רואה רואה, אמרתי לך לא לראות שום משחק עם הייפ מסביב. זה עדיין לא מאוחר מידי בכדי להנות מפיניקס http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx
רואה רואה, בהפסקות/סיום המשחק ישר העברתי, ועכשיו 3:57לסיום, טורונטו 86 פיניקס 103. בדרך למאזן הטוב ביותר בליגה. והאמת שפיניקס פשוט מפתיעים אותי עם משחק הגנה טוב במחצית השניה, אחרי שבמחצית הראשונה שהסתיימה ב-49:50, הם ספגו רק 37 נקודות עד עתה.
באמת יש שיפור בהגנה וזה בשורה לכם האוהדים. מי יודע, אולי פיניקס כן מעומדת אמיתית ולא פלופ שמבזבז את כל הכוחות בריצה של תחילת עונה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx
הגנה לומדים תוך כדי האימונים (כמה שיש כבר...) והמשחק עצמו...אני לא מצפה מפיניקס להיות מכונת הגנה פתאום אבל אם יגיע זמן הפלייאוף ונוריד קבוצות ב-10% מהנקודות שהן קולעות מול פיניקס אני חושב שאנחנו נהיה מועמדים לגמר מערב לפחות. 94:113 קליל. הקהל בטורונטו השיב בבוז בסיום. (וואו, האמריקאים הליצנים יודעים לשרוק בוז?) אגב לא יודע מי אחראי על הנגינה באורגן במגרשים אבל זו לא פעם ראשונה שאני רואה דקה לסיום והאורגניסט לעיני חצי אולם ריק מתחיל לעשות מנגינות כאילו זה מעניין מישהו...איזה ליצנות לשמה. אגב קבלו את המבצע של פיניקס לחגים...מדהים כמה אפשר ללמוד מה-NBA...30 דולר ואתה מקבל ללכת למשחקים מול הגדולים ביותר (קובי). סתם להשוואה 30 דולר בקושי מקנות לך כרטיס להפועל רמת גן נגד מ.ץס. אשדוד. עצוב. http://www.nba.com/suns/media/holiday09_splash_01b.Xxx היום הנטס הולכים להשוות את הפתיחה הגרועה בהיסטוריה 17:0 אחרי תבוסה כואבת בל.א. אצל הלייקרס. עצוב.
כנראה שלא הייתי ברור אם לארטסט הייתה שליטה, הוא לא היה פוגע בלייקרס או בכל קבוצה בה הוא משחק, אבל כשהדם עולה לראש (וזה קורה בעיקר כשהלחץ עולה, ולא בפתיחת עונה), ארטסט עושה נזק, כפי שאני מכיר את ארטסט זו לא שאלה של האם הוא יתפוצץ, זו שאלה של מתי. וסלע, לגבי רודמן, כמובן שהיו לו השתולליות, מעולם לא טענטי אחרת, אבל אם תבחן מקרוב את הענינים, תראה שהכל בשליטה, ונובע מניסיון לקדם את האינטרסים שלו ושל הקבוצה. בתחילת הדרך, הוא הרגיש שהיה חייב לבסס את מעמדו, וזו הדרך שלו. בכל ההשתולליות שלו ניתן לראות (כמעט בכולן) חיוך מוחבא, לפעמים הוא בכלל צוחק בגלוי. ניתן לראות חשיבה מאחורי העינים שלו, ולא סתם טירוף צמא דם.
לזה בדיוק התכוונתי. מי שלא רואה את משחקי הלייקרס יורה סתם... ארטסט של היום הוא לא ארטסט המוכר לרעה. הוא התבגר, מתנהל למופת, והיו לו כבר כמה וכמה הזדמנויות להתכסח, אבל זה לא עניין אותו, לא עוד. אני מוכן להתערב שלא יהיו איתו שום בעיות השנה, ויהי מה. רון-רון מדבר על קובי בראיון: Kobe gets up for everybody. He's actually making me a better player," Artest said. "I feel like I'm better now than I was ever. He's just always going for blood. And I learned that now. That's what I've been doing now when I'm out there." בינתיים קובי מחסל את הנטס. 30 נק', 8 ריב' ו-7 אס' אחרי 2 וחצי רבעים http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/5eek.Xxx יא אללה. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/Eyecrazy.Xxx גם עכשיו התגרתי קייזר? או שנוח לך לראות ולהתעלם?
אני לא מאמין,כמה מנחוס,22 שניות במשחק וסקולה נשרט בעין(אוווווץ!!!) ויוצא מכל המשחק,טיפ קטן לשחקני הNBA אם אתם גבוהים אל תבואו ליוסטון כי תפצעו.
אני לא וידע מה איתכם אבל יחסית לקבוצה שסיימה עם המאזן הגרוע בליגה בשנה שעברה, השנה פשוט כיף לראות את סקרמנטו קבוצה צעירה אולי זה גם בגלל שכספי שם (כנראה מאוד שכן) ואולי זה בגלל שקווין מרטין לא משחק (וטוב שכך אם זה מה שגרם לקבוצה הזאת להתחבר) אבל הם משחקים פשוט קבוצתי ויפה. 8-8 בדרך לקודם כל גרימת מאזן יותר טוב מהעונה שעברה... אחרי ההפסד הביתי של דנבר למינסוטה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/5eek.Xxx פיניקס נותרה הקבוצה היחידה ללא הפסד ביתי, מעניין כמה זמן זה עוד יחזיק, אני אומר שעוד החודש זה נגמר. בכלל אני חושב שהחודש הזה יראה הרבה על פיניקס בגלל המשחקים שיש לנו: 2 בדצמבר בחוץ מול קליבלנד 6 בדצמבר בחוץ מול הלייקרס 8 בדצמבר בחוץ מול דאלאס 11 בדצמבר בבית מול אורלנדו 12 בדצמבר בחוץ מול דנבר 15 בדצמבר בבית מול סן אנטוניו 17 בדצמבר בחוץ מול פורטלנד 21 בדצמבר בבית מול קליבלנד 28 בדצמבר בבית מול הלייקרס 30 בדצמבר בבית מול בוסטון עשרה משחקים שהם נגד הצמרת של הליגה, 5 בית ו-5 חוץ יהיה מעניין לראות כמה מתוכם ניקח כי זה דבר שיכול לתת בוסט עצום לקבוצה אפילו אם היא תנצח 6 ותפסיד 4 (תהיה במאזן חיובי נגד הגדולות בחודש הזה). בכלל בחודש הזה יש לפיניקס 16 משחקים סה"כ, אם ננצח 10 מתוכם זה יהיה טוב. מחר מתחילים בתיאטרון החלומות של הכדורסל, הגארדן.
לאציו הפעם הצדק איתך, יטופל. ברור שרודמן עשה הרבה מההצגות בכוונת תחילה, פה הגאונות בעצם (וגם הליצנות). אבל גאונים כאלו ואחרים היו גם במקרים מסויימים מטורפים ורודמן לא ידע כמה פעמים לשים לעצמו מעצור ובשיקאגו כבר לא חייכו כלל, אלא כעסו מאוד כי היו פעמים שהקבוצה נפגעה מאוד בגללו. שיקאגו תמיד שידרו עסקים כרגיל, אבל כבר היו התכסחויות בקבוצה בגלל רודמן שהושיל מאחוריו סדרת הרחקות לגמרי מיותרות. אז כן, לבוא בסדרת גמר ולהטריף את קארל מלון זה בדיוק מה שג'קסון אהב אצלו ורצה ממנו, אבל את ההרחקות בשיקאגו לגמרי לא רצו. חלקן הוא עשה בכוונה ובמודע, סבבה, אבל חלקן הוא גם איבד לגמרי את הראש. אי אפשר לומר שהכל היה לגמרי בשליטה בעוד הוא בעצמו נכנס לדיכאונות קשים אחרי הקטע עם האישה ששינה לגמרי את החיים שלו ועשה נזק לא קטן, לכן הרודמן שהיה בדטרויט היה טוב בהרבה בכל צידי המגרש. אז עומר, מה בעצם אומרים המשחקים הקשים של פיניקס? הרי אם העונה באמת יש גם הגנה בתוספת להתקפה הקטלנית, הרי שהעונה תקופה כזאת צריך לעבור עם גג 2 הפסדים ולצאת כמו גדולים, לא? הנה מבחן בריא לראות במה מדובר השנה בכל הנוגע אליכם.
אף פעם לא טענתי שרודמן היה מושלם גם שחקנים מאד חכמים (ובמיוחד הם) יכולים לשקוע בדכאון. הסטטיסטיקה אומרת שאנשים דכאוניים הם יותר ריאליסטים מאלו שלא (וזו הסיבה לדכאון שלהם). שים לב שאמרתי גם שכמעט תמיד רודמן היה בשליטה, ולא קבעתי עובדה חד משמעית שהוא היה תמיד בשליטה. לסיכום כל בן אדם עושה טעויות ומאבד פה ושם את השליטה (לרבות רודמן), אך אצל ארטסט תופעת ההיסחפות שלו ואיבוד השליטה, היא תופעה חוזרת ונפוצה. ולאציו, לגבי ארטסט של הלייקרס, שוב, אנחנו בתחילת עונה, הלייקרס לא משדרים לסגל שלהם שום לחץ, מאחר והם יודעים טוב מאד שהעונה מוכרעת במאי ואילך. הרבה יותר קל לשמור על קור רוח כשאין לחץ. ולהקריא לעיתונאים הצהרות שג'קסון או מישהו אחר כותב לו לא אומר שהבן אדם השתנה. כשהלחץ יעלה נראה בדיוק מאיזה חומר עשוי ארטסט, ויש לי הרגשה שנגלה ששום דבר לא השתנה.
מכל המשחקים הלילה אני רוצה להתייחס רק למשחק של יוטה, שקרעו בבית 120-93 את ממפיס.24 נק' 15 רב' ו 7 אסיסטים לקרלוס בוזר, שבזמנו היה כישרון אדיר וכולם ציפו ממנו להיות אול סטאר. אבל אז נפצע ועוד כמה בעיות ובקיצור הדרדר לגמרי, הלילה הוא דפק הצגה מהסרטים באמת משחק גדול. שחקן שחקן בוז, מלך!
אכן משחק גדול של יוטה וכל המהלכים שם היו כמו של משחק אולסטאר. שווה לראות תקציר. בכל מקרה, יום גדול של קיד ומשחק דרמטי מאוד הלילה בדאלאס שכלל אפילו 2 זריקות בקלאץ'
ג'ייסון קיד משחק כמו ילד בן 20, מריץ התקפות כמו אומן, הלייאופים חופשי, ההתקפה זורמת בקלילות ובחופשיות, דאלאס עם הכושר הזה של ה-PG שלה יכולה לעשות צרות לספרס וללייקרס. אם מריון והווארד יהיו בריאים ובכושר, יחד עם גודן ודירק בפנים, וכמובן טרי, קיד ובראה, למאבס יש עומק בלתי נגמר. חתיכת קבוצה. דאלאס-לייקרס, אם שואלים אותי, גמר המערב האולטימטיבי.
דאלאס או פיניקס, זה זמן יגיד, אבל כך או כך זה נראה הרבה יותר פרווה במערב מאשר מה שיש למזרח להציע השנה, כי הלייקרס תדלג עליהן בקלילות, אך כאשר קליבלנד, אורלנדו ובוסטון נלחמות על להיות בגמר, אז אפשר לראות שהמזרח כרגע חייבים לומר חזק יותר וצפוי לתת סדרות מרתקות בהרבה.
המערב חזק מאוד השנה. פיניקס הקבוצה בעלת המאזן הכי טוב בליגה, סאן אנטוניו חזקה מאוד עם עומק, דאלאס ודנבר איכותיות, אפילו פורטלנד וניו אורלינס מסוגלות לדגדג. למערב לא חסר כלום בהשוואה למזרח, שמלבד 2 וחצי קבוצות לא שווה הרבה. אם הלייקרס תטייל בפלייאוף השנה, זה כי היא חזקה, ויש להעריך אותה, ולא בגלל החוסר תחרות. זה ממש לא נכון.