2010 NBA - לברון ג'יימס: "אשחק במיאמי היט"

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י אבו, ‏9/7/09.

  1. c_web Member

    הצטרף ב:
    ‏4/4/04
    הודעות:
    2,406
    לייקים שהתקבלו:
    205
    מין:
    זכר
    תמונה אחת שווה . . .


    http://www.ynet.co.il/PicServer2/17112009/2297635/NBA__SHN611765514_g.Xxx
     
    נערך לאחרונה ב: ‏4/12/09
  2. SeRgInHo Member

    הצטרף ב:
    ‏25/10/05
    הודעות:
    10,627
    לייקים שהתקבלו:
    20
    אני ממש לא מבין את ההתפרקות הזאת של נטס. הם רחוקים מלהיות הקבוצה הכי גרועה בליגה.
     
  3. Geordie_Lad Member

    הצטרף ב:
    ‏28/12/08
    הודעות:
    198
    לייקים שהתקבלו:
    0
  4. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

    הצטרף ב:
    ‏7/9/04
    הודעות:
    24,805
    לייקים שהתקבלו:
    335
  5. Charlton Member

    הצטרף ב:
    ‏26/11/06
    הודעות:
    825
    לייקים שהתקבלו:
    0
    כל מילה בסלע, זה רק נותן לי עוד לגיטמציה להמשיך ולהגיד, ששנה הבאה הקינגס חייבים לנסות לעשות על מרטין טרייד, טייריק יכול לשחק ולפי דעתי הוא גם יביא את עצמו לידי ביטוי יותר טוב בעמדה 2, לנסות להביא רכז כמו טוני פארקר(לא יודע עד כמה זה אפשרי אבל סתם דוגמא להמחשה) וסנטר במקום האוס שישחק לצידו של תומפסון ושדונטה גרין בספסל, בוודאות יעשה את סקרמנטו קבוצה חזקה מאוד
     
  6. piston Member

    הצטרף ב:
    ‏3/5/08
    הודעות:
    1,965
    לייקים שהתקבלו:
    3
    לגבי ניו ג'רסי

    האמת שהמאזן שלהם כלל לא מפתיע אותי.
    כבר שנים שמדברים של על מעבר לברוקלין, והעניין מתעכב.
    דרך מאד יעילה לזרז את המעבר היא בטענה של חוסר עניין מצד הקהל באזור, ואין דרך יותר טובה לגרום לקהל לאבד עניין מאשר לבנות קבוצה חלשה להחריד, ואפילו לא באמת לנסות להחדיר בהם מוטיבציה (הם משחקים שם ללא חשק).

    אפילו עשו פעם סרט על משהו דומה (major leage) , כך שזה ממש לא חדש בספורט האמריקאי.
     
  7. Geordie_Lad Member

    הצטרף ב:
    ‏28/12/08
    הודעות:
    198
    לייקים שהתקבלו:
    0
    לא מסכים איתך. לדעתי טייריק בפוינט זה יתרון ענק, בעיקר בגלל הגובה והפיסיות שלו. בעמדה 2 הוא מאבד הרבה מהיתרון שהגוף שלו נותן לו, כי השחקנים שישחקו מולו יהיו מאסיבים בערך כמוהו.

    מרטין פשוט יצטרך להתאים את עצמו למשחק הקבוצתי, ואם לא - באמת אפשר לשלוח אותו בטרייד אבל להביא SG אמיתי אחר.
     
  8. Charlton Member

    הצטרף ב:
    ‏26/11/06
    הודעות:
    825
    לייקים שהתקבלו:
    0
    אז שים את קובי ברייאנט רכז בלייקרס, גם לו יש יתרון גובה ופיזיות, טייריק יכול לשחק גם רכז זה ברור אבל בתכלס ולפי מה שאני ראיתי ויכול להיות שאני טועה, אין לו יד לוהטת לשלוש כמו שאני חושב שרכז חייב את הדבר הזה, וגם הוא לא מחלק אסיסטים אדיר(אולי תתקן אותי בזה כי זה השערה ראיתי אותו משחקים מלאים 4 פעמים השנה) הוא יכול ולפי דעתי צריך לשחק ב2, הוא בדיוק בגובה ובפיזיות המתאימים.
     
  9. GRANDE LAZIO Member

    הצטרף ב:
    ‏3/3/09
    הודעות:
    2,732
    לייקים שהתקבלו:
    125
    סקרמנטו בלי מרטין זו חצי קבוצה, אם לא הסקג'ל הפשוט (רק ספרס, דאלאס ואטלנטה חזקות מ-17 המשחקים) הם ליד מיני וניו ג'רזי. טייריק כישרון על, אבל עדיין בהתפתחות, חוצמזה מה עוד יש? בנו, ספנסר הוז ונוצ'יוני? סתכלו בנטס מה יש - דווין האריס (אחד ה-PG הטובים בליגה), ברוק לופז (כל משחק דאבל דאבל), אלסטון וקורטני לי מאורלנדו שהגיעה עד הפיינלס, ודגלאס רוברטס (17 נק' למשחק העונה), והמצב - 18-0. לנטס הגרלה הרבה יותר קשה, פציעות וחוסר מזל.

    קווין מרטין הוא אולסטאר, מי ינהיג/ינווט/יכריע משחקים שם?
     
  10. piston Member

    הצטרף ב:
    ‏3/5/08
    הודעות:
    1,965
    לייקים שהתקבלו:
    3
    אם כל הכבוד לניו ג'רסי (והאמת אין הרבה) היא לא יכולה ולא צריכה לתרץ את המאזן שלה. אני ממש לא מסכים שהסגל שלה הוא טוב, אלא ההפך מזה.

    להגדיר את דווין האריס כאחד ה PG הטובים בליגה זה מעליב לליגה וממש לא מדוייק.
    אחת מהעמדות שבהן יש שפע של שחקנים מצויינים בליגה זה עמדת הרכז, ודווין האריס אינו בשורה הראשונה כלל. (ובכלל 37% מהשדה, ואחוז מהשלוש שנמצא באזור העשרה זה בכלל בדיחה, ולא מוצלחת במיוחד)

    להדגיר שחקן כשחקן טוב רק בגלל שהוא נותן דאבל דאבלים בצורה יחסית עקבית, זה פשטני מדיי. הסטטיסטיקה במקרה הזה משקרת, כי בכדורסל אין וואקום, כשכמעט אין לך תחרות על הריבאונד מצד חבריך לקבוצה אתה תגיע לכמות יפה של ריבאונדים, במיוחד עם אתה 2.13 דבר שלא ממש מצריך כשרון.

    אלסטון ורוקטני לי היו לא יותר משחקנים משלימים, שנהנו מנוכחות כבדה בצבע כשהיו באורלנדו, דבר שנתן להם להוציא מעצמם יותר ממה שהם שווים. העונה כשאין להם סנטר דומיננטי, הם חזרו לגודל טבעי: 33-34% מהשדה (שניהם בטווח) ואחוזים פחות מרשישמים מהשלוש.

    לגבי דאגלאס רוברטס, לכאורה אתה צודק, השחקן נותן מספרים יפים ובאחוזים סבירים לגארד (אם כי הרבה פחות מחוץ לקשת), אבל כשבוחנים סטטיסטיקה צריך לעשות זאת בחשיבה רחבה. כמות האסיסטים שלו למשחק (1.9) היא נמוכה מאד ביחס לעמדה שהוא משחק בה, וזה מצביע על דבר אחד שעומד בעוכרי ניו ג'רסי, וזה המשחק האנוכי של שחקניה. קבוצה פחות מוכשרת מסוגלת לנצח משחקים במידה והיא מתלכדת ומתחילה להלחם. בניו ג'רסי זה לא קורה.

    בעיה קשה אחרת של ניו ג'רסי היא רמת הדיוק שלהם מחוץ לקשת, וכאן הם פשוט מזעזעים. כשהיריבה מצופפת מתחת לסל, הכדורים מחוץ לקשת לא נופלים פנימה, וניו ג'רסי נתקעת.

    והבעיה הכי קשה לטעמי היא האפטיות של השחקנים שם. נכון, הם באים בראיונות אחרי עוד הפסד, ואומרים כמה שזה קשה להם, וכמה שזה מפריע להם, ושהם לא ישנים, אבל הדיבור הכי חזק הוא על המגרש, ושם הם פשוט נראים כקבוצה כבויה, ולא כקבוצה שנלחמת על הכבוד שלה.

    סיפור עצוב.
     
  11. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

    הצטרף ב:
    ‏7/9/04
    הודעות:
    24,805
    לייקים שהתקבלו:
    335
    מה בעצם אתה רומז פז? שהמועדון יוצר כישלונות בזדון כדי לשכנע את האוהדים ואת עצמם שהמעבר לברוקלין חיוני? יכול להיות שאחרי יותר מידי גרמנית, הבנת הנקרא שלי נוסעת ברוורס, כי אני לא מוצא את ההיגיון בדברים.
     
  12. Pipe Member

    הצטרף ב:
    ‏17/8/06
    הודעות:
    7,446
    לייקים שהתקבלו:
    1
    פיסטון, הבעלים של ניו ג'רזי לא צריך את "אישור" האוהדים בכדי לעזוב את העיר ולכן מה שאתה אומר לא רק מופרך לחלוטין וגובל בתאוריית קונספירציה הזויה לגמרי, אלא גם לא רלוונטי למצב שכן זה הגיוני לחלוטין. יש מספר סיבות שמצדיקות relocation פרט לחוסר עניין מקומי, כשהסיבות שרלוונטיות לנטס הן כלכליות: מעבר לעיר עם פוטנציאל הכנסה גבוה יותר, יחד עם פרוייקט לאולם מחודש.

    סתם כד"א, תחת חוק ההגבלים העסקיים (בארה"ב מתייחסים למועדוני ספורט כגופים עסקיים לכל דבר) - שליגות הספורט הגדולות בארה"ב כפופות לו - אין הרבה שהNBA יכולים לעשות בכדי למנוע franchise relocations מכיוון שמדובר אחרי הכל בשוק חופשי ובתחרות - גם בין מדינות - על הזכות להחזיק במועדוני ספורט. הדוגמא הכי מפורסמת הייתה ב1995 כשמדינת מרילנד מימנה לקליבלנד בראונס איצטדיון חדש, העניקה לה אותו ללא שום תמורה ואף נתנה לקבוצה לשמור 100% מהרווחים ממנו, הכל בכדי למשוך את הפרנצ'ייז למדינה.
     
    נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏5/12/09
  13. אלי מתחן Member

    הצטרף ב:
    ‏8/12/03
    הודעות:
    13,335
    לייקים שהתקבלו:
    316
    זה כל כך ברור שלג'רזי יהיו יותר אוהדים בניו יורק? הרי יש כבר את הניקס ואני לא יודע כמה אוהדים נאמנים יש לקליפרס לדוגמא.
     
  14. Charlton Member

    הצטרף ב:
    ‏26/11/06
    הודעות:
    825
    לייקים שהתקבלו:
    0
    מה שאתה אומר פה נכון בתאוריה שטייריק אוואנס לא נמצא בקבוצה, אז מה אם הוא בבנייה? ששאקיל שיחק באורלנדו בתחילת הקריירה הוא לא היה בבנייה? זה מנע ממנו לקבל דקות? ועזוב את זה שעובדתית הקבוצה מצליחה כרגע בלי מרטין, לא שזה אומר משהו אבל זה גם יכול לחזק את איך שאני רואה את הדברים, וחוץ מזה שאני אמרתי שאם משחררים שחקן כמו מרטין זה בטרייד שבו אתה מביא שחקן ברמתו ולא מתפשר על משהו פחות טוב.
     
  15. JR-Riquelme Member

    הצטרף ב:
    ‏27/8/07
    הודעות:
    6,146
    לייקים שהתקבלו:
    285
    מרטין ואוואנס לא יכולים לשחק ביחד לטעמי, ואם לעשות טרייד על מישהו, כמובן שעל קווין מרטין שאמנם אחד הסקוררים המשובחים בליגה אבל את הפוטנציאל טריפל דאבל של טייריק אוואנס אין לו ולא יהיה לו. אוואנס הוא מפלצת אמיתית ומיס מאצ' לכל רכז בליגה. אם מרטין פוגש שומר טוב שלוקח אותו כפרוייקט, כמו קובי למשל, הוא מבוטל. הם בהחלט יכולים לקבל חבילה יפה עבור מרטין.