2010 NBA - לברון ג'יימס: "אשחק במיאמי היט"

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י אבו, ‏9/7/09.

1. Nevermore Member

גולדן סטייט עם 6!! שחקנים ובלי דון נלסון(ואולי טוב שכך), מוציאה ניצחון באמריקן איירליינס של דאלאס...
    כמה מוזרים הם יכולים להיות הווריורס האלה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

2. GRANDE LAZIO Member

רשמי - אלן אייברסון פורש מכדורסל http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/cry.Xxx
    http://sports.espn.go.com/nba/news/story?id=4690266

יום עצוב, לי אישית. גדלתי, בין היתר, על התופעה הבלתי נתפסת הזו, גוף כזה שהצליח להשאיר חותם ענק בליגה פיזית וקשה בה נאבק מדי ערב. אחד הסקוררים הגדולים בתולדות המשחק, אחד המתחרים הגדולים בתולדות המשחק, ווינר בכל רמת איבריו, שחקן היכל תהילה easly, מגיע לו.

בכל זאת מקווה שזה לא סופי, אבל אם לא תגיע הצעה מקונטנדרית או קבוצה שתקבל את הדרישות שלו (מקום מובטח בחמישייה), הוא לא יחזור עוד לפרקט הכדורסל.

http://img268.imageshack.us/img268/2038/6565f.Xxx

תודה!

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏26/11/09
  3. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

מקווה שהוא לא יפרוש,למרות שהוא מטומטם בסופו של דבר,מגיע לו לפרוש עם אליפות ולסיים את הקריירה בצורה מכובדת,חבל שלעת זקנה הוא לא מבין שצריך לוותר על האגו ולפעמים גם על כסף בשביל לקחת אליפות.

4. JR-Riquelme Member

ניו אורלינס עם 4 ניצחונות מ5 משחקים אחרונים, והיו רחוקים זריקה אחת מרצף של 5 ברצף.
    כל זה בלי כריס פול...
    אין לי מושג איך יחזירו את קוליסון לספסל שפול יחזור, הבחור הזה פשוט ווינר ובלעדיו ניו אורלינס אבודה. בכל מקרה יהיה מעניין לראות את החזרה של כריס פול, עוד שבועיים פלוס מינוס. לדעתי הוא וקוליסון יפתחו ביחד.

5. דימה Member

היה מקרה דומה עם ספריוול לא מזמן.
    שהוא לא היה מוכן לוותר קצת על כסף (ומה זה לוותר, במקום 5 מיליון "רק" 2 מיליון) בטענה ש"לילדים שלי אין מה לאכול".
    יצור מהתחת http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
    אייברסון בין 5 הסקוררים הכי גדולים במשחק, רק על המסע המופלא של פילי ב2001 היה מגיע לו אליפות.
    אבל בסדר עדיין בשבילי הוא האבא של שחקנים כמו דווין וייד למשל.

6. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

להרבה שחקנים כמו גם לאייברסון מגיע לסיים את הקריירה עם אליפות, אבל הליגה היא אכזרית ואין מספיק מרחב של זמן כדי שכולם ישיגו אליפות. הרבה סופרסטארים בליגה הזאת שהובילו קבוצות והיו שחקנים עם אופי של אלוף, לא לקחו אליפות מסיבות כאלו ואחרות (נתקלו במייקל ג'ורדן, הקבוצה לא הייתה חזקה מספיק וכו') כמו יואינג, בארקלי, מלון, סטוקטון, פייטון, קאמפ ועוד רבים וטובים. גם מזל משחק תפקיד בלקחת אליפות, אתה צריך ליפול בזמן הנכון במקום הנכון ולצערי זה לא קרה לאייברסון.

7. Charlton Member

ומה תגידו על ההצגה של כספי הלילה?
    באמת שאני לא מהאלה שמנפחים, אבל בתכלס מי האמין שהוא יתן מספרים כאלה העונה? קבוצה חלשה או לא, הבחור מוכיח יכולות, מאיפה הוא מביא את כל השלשות האלה והזריקות מהשדה שלרוב נכנסות, הוא עוד יגיע רחוק אם ימשיך בקצב הזה, למישהו יש ספק שיש לו יתרון גדול ביחס לגובה והאתלטיות שלו? לעמדה מס' 3 הוא גבוה, בין הגבוהים בליגה(תקנו אותי אם אני טועה) הוא עוד די מאופק בגלל שהוא יודע שהוא רוקי, הוא מסוגל לעשות מהלכים שעשה ביורוליג כמו יותר חדירות לסל אבל הוא ביינתים מעדיף שהנקודות יהיו רשומות בסטטיסטיקה, אפשר וצריך להיות גאים בישראלי הראשון בנ.ב.א שמייצג אותנו בכבוד!

8. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

כספי פשוט לוקח את ההזדמנויות שהוא מקבל בשתי ידיים. אני מודה שלזה ממש לא ציפיתי. אמרתי את זה כבר אינספור פעמים, אבל כספי בסה"כ לרב לא הראה יכולת שכזאת במכבי ת"א. היו לי ספקות קשות לגבי העתיד שלו בליגה הטובה מכולן, אבל כרגע כספי הופך לאחד הרוקיז היותר משכנעים בליגה. אותי זה עושה מאד גאה. ואולי הדבר הכי חשוב, הצלחתו פותחת את הדרך לעוד ישראלים!

נערך לאחרונה ב: ‏28/11/09
  9. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

ומה לעזאלזל קורה לקבוצה הסימפטית של הנטס?!

בדרך להיות הקבוצה הגרועה ב NBA. הרס עצמי כזה לא ראיתי הרבה זמן.

10. Cup of Tea Liverpool, UK

ועכשיו מצפים להם המאבס והלייקרס, 2 הפסדים וזה רשמי, הקבוצה הגרועה בתולדות הפרנצ'ייז.

11. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

את האמת שהנטס פשוט קבוצה מחליאה. הכי שנואה עליי ללא ספק אני שמח שהם ככה הלוואי יסיימו עם 82:0.

אנחנו בשלנו עם ניצחון טוב 125-90. 3:13. עכשיו יש לנו משחקים שמאוד מעניין לראות איך נתמודד כמו קליבלנד...

12. samoel Member

לא רוצה לפתוח פה אבל אני האמנתי שיהיה הישראלי המשמעותי הראשון(חשבתי שליאור אליהו יזומן לפניו אבל יוכיח כלום בגלל האין הגנה שלו).

ראיתי את המשחק בשידור חוזר בכוונה לא רציתי להסתנוור מסטטיסטיקה אלא לראות כצופה אובייקטיבי. ואיזה תענוג, ברור שעקבתי אחרי כל מהלך ומהלך של כספי ושמחתי כאילו היה זה שידור חי עם כל סל שלו. הוא חוצפן שצריך, מאופק שצריך, יוזם לא מפריע כשצריך, יודע את מקומו מה שנקרא. הוא גיוון את המשחק שלו מאז שעזב את מכבי אבל העניין הוא לא זה, אלו דברים שהיו לו במכבי ואולי הוא לא הבליט אותם מספיק באן בי אי לפעמים אתה חייב להוציא את זה, לא לפעמים, אתה חייב, אתה חייב להיות הכי טוב כל הזמן, אתה צריך להוכיח ולכן רואים דברים שלא תמיד ראינו במכבי. כספי פוטנציאל עם המון כוח רצון ולכן הוא בנתיים הצלחה נקווה שימשיך ככה ויגרום לנו גאווה!

13. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

איזה מקום כספי במדד של הרוקיז מתחילת השנה?

14. samoel Member

בשידור אמרו 7
    כלומר כרגע יש לו מקום באולסטאר. ה- 8 הראשונים ככה אמרו נכנסים לאולסטאר. אבל עד האולסטאר יש המון זמן. פברואר. אגב, אולסטאר, זה נכון שזה הולך להיות משוחק באצטדיון של 100 אלף צופים בדאלאס?

15. zivmay Member

כספי שיפר נק' חלשות שלו בצורה מרשימה ביותר בקיץ. יכול להיות, שהקטע עם הנבחרת זה לטובה. נקבל שחקן הרבה יותר טוב בקבמפיין הבא. שחקן שהוא 2.07 לעמדה שלוש, עם קליעה מצויינת מכל טווח, מוביל כדור באתלטיות כזאת. לא נראה כזה בארץ אי פעם.

נערך לאחרונה ב: ‏29/11/09