2010 NBA - לברון ג'יימס: "אשחק במיאמי היט"

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י אבו, ‏9/7/09.

1. דנידין Member

2. zivmay Member

פשוט לא יאומן..
    מי היה מאמין שאלו המספרים שכספי יפיק ב4 המחשקים הראשונים, ועוד בלי לקבל כמעט מסירות.
    אני מאמין, שאם ימסרו לו יותר הוא יפיק מספרים כאלה כל לילה.

אין ספק שהוא הפך להיות קלע מפלצץי, מאיפה הצ'אקות האלה פתאום.
    בעמדה שלו, הוא יכול להפיק המון מנק' , כי הוא הולך חזק לסל, הוא גבוה, הוא אתלט יוצא מן הכלל והוא גם יכול ליצור לעצמו מצבי קליעה. פשוט מדהים.
    אין ספק שגם בהגנה יש לו יתרון, הוא חוסם שחקנים נמוכים ממנו, פשוט פנטסטי.

עוד דבר, קווין מרטין שחקן פשוט ענק, כל כניסה שלו לסל מסתיימת או בסל או בעבירה, הוא מהיר משהו פחד. הוא שיפר את הקליעה הטובה שלו למצוינת. חוץ מזה שהוא אגואיסט לא קטן, אבל אין ספק אחד הסקוררים הטובים באן בי אי.
    טייריק אוואנס, פלופ לא נורמאלי. לפחות בשלב הזה ( זה היה צפוי).

נערך לאחרונה ב: ‏3/11/09
  3. !Sempre Inter Member

אם ההורנטס מפסידים אפילו לניקס, יש פה בעיה. לספוג בגארדן 40 נק' ברבע הרביעי זה פשוט חוסר אחריות על גבול הביזיון. הפעם אוקפור ודויוד ווסט היו נהדרים עם 24 ו-10, ו-21 בהתאמה, אבל איך פול אמר "כרגע אנחנו לא יכולים לעצור אף אחד" ונשמע מתוסכל. אם ניו אורלינס תמשיך בבנוניות שלה שאף אחד לא יתפלא אם פול יעשה מעשה קובי וידרוש לעזוב. לא חושב שהוא ירצה להתבזבז כל הקריירה שלו בקבוצה שלא תגיע למעשה לשום מקום. מקווה בשביל ניו אורלינס שזה ישתנה אבל עם חוזים כבדים שלא בדיוק נגמרים בקרוב, קשה לי לראות איזה כוכב מגיע לשם כדי לעזור לcp3.

4. The Solist Member

למישהו יש את הלוח משחקים של סקרמנטו?

5. !Sempre Inter Member

בקשה אחי
    http://www.nba.com/kings/schedule/

מלמעלה למטה. משחק הבא מול ההוקס.

6. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

המשחק הלילה של דאלאס ביוטה מסקרן אותי. מעניין אותי אם אלו ימשיכו לנצח גם במגרש קשה ובאמת קבוצה חזקה העונה באופן די מפתיע.

7. JR-Riquelme Member

דאלאס פתחו את העונה דווקא בהפסד ביתי לוושינגטון. אני לא מתלהב מהם, אחלה קבוצה כמו כל שנה, יכולה לעשות בעיות בכמה מגרשים לפעמים בגלל הכישרון אבל בזה זה נגמר...

אגב, המשחק נגד יוטה בבית שלהם.

8. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

נכון המשחק בדאלאס, טעות שלי. אני האחרון שמחזיק מדאלאס ולכן קצת מפתיע אותי שהם נראים יחסית טוב.

9. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

מחצית עכשיו במשחק שלנו במיאמי, הראשון בסדרה של 5 משחקי חוץ. אנחנו בפיגור 52:44 במחצית...נראה קשה, מקווה שנהפוך את הקערה על פיה.

10. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

כמו שאמרתי, הגדרתי את המשחק הזה כ-50:50. ידעתי למה.

אחרי מחצית ראשונה יחסית מאכזבת, במהלכה מיאמי הובילה 50:37, אך צימקנו ל-8 בסיום הרבע השני, המחצית השניה היתה די מאוזנת. ברבע השלישי פיניקס ניצחה ב-2 נקודות, 29:31, אבל היתה לי הרגשה שזה הולך לקרות, וזה אכן קרה, התפוצצנו ברבע הרביעי, מחקנו את פיגור 6 הנקודות ויצאנו עם ניצחון גדול ממיאמי! עשינו ריצה של 12:27 ב-10 הדקות הראשונות של הרבע האחרון שבסופו של דבר מסתיים עם ניצחון 15:29, ו-96:104. ניצחון חוץ שני העונה וראשון מתוך סדרה של עוד ארבעה משחקי חוץ שמחכים לנו.

סטיב נאש סיים עם 30 נק' ו-8 אסיסטים. (את המחצית הראשונה הוא סיים עם 2 נקודות). אמארה סטודמאייר קלע 16 והוריד 11 ריבאונדים. ג'ייסון ריצ'ארדסון הוסיף 14. גראנט היל קלע 10 והוריד 12 ריבאונדים. לואיס אדמונסון קלע 10 והוריד 5 ריבאונדים. צ'אנינג פריי (9), ג'ארד דאדלי (8) וגוראן דראגיץ' הסלובני (7) השלימו את רשימת הקלעים של פיניקס.

תוצאה לפי רבעים:

23:26; 21:26; 31:29; 29:15
    23:26; 44:52; 75:81; 104:96.

11. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

12. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

סלואן בטח לא יישן בלילה איזה שבוע,יהיו לו סיוטים על נוביצקי,פשוט מדהים.

דיטרויט ניצחו את אורלנדו עם 23 של בן גורדון ו-20 של ביינום.

נערך לאחרונה ב: ‏4/11/09
  13. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

היום בלילה, אנחנו משחקים באורלנדו, דווקא באסה לקבל אותם אחרי ההפסד לדטרויט, אבל אם נשחק כמו ברבע הרביעי, למרות הסגל המרשים והמדהים של אורלנדו, אין סיבה שלא ננצח. אם נשחק כמו במחצית הראשונה, נקבל 20 הפרש.

14. לירן מנהל כללי מנהל כללי

יוטה ממשיכה במגמת הירידה שלה...
    נראה שהקבוצה הנוכחית כבר הגיעה לרגע השיא, יותר מגמר המערב לא נצליח כנראה להגיע וצריך לבוא שינוי בסגל, אין לי טענות לאף שחקן, כל המובילים- בוזר, קירלינקו, אוקור ווויליאמס עושים לרוב את העבודה ואין לי שום דבר אישי. אבל מישהו, חוץ מוויליאמס, צריך לעזוב, בוזר מדבר כבר שנתיים על עזיבה אבל חושש מלהיות פרי אייג'נט והאריך בסוף את החוזה, צריך לחשוב ברצינות על שינוי שיכניס אווירה אחרת לקבוצה. הסגל הזה רץ בערך 4-5 עונות ביחד, זה היה מצויין בהתחלה, אבל כנראה שלכל דבר טוב חייב להיות גבול.
    לא רואה אותנו משיגים העונה יותר מדי, פלוס מינוס כמו בעונה שעברה.

15. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

כרגע הם נראים רע,אבל יכול להיות שזה רק בגלל ההתחלה,למרות שמצד שני השחקנים לא נהיים צעירים יותר ועם המשך העונה אולי הם רק יתעייפו יותר.

בכל מקרה יוסטון הפסד בהארכה 103-102 ללייקרס ואני חושב שאפשר לצאת מעודד מהמשחק,אם רק היה לנו עוד איזה שחקן פנים איכותי יחד עם סקולה היינו נחשבים למועמדת חזקה לדעתי,אבל מה לעשות שיאו על הספסל.
    נקווה שההבטחות של טי מאק לפחות יהיו שוות משהו.
    מצחיק שאת שני השלשות שהביאו את ההארכה קלעו ארטסט ואריזה בהתאמה.

נערך לאחרונה ב: ‏5/11/09