה שהוא מגיע לרגעי קלאץ'. איזו שלשה חשובה לקראת הסוף, שלשה שהעבירה מומנטום והגיע בדיוק בזמן הנכון. הוא חייב לקבל את הכדור יותר ולזרוק יותר. לפחות 20 זריקות למשחק. הוא יכול לסיים עם 30 בכיף.
    בזמן שגארסיה, מרטין ואוואנס לא משחקים ( לפי ההגיון הסדר הוא כזה, אבל אני שם אותו בשורה עם השחקנים האלה). הכדור חייב להיות בידיים של כספי ברגעי קלאץ. הוא כמעט היחידי שמגיע לרגעים האלו.
    בתחילת העונה, היה הזוי לחשוב על דברים כאלה, אבל אלה הם פני בדברים כרגע.

3. GRANDE LAZIO Member

גם אתה מעניין לי את זקיק השערה.. שחקנים כמו קובי עושים את ה-NBA למה שהוא, אז תן כבוד או שמור ת'דברים האלה לעצמך כי הם לא מעניינים אותי.

עאלק כספי ברגעי הקלאץ'. אמנם הקווינס היא פח זבל אבל עדיין יש לה שחקנים טובים בהרבה מכספי, כמו בנו, הוז וג'ייסון תומפסון, בטח מרטין, טייריק וגארסיה, זה הסדר הנכון!, כשיחזרו. וכשזה יקרה, כספי שלך יקבל 10 דקות לממוצע במשחק ויחזיר אוהדים כמוך למציאות.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏3/1/10
  4. צחי לייבמן Member

בדיחה טובה בנאדם.. יש לך עוד כאלה?
    כספי נותן עונה ענקית.. ומדהימה.. לא הכל סובב סביב קובי שלך..
    יש עוד שחקנים. אף אחד פה לא מנסה להשוואת בין כספי לקובי, קובי שחקן מעולה ונותן עונה מעולה
    אבל תן כבוד לכספי.. הוא משחק אותה ובגדול. הוא ימשיך לקבל המון דקות גם שהפצועים יחזרו.

5. GRANDE LAZIO Member

אני מלא הערכה לעומרי, ואת קובי ציינתי מסיבה אחרת שלא קשורה אליו.
    צודק, כל הכבוד לכספי, קיבלתי. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

6. piston Member

חברה אני חושב שכדאי להרגע קצת.
    כן 3 סלי נצחון בזמן יחסית קצר זה בהחלט יפה, אבל מה המשמעות שלהם ? כלוםץ אנחנו בעונה הרגילה, וכל מי שמחשיב את עצמו כמועמד לתואר, מעביר זמן עד הפלייאוף.

אם כל הכבוד לשלשות הללו, אני מעדיף בהרבה את סלי הנצחון של קובי בפליאוף, אמנם יש פחות (באופן טבעי, כי יש פחות משחקי פלייאוף), אבל לכל סל נצחון יש משמעות אמיתית.

אגב, בקטגוריה הזו, אף אחד לא מתקרב למייקל ג'ורדן, שכשהכדור היה אצלו והשעון תיקתק את תיקתוקיו האחרונים, כולם ידעו שהכדור הולך להכנס, לא משנה מי שומר עליו.

7. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

מילה על סל הניצחון של בראיינט. לדעתי קובי לא ביצע עבירה, רודריגז איבד את שווי המשקל.

ואם פז כבר מדבר על סלי ניצחון בפלייאוף אז הנה לכם משהו נחמד בשביל דיון ארוך ובלתי נגמר:
    http://www.nba.com/alldecade/vote6/?ls=iref:nbahpt1
    אני בוחר את פישר http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx
    ותקשיבו טוב טוב מה שברקלי אומר, הוא צודק לגמרי.

8. דימה Member

פיסטון אני נשבע לך ביקר לי ידעתי שהכדור ילך לקובי ושהוא יכנס והלייקרס ינצחו. מי שלא צפה את זה או שהיה מופתע מזה לדעתי פשוט אין לו מושג.

9. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

שוב משחק מצויין של עמרי עם 22 נק' ו-11 ריב' (הוביל את הקבוצה) ושוב הקינגס מפסידים...אולי כדאי לכספי לקלוע פחות http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx .

10. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

סקרמנטו היא קבוצה תחתית שתנצח באזור בין האחד לשלוש לאחד לארבע משחקים העונה. אל תצפו אחרת. כל הכבוד לעומרי שעושה את שלו.

אגב, מישהו יכול להסביר לי, איפה היו קווין גארנט ופול פירס הלילה? אני לגמרי לא מעודכן. פצועים?

11. JR-Riquelme Member

פצועים ביחד עם רונדו.

12. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

רק שזה שוב לא יגמור לבוסטון את העונה ובעצם גם כבר יכריע את האליפות בדומה לעונה שעברה.
    יודע מה יש להם בדיוק? לכמה זמן?

נערך לאחרונה ב: ‏3/1/10
  13. JR-Riquelme Member

מה שאני יודע זה שהם בחוץ גם למשחק הבא, אין לי מושג כמה זמן עוד הם אמורים להיעדר.
    גם אני מאוד מקווה ששלושת השחקנים החזקים ביותר שלהם בעצם יתגברו על הפציעות והם יבואו לפלייאוף בשיאם.

בזמן שלא הייתי קובי דפק עוד אחד על הבאזר? שוב פעם מהשלוש? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx
    אני חושב שיש לקובי הכי הרבה באזר ביטרס אחרי מייקל ג'ורדן, וג'ורדן לא עוקף אותו בפער גדול.

14. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

אני חושב שלבירד יש יותר משניהם, אבל למייקל הם רשומים בפלייאוף בעיקר http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/cool.Xxx

15. zivmay Member

וואו, איזה ילד קטן.
    מצוץ לקובי וזהו , איך נותנים לך לכתוב בפורום הזה רק אלוהים יודע.

לא יודע אם אתה טיפש או סתם אחד שחי בסרט, אבל קבוצת רוקיז, שיש לה רוקי שהוא בין ה3 הרוקיס המובילים העונה, לא תוריד את הדקות שלו בכמות משמעותית בזמן שהפצועים יחזרו. במיוחד שהוא נותן מספרים נהדרים.

ד"א, אני לא אופתע אם מרטין יעבור בטרייד, הוא לא מועיל.
    טרייד עבור גבוהה בכיר, או אפילו שניים, ייתן לקינגס הרבה יותר נפח.

נערך לאחרונה ב: ‏3/1/10