הרבה קבוצות פתחו ברצף מרשים. אולי נקבל השנה שיחזור של הקבוצה הטובה בהיסטוריה של הענף? תזכורת http://www.nba.com/video/channels/hall_of_....nba/index.html
אם בוסטון, הלייקרס או אורלנדו היו בליגה של לפני 3-4 שנים אז יש מצב... העונה יש יותר מדי קבוצות חזקות.
אני חושב שגם אז הם לא היו משיגים 72 ניצחונות. זה מספר בלתי נקלט. ג'ורדן הוא חולה נפש בתחרותיות שבו והוא דרש מכולם כל ערב משחק פלייאוף במשך עונה שלמה ועם ליגה מאוד חזקה (יוסטון של האקים, מלון וסטוקטון, הניקס, אורלנדו של שאק, פיניקס של בארקלי וכו'). אגב, עונה אחרי זה שיקאגו דפקו 69-13 שזה גם מאזן לא הכי שפוי. אין מצב שקבוצה שפוייה תעשה דבר כזה גם מול 30 קבוצות חלשות בליגה. אין. צריך שתקום עוד קבוצה של מטורפים כמו ההיא של ג'ורדן.
הסלטיקס, המג'ק והלייקרס בהחלט קבוצות מצויינות, אבל לא כאלו שמסוגלות לעמוד בקצב של 70 ניצחונות בעונה. צריך להיות יותר מקבוצה מצויינת לשם כך, משהו יותר קרוב לשלמות. בוסטון היו סוג של להיות קבוצה שקרובה לאפשרות הזאת לפני שנתיים, עם הגנה מהטובות שנראו לאחרונה וסטארים בשיאם הפיזי ובהבט הניסיון, אך לא הצליחו לעמוד בקצב ונשברו גם כאשר הליגה לא הייתה חזקה יחסית. 82 משחקים זה טרוף בפני עצמו ואולי הקבוצות בעשור האחרון מצויינות עד גבול מסויים, אך בעתיד אני כן רואה קבוצה שמחברת תלכיד מושלם שוב כמו של שיקאגו ויוצרת מאזן דומה.
קבוצות עמדו בקצב של 70 בעונה, בוסטון, קליבלנד ודאלאס עמדו בקצב הזה אבל לקראת הסוף שמרו שחקנים לפלייאוף ושיחקו עם חמישיית משנה. אם בוסטון מציבה לעצמה מטרה לשבור את השיא של שיקאגו הם יכולים ללכת עד הסוף ולעשות מעל 70 ניצחונות בעונה... אבל סתם מיותר.
אולי אולי אולי רק בוסטון ובגלל ההגנה שלהם, אבל גם זה בספק רב מאוד. ובוסטון של לפני שנתיים כבר נשברה באמצע העונה במשחקים עם הרכב מלא, כך ש..
אתם חושבים שלנצח את הקבוצות אפילו היותר חלשות 70 פעמים בעונה זה מובן מאליו, אבל זה לא כך. אתה אומר במזרח אפשר אבל עובדה אף אחד בעשור האחרון לא התקרב אפילו למאזן כזה. ולא סתם, כי זה שוב, מאזן בלתי נתפס. ששיקאגו עשו זאת, הם הפסידו באותה עונה פעמיים !!! לטורנטו שהייתה חדשה בליגה וסיימה אחת לפניה אחרונה בליגה. דווקא מול החלשות ביותר מגיעים עם פחות מוטיבציה. יש הרבה מרכיבים לזה והכל נראה לכם פשוט יותר ממה שזה. בשטח זה דבר שכמעט בלתי ניתן להשגה.
בסדר דני, הבנו כבר ששיקגו של ג´ורדן היא הקבוצה הגדולה ביותר בכל הזמנים לדעתך, כמה עוד אפשר לטחון את הנושא הזה?.. בשביל הדיונים האלה יש את נבא קלאסיקס, בוא נשאיר את הדיון הזה לעונה הנוכחית.
אני אומר לך לא לחפור על זבל בגרמני? מה אתה מנהל שתבוא לומר לי על מה לדון, איפה ואיך? אם לא בא לך לדבר על אפשרות של קבוצה קיימת להגיע ל 70 ניצחונות בעונה, אז אל תקח חלק בדיון, אבל לדחוף סתם את האף.. כי מה? כספי מול האירני חדאדי הלילה http://www.one.co.il/Article/146973.html
חדאדי כבר עלה לשחק מולנו ואפילו דיבר עם דיוויד בלאט לפי מה שאני זוכר(גם כתוב בוואן שהוא הצטלם איתו) ככה שלא אמורות להיות בעיות עם זה.
קודם כל אתה בהחלט נוטה לומר לי מה לעשות, דבר שני, מה אתה מתלהם ועונה כמו איזה ילדון, ביקשתי ממך בצורה מכובדת להשאיר את הדיון על העונה הנוכחית, למה כל כל קשה לך לקבל את זה? תתבגר.
דווקא שיקאגו לא היו מרכז הדיון אלא הקבוצות של יימנו ויכולתן להשיג מאזן דומה. דיון ענייני ומתאים מאוד לשאר דיוני החפירות שלנו כאן (ולא שאסור לעלות כאן קבוצות עבר בנסיבות מסיומות). זרום ג'וני, האנשים כאן כותבים על כל דבר שקשור בליגה והדיון דווקא מאוד אקטואלי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
בשבילי הלילה הזה היה הלילה של הרוקיז. המשחק הכי טוב של כספי עם 15 נק' אבל בדקות המכריעות כשסקרמנטו ניצחה את הגריזליז בהארכה למרות הופעת בכורה של AI במדים של ממפיס. צ'ייס באדינג'ר של יוסטון עם 17 נק' נגד יוטה השנואה בניצחון של יוסטון על יוטה.